Κινεζικοί Δορυφόροι πάνω από το Μάουι (Χαβάη) τη στιγμή των πυρκαγιών

Κινεζικοί Δορυφόροι πάνω από το Μάουι (Χαβάη) τη στιγμή των πυρκαγιών

18 Σεπτεμβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:486
Μοίρασέ το

 

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία δείχνουν ότι οι πυρκαγιές στο Μάουι προκλήθηκαν από Όπλα Κατευθυνόμενης Ενέργειας

 

Το λεγόμενο Βαθύ Κράτος δεν θέλει να γνωρίζετε ότι θανατηφόρα λέιζερ μαζικής καταστροφής κυκλοφορούν ελεύθερα πάνω από εμάς.

Μετάφραση Nioland

Σε αυτό το βίντεο, ο δημοσιογράφος Γκρεγκ Ρις καταγράφει ενδιαφέρουσες έρευνες του Στηβ ΦΑΒΙΣ, ειδικού σε θέματα υπολογιστών και προηγμένης ρομποτικής.

Ο Φάβις ερεύνησε τις πυρκαγιές στο Μάουι και έδειξε πώς είναι δυνητικά δυνατό να ξεκινήσει μια πυρκαγιά μέσω δορυφόρου, συλλέγοντας μάλιστα χρονικά στοιχεία για την παρουσία δορυφόρων του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος πάνω από τις περιοχές του Μάουι στη Χαβάη όπου εκδηλώθηκαν οι πυρκαγιές.

ΜΑΟΥΙ (Χαβάη) – Η Προσχεδιασμένη Μαζική Δολοφονία και η Αρπαγή της Γης με αποδείξεις.

ΜΑΟΥΙ (Χαβάη) - Η Προσχεδιασμένη Μαζική Δολοφονία και η Αρπαγή της Γης με αποδείξεις.

Watch now (20 mins) | Ενημερώθηκε στις 02/09/2023

Read full story

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία δείχνουν ότι οι πυρκαγιές στο Μάουι προκλήθηκαν από Όπλα Κατευθυνόμενης Ενέργειας

Ο Στηβ Φάβις (Steve Favis) είναι ειδικός στην επιστήμη των υπολογιστών και στην προηγμένη ρομποτική. Έχει ερευνήσει τις πυρκαγιές στο Μάουι και έχει συγκεντρώσει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι υπάρχει η τεχνολογία για την πρόκληση αυτών των πυρκαγιών από δορυφόρο σε τροχιά γύρω από τη γη.

Έχει επίσης επιβεβαιώσει ότι η Kίνα διαθέτει δορυφόρους ικανούς να το κάνουν αυτό πάνω από το Μάουι όταν εκδηλώθηκαν οι πυρκαγιές. Η εργασία του έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του stevefavis.com και περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να αναπαράγετε τα ευρήματά του.

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την ανάφλεξη μιας πυρκαγιάς στην επιφάνεια από έναν δορυφόρο σε τροχιά γύρω από τη γη θα ήταν να πληγεί ο στόχος τμηματικά με παλμούς λέιζερ με ένα προηγμένο σύστημα στόχευσης. Για να διαπιστώσει αν αυτό ήταν εφικτό, ο Φάβις υπολόγισε τι θα χρειαζόταν για τη δημιουργία μιας φωτιάς πλάτους ενός μέτρου και μήκους ενός μιλίου.

Αν πυροδοτηθεί από δορυφόρο, η ατμόσφαιρα της Γης θα απορροφήσει και θα διασκορπίσει μέρος της ενέργειας του λέιζερ. Και έτσι το λέιζερ θα πρέπει να βρίσκεται σε ένα εύρος μήκους κύματος που να το ελαχιστοποιεί αυτό.

Το πιο αποτελεσματικό μήκος κύματος θα ήταν στην περιοχή του υπέρυθρου που θα επέτρεπε καλύτερη μετάδοση μέσω της ατμόσφαιρας.

Η περιοχή στο φάσμα του υπέρυθρου θα ήταν αόρατη με γυμνό μάτι και θα είχε επίσης ελάχιστη αντίδραση με αντικείμενα που έχουν μπλε χρώμα στην επιφάνεια της Γης.

Πυρκαγιές στο Μάουι (Χαβάη) και Όπλα Κατευθυνόμενης Ενέργειας | 666 η Συχνότητα του Μπλε!

·
3 Σεπ
Πυρκαγιές στο Μάουι (Χαβάη) και Όπλα Κατευθυνόμενης Ενέργειας | 666 η Συχνότητα του Μπλε!

Watch now (4 mins) | Οι πρόσφατες πυρκαγιές στην Καλιφόρνια, την Αυστραλία και τώρα στη Χαβάη δεν μοιάζουν με τίποτα από όσα έχουμε δει ποτέ στο παρελθόν. Τις αποκαλούν δασικές πυρκαγιές αλλά είναι σαφώς κάτι πολύ διαφορετικό. Αυτές οι πυρκαγιές καίνε τα σπίτια με ένα αποτύπωμα λευκής σκόνης τέφρας, ενώ συχνά αφήνουν τα γύρω πράσινα δέντρα και θάμνους σχεδόν ανέγγιχτα.

Read full story

Η ισχύς του λέιζερ θα πρέπει να κυμαίνεται σε εκατοντάδες κιλοβάτ. Και έτσι ο Φάβις βάσισε τους υπολογισμούς του σε ένα λέιζερ 10 μεγαβάτ που θα πυροδοτούσε από τη γήινη τροχιά.

Υποθέτοντας ότι οι ατμοσφαιρικές απώλειες ανέρχονται στο 50% της συνολικής ισχύος και ότι μόνο 5 μεγαβάτ φτάνουν στην επιφάνεια ως δέσμη ενός τετραγωνικού μέτρου, θα άναβε μια φωτιά σχεδόν αμέσως.

Εάν αυτή η δέσμη των 5 μεγαβάτ διοχετευόταν παλμικά σε μια περιοχή μήκους ενός μέτρου επί ένα μίλι σε τμήματα, τότε ο χρόνος ανάφλεξης ολόκληρης της περιοχής θα ήταν περίπου 2,7 λεπτά. Και θα χρειάζονταν περίπου 8,8 δευτερόλεπτα για να λιώσει μια ζάντα από κράμα αλουμινίου.

Η ποσότητα ενέργειας που απαιτείται για την εκπομπή παλμού ενός λέιζερ 10 μεγαβάτ για 2,7 λεπτά θα απαιτούσε περίπου 3.220 πυκνωτές, που αντιστοιχούν σε βάρος περίπου 32.200 κιλών.

Χρησιμοποιώντας το λογισμικό Matlab και εισάγοντας τα δημόσια δεδομένα που παρείχε η NORAD, διαπίστωσε ότι οι δορυφόροι που εκτοξεύτηκαν και ελέγχονται από τη Κίνα βρίσκονταν ακριβώς πάνω από τις πυρκαγιές του Μάουι τη στιγμή της ανάφλεξης.

Ο ισχυρότερος πύραυλος της Κίνας, ο March 5, μπορεί να εκτοξεύσει ωφέλιμο φορτίο έως και 48.500 κιλά. Το οποίο είναι αρκετό για να μεταφέρει το απαιτούμενο ωφέλιμο φορτίο, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Φάβις. Αλλά ο Φάβις διαπίστωσε ότι η Κίνα έχει ήδη αναπτύξει πολύ πιο ισχυρά λέιζερ.

Υπολόγισε ότι η Κίνα διαθέτει λέιζερ μέχρι και 70 γιγαβάτ σε γήινη τροχιά αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι τουλάχιστον εκατό φορές πιο ισχυρό από αυτό που συνυπολόγισε σε αυτούς τους υπολογισμούς.

Προσαρμόζοντας με βάση την NORAD, την προεπιλεγμένη Συντονισμένη Παγκόσμια Ώρα, ή UTC, στις τοπικές ζώνες ώρας, ο Φάβις βρήκε τα εξής:

Η πυρκαγιά στην Ολίντα εκδηλώθηκε περίπου στις 10:47 μ.μ. της 7ης Αυγούστου. Αυτήν ακριβώς την ώρα, ο δορυφόρος της Κίνας με την ονομασία NORAD_53299 βρισκόταν ακριβώς πάνω από την τοποθεσία.

Η πυρκαγιά στη Λαχάϊνα εκδηλώθηκε περίπου στις 6:37 π.μ. της 8ης Αυγούστου. Αυτήν ακριβώς την ώρα, ο δορυφόρος της Κίνας με την ένδειξη NORAD_55836 βρισκόταν ακριβώς πάνω από την περιοχή.

Η πυρκαγιά στην Κούλα εκδηλώθηκε περίπου στις 11:30 π.μ. της 8ης Αυγούστου. Αυτήν ακριβώς την ώρα, ο δορυφόρος της Κίνας με την ένδειξη NORAD_53299 βρισκόταν ακριβώς πάνω από την τοποθεσία.

Το λεγόμενο Βαθύ Κράτος δεν θέλει να γνωρίζετε ότι θανατηφόρα λέιζερ μαζικής καταστροφής κυκλοφορούν ελεύθερα πάνω από εμάς.

Και μπορείτε να τα ελέγξετε όλα αυτά μόνοι σας στο stevefavis.com όπου παρέχει τον πηγαίο κώδικα και έχει αναπτύξει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα λογισμικού που μπορείτε να κατεβάσετε και να ελέγξετε μόνοι σας για αυτούς τους δορυφόρους.

Πηγή: https://rumble.com/v3hmkdq-ccp-satellites-over-maui-at-time-of-fires.html

 


Το Substack του Nioland είναι μια έκδοση που υποστηρίζεται από τους αναγνώστες. Για να λαμβάνετε νέες δημοσιεύσεις υποστηρίξτε το έργο μου. Γίνετε συνδρομητές δωρεάν ή επί πληρωμή με πλεονεκτήματα.

Λεπτομέρειες για το κόστος και τα πλεονεκτήματα πληρωμένης συνδρομής (μηνιαία ή ετήσια) εδώ:

Επιλέξτε Συνδρομητικό Πρόγραμμα

 

Πηγή https://nioland.substack.com/p/ba5

Προβολές : 486


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα