Κορυφαίος επιστήμονας στον κόσμο Δρ Richard Ennos: “Πρέπει να απαγορεύσουμε αμέσως τα εμβόλια του COVID – Αποτελούν εργαλείο για την ερήμωση του πληθυσμού”!!!

Κορυφαίος επιστήμονας στον κόσμο Δρ Richard Ennos: “Πρέπει να απαγορεύσουμε αμέσως τα εμβόλια του COVID – Αποτελούν εργαλείο για την ερήμωση του πληθυσμού”!!!

21 Ιανουαρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:583
Μοίρασέ το

 

Ο Δρ. Ennos, Καθηγητής Εξελικτικής Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, πραγματοποίησε μια ενδελεχή ανάλυση των δεδομένων ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου για την «κίτρινη κάρτα» του Ηνωμένου Βασιλείου και διαπίστωσε ότι υποδηλώνει «αδιαμφισβήτητα σήματα ασφαλείας» για σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες που προκαλούνται από το Pfizer και το Moderna. εμβόλια που επηρεάζουν το αίμα, την καρδιά και τη γυναικεία αναπαραγωγή.

Κορυφαίος επιστήμονας στον κόσμο Δρ Richard Ennos: “Πρέπει να απαγορεύσουμε αμέσως τα εμβόλια του COVID – Αποτελούν εργαλείο για την ερήμωση του πληθυσμού”!!!
Ένας από τους κορυφαίους ιατρικούς επιστήμονες στον κόσμο, ο Δρ Richard Ennos, προειδοποίησε ότι τα εμβόλια για τον COVID χρησιμοποιούνται ως εργαλείο από την ελίτ για την ερήμωση του πλανήτη.
Ο Δρ. Ennos, Καθηγητής Εξελικτικής Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, πραγματοποίησε μια ενδελεχή ανάλυση των δεδομένων ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου για την «κίτρινη κάρτα» του Ηνωμένου Βασιλείου και διαπίστωσε ότι υποδηλώνει «αδιαμφισβήτητα σήματα ασφαλείας» για σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες που προκαλούνται από το Pfizer και το Moderna. εμβόλια που επηρεάζουν το αίμα, την καρδιά και τη γυναικεία αναπαραγωγή.
Προειδοποιεί ότι: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα εμβόλια mRNA θα πρέπει να αποσυρθούν με άμεση ισχύ».
Summit.news: Στο Ηνωμένο Βασίλειο, τρία εμβόλια COVID-19: AstraZeneca (AZ), Pfizer (PF) και Moderna (MO) ? έχουν χρησιμοποιηθεί σε ένα εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού με στόχο την πρόληψη της βλάβης από τον ιό SARS-CoV-2. Και τα τρία εμβόλια παρέχουν τον γενετικό κώδικα που επιτρέπει στους εμβολιαζόμενους να παράγουν στο σώμα τους την πρωτεΐνη ακίδας του ιού SARS-CoV-2, το μόριο που σχετίζεται με την παθολογία του COVID-19. Στο εμβόλιο ΑΖ ο γενετικός κώδικας για την πρωτεΐνη ακίδας παίρνει τη μορφή DNA και εισάγεται στα κύτταρα του δέκτη από έναν γενετικά τροποποιημένο ιό χιμπατζή (DNA, φορέας αδενοϊού). Για τα εμβόλια PF και MO, ο εισαγόμενος γενετικός κώδικας παίρνει τη μορφή βαρέως τροποποιημένου RNA και μεταφέρεται στα κύτταρα του δέκτη εντός λιπιδικών νανοσωματιδίων (mRNA, νανοσωματίδιο λιπιδίων).
Και τα τρία εμβόλια βασίζονται σε νέα τεχνολογία που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ στο παρελθόν στον άνθρωπο.
Κατά τη στιγμή της εισαγωγής τους, δεν διέθεταν δεδομένα μακροπρόθεσμης ασφάλειας και, ως εκ τούτου, χρειάστηκε άδεια κυκλοφορίας υπό όρους από τον Ρυθμιστικό Οργανισμό Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (MHRA). Για την παρακολούθηση της ασφάλειας των τριών εμβολίων, το MHRA δημιούργησε το σύστημα αναφοράς για το εμβόλιο COVID-19 με την κίτρινη κάρτα (C-19VYC).
Αυτό συγκεντρώνει τυποποιημένες αναφορές ύποπτων ανεπιθύμητων ενεργειών στα εμβόλια COVID-19 που μπορούν να αναλυθούν για να ανιχνευθούν σήματα ασφαλείας και ενδεχομένως να ενεργοποιηθεί η απόσυρση των εμβολίων. Εδώ δείχνουμε ότι μια ενδελεχής ανάλυση των δεδομένων C-19YC υποδεικνύει ξεκάθαρα σήματα ασφάλειας για ανεπιθύμητες ενέργειες που προκαλούνται από τα εμβόλια mRNA PF και MO που επηρεάζουν το λεμφικό σύστημα, την καρδιά και τη γυναικεία αναπαραγωγή.
Το πλεονέκτημα του συστήματος αναφοράς C-19VYC είναι ότι είναι σε θέση να παράγει έναν τεράστιο όγκο πολύτιμων πληροφοριών σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες στα πειραματικά εμβόλια COVID-19.
Αναφορές ύποπτων ανεπιθύμητων ενεργειών μπορούν να υποβληθούν όχι μόνο από γιατρούς αλλά και από τους ίδιους τους λήπτες των εμβολίων, παρέχοντας πολύτιμη ανατροφοδότηση στο MHRA με βάση την εμπειρία από πρώτο χέρι.
Αυτή η περιεκτική πτυχή του συστήματος αναφοράς C-19VYC έχει αποδειχθεί πολύ επιτυχημένη, με σχεδόν μισό εκατομμύριο αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών που έχουν υποβληθεί, περίπου ένας για κάθε εκατό παραλήπτες των εμβολίων COVID-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο
Παρά το ισχυρό αυτό πλεονέκτημα όσον αφορά την ποσότητα των δεδομένων, το σύστημα αναφοράς C-19VYC έχει μια σειρά από σοβαρές αδυναμίες που σχετίζονται με τη φύση των δεδομένων που συλλέγονται.
Αυτές οι αδυναμίες θέτουν όρια στην ικανότητα του συστήματος τόσο να ανιχνεύει όσο και να μετράει τα σήματα ασφαλείας.
Το πρώτο πρόβλημα είναι ότι το σύστημα δεν προσδιορίζει ούτε περιλαμβάνει μια ομάδα ελέγχου ατόμων, που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, έναντι της οποίας να συγκρίνονται αυτά που έχουν κάνει.
Άλλες σημαντικές αδυναμίες είναι ότι η υποβολή εκθέσεων είναι παθητική παρά προγραμματισμένη και λαμβάνει χώρα σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
Επομένως, η αναφορά βασίζεται στον πάσχοντα από τις ανεπιθύμητες ενέργειες ή στον γιατρό του/της που κάνει τη σύνδεση μεταξύ της θεραπείας με το εμβόλιο και της ανεπιθύμητης αντίδρασης. Ως αποτέλεσμα, πολλά ανεπιθύμητα συμβάντα θα παραμείνουν μη καταγεγραμμένα, και αυτό γίνεται πιο πιθανό όσο μεγαλύτερη είναι η καθυστέρηση μεταξύ της θεραπείας και της σχετικής ανεπιθύμητης αντίδρασης.
Τα ποσοστά αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών είναι επίσης πιθανό να αντιπροσωπεύουν μόνο ένα κλάσμα των πραγματικών περιπτώσεων, επειδή οι γιατροί ή οι παραλήπτες μπορεί να έχουν πολύ λίγο χρόνο για να συμπληρώσουν τα επαχθή έγγραφα, μπορεί να μην γνωρίζουν το σχέδιο της κίτρινης κάρτας ή μπορεί να μην είναι πρόθυμοι να υποστηρίξουν την ιδέα βλαβών που προκύπτουν από ένα φάρμακο στο οποίο έχουν εμπιστευτεί.
Εκτός από χαμηλά, τα ποσοστά αναφοράς αναμένεται να διαφέρουν σημαντικά μεταξύ των διαφόρων τομέων του πληθυσμού.
Η εμπειρία δείχνει ότι οι γυναίκες δημοσιεύουν περίπου τρεις φορές περισσότερες αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών από τους άνδρες και το ποσοστό αναφοράς για ανεπιθύμητες ενέργειες ποικίλλει ανάλογα με την ηλικία, πέφτοντας στον ηλικιωμένο πληθυσμό όπου οι ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να συγκαλυφθούν από πολλαπλές μορφές προϋπάρχουσες χρόνιες ασθένειες.
Επιπλέον, τα ποσοστά αναφοράς είναι πιθανό να ποικίλλουν ανάλογα με τη σοβαρότητα της ανεπιθύμητης αντίδρασης.
Τα άτομα είναι πολύ πιο πιθανό να έχουν το κίνητρο και την επιμονή να υποβάλουν αναφορά εάν η ανεπιθύμητη αντίδραση τους είναι σοβαρή παρά εάν είναι ήπια.
Από την άλλη πλευρά, εάν το ανεπιθύμητο συμβάν οδηγήσει σε θάνατο, οι φίλοι ή οι συγγενείς που θρηνούν μπορεί να είναι πολύ απασχολημένοι για να υποβάλουν μια αναφορά C-19VYC.
Η αναγνώριση των περιορισμών στο πρόγραμμα C-19VYC είναι ένα πολύ απαραίτητο πρώτο βήμα για την εκμετάλλευση των τεράστιων όγκων δεδομένων που έχει παράγει.
Στις  δημοσιευμένες περιλήψεις  του, το MHRA προσπαθεί να τονίσει ότι τα δεδομένα της κίτρινης κάρτας δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον υπολογισμό των πραγματικών ποσοστών ανεπιθύμητων ενεργειών ή για τη σύγκριση της ασφάλειας των διαφορετικών εμβολίων, τόσο λόγω της φύσης των δεδομένων όσο και της ύπαρξης πολλών συγχυτικών παράγοντες.
Θεωρώ τις δηλώσεις του MHRA ως πρόκληση.
Στο υπόλοιπο αυτού του άρθρου, θα προσπαθήσω να δείξω ότι η άποψη του MHRA είναι υπερβολικά απαισιόδοξη και ότι οι τεράστιες προσπάθειες όσων υπέβαλαν αναφορές στην κίτρινη κάρτα για τις ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου COVID-19 δεν ήταν μάταιες.   
Για να αναλύσετε ανεξάρτητα τις αναφορές C-19VYC, είναι απαραίτητο να έχετε πρόσβαση στα πρωτογενή δεδομένα.
Το πρώτο αίτημα FOI για πρόσβαση στα πλήρη ανώνυμα δεδομένα C-19VYC υποβλήθηκε τον Ιούνιο του 2021.
Αυτό και τα επόμενα αιτήματα FOI απορρίφθηκαν με το αιτιολογικό ότι θα ήταν πολύ επαχθές να διαβιβαστούν τα ακατέργαστα δεδομένα και ότι ούτως ή άλλως τα δεδομένα θα δημοσιευθεί σε μελλοντική ημερομηνία.
Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι το MHRA αποστέλλει τα δεδομένα C-19VYC χωρίς καθυστέρηση στις εταιρείες που εμπορεύονται τα εμβόλια COVID-19.
Περίπου 18 μήνες μετά το πρώτο αίτημα FOI, το MHRA δημοσίευσε επιτέλους πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από το σύστημα C-19YC που είναι επαρκώς λεπτομερείς ώστε να επιτρέπουν ανεξάρτητη ανάλυση και υπολογισμό των σημάτων ασφαλείας.
Μια πρόχειρη ματιά στα δεδομένα C-19VYC δείχνει ότι το ποσοστό αναφοράς σοβαρών και θανατηφόρων ανεπιθύμητων ενεργειών είναι σχεδόν τρεις φορές υψηλότερο για το εμβόλιο AZ αδενοϊού (3.912 αναφορές σοβαρών ή θανατηφόρων αντιδράσεων ανά 1.000 δόσεις) από ό,τι για οποιοδήποτε από τα εμβόλια mRNA PF ή MO (1.341 και 1.344 αναφορές σοβαρών ή θανατηφόρων αντιδράσεων ανά 1.000 δόσεις αντίστοιχα).
Αν και δεν έχει υπάρξει επίσημη απόσυρση του εμβολίου AZ από το MHRA, η χρήση του εμβολίου AZ έχει ουσιαστικά διακοπεί, ίσως λόγω αυτού του ανησυχητικού σήματος ασφάλειας.
Με τη διακοπή του εμβολίου AZ, το πιο σημαντικό ερώτημα είναι εάν μπορούν να ανιχνευθούν σοβαρά σήματα ασφάλειας για τα υπόλοιπα εμβόλια mRNA COVID-19, PF και MO, που εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται.
Όπως έχω τονίσει νωρίτερα, τα διαθέσιμα δεδομένα από το σχήμα της κίτρινης κάρτας είναι αποτέλεσμα παθητικής αναφοράς.
Αυτό σημαίνει ότι τυχόν λεπτομερείς αναλύσεις που βασίζονται σε απόλυτους αριθμούς αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών είναι προβληματικές.
Ωστόσο, ένα καθιερωμένο πρωτόκολλο, γνωστό ως  αναλογική ανάλυση ρυθμού αναφοράς  (PRR) έχει επινοηθεί για την ανίχνευση σημάτων ασφαλείας χρησιμοποιώντας δεδομένα παθητικής αναφοράς, όπως αυτά που συλλέγονται από το σχήμα C-19VYC. Οι αρχές στις οποίες βασίζεται το πρωτόκολλο PRR εξηγούνται παρακάτω.
Ας υποθέσουμε ότι θέλουμε να δούμε εάν ένα νέο εμβόλιο αυξάνει σημαντικά τη συχνότητα μιας συγκεκριμένης ανεπιθύμητης ενέργειας, ας πούμε σοβαρού πονοκεφάλου.
Εάν δεν υπάρχει σχέση μεταξύ της χορήγησης του εμβολίου και της συχνότητας των σοβαρών πονοκεφάλων, τότε το ποσοστό όλων των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών που είναι σοβαρός πονοκέφαλος θα πρέπει να είναι το ίδιο για το νέο εμβόλιο όπως και για τα καθιερωμένα και πλήρως ελεγμένα εμβόλια.
Ωστόσο, εάν η χορήγηση του νέου εμβολίου προκαλεί σοβαρούς πονοκεφάλους, θα υπάρχει υψηλότερο ποσοστό όλων των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρουν σοβαρούς πονοκεφάλους για το νέο εμβόλιο από ό,τι για τα καθιερωμένα εμβόλια.
Διαιρώντας το ποσοστό των ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρουν σοβαρή κεφαλαλγία στο νέο εμβόλιο με την ίδια αναλογία που υπολογίζεται για τα καθιερωμένα εμβόλια,
Ένα σήμα ασφαλείας ανιχνεύεται επίσημα εάν πληρούνται τρεις προϋποθέσεις.
Πρώτον, πρέπει να υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός αναφορών για την επιλεγμένη ανεπιθύμητη ενέργεια στη νέα βάση δεδομένων εμβολίων.
Δεύτερον, η αναλογία όλων των αναφορών που αναφέρουν την επιλεγμένη ανεπιθύμητη ενέργεια πρέπει να είναι στατιστικά σημαντικά μεγαλύτερη για το νέο εμβόλιο από ό,τι για τα καθιερωμένα εμβόλια.
Αυτό μπορεί να διαπιστωθεί χρησιμοποιώντας ένα απλό τεστ «chi τετράγωνο».
Τρίτον, το ποσοστό των ανεπιθύμητων ενεργειών που υπολογίζεται για το νέο εμβόλιο πρέπει να είναι τουλάχιστον διπλάσιο από αυτό που υπολογίζεται για τα καθιερωμένα εμβόλια (PRR>2).
Για να εφαρμόσουμε αυτήν τη μεθοδολογία PRR για την ανίχνευση σημάτων ασφαλείας για τα νέα εμβόλια mRNA COVID-19 PF και MO, κάνουμε την πολύ συντηρητική υπόθεση ότι το εμβόλιο AZ δεν αυξάνει τη συχνότητα των συγκεκριμένων ανεπιθύμητων ενεργειών που ερευνούμε.
Το εμβόλιο ΑΖ αναλαμβάνει έτσι το ρόλο του ασφαλούς, καθιερωμένου εμβολίου στην ανάλυση PRR.
Επομένως, χρησιμοποιούμε δεδομένα από το εμβόλιο AZ για να υπολογίσουμε την αναλογία των επιλεγμένων ανεπιθύμητων ενεργειών που θα περιμέναμε σε ένα καθιερωμένο, ασφαλές εμβόλιο.
Στη συνέχεια, υπολογίζουμε τις αναλογίες των επιλεγμένων αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών που εμφανίζονται στα δεδομένα PF και MO και τις συγκρίνουμε με τον αριθμό που υπολογίσαμε για το AZ για να λάβουμε το PRR.
Εάν υπάρχει σημαντικά υψηλότερο ποσοστό των επιλεγμένων αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών στα εμβόλια mRNA από ότι στο εμβόλιο ΑΖ,
Τον Δεκέμβριο του 2022, η MHRA κυκλοφόρησε δύο αρχεία δεδομένων από το σχήμα C-19VYC για καθένα από τα  τρία  εμβόλια COVID-19 .
Το πρώτο αρχείο περιέχει ένα αναγνωριστικό για κάθε αναφορά Κίτρινης Κάρτας, το φύλο και την ηλικία του ατόμου που εμπλέκεται και μια ταξινόμηση της σοβαρότητας της ανεπιθύμητης αντίδρασης του/της ? μη σοβαρής, σοβαρής ή θανατηφόρας.
Το δεύτερο σύνολο δεδομένων περιλαμβάνει το αναγνωριστικό αναφοράς και διάφορες ιατρικές ταξινομήσεις των ανεπιθύμητων ενεργειών που υπέστησαν (μπορεί να υπάρχουν περισσότερες από μία ανεπιθύμητες ενέργειες ανά αναφορά).
Ίσως η πιο προσιτή ταξινόμηση για τους απλούς ανθρώπους βασίζεται στον τύπο ιστού που επηρεάζεται από την ανεπιθύμητη ενέργεια π.χ. μυς, νεύρο, αίμα.
Συνδυάζοντας τα δύο σύνολα δεδομένων, είναι δυνατό να δημιουργηθεί ένα ενιαίο αρχείο για καθένα από τα εμβόλια COVID-19 που περιλαμβάνει το αναγνωριστικό αναφοράς, το φύλο και την ηλικία του ασθενούς, τον τύπο ιστού που επηρεάστηκε από την πρώτη ανεπιθύμητη ενέργεια που αναφέρεται στην αναφορά (για την αποφυγή ψευδο-αντιγραφής των αναφορών),
Τα δεδομένα στο αρχείο που περιγράφεται παραπάνω χρησιμοποιούνται εδώ για ανάλυση PRR για την ανίχνευση και τη μέτρηση της ισχύος των σημάτων ασφαλείας που σχετίζονται με τις αρνητικές επιπτώσεις των εμβολίων mRNA PF και MO στο  αίμα  (βλάβη στο αίμα και το λεμφικό σύστημα), στο  καρδιακό  σύστημα (βλάβη στην καρδιά) και  την αναπαραγωγή στις γυναίκες (βλάβη στον εμμηνορροϊκό κύκλο).
Η ανάλυση περιορίστηκε σε σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες (σοβαρές συν θανατηφόρες) για να αποφευχθεί η πιθανή επιβάρυνση ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες που αναλύουμε έχουν μικρή σημασία σε αυτές που επηρεάζουν.
Για να αναγνωριστεί το γεγονός ότι τα ποσοστά αναφοράς ποικίλλουν ανάλογα με την ηλικία και το φύλο, οι αναφερόμενες τιμές PRR έχουν υπολογιστεί σε δείγματα που ταιριάζουν τόσο για την ηλικία όσο και για το φύλο.
Αυτό επιτρέπει τη σύγκριση της ευπάθειας σε συγκεκριμένες ανεπιθύμητες ενέργειες μεταξύ ηλικιακών ομάδων και μεταξύ γυναικών και ανδρών.
Πρέπει να σημειωθεί ότι όταν η ανάλυση διεξάγεται με τον τρόπο που περιγράφεται, αποδίδει  ελάχιστες εκτιμήσεις της ισχύος των σημάτων ασφαλείας, επειδή υποθέτει ότι το εμβόλιο ΑΖ δεν αυξάνει τον ρυθμό της ανεπιθύμητης αντίδρασης που μελετάται.
Εάν δεν συμβαίνει αυτό, η εκτιμώμενη ισχύς του σήματος ασφαλείας που σχετίζεται με το συγκεκριμένο εμβόλιο mRNA θα είναι μεγαλύτερη από αυτή που αναφέρουμε.
Πηγή: newspunch.com

Πηγή

Προβολές : 583


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα