κι αυτό, λέγεται ζωή... (μουσικό βίντεο και ταινία)

κι αυτό, λέγεται ζωή... (μουσικό βίντεο και ταινία)

29 Ιανουαρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:278
Μοίρασέ το

 

 

Υπάρχει το όνειρο…

… υπάρχει ο φόβος…

…αυτο που έχασες κι αυτό που δεν βρήκες..

… αυτό που σε τρομοκρατεί και ταυτόχρονα αναζητάς…

… κι όλα αυτά, δεν τολμάς να τα ομολογήσεις ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό…

… τα φοράς όμως κατάσαρκα και διατρέχουν τη ραχοκοκκαλιά σου σαν νερό παγωμένο…

… γίνονται ένα μ’ εσένα και τα φυλάς σαν κάτι πολύτιμο και θα τα προσφέρεις σαν θεϊκό δώρο, σ’ όποιον μπορέσει να τα διαβάσει τα μάτια σου…

… κι αυτό, λέγεται ζωή…

… λέγεται αγάπη….

 


Καλό βράδυ… όμορφη Κυριακή… 

 

 

Καλλιόπη

 

Προβολές : 278


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα