ΚΟΚΚΙΝΟ ALERT: Ο ΟΗΕ και το ΠΟΦ του Κ. Σβάμπ υπογράφουν συμφωνία για την «Επιτάχυνση» της Ατζέντας 2030 για την ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!

ΚΟΚΚΙΝΟ ALERT: Ο ΟΗΕ και το ΠΟΦ του Κ. Σβάμπ υπογράφουν συμφωνία για την «Επιτάχυνση» της Ατζέντας 2030 για την ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!

6 Μαΐου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,102
Μοίρασέ το

Ιδού η συγχώνευση μεταξύ του ΟΗΕ, της Λέσχης Bilderberg και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ!!!…

Από τον Σεπτέμβριο, ξεκινά ο εφιάλτης όλης της ανθρωπότητας.
Οι λαοί δείχνουν υποταγή…
Ο ελληνικός λαός, μέχρι στιγμής δείχνει τον απόλυτο ραγιαδισμό του…
Θα καταφέρουν οι λίγοι να ανατρέψουν την πορεία προς το ΤΕΛΟΣ;;;
Καλλιόπη Σουφλή


 

Ιδού η συγχώνευση μεταξύ του ΟΗΕ, της Λέσχης Bilderberg και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ!!!…


Τα Ηνωμένα Έθνη υπέγραψαν συμφωνία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) του Klaus Schwab (ο οποίος είναι και ο επικεφαλής της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ) για την «από κοινού επιτάχυνση» της Ατζέντας 2030.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες ήταν μάρτυρας της υπογραφής μνημονίου κατανόησης με τον Κλάους Σουάμπ για την έναρξη της Ατζέντας 2030.

Οι πολίτες των ΗΠΑ και άλλων δυτικών δημοκρατιών δεν ἐλαβαν διαβουλεύσεις ούτε έχουν ενημερωθεί από τις κυβερνήσεις ή τα μέσα ενημέρωσης τους για την Ατζέντα 2030.

«Σήμερα ο Γενικός Γραμματέας και ο Klaus Schwab του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ θα είναι μάρτυρες της υπογραφής ενός μνημονίου κατανόησης για μια στρατηγική εταιρική σχέση μεταξύ του ΟΗΕ και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ», ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ΟΗΕ την Τετάρτη.

Η στρατηγική εταιρική σχέση «σκιαγραφεί τομείς συνεργασίας για την εμβάθυνση της δέσμευσης μεταξύ των δύο θεσμικών οργάνων και για την από κοινού επιτάχυνση της εφαρμογής της Ατζέντας 2030».

 

Αναμφισβήτητα, η ιστορική και ανησυχητική ανακοίνωση σχετικά με την εφαρμογή της Ατζέντας 2030, για την οποία δεν έγινε διαβούλευση με κανέναν στις ΗΠΑ ούτε συμφωνήθηκε, δεν έλαβε καμία απολύτως κάλυψη από τα συστημικά ΜΜΕ.

Δεν πρέπει να εκπλαγείτε από αυτή την εξέλιξη — αν έχετε δώσει προσοχή.

Το σχέδιο ήταν στα σκαριά εδώ και χιλιετίες.

cdn.newspunch

Με την ίδρυση των Ηνωμένων Εθνών και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, η προσπάθεια προώθησης των προγραμμάτων ευγονικής και μετανθρωπισμού έκανε ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός.

Μαζί με τις δραστηριότητες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν τη Μεγάλη Επανεκκίνηση (The Great Reset) που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή.

Με την κήρυξη της πανδημίας, ο στόχος του ολοκληρωμένου κυβερνητικού ελέγχου της οικονομίας και της κοινωνίας έχει κάνει ένα ακόμη άλμα προς τον μετασχηματισμό της οικονομίας και της κοινωνίας.

Η ελευθερία αντιμετωπίζει έναν νέο εχθρό. Η τυραννία έρχεται κάτω από τη μεταμφίεση της κυριαρχίας των ειδικών και της καλοπροαίρετης δικτατορίας.

Οι νέοι κυβερνώντες δεν δικαιολογούν το δικαίωμά τους στην κυριαρχία λόγω της θείας πρόνοιας, αλλά τώρα διεκδικούν το δικαίωμα να κυβερνούν τους ανθρώπους στο όνομα της παγκόσμιας υγείας και ασφάλειας με βάση υποτιθέμενες επιστημονικές αποδείξεις.

Επίσης, στο άρθρο με τίτλο Ατζέντα 2030 – Τα ‘Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων’. Τι δείχνει ανάλυση με βάση ‘θεωρίες συνωμοσίας’! διαβάζουμε τα εξής διαφωτιστικά για αυτό το θέμα…

Συνολική υποδούλωση του πλανήτη έως το 2030

 

Καθώς το έγγραφο του ΟΗΕ λέει, «Δεσμευόμαστε να εργαστούμε ακούραστα για την πλήρη εφαρμογή της παρούσας ατζέντας από το 2030.”

 

Αν διαβάσετε το πλήρες κείμενο -και μπορεί να διαβαστεί- πέρα από τις κολακείες και τις δημοσιοσχετίστικες φράσεις, γρήγορα θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτή η ατζέντα του ΟΗΕ πρόκειται να επιβληθεί σε όλους τους πολίτες του κόσμου, με τον εξαναγκασμό των κυβερνήσεων.

Πουθενά δεν λέει αυτό το έγγραφο πως τα δικαιώματα του ατόμου θα πρέπει να προστατεύονται.

Ούτε αναγνωρίζει καν την ύπαρξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που παρέχονται στους ιδιώτες από την ίδια την ΦΥΣΗ.

Ακόμη και η λεγόμενη «Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου” αρνείται εντελώς στους ιδιώτες το δικαίωμα αυτοάμυνας, το δικαίωμα στην ιατρική επιλογή και το δικαίωμα για τον γονικό έλεγχο επί των δικών τους παιδιών.

Ο ΟΗΕ δεν σχεδιάζει τίποτα λιγότερο από μια παγκόσμια κυβερνητική τυραννία που υποδουλώνει την ανθρωπότητα των τσιμεντουπόλεων, ενώ αποκαλεί το καθεστώς «βιώσιμη ανάπτυξη» «ισότητα» και «πρόοδο».

Επίσης, στο άρθρο με τίτλο ΑΤΖΕΝΤΑ 21 & 2030: Ο ύπαρκτος λόγος πίσω από τον «κορωναϊό». Στον κόλπο και ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! διαβάζουμε τα εξής….

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΖΕΝΤΑ 21 ..
Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ …

Η Ατζέντα 21 (UNITED ΝATIONS SUSTAINABLE DEVELOPMENT), συντάχτηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο στις 3-14 Ιούνη 1992 με 351 σελίδες …οι όποιες λενε τα πάντα τα οποία έχουν εκπληρωθεί απο τα δουλικά τους ( πολιτικούς ερπετα.. που ψήφισε ο άνθρωπος)

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ..ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ …

ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΟΤΙ…
Η αύξηση του πληθυσμού. Ο πληθυσμός πρέπει να μειωθεί για να μη μολύνεται δήθεν το περιβάλλον..( από δήθεν ιούς)

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ….
μείωση του πληθυσμού των ανθρωπίνων όντων λόγω έλλειψης τροφίμων …και λογο πανδημίας.. και….
ότι «οι ιοί έιτζ και έμπολα που δημιουργήσαμε..δεν είναι καλοί, φέρτε άλλους για να εξαφανιστεί το 90% των ανθρώπων της Γης»!

ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ( γιατι αυτη την στιγμή κάνουν πρόβα για τον πραγματικό ιο ο οποιος είναι έτοιμος και θα δωθει σύντομα στην ανθρωπότητα…Απλά τώρα προσπαθούν να δουν και να καταγράψουν τις αντιδράσεις μας)

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΟΔΟΤΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ…

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΑ ΒΙΩΝΕΤΕ ΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ..
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΣΕ ΟΛΑ…

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ..

ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΜΑΣ …

ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ …

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ….

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ …

ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ !!!!!

 

-Νικόμαχος

Αν αγαπάμε την ελευθερία, τότε ήρθε η ώρα να πολεμήσουμε σαν τρελοί για την ελευθερία μας!!!

 

Πηγή

Προβολές : 1,102


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα