Κοιτάτε βρε, ποιοί ζητάνε την ψήφο σας...

Κοιτάτε βρε, ποιοί ζητάνε την ψήφο σας...

1 Ιουνίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,379
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και μου ΄ρχεται εμετός…

Νίκος Βασιλειάδης για κόμμα ΝΙΚΗ: Όταν κατήγγειλε διαπλοκή του «κόμματος-φάντασμα» με Μαρινάκη, «μητσοτακέϊκο» και Βασιλάκη (Aegean)!

Ολα αυτά πριν από 20 ημέρες – Και τώρα πήγε μαζί τους για να γίνει βουλευτής!

ΧΑΘΗΚΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΜΠΕΣΑ…

Σταθερότητα λόγου – ΜΗΔΕΝΙΚΗ!

Σημασία έχει Η ΒΟΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ, Νίκο Βασιλειάδη;

Ο πάλαι ποτέ θυμόσοφος λαός, έλεγε: “Εκεί που φτύνεις (χέζεις), πας και γλύφεις;;;”…

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΗ ΑΗΔΙΑ!!!

Η πρώτη φωτογραφική σύνθεση, είναι αφιερωμένη στον Νίκο Βασιλειάδη…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Ακούω πολιτικούς να λένε συνεχώς πως επισκέπτονται τους γεροντάδες τους στο Άγιον Όρος, ή αλλού… και οι πράξεις τους να είναι ακριβώς αντίθετες…

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ…

Ε ΡΕ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΦΡΑΓΚΕΛΙΟ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ… “ΠΙΣΤΟΥΣ” ΝΑ ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…

 

Νίκος Βασιλειάδης για κόμμα ΝΙΚΗ: Όταν κατήγγειλε διαπλοκή του «κόμματος-φάντασμα» με Μαρινάκη, «μητσοτακέϊκο» και Βασιλάκη (Aegean)!

Σε μία πρωτοφανή μεταστροφή-κυβίστηση, κοινώς «κωλοτούμπα», ο πρόεδρος της «Ελεύθερης Πατρίδας» Νίκος Βασιλειάδης, εκεί που καταφερόταν κατά του περίεργου -με την έννοια της «θολής», μέχρι στιγμής, πολιτικής ταυτότητας και άγνωστης χρηματοδότησης- κομματικού σχηματισμού ΝΙΚΗ και των στελεχών του, όπως με ακρίβεια κατέγραψε το χθεσινό ρεπορτάζ του pronews.gr, τώρα δηλώνει ότι τάσσεται… υπέρ της!

Ένα ρεπορτάζ το οποίο παρουσίαζε τα όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη για το κόμμα -έστω χωρίς να αναφέρεται ονομαστικά σε αυτό, αλλά περιγράφοντας την δράση του. Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ για να διαπιστώσετε αν αναφερόταν ή όχι στη ΝΙΚΗ, ο Ν.Βασιλειάδης στην τηλεοπτική του συνέντευξη

Και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα, πέρα από την πολιτική ασυνέπεια λόγων και πράξεων του συγκεκριμένου, αν δεν εξέδιδε σε απάντηση του απόλυτα τεκμηριωμένου ρεπορτάζ, που άλλωστε βασίστηκε στα δικά του λόγια, μία ανακοίνωση στην οποία… επιτίθεται και υβρίζει το pronews.gr, το οποίο απλά κατέγραψε την μέχρι εκείνη την στιγμή θέση του κατά της ΝΙΚΗΣ.

Και «με θράσος χιλίων πιθήκων», χαρακτηρίζει το δημοσίευμα που τον εμφάνιζε να καταγγέλλει τα πεπραγμένα της ΝΙΚΗΣ, ως «ψευδές και συκοφαντικό» και ότι «Μετά από τις ανοίκειες επιθέσεις που βλέπω να εξαπολύει το σύστημα, την πληροφόρησή μου για προσπάθεια εκτροπής και αποκλεισμού με βρώμικες μεθοδεύσεις και επίσκεψη στον Γέροντά μου δηλώνω πως στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω ΝΙΚΗ»!

Εμείς για την ώρα θα περιοριστούμε στην δημοσίευση ενός από τα πολλά μηνύματα-ανακοινώσεις που έστελνε τις προηγούμενες ημέρες σε διάφορους αποδέκτες, κατά της ΝΙΚΗΣ και του επικεφαλής της Δ.Νατσιού.

Στα οποία μηνύματα ο Νίκος Βασιλειάδης, θέτει ζητήματα διαπλοκής της ΝΙΚΗΣ με τον εφοπλιστή Μαρινάκη, με τον διευθυντή marketing της HUNDAI, Νάσο Δέδε, με τον ίδιο τον επικεφαλής της ΝΙΚΗΣ, Δ.Νατσιό και της «εργαλειοποίησης-καπήλευσης» -όπως ο ίδιος ο Ν.Βασιλειάδης υποστηρίζει- της ανιψιάς του Παΐσιου από τη ΝΙΚΗ.

Ολόκληρο το κείμενο που έστελνε με προσωπικά SMS έχει ως εξής:

«ΝΙΚΗ, το κόμμα φάντασμα.

Αφού κόπηκαν πατριωτικά κόμματα, εμφανίστηκε με υπερπροβολή στα μέσα, κυρίως Μαρινάκη.

Περίεργο σχήμα, με βουλευτήριο ( δεν εμφανίζεται), με ομάδα ομαιχμίας (δεν υπάρχει ερμηνεία στη λέξη), με οργανωτικό πρόεδρο Νάσο Δέδε ( δεν εμφανίζεται πουθενά, ούτε είναι υποψήφιος), διευθυντή marketing της HUNDAI του Βασιλάκη της Aegean (στενού φίλου του μητοτακέϊκου).

Πολυδάπανη προεκλογική εκστρατεία, διαφημίζει συλλογικό μοντέλο αλλά εμφανίζει μόνον τον Νατσιό, ο οποίος δεν κάνει ποτέ διάλογο.

Τον εγκαλούν πως έχει εμβολιαστεί, αλλά ψαρεύει στους αντιεμβολιαστές, δεν απαντά, απαντούν άλλοι αντ’ αυτού.

Περίεργες θέσεις για μεταναστευτικό, τους βαφτίζει μέτοικους με ιδιοκτησία για 49 έτη.

Διαδίδουν πως μόνον αυτοί έχουν ευλογία από γεροντάδες (πατέρα Ευθύμιο), πως είναι το κόμμα που προφήτευσε ο Άγιος Παΐσιος πως θα κυβερνήσει την Ελλάδα.

Αυτήν την καπηλεία, την εργαλειακή προβολή της υποψηφιότητας της ανηψιάς του Παϊσίου, την υπερπροβολή, τον πακτωλό χρημάτων κ.α. ανέφερε σε άρθρο το ΚΑΡΦΙ, που ένα μακρύ χέρι το κατέβασε σε λίγες ώρες!».

Και βέβαια, με υπογραφή του ιδίου του Νίκου Βασιλειάδη και ημερομηνία 12 Μαΐου, δηλαδή 19 ημέρες πριν από την χθεσινή ανακοίνωσή του ότι μετά από επίσκεψη στον Γέροντά του, θα ψηφίσει… ΝΙΚΗ!

Μάλλον όλα τα παραπάνω ζητήματα διαπλοκής της ΝΙΚΗΣ με «το μητσοτακέϊκο«, τον Μαρινάκη, τον Βασιλάκη κλπ, και τα οποία έθετε με απόλυτη σαφήνεια σταμάτησαν να τον ενοχλούν πλέον…:

Yπάρχουν και πολλά άλλα μηνύματα-ανακοινώσεις του Ν.Βασιλειάδη κατά της ΝΙΚΗΣ τα οποία θα έρθουν σταδιακά στην δημοσιότητα για να αποκαλυφθούν ποιοι ζητούν την ψήφο των πολιτών.

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,379


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα