Κλονίστηκε η πίστη του Διονύση Χατζηδάκη στον... “θεόπεμπτο”;

Κλονίστηκε η πίστη του Διονύση Χατζηδάκη στον... “θεόπεμπτο”;

1 Μαΐου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:787
Μοίρασέ το

 

Περίεργη σιωπή λίγο πριν τις εκλογές

Δύο φωτογραφίες από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ίσως θυμίσουν στους αναγνώστες ποιός είναι ο Διονύσης Χατζηδάκης… και όλος αυτός ο πολιτικο-εφοπλιστικός συρφετός, που κινείται γύρω από τον “θεόπεμπτο” Μητσοτάκη…

Και μια τρίτη… με τον Διονύση Χατζηδάκη, να βραβεύει  τον ΦΥΓΑ της “δικαιοσύνης” Κυριακίδη… τον συνεργάτη του Λαυρεντιάδη, ντε…

Είδατε πως … συνδέονται όλα αυτά τα ……. “προσώπατα”… και στις τελίτσες βάλτε ότι επιθετικό προσδιορισμό θέλετε εσείς…

Τελικά, όόόόόόόόόόόόόόλοι αυτοί, σε ποιόν “θεό” πιστεύουν;;; Μήπως στον … “θεό” του DNA τους;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Ο βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Διονύσης Χατζηδάκης, ήταν ο άνθρωπος που πρώτος από όλους, είχε διαβλέψει την θεία προέλευση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αυτό έγινε πολύ πριν συνειδητοποιήσουν την αξία του πρωθυπουργού κάποιοι αρθρογράφοι και του αποδώσουν βιβλικές διαστάσεις: Μωυσής, Άη Γιώργης κλπ.

Ο Διονύσης Χατζηδάκης λοιπόν ήταν ο πρώτος που τόλμησε να αποκαλέσει τον Κυριάκο μας, «θεόπεμπτο»… Κάτι σαν τον Μωάμεθ του Κορανίου, ο οποίος φυσικά ήταν απεσταλμένος του Αλλάχ.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα όμως κάτι έχει αλλάξει. Ο Διονύσης Χατζηδάκης αποφεύγει ακόμα και να πιάσει το όνομα του Μητσοτάκη στο στόμα του.

Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:

Είτε η πίστη του Διονύση Χατζηδάκη έχει κλονιστεί, ειδικά μετά τις αποκαλύψεις για το δούλεμα που έφαγε από τον Κυριάκο σχετικά με τις δισταυρίες του νότιου τομέα…

Ή η λατρεία Χατζιδάκη για τον Κυριάκο έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα που ακολουθεί την βιβλική εντολή: «ου λήψει το όνομα Κυρίου του Θεού σου επί ματαίω· ου γαρ μη καθαρίση Κύριος ο Θεός σου τον λαμβάνοντα το όνομα αυτού επί ματαίω.»  (Έξοδος 20:7).

 

 

Πηγή

Προβολές : 787


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα