Κορυφαίος Βρετανός αστροφυσικός, αποκαλύπτει: Η «κλιματική αλλαγή» είναι μια φάρσα, οι επιστήμονες που την προωθούν έχουν οικονομικά συμφέροντα!

Κορυφαίος Βρετανός αστροφυσικός, αποκαλύπτει: Η «κλιματική αλλαγή» είναι μια φάρσα, οι επιστήμονες που την προωθούν έχουν οικονομικά συμφέροντα!

21 Σεπτεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:495
Μοίρασέ το

 

«…όχι μόνο είναι ψεύτικη η ανθρωπογενής υπερθέρμανση του πλανήτη, αλλά και οι φορολογικές και ελεγκτικές πολιτικές που ακολουθούνται εξαιτίας της είναι εξαιρετικά καταστροφικές για τους ανθρώπους».

 

Και το μείζον ερώτημα είναι: Πώς η ανθρωπότητα και οι λαοί, θα αντισταθούν στις νοσηρές και καταστροφικές ενέργειες μιας χούφτας σατανικών ψυχασθενών;;;

Με τι όπλα;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Κορυφαίος Βρετανός αστροφυσικός: Η «κλιματική αλλαγή» είναι μια φάρσα, οι επιστήμονες που την προωθούν έχουν οικονομικά συμφέροντα!

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και η πλειοψηφία των επιστημόνων του κλίματος ισχυρίζονται πως η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ανθρωπογενής. Ωστόσο, παρά τη φλυαρία που προκάλεσε τις τελευταίες δεκαετίες, μόνο το 0,3 τοις εκατό των εγγράφων ισχυρίζονται στην πραγματικότητα ότι ο άνθρωπος προκάλεσε το μεγαλύτερο μέρος της υπερθέρμανσης του πλανήτη απο το 1950 .

Σύμφωνα με την ιστορία «Κλιματικής Έκτακτης Ανάγκης», το διοξείδιο του άνθρακα (CO2) είναι ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες που συμβάλλουν στην υπερθέρμανση του πλανήτη και η συμβολή του ανθρώπου είναι ένας επικίνδυνος παράγοντας σε αυτό. 

Η αλήθεια όμως είναι πως το CO2 υπάρχει μόνο στο 0,04 τοις εκατό του αέρα και οι ανθρωπογενείς εκπομπές άνθρακα συμβάλλουν μόνο στο 4 τοις εκατό αυτού του συνόλου. Αυτό το ανθρωπογενές CO2 ισοδυναμεί με μικρά περιττώματα περιστεριών δύο χιλιοστών στην κορυφή του Μπιγκ Μπεν.

Ο Piers Corbyn, κορυφαίος αστροφυσικός, υποστηρίζει ότι η ανθρωπογενής υπερθέρμανση του πλανήτη που προκαλείται από το CO2 είναι μια φάρσα .

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης διαδίδουν τον ισχυρισμό ότι το 97% των επιστημόνων (κλιματικών) πιστεύουν ότι η υπερθέμανση του πλανήτη είναι ανθρωπογενή και ως εκ τούτου, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί απο κανένα.

Αυτό είναι ψευδές. Για να πάρουν το ποσοστό του 97%, μέτρησαν άτομα που είχαν αναφέρει την Κλιματική Αλλαγή σε μια περίληψη ή μια επικεφαλίδα μιας επιστημονικής εργασίας.

Ο Δρ Legates εξέτασε το έργο και δείχνει ότι, στην πραγματικότητα, μόνο το 0,3% των εγγράφων να υποστηρίζει ότι «ο άνθρωπος έχει προκαλέσει τη μεγαλύτερη υπερθέρμανση μετά το 1950».

Ωστόσο, η επιστήμη δεν έχει να κάνει με τη συναίνεση, αλλά με τα γεγονότα. Και καμία Ιερά Εξέταση για την υπερθέρμανση του πλανήτη δεν πρόκειται να με εμποδίσει να εκθέσω τις ανόητες θεωρίες τους. Ορίστε λοιπόν.

«…όχι μόνο είναι ψεύτικη η ανθρωπογενής υπερθέρμανση του πλανήτη, αλλά και οι φορολογικές και ελεγκτικές πολιτικές που ακολουθούνται εξαιτίας της είναι εξαιρετικά καταστροφικές για τους ανθρώπους».

Εξήγησε ότι οι αλλαγές στο κλίμα και τις καιρικές συνθήκες της Γης υπαγορεύονται κυρίως από την κυκλική δραστηριότητα στην επιφάνεια του ήλιου και δεν έχουν καμία σχέση με τις ανθρωπογενείς εκπομπές άνθρακα. Είπε επίσης ότι οι «επιστήμονες» της κλιματικής αλλαγής που διαφωνούν μαζί του προσπαθούν απλώς να βγάλουν χρήματα.

Το 2004 παρουσίασα τα στοιχεία στην ελίτ Global Oil Summit, στο Χιούστον, στο Τέξας, όπου έτυχε καλής υποδοχής από τους διάφορους παρευρισκόμενους (συμπεριλαμβανομένου του Διευθυντή πετρελαίου του Ιρακ, του αμερικανικού στρατού, του επικεφαλής συμβούλου οικονομικής και επιστημονικής πολιτικής του Πούτιν κ.λπ.).

Στη συνέχεια, ο τότε (συνταξιοδοτούμενος) Διευθύνων Σύμβουλος ενός μεγάλου πετρελαϊκού κολοσσού ήρθε σε μένα και έδειξε παρόμοια γραφήματα με αυτά που είχαμε δημιουργήσει λέγοντας ότι ήταν «για την υπόθεση» και ήθελαν την «ανεξάρτητη επιβεβαίωσή μου». 

Μετά από αυτό, αποφασίσαμε να προσεγγίσουμε εταιρείες πετρελαίου (μαζί με τον ΟΗΕ για να είμαστε αμερόληπτοι), αλλά οι εταιρείες πετρελαίου απάντησαν αμέσως με το εξής:

«Μας αρέσει η δουλειά του κ. Κόρμπιν, αλλά δεν θα μπορέσουμε να τον χρηματοδοτήσουμε γιατί δεν θέλουμε να αναστατώσουμε το Πράσινο Λόμπι.»

Από αυτό το γεγονός το 2004, οι εταιρείες πετρελαίου ναι μεν αποδέχθηκαν ότι η ηλιακή δραστηριότητα οδηγεί το κλίμα, αλλά αποφάσισαν να ακολουθήσουν την ψεύτικη επιστήμη του οδηγού CO2 για να αποκομίσουν υψηλότερα κέρδη (από την αύξηση των τιμών του πετρελαίου) και έμειναν σε αυτή τη θέση παρουσιάζοντας τους εαυτούς τους ως φίλοι του (λεγόμενου) Πράσινου Λόμπι που τονώνει τα κέρδη τους.

Ως εκ τούτου, οι αυξημένες ενεργειακές χρεώσεις (επιδοτήσεις) που απαιτούνται για να γίνουν «οικονομικά» τα βιοκαύσιμα, τα αιολικά πάρκα κ.λπ. σημαίνουν μια τεράστια συνεχή αύξηση των κερδών τους. Σημειώστε ότι σε παγκόσμια κλίμακα μόνο το 2% της ενέργειας είναι «αειφόρο».

Ωστόσο, όχι μόνο είναι ψευδής η ανθρωπογενής ιστορία της υπερθέρμανσης του πλανήτη, αλλά και οι φορολογικές πολιτικές και οι ελέγχοι που ακολουθούνται εξαιτίας της είναι εξαιρετικά επιζήμιες για τους ανθρώπους.

Αυτές οι πράσινες πολιτικές είναι που αποβιομηχάνισαν τη χώρα μας (η οποία πραγματικά εξάγει – όχι μειώνει – τις εκπομπές CO2 στο εξωτερικό εις βάρος των θέσεων εργασίας στη Βρετανία), αυξάνοντας τις τιμές της ενέργειας για τους φτωχότερους προκαλώντας μαζικές διακοπές ρεύματος στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Ο πληθυσμός των νυχτερίδων, των πτηνών και των επικονιαστών εντόμων κινδυνεύει από τα αιολικά πάρκα. 

Εκατομμύρια πεθαίνουν από αιτίες που σχετίζονται με τη φτώχεια καυσίμων λόγω των πολιτικών για το κλίμα κάθε χρόνο. 

Η μεγαλύτερη ομάδα θυμάτων είναι Αφρικανές γυναίκες που υποφέρουν και πεθαίνουν από την εισπνοή καπνού λόγω ανοιχτών πυρκαγιών στο μαγείρεμα, επειδή οι «βιώσιμες» κλιματικές πολιτικές εμποδίζουν την ηλεκτροδότηση των σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της Αφρικής με καύση άνθρακα (και έτσι εμποδίζουν την οικονομική της ανάπτυξη) – ουσιαστικά, η πολιτική του ΟΗΕ-ΕΕ για το κλίμα είναι κατά του ανθρώπου.

Για αυτόν τον λόγο, εγώ, ο Piers Corbyn, προκαλώ όποιον θέλει στο Reading University ή σε άλλα κατάλληλα ιδρύματα σε μια συζήτηση σχετικά με την αποτυχημένη απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη εναντίον της επιστήμης που βασίζεται σε στοιχεία.

 

Πηγή

Προβολές : 495


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα