Κοινές ρίζες του Ισραήλ και του αγγλικού βασιλικού οίκου, η ιεροτελεστία της περιτομής των πριγκίπων!

Κοινές ρίζες του Ισραήλ και του αγγλικού βασιλικού οίκου, η ιεροτελεστία της περιτομής των πριγκίπων!

11 Φεβρουαρίου, 2025 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:912
Μοίρασέ το

 

 

O Βρετανός βασιλιάς ενθρονίζεται στην πέτρα του Ιακώβ!

Οι Βρετανοί γαλαζοαίματοι θεωρούν ότι είναι απόγονοι του Δαβίδ!

 

Κοινές ρίζες του Ισραήλ και του αγγλικού βασιλικού οίκου, η ιεροτελεστία της περιτομής των πριγκίπων!

Κοινές ρίζες του Ισραήλ και του αγγλικού βασιλικού οίκου, η ιεροτελεστία της περιτομής των πριγκίπων! O Βρετανός βασιλιάς ενθρονίζεται στην πέτρα του Ιακώβ! Οι Βρετανοί γαλαζοαίματοι θεωρούν ότι είναι απόγονοι του Δαβίδ!

Τα σύμβολα του λιονταριού και του μονόκερου, που απεικονίζονται στο οικόσημο της Αγγλίας, αντιστοιχούν στην εβραϊκή θρησκευτική παράδοση και μας θυμίζουν ότι με τον ερχομό του Μεσσία-Aντίχριστου, τα προηγουμένως αντιμαχόμενα βόρειo και νότιo βασίλεια, των οποίων τα σύμβολα είναι αυτά τα ζώα, πρέπει να ενωθούν.

 

Κοινές ρίζες του Ισραήλ και του αγγλικού βασιλικού οίκου, η ιεροτελεστία της περιτομής των πριγκίπων

 

Άρθρο του συγγραφέα του «Tales of History» : Φυσικά, δεν είναι μυστικό ότι η βρετανική βασιλική οικογένεια έχει εβραϊκές ρίζες και τον αγγλικό βασιλικό οίκο, την ιεροτελεστία της περιτομής των πριγκίπων

Φυσικά, δεν είναι μυστικό ότι η βρετανική βασιλική οικογένεια έχει εβραϊκές ρίζες. Έτσι δεν τοποθετούνται μόνο, αλλά τηρούν και τις θρησκευτικές τελετές του Ιουδαϊσμού, όπως η περιτομή.

Είναι επίσης γνωστό ότι η βασίλισσα Βικτώρια (βασιλεία 1837-1901) αναγνώρισε ανοιχτά την καταγωγή των μελών του Βρετανικού Βασιλικού Οίκου από τον «σπόρο του Δαβίδ» όλοι οι γιοι της υποβλήθηκαν στην ιεροτελεστία της περιτομής, η οποία τελούνταν από Εβραίους μοχέλ και συνεχίζει να τελείται.

Σε ποια ιστορικά γεγονότα βασίζεται αυτή η θεωρία;
Πρώτον, όπως είναι γνωστό, κατά τη στέψη, βρετανοί βασιλιάδες και βασίλισσες κάθονται σε ένα θρόνο πάνω από την πέτρα του Ιακώβ (σύμφωνα με το μύθο, ο Ιακώβ ξάπλωσε πάνω του για να ξεκουραστεί και είδε μια σκάλα στον ουρανό σε ένα όνειρο).

 

The Story of Jacob’s Stone

 

Το 1296, την έκλεψε από τους Σκωτσέζους ο Εδουάρδος Ι. Ακόμη νωρίτερα, οι Σκωτσέζοι την έφεραν από την Ιρλανδία στην πρωτεύουσά τους, το Σκόουν. Την έφεραν στην Ιρλανδία οι Ισπανοί Κέλτες, ήρθε στην Ισπανία από την Αίγυπτο και πριν από την Αίγυπτο ήταν στους Αγίους Τόπους.

Σύμφωνα με την ιστορία, ο Ιακώβ έφυγε από το σπίτι για να μην τον σκοτώσει ο αδερφός του Ησαύ και πήγε στη χώρα Χαρράν.

Το ταξίδι ήταν μακρύ, ένιωθε κουρασμένος, ξάπλωσε στο έδαφος, βάζοντας μια λεία πέτρα κάτω από το κεφάλι του και αποκοιμήθηκε όπου είχε το όραμα της κλίμακας που ανέβαινε στον ουρανό.

Ο ιστορικός Chris Tebraham λέει: «Η Πέτρα του Ιακώβ, ή η Πέτρα του Πεπρωμένου, όπως αποκαλείται συχνά, ήταν πέτρα στέψης για όλους τους Σκωτσέζους μονάρχες από την αρχαιότητα. Χρησιμοποιήθηκε για ενθρόνιση ακόμη και πριν οι Σκωτσέζοι και οι Πίκτες ενωθούν σε ένα βασίλειο υπό τον Κένεθ Α’».

Όμως το 1296 η καθιερωμένη τάξη πραγμάτων διαταράχθηκε. Ο Άγγλος βασιλιάς, έχοντας νικήσει τον στρατό της Σκωτίας, έκλεψε την Πέτρα του Πεπρωμένου από το Αβαείο του Scone και την πήγε στο Λονδίνο στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Βασιλικός θρόνος με την πέτρα του Ιακώβ Φωτογραφία από το δημόσιο τομέα
Έκτοτε, η Πέτρα του Πεπρωμένου έχει γίνει μάρτυρας του χρίσματος των βασιλικών προσώπων πρώτα της Αγγλίας και μετά της Μεγάλης Βρετανίας.

Εθνόσημο της Μεγάλης Βρετανίας

Το εθνόσημο δείχνει επίσης τη σύνδεση μεταξύ του Βασιλείου της Μεγάλης Βρετανίας και του Ισραήλ.

Τα σύμβολα του λιονταριού και του μονόκερου, που απεικονίζονται στο οικόσημο της Αγγλίας, αντιστοιχούν στην εβραϊκή θρησκευτική παράδοση και μας θυμίζουν ότι με τον ερχομό του Μεσσία-Αντίχριστου, τα προηγουμένως αντιμαχόμενα βόρειο και νότιο βασίλεια, των οποίων τα σύμβολα είναι αυτά τα ζώα, πρέπει να ενωθούν.

Εθνόσημο της Μεγάλης Βρετανίας. Φωτογραφία από ανοιχτή πρόσβαση
Τα βασίλεια του Ιούδα και του Ισραήλ

Το λιοντάρι είναι σύμβολο της φυλής του Ιούδα (Νότιο Βασίλειο της Ιουδαίας), ο μονόκερος είναι σύμβολο της φυλής του Εφραίμ -εγγονού του Ιακώβ- (Βόρειο Βασίλειο του Ισραήλ).

Τα βασίλεια πολέμησαν μεταξύ τους λόγω των πεποιθήσεών τους. Ο Εβραίος (νότος) κήρυττε τον Θεό Πατέρα και ο Ισραηλινός (βόρειος) λάτρευε άλλους ειδωλολατρικούς θεούς. Υπήρχαν 10 φυλές στο Βασίλειο του Ισραήλ και 2 φυλές στο Βασίλειο του Ιούδα.

Το Βόρειο Βασίλειο ηττήθηκε το 722 π.Χ. από τους Ασσύριους, οι άνθρωποι οδηγήθηκαν σε αιχμαλωσία, όπου χάθηκαν αυτές οι φυλές.

Το Βασίλειο της Ιουδαίας διήρκεσε μέχρι το 597 π.Χ. και στη συνέχεια κατακτήθηκε από τον Ναβουχοδονόσορ και ο πληθυσμός οδηγήθηκε στη Βαβυλωνιακή αιχμαλωσία.

Στο τέλος της αιχμαλωσίας το 539 π.Χ. που έγινε από τον Κύρο βασιλιά της Περσίας κάποιοι από τους Εβραίους επέστρεψαν στην πατρίδα τους και οι 10 φυλές, όπως πιστεύεται, ήταν διασκορπισμένες σε όλο τον κόσμο, αλλά με τον ερχομό του Μεσσία/Αντίχριστου θα έπρεπε να ενωθούν.

Προέλευση της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας

Υπάρχει επίσης ένας θρύλος ότι η βρετανική βασιλική οικογένεια κατάγεται από τον βασιλιά Δαβίδ, επικαλούμενος το Βιβλίο του Ιερεμία, στο οποίο οι κόρες του Σεδεκία κατέφυγαν στην Αίγυπτο και από εκεί στα νησιά της θάλασσας. Αυτά τα νησιά ήταν η Ιρλανδία. Στη συνέχεια, οι απόγονοι αυτών των πριγκιπισσών ήρθαν στην Αγγλία, όπου έγιναν οι πρόγονοι των μοναρχών.

Υπάρχει πολλή έρευνα για αυτό το θέμα, καθώς και βιβλιογραφία.

Ο βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας είναι ο Κάρολος Γ’.

Είναι γνωστή η έρευνα του John Sadler (1615-1674), ο οποίος έγραψε για την καταγωγή των Κελτικών και Σαξονικών λαών. Το 1649, ο Σάντλερ δημοσίευσε τα Δικαιώματα του Βασιλείου, τα οποία υποστήριζαν «μια ισραηλινή γενεαλογία για τον βρετανικό λαό».

Επίσης γνωστά είναι το Our Israelite Origin (1840) του John Wilson και το The Semitic Origin of the Peoples of Western Europe (1879) του John Pym Yeatman.

Το 1879 δημιουργήθηκε στην Αγγλία μια ένωση Βρετανών Ισραηλιτών, η Αγγλοσαξονική Ένωση.

Ο βρετανικός ισραηλισμός είναι η έννοια ότι ο λαός της Μεγάλης Βρετανίας είναι «γενετικά, φυλετικά και γλωσσικά άμεσοι απόγονοι» των δέκα χαμένων φυλών του αρχαίου Ισραήλ. (σσ έχω δει να κυκλοφορούν αντίστοιχη προπαγάνδα ως και για Ρώσους)

Το 1919 ιδρύθηκε στο Λονδίνο η Βρετανική Ισραηλιτική Ομοσπονδία (BIWF). Με τη βοήθεια του οποίου οι Βρετανοί βοήθησαν τους Εβραίους να αγοράσουν γη στην Παλαιστίνη.

Το BIWF συνεχίζει να υπάρχει σήμερα, με κύρια έδρα τον Επίσκοπο Ώκλαντ στην κομητεία Ντάραμ. Χριστιανοσιωνισμός..

Έτσι, η αγγλική μοναρχία δεν είναι ο διάδοχος των Ρωμαίων αυτοκρατόρων, αλλά εντοπίζει τη βασιλική της καταγωγή στην Παλαιά Διαθήκη – στο Βασιλιά Δαβίδ, το γιο του Σολομώντα και ούτω καθεξής..

Εθνόσημο της οικογένειας Rothschild και το Εθνόσημο της Αγγλίας
Οι Βρετανοί μονάρχες θεωρούν τους εαυτούς τους απόγονους της φυλής των Νταν (μία από τις δέκα χαμένες φυλές), που ήρθαν από την αιχμαλωσία στα εδάφη της Δανίας, της Αγγλίας και της Σκωτίας.

Οι Ρότσιλντ θεωρούν επίσης τους εαυτούς τους απόγονους αυτής της χαμένης φυλής, απλά κοιτάξτε το οικόσημό τους.
Το 1717 δημιουργήθηκε η Μεγάλη Στοά της Αγγλίας – η πρώτη συγκεντρωτική μασονική οργάνωση στον κόσμο.

Ο πρώτος Μέγας Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Αγγλίας εξελέγη ο Άντονι Σάγιερ, ο οποίος ηγήθηκε της οργάνωσης και έθεσε τα θεμέλια για την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Οι Τέκτονες θεωρούν τους εαυτούς τους διαδόχους των αρχιετκτόνων-κατασκευαστών του ναού του Σολομώντα, όπου στον Τρίτο θα γίνει η στέψη του βασιλιά του κόσμου, του ”Μεσσία”-Αντίχριστου.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 912


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα