Κοιτάτε ρε, ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ...

Κοιτάτε ρε, ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ...

5 Ιουλίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:323
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και … θα παρανοήσω…

Κοτζιάς: «Η κυβέρνηση ετοιμάζει μεγάλες υποχωρήσεις στα εθνικά μέτωπα, να ξυπνήσουν τα κόμματα της Αριστεράς»

Μα την αλήθεια, δεν θα την γλυτώσουμε στο τέλος… θα παρανοήσουμε μ’ αυτά που διαβάζουμε…

ΚΟΙΤΑΤΕ ΡΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ “ΡΕΜΑΛΙ” ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ…

 

Εδώ ταιριάζει κι αυτό που λέει ο λαός: “Μιλάνε όλοι, μιλάν κι οι……….”!!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΚΟ “ΡΕΜΑΛΙ” ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ…

ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ  ΚΑΝΕΙ… ΕΥΓΟΝΙΚΗ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Οι φωτογραφίες είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, και επιβεβαιώνουν πόσο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑ…

 

 

 

Ο πρώην ΥΠΕΞ και επικεφαλής της πολιτικής κίνησης ΠΡΑΤΤΩ, Νίκος Κοτζιάς με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επισημαίνει:

«Οι επιθέσεις σε πρόσωπα που δεν ελέγχονται από το σύστημα, η αποσιώπηση των εξελίξεων στη διπλωματική σκηνή, σημαίνει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ ετοιμάζεται για μεγάλες υποχωρήσεις στα εθνικά μέτωπα.

Δείχνει να δέχεται την διαγραφή της Κύπρου ως οντότητας από τους χάρτες του ΝΑΤΟ, έχει ήδη δεχτεί το «Turkaegean», ενώ δείχνει διατεθειμένη να δεχτεί αλλαγές ονομασιών που συνδέονται με την Συνθήκη της Λοζάνης γεγονός που θα διευκολύνει ευθέως τους αναθεωρητές στην Άγκυρα.

Ελπίζω να ξυπνήσουν τα κόμματα που βρίσκονται στα αριστερά της ΝΔ ως προς τα εθνικά θέματα, καθώς και οι «υποψήφιοι πρόεδροι» του ΣΥΡΙΖΑ να θυμηθούν την λέξη πατρίδα και πατριωτισμός».

Ότι η κυβέρνηση βρίσκεται ήδη σε άτακτη υποχώρηση προκύπτει και από τις δημόσιες δηλώσεις που γίνονται.

Όσο για την αφύπνιση των κομμάτων της Αριστεράς για τα εθνικά θέματα ελπίζουμε ο κ.Κοτζιάς να τα αφυπνίσει επιτέλους.

Όσοι θέλουν να δίνουν διαπιστευτήρια «διεθνισμού» μπορούν να τα συνασπιστούν με τους «νεοφιλελεύθερους»  γιάπηδες της αντίπερα όχθης.

 

Πηγή

Προβολές : 323


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα