«ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»!!! Η Αμερική χάνεται!!!

«ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»!!! Η Αμερική χάνεται!!!

5 Νοεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:795
Μοίρασέ το

 

 

Σοκαριστικό ρεπορτάζ δείχνει πως έρχονται παντού ΤΡΙΓΜΟΙ

MAD MAX!!! Όσο και να βλέπεις τις εικόνες δεν μπορείς να το πιστέψεις…

Αμερικανίδα δημοσιογράφος παρουσιάζει σοκαριστικό ρεπορτάζ που δείχνει προς τα πού διολισθαίνουν οι ΗΠΑ!!!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, η πόλη της Φιλαδέλφειας και άλλες πόλεις υπό την ηγεσία των Δημοκρατικών γίνονται ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

Η Savanah Hernandez καταγράφει πώς οι φιλελεύθερες πολιτικές έχουν σκόπιμα καταστρέψει τις κάποτε μεγάλες αμερικανικές μητροπόλεις, κάτι που αναπόφευκτα οδηγεί την «υπερδύναμη» σε κραχ και σε ό,τι ακολουθήσει σε παγκόσμιο επίπεδο!!!

Η Hernandez είπε ότι παίρνει συνεντεύξεις από ντόπιους στις υποβαθμισμένες αριστερές πόλεις που λένε ότι πρόκειται να ψηφίσουν Ρεπουμπλικάνους για πρώτη φορά στην ζωή τους, μπας και σώσουν την κατάσταση!!!

ΑΡΑΓΕ ΣΩΖΕΤΑΙ;;;

Δείτε το βίντεο:


Πηγή

Προβολές : 795


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα