Κοράκια που λεηλατούν τις περιουσίες των Ελλήνων, τα παιδιά του Σιούφα

Κοράκια που λεηλατούν τις περιουσίες των Ελλήνων, τα παιδιά του Σιούφα

5 Απριλίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:409
Μοίρασέ το

 

Την ώρα που η ελληνική κοινωνία «άοπλη» και καταρρακωμένη βλέπει να ξετυλίγεται μπροστά της ένα μέλλον μαύρο και σκοτεινό, ανήμπορη και ανυπεράσπιστη απέναντι σε ένα σάπιο και σαθρό πολιτικό σύστημα, δεκάδες αιμοδιψή κοράκια στρατευμένα από τους γιους του «γαλάζιου» πρώην προέδρου της Βουλής Δημήτρη Σιούφα, απειλούν και τρομοκρατούν ακόμη και… νεκρούς οφειλέτες της ΔΕΗ την οποία έχουν πάρει εργολαβία.

 

 

 

 

Πριν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, δεν υπήρχε κανένα χρέος στην ΔΕΗ… μετά άρχισαν οι τρομακτικές ανατιμήσεις και ο λαός που είδε τα εισοδήματά του να συρρικνώνται σε δραματικό σημείο, δεν μπορούσε να πληρώσει τους δυσβάσταχτους λογαριασμούς  του ρεύματος.

Και έτσι δημιουργήθηκαν ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ, που τον απειλούν και τον εκβιάζουν…

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΙΟΥΦΑ…

Σαν να λέμε ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…

Αυτός ο λαός όμως, ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ… ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ…

ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ…

ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΖΩΑ, ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ…

ΣΚΛΑΒΟΙ… ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ… ΣΚΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΘΥΤΕΣ ΤΟΥΣ…

Όσο για την εταιρεία των υιών Σιούφα, θα υπάρχει και θα τους αρμέγει και θα τους απειλεί, όσο υπάρχουν ΣΚΛΑΒΟΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Δυστυχώς την εκπομπή με τον συνταγματολόγο ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΣΙΜΑΤΗ που είχε ανεβάσει το περιβόητο και … μυστήριο “Δίκτυο Ελληνισμού”, την εξαφάνισαν…

Σ’ εκείνη την εκπομπή, αν θυμάμαι καλά ως προς τον μήνα, τον Ιανουάριο ή Φεβρουάριο του 2021, ο Κασιμάτης είχε προτείνει: ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ…

Την ώρα που η ελληνική κοινωνία «άοπλη» και καταρρακωμένη βλέπει να ξετυλίγεται μπροστά της ένα μέλλον μαύρο και σκοτεινό, ανήμπορη και ανυπεράσπιστη απέναντι σε ένα σάπιο και σαθρό πολιτικό σύστημα, δεκάδες αιμοδιψή κοράκια στρατευμένα από τους γιους του «γαλάζιου» πρώην προέδρου της Βουλής Δημήτρη Σιούφα, απειλούν και τρομοκρατούν ακόμη και… νεκρούς οφειλέτες της ΔΕΗ την οποία έχουν πάρει εργολαβία.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά, όπως διαπιστώσαμε, το συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο συντηρεί κάποιες φορές ένα… πέπλο μυστηρίου αναφορικά με τις διευθύνσεις και τους ανθρώπους του.

Οι καταγγελίες για την εταιρεία «Σιούφας και συνεργάτες» έρχονται βροχηδόν και προκαλούν οργή και αγανάκτηση.

Πεθαμένοι λαμβάνουν κλήσεις να ξοφλήσουν το χρέος τους ενώ τέτοια έγγραφα και απειλητικά τηλεφωνήματα λαμβάνουν ακόμη και συγγενικά τους πρόσωπα που όμως δεν είναι καν κληρονόμοι τους!

Ενδεικτικά φέρνουμε στο φως έγγραφο που απέστειλε η συγκεκριμένη εισπρακτική σε γυναίκα που είναι νεκρή εδώ και πεντέμιση χρόνια ζητώντας να προχωρήσει άμεσα στην εξόφληση του χρέους διότι σε διαφορετική περίπτωση θα πέσει κυνήγι! Στο έγγραφο αναγράφεται φαρδιά-πλατιά πως η υπόθεση ανατέθηκε από τη ΔΕΗ στην εισπρακτική των αδελφών Γιώργου και Μάριου Σιούφα, ενώ η μακαρίτισσα «απειλείται» πως εάν δεν τακτοποιήσει άμεσα την οφειλή της «η ΔΕΗ Α.Ε δύναται να προβεί σε σοβαρή κλιμάκωση των ενεργειών είσπραξης καθώς και σε κάθε νόμιμη ενέργεια για τη διασφάλιση των συμφερόντων της».

Στη συνέχεια αναφέρεται πως μπορεί η… νεκρή εν προκειμένω, να επικοινωνήσει για να ενημερωθεί αναλυτικά σε έναν συγκεκριμένο τηλεφωνικό αριθμό. Και κάπου εδώ ξεκινούν «οι Σιουφαίοι και τα… μυστήρια»! Το έγγραφο καταλήγει σε μια σφραγίδα με το όνομα της πληρεξούσιας δικηγόρου που υπογράφει και την οποία καλέσαμε στο τηλέφωνο που – επαναλαμβάνουμε – αναγράφεται στη σφραγίδα της. Και ο τραγέλαφος ξεκινά…

Αρχικά μάς απαντά μια γραμματέας η οποία επιβεβαιώνει πως μιλάμε με τη δικηγορική εταιρεία «Σιούφας και συνεργάτες» και όταν της ζητάμε τη συγκεκριμένη δικηγόρο, μας ρωτά περί τίνος πρόκειται. Της απαντάμε πως πρόκειται για κάποιο θέμα της ΔΕΗ και μας ξαναρωτά αν έχουμε κάποια οφειλή.

Της εξηγούμε ότι λάβαμε μια επιστολή και επειδή την υπογράφει η συγκεκριμένη δικηγόρος θέλαμε να της δώσουμε κάποιες εξηγήσεις για να μη στέλνει και να μην τηλεφωνεί στην… πεθαμένη.

Εκείνη επιμένει: «Εσείς έχετε κάποια οφειλή στη ΔΕΗ;». «Μάλιστα», απαντάμε και πάλι για να εισπράξουμε ένα «μισό λεπτάκι παρακαλώ»…

Τη σκυτάλη πήρε μια εκνευρισμένη με το «καλημέρα» κυρία η οποία, αφού μας ενημέρωσε πως η συγκεκριμένη δικηγόρος που ψάχνουμε είναι εκτός γραφείου, απαίτησε να της δώσουμε τα προσωπικά στοιχεία και δεδομένα μας. Αρνηθήκαμε και όταν της είπαμε πως θέλουμε τη συγκεκριμένη και θα καλέσουμε άλλη στιγμή, της ξεφεύγει και με ειρωνικό ύφος μας απαντά κλείνοντας το τηλέφωνο: «Πάρε κι άμα τη βρεις…».

Και σε αυτή ακριβώς την τελευταία της φράση στεκόμαστε: «Αν τη βρεις»… Διότι, στο τηλεφώνημα που ξανακάναμε καπάκι, ένας άλλος εξίσου κακόκεφος κύριος μάς απάντησε ότι η δικηγόρος που ψάχνουμε είναι στο γραφείο της αλλά είναι απασχολημένη. Σύμφωνα με αυτόν, κανείς δεν μπορεί να φτάσει στην μυστηριώδη δικηγόρο εάν δεν δώσει πρώτα όλα τα προσωπικά του στοιχεία. Εκτός, όπως είχε την καλοσύνη να μας ενημερώσει, εάν κλείσουμε ραντεβού. Κι εδώ αρχίζουν και «σκάνε» τα άλλα περίεργα με τις διευθύνσεις.

Όταν ρωτήσαμε σε ποια διεύθυνση βρίσκεται το γραφείο, ο γραμματέας όπως ο ίδιος δήλωσε ότι είναι, μας απάντησε πως δεν είχε πρόχειρη μπροστά του τη διεύθυνση!

Ναι, σωστά διαβάσετε. Μας είπε, αφού και αυτός μας επιβεβαίωσε πως μιλάμε με την εταιρεία των υιών Σιούφα, πως δεν είχε πρόχειρη τη διεύθυνση στην οποία εργάζεται τόσο αυτός όσο και η δικηγόρος που ψάχνουμε!

Μπροστά στην έκπληξη μας, μας συστήνει είτε να ξανατηλεφωνήσουμε στο τηλεφωνικό κέντρο, είτε να αναζητήσουμε μόνοι μας τη διεύθυνση.

Googlάρουμε λοιπόν, την επωνυμία της δικηγορικής εταιρείας όπως ακριβώς εμφανίστηκε στο κινητό μας και διαπιστώνουμε πως το μόνο που αναφέρεται είναι η περιοχή του Ρέντη, μια διεύθυνση δίχως αριθμό και τίποτα άλλο.

Ούτε μια αναφορά για το τι εταιρεία είναι αυτή και που ακριβώς βρίσκεται.

Πάντως, το παλικάρι που μας ειρωνευόταν κι από πάνω για τις… αφελείς απορίες μας, παραδέχτηκε πως μόνο στο συγκεκριμένο γραφείο εργάζονται περί τα 50 άτομα τα οποία έχουν καθημερινά να φέρουν εις πέρας τις αποστολές του τρόμου στον κοσμάκη που υποφέρει από την ανέχεια και την εξαθλίωση.

Η εισπρακτική εταιρεία των κορακιών των υιών Σιούφα, τρία χρόνια πριν είχε πληρώσει 50.000 ευρώ την απόφασή της να τοποθετήσει κάμερες στις εγκαταστάσεις της (τι φοβούνται άραγε;), διαπράττοντας, σύμφωνα με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων

Παράλληλα,είχε μπει στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα που ερευνούσε τυχόν παράνομες πρακτικές από τις εισπρακτικές. Είχε προηγηθεί καταγγελία στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης που διαβιβάστηκε στην ανεξάρτητη Αρχή.

 

 

Πηγή

Προβολές : 409


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα