ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. ΟΗΕ: 17 “Στόχοι” προς την Υποδούλωση – Αποκαλύπτοντας τις Πραγματικές Ατζέντες πίσω από την Ατζέντα 2030.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. ΟΗΕ: 17 “Στόχοι” προς την Υποδούλωση – Αποκαλύπτοντας τις Πραγματικές Ατζέντες πίσω από την Ατζέντα 2030.

30 Σεπτεμβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,914
Μοίρασέ το

 

Όλες αυτές οι αναφορές συνδέονται παρακάτω με τους αντίστοιχους “βιώσιμους στόχους”, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να καταλάβουν ακριβώς τι αντιμετωπίζουμε, πώς να προετοιμαστούμε και πώς να αντισταθούμε.

Οι άνθρωποι αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι αυτοί οι ευγονιστές, που χρονολογούνται πάνω από έναν αιώνα πίσω, είναι οι δισεκατομμυριούχοι μαριονετοπατέρες που συντονίζουν αυτή την ελεγχόμενη κατεδάφιση που ξετυλίγεται γρήγορα μπροστά στα μάτια μας.

 

Η κορυφαία προσπάθεια του ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
Το παρόν άρθρο είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ, καθώς εξηγεί τι κρύβεται πίσω από κάθε ένα από τους 17 στόχους του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ…
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει ο κάθε αναγνώστης εκτός της ανάγνωσης του κορυφαίου άρθρου, να το διαδώσει σε όλες τις επαφές του… Όσοι περισσότεροι αφυπνιστούν, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η αντίσταση… 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Corey’s Digs| Διαβάστε το εδώ

 

Τα Ηνωμένα Έθνη ξεκίνησαν με στόχο το 2015 να “μεταμορφώσουν τον κόσμο μας” και να τον “επανασχεδιάσουν” με τον τρόπο που αυτοί θεωρούν κατάλληλο, υπό το πρόσχημα της “βιώσιμης ανάπτυξης”.

Και τα 193 κράτη μέλη συμμετείχαν σε αυτή την αποστολή κατά της ανθρωπότητας, ενώ οι πραγματικοί υποκινητές και δημιουργοί αυτής της μιας παγκόσμιας κυβέρνησης τα ενορχήστρωναν όλα στο παρασκήνιο.

Αυτό φυσικά ακολούθησε την Ατζέντα 2021 που ξεκίνησε το 1992, αλλά αυτή η επιδέξια σχεδιασμένη κατάληψη ξεκίνησε πολύ νωρίτερα.

Όλα αυτά τα χρόνια οι περισσότεροι άνθρωποι είχαν την ψευδαίσθηση ότι αυτοί οι λεγόμενοι “βιώσιμοι στόχοι” ήταν για τη βελτίωση της ανθρωπότητας – μέχρι τώρα.

Ο Corey Lynn έχει ερευνήσει πολλές από αυτές τις ατζέντες κατά της ανθρωπότητας, για να αποκαλύψει την πραγματική τους φύση και να δείξει το υποκείμενο του τι πραγματικά αφορούν αυτές οι ατζέντες – την ανθρώπινη υποδούλωση.

 

Όλες αυτές οι αναφορές συνδέονται παρακάτω με τους αντίστοιχους “βιώσιμους στόχους”, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να καταλάβουν ακριβώς τι αντιμετωπίζουμε, πώς να προετοιμαστούμε και πώς να αντισταθούμε.

 

Κάθε εμπεριστατωμένη έκθεση καταδύεται στα χρονοδιαγράμματα, τις επιχειρήσεις, τα αποδεικτικά στοιχεία, την πορεία των χρημάτων, την πραγματική ατζέντα και τους βασικούς εμπλεκόμενους παίκτες.

 

Στην ουσία, εξαφανίζουν την υποτιθέμενη επιθυμία των “Βιώσιμων Στόχων” και αποκαλύπτουν τις επιθυμίες ανδρών και γυναικών που επιθυμούν να ελέγξουν τον κόσμο κάνοντας τους ανθρώπους υπάκουους, ανθυγιεινούς, αμόρφωτους, ασορτί, άσχετους, οικονομικά απένταρους και χωρίς ταυτότητα ή φύλο, ενώ παράλληλα παρακολουθούν και εντοπίζουν κάθε τους κίνηση.

Οι άνθρωποι αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι αυτοί οι ευγονιστές, που χρονολογούνται πάνω από έναν αιώνα πίσω, είναι οι δισεκατομμυριούχοι μαριονετοπατέρες που συντονίζουν αυτή την ελεγχόμενη κατεδάφιση που ξετυλίγεται γρήγορα μπροστά στα μάτια μας.

 

Μπορεί να φανεί σε κάθε βιομηχανία, μέσα από κάθε πρωτοβουλία, κάθε αλλαγή πολιτικής, κάθε κατασκευασμένη κρίση, την κατάληψη των κυβερνήσεων, την κλοπή των δολαρίων των φορολογουμένων, το τύπωμα χρήματος, τις συνεχείς φάρσες και τις ψευδείς σημαίες, την επινόηση νέων βιομηχανιών που προκαλούν κακό αντί για καλό, και τον πλήρη έλεγχο που εισάγεται για την παρακολούθηση κάθε κίνησης των ανθρώπων.

 

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Το πέπλο μεταξύ πραγματικότητας και ψευδαίσθησης έχει αρθεί.

 

Θέλουν την ανθρωπότητα εγκλωβισμένη, και αν οι άνθρωποι δεν αρχίσουν να αναγνωρίζουν ότι η εξουσία βρίσκεται στους ανθρώπους, θα συνεχίσουν να εκμαιεύουν τις μάζες υπό τη γοητεία τους, ώστε να πιστεύουν ότι έχουν πλήρη εξουσία πάνω τους.

 

Τα περισσότερα από αυτά που κάνουν αποτελούνται από παράνομες ενέργειες, ξέπλυμα χρήματος, απάτη, έλεγχο και χειραγώγηση του νου, μονοπώλια και ένα κεντρικό σύστημα ελέγχου που τους κάνει να πιστεύουν ότι έχουν όλη την εξουσία πάνω σε δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Σε κάθε εταιρεία, ίδρυμα, επενδυτική εταιρεία ή κυβερνητικό ιστότοπο, δηλώνουν ότι ο λόγος για τον οποίο υλοποιούν οποιοδήποτε συγκεκριμένο πρόγραμμα, πρωτοβουλία ή επένδυση είναι η επίτευξη αυτών των 17 βιώσιμων στόχων.

 

Είναι το PR spin (ανελέητη προπαγάνδα) που τυλίγεται σε κάθε “λόγο” για τον οποίο πρέπει να γίνει, και είναι πάντα δήθεν για να σωθούν οι άνθρωποι και να σωθεί ο πλανήτης. Σας έχουν πει ψέμματα εδώ και δεκαετίες.

Η Μεγάλη Απάτη

Αυτοί οι “Παγκόσμιοι Στόχοι” λέγεται ότι “συμφωνήθηκαν από όλους τους παγκόσμιους ηγέτες για την οικοδόμηση ενός πιο πράσινου, πιο δίκαιου και καλύτερου κόσμου μέχρι το 2030, και όλοι μας έχουμε ρόλο στην επίτευξή τους”.

 

Με τον όρο “ρόλο” εννοούν ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι υπάκουοι ψηφιακοί πολίτες χωρίς προσωπικά δικαιώματα ή ελευθερίες και ότι “δεν θα κατέχουν τίποτα και θα είναι ευτυχισμένοι”.

 

 

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτοί οι 17 στόχοι χρησιμοποιούνται κυρίως για χνούδι μάρκετινγκ, ώστε να πειστούν οι μάζες ότι όλα αυτά γίνονται για το γενικότερο καλό.

 

Μέσα σε αυτούς τους 17 στόχους έχουν 169 στόχους με 230 δείκτες που μετρούν την πρόοδο αυτών των στόχων.

 

Πολλά από αυτά τα σημεία-στόχους περιλαμβάνουν σημαντική συλλογή, συγκέντρωση και κοινή χρήση δεδομένων και πολλά από αυτά που περιγράφονται είναι παρόμοια με τις φλούδες του μάρκετινγκ που χρησιμοποιούνται στους 17 στόχους.

 

Με άλλα λόγια, είτε δηλώνουν τι σκοπεύουν να κάνουν, αλλά δεν το κάνουν πραγματικά, είτε πραγματοποιούν έναν στόχο, αλλά για τον ακριβώς αντίθετο λόγο από αυτόν που δηλώνουν.

 

Ένα τέλειο παράδειγμα είναι η προσπάθειά τους να αποκτήσουν όλοι στον κόσμο πρόσβαση σε τραπεζικό λογαριασμό με το πρόσχημα της ισότητας και να είναι σε θέση να παρέχουν άμεση βοήθεια σε όσους βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας, αλλά αν επανεξετάσετε όλα τα άλλα σχέδιά τους γύρω από τη χρηματοπιστωτική βιομηχανία και τις ψηφιακές ταυτότητες, γίνεται σαφές ότι αποσκοπούν στη δημιουργία ενός καθολικού βασικού εισοδήματος που θα παρακολουθείται και οι δαπάνες θα ελέγχονται με βάση ένα κοινωνικό σκορ που θα προκύπτει από το επίπεδο υπακοής του καθενός.

Οι 17 Στόχοι της Εξαπάτησης

1. Εξάλειψη της Φτώχειας

“Μαζί μπορούμε να ταΐσουμε τους πεινασμένους, να εξαλείψουμε τις ασθένειες και να δώσουμε σε όλους στον κόσμο την ευκαιρία να ευημερήσουν και να ζήσουν μια παραγωγική και πλούσια ζωή”.

 

 

Τι συμβαίνει; Ακούσαμε αυτό το τραγούδι και το χορό για δεκαετίες, ενώ οι ΗΠΑ έχουν κλέψει τρισεκατομμύρια δολάρια των φορολογουμένων για να βοηθήσουν δήθεν άλλες χώρες χωρίς καμία επιτυχία, επειδή πρόκειται για ρουσφετολογικά ταμεία.

 

Αυτή τη στιγμή βιώνουμε όλοι μας εσκεμμένες ελλείψεις τροφίμων, κατασκευασμένες διαταραχές της εφοδιαστικής αλυσίδας, πληθωρισμό, μαζικό κλείσιμο επιχειρήσεων και πόλεις που κλείνουν από αναγκαστικά λουκέτα.

 

Την ανάπτυξη ενός πιλοτικού προγράμματος εγγυημένου βασικού εισοδήματος σε περισσότερες από 57 πόλεις, δίνοντας έως και 1.000 δολάρια το μήνα στους ανθρώπους για να τα ξοδεύουν όπως επιθυμούν, ώστε να μπορούν να παρακολουθούνται, με στόχο τη δημιουργία μιας ομοσπονδιακής πολιτικής καθολικού εισοδήματος για όλους.

2. Μηδενική Πείνα

“Να τερματίσουμε την πείνα, να επιτύχουμε επισιτιστική ασφάλεια και βελτιωμένη διατροφή και να προωθήσουμε τη βιώσιμη γεωργία”.

 

Τι συμβαίνει; Ελεγχόμενη λιμοκτονία, τα μωρά δεν μπορούν να πάρουν γάλα, οι αγρότες αποκλείονται από λιπάσματα και νερό, συνθετικό κρέας που παράγεται στο εργαστήριο, γενετικά τροποποιημένα προϊόντα, εξαγορά και ξήρανση γεωργικών εκτάσεων. Η AGRA του Bill Gates στην πραγματικότητα αύξησε την πείνα κατά 31% στην Αφρική.

3. Καλή Υγεία και Ευημερία

“Εξασφάλιση υγιούς ζωής και προώθηση της ευημερίας για όλους σε όλες τις ηλικίες. Τα τελευταία 15 χρόνια, ο αριθμός των παιδικών θανάτων μειώθηκε στο μισό”.

 

Τι συμβαίνει; Πάνω από το 75% των τροφίμων μας είναι ΓΤΟ, οι μεγάλες καρδιακές παθήσεις, τα εγκεφαλικά επεισόδια, ο διαβήτης και η παχυσαρκία έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, ο FDA μπλοκάρει θεραπευτικά σκευάσματα που αποδεδειγμένα λειτουργούν, αφαιρώντας τις ιατρικές άδειες γιατρών που τόλμησαν να θεραπεύσουν ανθρώπους, αναγκάζοντας τα παιδιά να φορούν μάσκες γεμάτες βακτήρια για ώρες την ημέρα, ηλικιωμένοι δολοφονούνται σε γηροκομεία, η υποχρεωτική πειραματική γονιδιακή θεραπεία προκαλεί τον θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των μωρών.

4. Ποιοτική Εκπαίδευση

“Εξασφαλίστε ποιοτική εκπαίδευση χωρίς αποκλεισμούς και ισότιμη και προωθήστε ευκαιρίες δια βίου μάθησης για όλους”.

 

 

Τι συμβαίνει; Πλύση εγκεφάλου μαζικής κλίμακας μέσω της κοινωνικής συναισθηματικής μάθησης, της κριτικής θεωρίας της φυλής, σεξουαλικοποίηση των παιδιών, σύγχυση φύλου, αναστολείς εφηβείας, υποχρεωτικές μάσκες στα σχολεία, πανεπιστήμια που απαιτούν από τους φοιτητές να κάνουν πειραματική γονιδιακή θεραπεία, παντελής έλλειψη ακαδημαϊκής εκπαίδευσης και βάρβαρα φοιτητικά δάνεια. Αλλά ναι, θέλουν να υπάρχει “δια βίου” εκπαίδευση υπακοής.

5. Ισότητα των Φύλων

“Επίτευξη της ισότητας των φύλων και ενδυνάμωση όλων των γυναικών και των κοριτσιών. Η πολιτική, οικονομική και κοινωνική ισότητα για τις γυναίκες θα ωφελήσει όλους τους πολίτες του κόσμου”.

Τι συμβαίνει; Τα κορίτσια έχουν μάθει να χάνουν κάθε αίσθηση της ταυτότητας του εαυτού τους και του φύλου τους, αφήνοντάς τα σε πλήρη σύγχυση, ενώ εκπαιδεύονται να είναι ανεξάρτητα από τους γονείς τους, οι γυναίκες έχουν μάθει να αφήνουν τα παιδιά τους και να εργάζονται εκτός σπιτιού για να διαλύσουν την οικογενειακή μονάδα, ενώ ταυτόχρονα έχουν εισαχθεί τακτικές χειραγώγησης για να αποθρασύνουν τους άνδρες. Δεν πρόκειται για “ισότητα”, αλλά για τον έλεγχο ενός πληθυσμού μέσω της διαίρεσής του.

 

 

6. Καθαρό Νερό και Υγιεινή

“Διασφάλιση της διαθεσιμότητας και της βιώσιμης διαχείρισης του νερού και της αποχέτευσης για όλους. Ένας στους τρεις ανθρώπους ζει χωρίς αποχέτευση. Αυτό προκαλεί περιττές ασθένειες και θανάτους”.

Τι συμβαίνει; Οι αγρότες αποκλείονται από την πρόσβαση στο νερό καθώς τα χωράφια τους στεγνώνουν, οι δρόμοι είναι γεμάτοι άστεγους, πίπες για κρακ, βελόνες και περιττώματα, οι μετανάστες γίνονται δεκτοί με λεωφορεία και αεροπλάνα, ενώ παραλείπουν τις εξετάσεις, τους δίνεται βοήθεια και στέκονται στις γωνίες των δρόμων ζητιανεύοντας χρήματα, καθώς υποτίθεται ότι ζουν χωρίς νερό και αποχέτευση.

7. Προσιτή και Καθαρή Ενέργεια

“Εξασφαλίστε πρόσβαση σε προσιτή, αξιόπιστη, βιώσιμη και σύγχρονη ενέργεια για όλους. Η εφαρμογή αυτών των νέων ενεργειακών λύσεων το συντομότερο δυνατό είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, μιας από τις μεγαλύτερες απειλές για την επιβίωσή μας”.

Τι συμβαίνει; Οι δισεκατομμυριούχοι κερδίζουν χρήματα από αυτή την κατασκευασμένη βιομηχανία, ενώ παράλληλα φέρνουν την πλήρως ηλεκτρική εποχή των οχημάτων που μπορούν να απενεργοποιηθούν εξ αποστάσεως με έναν διακόπτη θανάτου.

 

Οι τιμές της βενζίνης έχουν φτάσει στα ύψη και το καθεστώς Biden έφερε το στρατηγικό μας απόθεμα πετρελαίου στο χαμηλότερο επίπεδο από το 1987.

 

Η Καλιφόρνια δεν μπορεί να κρατήσει ούτε τα φώτα αναμμένα, αλλά είναι ευτυχείς να σπρώξουν το ηλεκτρικό τους δίκτυο στα άκρα με το σύστημα “όλα ηλεκτρικά”.

 

Δεν υπάρχει τίποτα “προσιτό” σε αυτό. Εν τω μεταξύ, ο Bill Gates και οι φίλοι του στο Χάρβαρντ θέλουν να μπλοκάρουν τον ήλιο.

8. Αξιοπρεπής Εργασία και Οικονομική Ανάπτυξη

“Προώθηση της διαρκούς, χωρίς αποκλεισμούς και βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης, της πλήρους και παραγωγικής απασχόλησης και της αξιοπρεπούς εργασίας για όλους. Αν προωθήσουμε τη δημιουργία θέσεων εργασίας με διευρυμένη πρόσβαση σε τραπεζικές και χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι όλοι θα επωφεληθούν από τα οφέλη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.”

 

 

Τι συμβαίνει; Αυτό είναι ίσως το πιο παράξενο από όλα. Κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να συντρίψουν τις οικονομίες σε όλο τον κόσμο ώστε να μπορούν να κυβερνούν τους πάντες, έχουν καταφέρει να ξεφύγουν με τη μεγαλύτερη μεταφορά πλούτου στην ιστορία, και ενώ ποδοπατούν τους επιχειρηματίες, ο μόνος λόγος που θέλουν όλοι να έχουν πρόσβαση σε τράπεζα είναι για να μπορούν να παρακολουθούνται και να ελέγχονται οι δαπάνες τους, κάτι που δημιουργεί έναν υπάκουο ψηφιακό πολίτη.

9. Βιομηχανία, Καινοτομία και Υποδομές

“Δημιουργία ανθεκτικών υποδομών, προώθηση της χωρίς αποκλεισμούς και βιώσιμης εκβιομηχάνισης και προώθηση της καινοτομίας. Πρέπει να προωθήσουμε καινοτόμες βιώσιμες τεχνολογίες και να εξασφαλίσουμε ισότιμη και καθολική πρόσβαση στις πληροφορίες και τις χρηματοπιστωτικές αγορές.”

 

Τι συμβαίνει; Στις ΗΠΑ πέρασαν ένα νομοσχέδιο υποδομών ύψους 1,2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων για την κατασκευή του συστήματος ελέγχου του έξυπνου δικτύου.

Αυτό συμβαίνει σε αμέτρητες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Συσκευασμένο ως “ευκολία, ασφάλεια και βιωσιμότητα”, το μόνο “ίσο” είναι ότι οι δισεκατομμυριούχοι παγκοσμιοποιητές πίσω από αυτά τα συστήματα παίρνουν ο καθένας το μερίδιό του.

 

10. Μείωση των Ανισοτήτων

“Μειώστε τις ανισότητες εντός και μεταξύ των χωρών. Πάρα πολύς από τον παγκόσμιο πλούτο βρίσκεται στην κατοχή μιας πολύ μικρής ομάδας ανθρώπων. Προκειμένου τα έθνη να ευημερήσουν, η ισότητα και η ευημερία πρέπει να είναι διαθέσιμες σε όλους – ανεξάρτητα από το φύλο, τη φυλή, τις θρησκευτικές πεποιθήσεις ή την οικονομική κατάσταση”.

 

Τι συμβαίνει; Η BlackRock, η Vanguard και η State Street κατέχουν σχεδόν κάθε βιομηχανία και εταιρεία με τους ίδιους διεφθαρμένους δισεκατομμυριούχους που λειτουργούν ως μέτοχοι σε αυτές τις βιομηχανίες, οπότε ναι, ο “παγκόσμιος πλούτος κατέχεται σίγουρα από μια πολύ μικρή ομάδα ανθρώπων”.

 

Αν το να επιτρέπουμε να συμβαίνουν αυτά τα μονοπώλια αντιπροσωπεύει την “ισότητα και την ευημερία που είναι διαθέσιμη σε όλους”, αυτό θα πρέπει να είναι η πρώτη ένδειξη όλων μας ότι ο κόσμος εξαπατάται.

11. Βιώσιμες Πόλεις και Κοινότητες

“Να καταστήσουμε τις πόλεις και τους οικισμούς χωρίς αποκλεισμούς, ασφαλείς, ανθεκτικές και βιώσιμες”.

 

 

Τι συμβαίνει; Πόσο “ασφαλείς” έχουν αισθανθεί οι πόλεις τα τελευταία χρόνια με τα προσχεδιασμένα πειράματα κοινωνικής αναστάτωσης για τη δημιουργία και την εξάπλωση ομάδων όπως η Antifa και η BLM για να προκαλέσουν ταραχές, να καταστρέψουν πόλεις και να διαπράξουν βία;

 

Ενώ κλείνουν σκόπιμα τις μικρές επιχειρήσεις και τις μικρές πόλεις στα περίχωρα, μαζικοποιούν τις μάζες στις πόλεις όπου έχουν χτίσει το σύστημα ελέγχου του έξυπνου δικτύου τους και οι επενδυτές αγοράζουν σπίτια για να τα μετατρέψουν σε ενοικιαζόμενα, γι’ αυτό και θέλουν όλοι να έχουν μια ψηφιακή ταυτότητα και θέλουν όλοι οι άνθρωποι, τα προϊόντα, οι πόροι και τα τρόφιμα να παρακολουθούνται και να εντοπίζονται μέσω του blockchain.

 

Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να ελέγχουν την πρόσβαση, τις δαπάνες, τα ταξίδια, τους θερμοστάτες, τη χρήση ενέργειας, τα τρόφιμα και την υγειονομική περίθαλψη.

 

12. Υπεύθυνη Κατανάλωση και Παραγωγή

“Διασφάλιση βιώσιμων προτύπων κατανάλωσης και παραγωγής. Ο πλανήτης μας έχει παράσχει αφθονία φυσικών πόρων, αλλά δεν τους έχουμε χρησιμοποιήσει υπεύθυνα και σήμερα καταναλώνουμε πολύ περισσότερο από ό,τι μπορεί να μας προσφέρει ο πλανήτης μας”.

 

Τι συμβαίνει; Πάνω από 640 εκατομμύρια στρέμματα ή το 28% της συνολικής γης των ΗΠΑ ανήκει στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

 

Οι δισεκατομμυριούχοι, ή το 1%, έχουν αξιοποιήσει τους πόρους που δεν ελέγχονται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, έτσι ώστε να επωφεληθούν από αυτούς και να διατηρήσουν τη δύναμή τους για την κατασκευή νέων αναγκαίων βιομηχανιών, ενώ κατηγορούν τους πολίτες ότι “καταναλώνουν πάρα πολύ”.

 

Μετακινούνται προς το συνθετικό κρέας και τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα, στα οποία είναι επενδυτές ή ιδιοκτήτες, επειδή οι πολίτες “καταναλώνουν πολύ”.

 

13. Δράση για το Κλίμα

“Αναλάβετε επείγουσα δράση για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και των επιπτώσεών της. Η κλιματική αλλαγή είναι μια πραγματική και αναμφισβήτητη απειλή για ολόκληρο τον πολιτισμό μας. Οι επιπτώσεις είναι ορατές και θα είναι καταστροφικές αν δεν δράσουμε τώρα. Μέσω της εκπαίδευσης, της καινοτομίας και της “προσήλωσης” στις δεσμεύσεις μας για το κλίμα, μπορούμε να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές για την προστασία του πλανήτη. Οι αλλαγές αυτές θα προσφέρουν τεράστιες ευκαιρίες για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών μας”.

 

Τι συμβαίνει;

 

Μια από τις μεγαλύτερες απάτες όλων των εποχών που βασίζονται στον φόβο για να κατασκευαστεί μια βιομηχανία που όχι μόνο κάνει τους διεφθαρμένους δισεκατομμυριούχους πλουσιότερους, αλλά χρησιμοποιείται για να ελέγξει την πρόσβαση στην εξουσία και την παροχή ενέργειας, ενσωματώνεται σε επιτηρούμενα ηλεκτρικά οχήματα, όλα συνδεδεμένα στο έξυπνο δίκτυο, για να καταργήσει την παραδοσιακή γεωργία και να τη φέρει σε εσωτερικούς χώρους για γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, για να αλλάξει τις πολιτικές σε ομοσπονδιακό επίπεδο, μεγάλες επενδυτικές εταιρείες που απαιτούν από τις εταιρείες να υπακούσουν και να τροποποιήσουν τις εγκαταστάσεις τους, ώστε να είναι άξιες επένδυσης, και ένα κλιματικό σκορ θα μπει στο κοινωνικό σκορ του καθενός για να καθορίσει την πρόσβαση και τις δαπάνες τους στον κόσμο.

 

Εδώ και δεκαετίες, οι προβλέψεις τους για την “κλιματική αλλαγή”, για την καταστροφή και την κατήφεια, ήταν λανθασμένες, και όμως με κάθε δεκαετία που περνά, συνεχίζουν να προωθούν την ίδια αφήγηση, παρά το γεγονός ότι ο κόσμος δεν τυλίχθηκε στις φλόγες.

14. Η Ζωή Κάτω από το Νερό

“Διατήρηση και βιώσιμη χρήση των ωκεανών, των θαλασσών και των θαλάσσιων πόρων για την αειφόρο ανάπτυξη. Οι ωκεανοί και οι θάλασσες καλύπτουν το 70% του πλανήτη μας και βασιζόμαστε σε αυτές για τροφή, ενέργεια και νερό. Πρέπει να τους προστατεύσουμε… και να αρχίσουμε αμέσως να διαχειριζόμαστε υπεύθυνα και να προστατεύουμε όλη τη θαλάσσια ζωή σε όλο τον κόσμο”.

Τι συμβαίνει; Η έγκριση από τον FDA του γενετικά τροποποιημένου σολομού, των ιχθυοκαλλιεργειών και των υδατοκαλλιεργειών είναι άλλη μια βιομηχανία που εξελίσσεται για πρόσθετο έλεγχο των τροφίμων.

 

15. Η Ζωή στην Ξηρά

“Προστασία, αποκατάσταση και προώθηση της βιώσιμης χρήσης των χερσαίων οικοσυστημάτων, βιώσιμη διαχείριση των δασών, καταπολέμηση της ερημοποίησης, ανακοπή και αντιστροφή της υποβάθμισης της γης και ανακοπή της απώλειας της βιοποικιλότητας. Είναι το κλειδί για την επιβίωσή μας”.

 

Τι συμβαίνει; Έχουν χρησιμοποιήσει τα δάση και τη γη για να αναπτύξουν προγράμματα παρακολούθησης που εκτείνονται σε ολόκληρες τις ΗΠΑ, έχουν εκθέσει τη γη και τους ανθρώπους μας σε δηλητηριώδη χημικά εδώ και δεκαετίες με τη Monsanto να είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες, και αγοράζουν τη γη για τον εαυτό τους.

 

16. Ειρήνη, Δικαιοσύνη και Ισχυροί Θεσμοί

“Προώθηση ειρηνικών και χωρίς αποκλεισμούς κοινωνιών για τη βιώσιμη ανάπτυξη, παροχή πρόσβασης στη δικαιοσύνη για όλους και οικοδόμηση αποτελεσματικών, υπεύθυνων και χωρίς αποκλεισμούς θεσμών σε όλα τα επίπεδα. Η συμπόνια και η ισχυρή “ηθική πυξίδα” είναι απαραίτητα για κάθε δημοκρατική κοινωνία. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι έχουμε ισχυρούς θεσμούς, “παγκόσμια” πρότυπα δικαιοσύνης και δέσμευση για ειρήνη παντού”.

 

Τι συμβαίνει; Με έχασαν στο “ηθική πυξίδα”.

Υπάρχουν δύο συστήματα δικαιοσύνης στις ΗΠΑ.

Το ένα είναι για τους διεφθαρμένους παγκοσμιοποιητές που καλύπτονται σε όλες τις παρακάτω αναφορές, και το άλλο είναι για τους πολίτες.

Αυτό είναι εμφανές στο πόσο ξέπλυμα χρήματος και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας έχουν λάβει χώρα ενώ δεν απονέμεται δικαιοσύνη.

Έχουν δουλέψει πολύ σκληρά στο να διαιρέσουν τους ανθρώπους σε όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες, το οποίο είναι το αντίθετο του “χωρίς αποκλεισμούς”.

Το διαίρει και βασίλευε είναι ο στόχος τους.

Απλά δείτε πόσο καλά το έχουν πετύχει αυτό και πόσοι άνθρωποι έχουν πέσει στην παγίδα τους.

 

17. Συμπράξεις για τους Στόχους

“Ενίσχυση των μέσων υλοποίησης και αναζωογόνηση της παγκόσμιας εταιρικής σχέσης για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Χρειάζονται διεθνείς επενδύσεις και υποστήριξη για να εξασφαλιστεί η καινοτόμος τεχνολογική ανάπτυξη, το δίκαιο εμπόριο και η πρόσβαση στην αγορά. Για να οικοδομήσουμε έναν καλύτερο κόσμο πρέπει να είμαστε υποστηρικτικοί, ενσυναισθητικοί, εφευρετικοί, παθιασμένοι και πάνω απ’ όλα συνεργάσιμοι.”

 

Τι συμβαίνει;

Με τον όρο “συνεργάσιμοι” εννοούν “υπάκουοι”.

Με τον όρο “συνεργασίες” εννοούν τους διεφθαρμένους παγκοσμιοποιημένους δισεκατομμυριούχους που λογοδοτούν στους μαριονετολόγους τους και τις κυβερνήσεις που παραδίδουν τα δολάρια των φορολογουμένων για την οικοδόμηση του συστήματος υποδούλωσης.

Με τον όρο “ενσυναίσθηση” εννοούν απέναντι στον εαυτό τους και ο ένας στον άλλον.

Με τον όρο “παθιασμένοι” και “εφευρετικοί” εννοούν τη συγκίνηση της εξουσίας που κατέχουν και τις εφευρέσεις που θα συνεχίσουν να κάνουν για να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα.

Κατασκευάζουν μια κρίση και στη συνέχεια προσποιούνται ότι έρχονται να σώσουν με λύσεις που θα δημιουργήσουν όλες τις νέες βιομηχανίες για να σώσουν την κατάσταση. Τους ανήκουν αυτές οι βιομηχανίες, βγάζουν δισεκατομμύρια από αυτές, και με κάθε νέα δημιουργία προσπαθούν να κάνουν δικό τους τον λαό.

Αποκαλύπτοντας τις Aληθινές Aτζέντες Πίσω από τους “Στόχους” τους

Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς οι ατζέντες τους ευθυγραμμίζονται με τους υποτιθέμενους “Στόχους” τους. Υπάρχουν χιλιάδες ονόματα, εταιρείες, συνασπισμοί και ιδρύματα που τεκμηριώνονται σε αυτές τις εκθέσεις, μαζί με χρονοδιαγράμματα, πληθώρα συνδεδεμένων στοιχείων και τα ίχνη του χρήματος.

 

“Καλή Υγεία και Ευημερία”

Παγκόσμιο τοπίο για τα διαβατήρια ταυτότητας εμβολίων (έκθεση 4 τμημάτων)

Πώς η ψηφιακή ταυτότητα του καθενός θα μεταφερθεί στην αλυσίδα μπλοκ μαζί με το ψηφιακό νόμισμα, προκειμένου να ελέγχονται οι δαπάνες και η πρόσβαση όλων των ανθρώπων μέσω του έξυπνου πλέγματος ελέγχου. Αυτό είναι επίσης διαθέσιμο σε βιβλίο με χαρτόδετο εξώφυλλο με ένα μπόνους κεφάλαιο 5.

Η Απάτη:

 • Βιώσιμος Στόχος #1: Εξάλειψη της Φτώχειας.
 • ΒΒιώσιμος Στόχος #3: Καλή Υγεία και Ευημερία
 • Βιώσιμος Στόχος #8: Αξιοπρεπής Εργασία και Οικονομική Ανάπτυξη
 • Βιώσιμος Στόχος #9: Βιομηχανία, Καινοτομία και Υποδομές
 • Βιώσιμος Στόχος #10: Μείωση των Ανισοτήτων
 • Βιώσιμος Στόχος #11: Βιώσιμες Πόλεις και Κοινότητες
 • Βιώσιμος Στόχος #12: Υπεύθυνη Κατανάλωση και Παραγωγή
 • Βιώσιμος Στόχος #13: Δράση για το Κλίμα
 • Βιώσιμος Στόχος #17: Συνεργασίες για τους Στόχους – Διεθνείς Επενδύσεις

Ψυχολογική ατζέντα 2030: Εκπαίδευση Υπακοής από την Κούνια στον Τάφο (έκθεση 9 τμημάτων)

Η Απάτη:

 • Βιώσιμος Στόχος #4: Καλή Υγεία και Ευημερία
 • Βιώσιμος Στόχος #4: Ποιοτική Εκπαίδευση
 • Βιώσιμος Στόχος #8: Αξιοπρεπής εργασία και οικονομική ανάπτυξη
 • Βιώσιμος Στόχος #16: Ειρήνη, δικαιοσύνη και ισχυροί θεσμοί
 • Βιώσιμος Στόχος #17: Συμπράξεις για τους στόχους – Διεθνείς επενδύσεις

Παρακολούθηση της Αλήθειας για το Covid-19 (έκθεση 5 τμημάτων)

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε πάνω από 30 κρίσιμα άρθρα και εκθέσεις του Corey Lynn, ειδικά για το Covid-19, κάντε κλικ εδώ. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει και τη σελίδα με τους πόρους για το Covid.

Η Απάτη:

Βιώσιμος Στόχος #3: Καλή υγεία και ευημερία

Βιώσιμος Στόχος #10: Μείωση των ανισοτήτων

Βιώσιμος Στόχος #17: Συμπράξεις για τους στόχους – Διεθνείς επενδύσεις

Ιστορική υποκρισία & ψυχολογικός πόλεμος (εικονογραφικό αρχείο 111 σελίδων)

Η Απάτη:

 • Βιώσιμος Στόχος #3: Καλή Υγεία και Ευημερία
 • Βιώσιμος Στόχος #10: Μείωση των ανισοτήτων
 • Βιώσιμος Στόχος #16: Ειρήνη, δικαιοσύνη και ισχυροί θεσμοί
 • Βιώσιμος Στόχος #17: Συμπράξεις για τους στόχους – Διεθνείς επενδύσεις

Η Ατζέντα των Αμβλώσεων: Οι Ευεργέτες της και Τι δεν ξέρετε;

Η Απάτη:

 • Βιώσιμος στόχος #3: Καλή υγεία και ευημερία
 • Βιώσιμος στόχος #16: Ειρήνη, δικαιοσύνη και ισχυροί θεσμοί
 • Βιώσιμος στόχος #17: Συνεργασίες για τους στόχους – Διεθνείς επενδύσεις

Εκμετάλλευση των τρανσέξουαλ & κατασκευή μιας βιομηχανίας (έκθεση 4 τμημάτων)

Η Απάτη:

 • Βιώσιμος στόχος #5: Επίτευξη της ισότητας των φύλων και ενδυνάμωση όλων των γυναικών και των κοριτσιών
 • Βιώσιμος στόχος #17: Συνεργασίες για τους στόχους – Διεθνείς επενδύσεις

Ιλαρά, εγκέφαλοι και εκατομμύρια (έκθεση 6 τμημάτων)

Η Απάτη:

 • Βιώσιμος στόχος #3: Καλή υγεία και ευημερία
 • Βιώσιμος στόχος #10: Μείωση των ανισοτήτων
 • Βιώσιμος στόχος #17: Συμπράξεις για τους στόχους – Διεθνείς επενδύσεις

Ευγονική, υπογονιμότητα & κρίση αύξησης του πληθυσμού μέρος 1

Ευγονική, υπογονιμότητα και κρίση αύξησης του πληθυσμού (έκθεση 6 μερών)

Η Απάτη:

 • Βιώσιμος στόχος #3: Καλή υγεία και ευημερία
 • Βιώσιμος στόχος #5: Ισότητα των φύλων
 • Βιώσιμος στόχος #10: Μείωση των ανισοτήτων
 • Βιώσιμος στόχος #16: Ειρήνη, δικαιοσύνη και ισχυροί θεσμοί
 • Βιώσιμος στόχος #17: Συνεργασίες για τους στόχους – Διεθνείς επενδύσεις

“Ασφάλεια και προστασία των τροφίμων”

ΝΕΟ ελεγχόμενο σύστημα τροφίμων είναι πλέον σε ισχύ και δεν θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα για να Επιταχύνουν τον Έλεγχό τους

“Όποιος ελέγχει την προμήθεια τροφίμων ελέγχει τους ανθρώπους” είναι εμφανές στο πόσοι “στόχοι” έχουν τσεκαριστεί κάτω από τη βιομηχανία τροφίμων.

Η Απάτη:

 • Βιώσιμος Στόχος #2: Μηδενική πείνα
 • Βιώσιμος στόχος #3: Καλή υγεία και ευημερία
 • Βιώσιμος στόχος #6: Καθαρό νερό και αποχέτευση – Διασφάλιση της διαθεσιμότητας του νερού
 • Βιώσιμος στόχος #7: Προσιτή και καθαρή ενέργεια
 • Βιώσιμος στόχος #9: Βιομηχανία, καινοτομία και υποδομές
 • Βιώσιμος στόχος #12: Υπεύθυνη κατανάλωση και παραγωγή
 • Βιώσιμος στόχος #13: Δράση για το κλίμα
 • Βιώσιμος στόχος #14: Η ζωή κάτω από το νερό
 • Βιώσιμος στόχος #15: Η ζωή στη στεριά
 • Βιώσιμος στόχος #17: Συνεργασίες για τους στόχους – Διεθνείς επενδύσεις

Inside Codex με τον Scott Tips: Νέα παγκόσμια διατροφή – Έντομα, αρουραίοι και σκύλοι

Η Απάτη:

 • Βιώσιμος στόχος #2: Μηδενική πείνα
 • Βιώσιμος στόχος #3: Καλή υγεία και ευημερία
 • Βιώσιμος στόχος #9: Βιομηχανία, καινοτομία και υποδομές
 • Βιώσιμος στόχος #12: Υπεύθυνη κατανάλωση και παραγωγή
 • Βιώσιμος στόχος #13: Δράση για το κλίμα
 • Βιώσιμος στόχος #14: Ζωή κάτω από το νερό
 • Βιώσιμος στόχος #15: Ζωή στην ξηρά
 • Βιώσιμος στόχος #17: Συνεργασίες για τους στόχους – Διεθνείς επενδύσεις

Το μέλλον μας διακυβεύεται: Η πραγματική ισχύς της ατζέντας για το κλίμα και η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου για την EPA

Η Απάτη:

Βιώσιμος στόχος #1: Εξάλειωη της Φτώχειας

 • Βιώσιμος στόχος #2: Εξάλειψη της Πείνας
 • Βιώσιμος στόχος #3: Καλή υγεία και ευημερία
 • Βιώσιμος στόχος #7: Προσιτή και καθαρή ενέργεια
 • Βιώσιμος στόχος #9: Βιομηχανία, καινοτομία και υποδομές
 • Βιώσιμος στόχος #12: Υπεύθυνη κατανάλωση και παραγωγή
 • Βιώσιμος στόχος #13: Δράση για το κλίμα
 • Βιώσιμος στόχος #15: Η ζωή στη γη
 • Βιώσιμος στόχος #17: Συνεργασίες για τους στόχους – Διεθνείς επενδύσεις

Το εργαστηριακό κρέας θα φτάσει στις ΗΠΑ το 2022, υποστηριζόμενο από το FDA και το USDA, μαζί με το “Smarter Food Safety Blueprint” και την ιχνηλασιμότητα σε εξέλιξη

Η Απάτη:

 • Βιώσιμος στόχος #1: Καμία φτώχεια
 • Βιώσιμος στόχος #2: Μηδενική πείνα
 • Βιώσιμος στόχος #3: Καλή υγεία και ευημερία
 • Βιώσιμος στόχος #12: Υπεύθυνη κατανάλωση και παραγωγή
 • Βιώσιμος στόχος #13: Δράση για το κλίμα
 • Βιώσιμος στόχος #17: Συνεργασίες για τους στόχους – Διεθνείς επενδύσεις

Το USDA χτυπά την αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων με επιτήρηση βοοειδών και εργαστήριο ζωικών ασθενειών επιπέδου 4

Η Απάτη:

 • Βιώσιμος στόχος #3: Καλή υγεία και ευημερία
 • Βιώσιμος στόχος #9: Βιομηχανία, καινοτομία και υποδομές
 • Βιώσιμος στόχος #12: Υπεύθυνη κατανάλωση και παραγωγή
 • Βιώσιμος στόχος #17: Συμπράξεις για τους στόχους – Διεθνείς επενδύσεις

Η αφήγηση για τα βιολογικά προϊόντα & οι κόκκινες σημαίες της Whole Foods

Η Απάτη:

 • Βιώσιμος στόχος #2: Μηδενική πείνα
 • Βιώσιμος στόχος #3: Καλή υγεία και ευημερία
 • Βιώσιμος στόχος #12: Υπεύθυνη κατανάλωση και παραγωγή
 • Βιώσιμος Στόχος #17: Συμπράξεις για τους στόχους – Διεθνείς επενδύσεις

“Οικονομική Ανάπτυξη, Βιώσιμες Πόλεις και Κοινότητες”

Ξέπλυμα με ασυλία: Το πλαίσιο ελέγχου – Μέρος 1

Η Απάτη:

Βιώσιμοι Στόχοι 1-17: Αυτό είναι το κύριο παιχνίδι, που χρονολογείται πάνω από 100 χρόνια πίσω, για την ενορχήστρωση ΟΛΩΝ των προγραμμάτων

Χρηματοοικονομική εξαγορά και ο τραπεζικός σας λογαριασμός – BlackRock, Envestnet/Yodlee και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ

Η Απάτη:

 • Βιώσιμος στόχος #1: Καμία φτώχεια
 • Βιώσιμος στόχος #8: Αξιοπρεπής εργασία και οικονομική ανάπτυξη
 • Βιώσιμος στόχος #9: Βιομηχανία, καινοτομία και υποδομές
 • Βιώσιμος στόχος #10: Μείωση των ανισοτήτων
 • Βιώσιμος στόχος #11: Βιώσιμες πόλεις και κοινότητες
 • Βιώσιμος στόχος #13: Δράση για το κλίμα
 • Βιώσιμος στόχος #17: Διεθνείς επενδύσεις

Η επικείμενη εξαγορά της Amazon – Το One-Stop-Shop για Έξυπνες Πόλεις με Έλεγχο του Ψηφιακού Νομίσματος

Η Απάτη:

 • Βιώσιμος στόχος #1: Καμία φτώχεια
 • Βιώσιμος στόχος #2: Μηδενική πείνα
 • Βιώσιμος στόχος #8: Αξιοπρεπής εργασία και οικονομική ανάπτυξη
 • Βιώσιμος στόχος #9: Βιομηχανία, καινοτομία και υποδομές
 • Βιώσιμος στόχος #10: Μείωση των ανισοτήτων
 • Βιώσιμος στόχος #11: Βιώσιμες πόλεις και κοινότητες
 • Βιώσιμος στόχος #17: Συμπράξεις για τους στόχους – Διεθνείς επενδύσεις

“Βιομηχανία, καινοτομία και υποδομές”

Μια σαφέστερη ανάλυση του τι χρηματοδοτεί πραγματικά αυτό το νομοσχέδιο για τις υποδομές ύψους 1,2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων

Εκτός από τα ρουσφετολογικά κονδύλια, το νομοσχέδιο σκοπεύει να παράσχει σημαντική χρηματοδότηση προς τη συνεχιζόμενη οικοδόμηση του έξυπνου δικτύου ελέγχου για την παρακολούθηση και γεωεντοπισμό κάθε ανθρώπου, κυρίως στις μητροπολιτικές περιοχές.

Η Απάτη:

 • Βιώσιμος στόχος #7: Προσιτή και καθαρή ενέργεια
 • Βιώσιμος στόχος #9: Βιομηχανία, καινοτομία και υποδομές
 • Βιώσιμος στόχος #11: Βιώσιμες πόλεις και κοινότητες
 • Βιώσιμος στόχος #13: Δράση για το κλίμα
 • Βιώσιμος στόχος #17: Συνεργασίες για τους στόχους – Διεθνείς επενδύσεις

Προστασία της Απάτης

Έλεγχος των μυαλών, των αφηγήσεων και των εκλογών: Google, YouTube, Facebook & Twitter

Η Απάτη:

Στόχοι #1-17


***Δικτυογραφία:

17 Goals Toward Enslavement: Exposing The Real Agendas Behind The 2030 Agenda – coreysdigs.com

17 Goals Toward Enslavement: Exposing The Real Agendas Behind The 2030 Agenda

 

Πηγή  https://apollodoros.substack.com/p/17-2030

Προβολές : 1,914


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα