ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. “Η Ρωσική Ιατρική Ελέγχεται από τον ΠΟΥ” – Μια συζήτηση με την Ανεξάρτητη Ένωση Ιατρών της Ρωσίας

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. “Η Ρωσική Ιατρική Ελέγχεται από τον ΠΟΥ” – Μια συζήτηση με την Ανεξάρτητη Ένωση Ιατρών της Ρωσίας

6 Ιουνίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:379
Μοίρασέ το

 

Η ρωσική ιατρική δεν ελέγχεται από τον Πρόεδρο ή τον Υπουργό Υγείας, αλλά από τον ΠΟΥ.

Ναι, θα συνεχίσουμε να απαιτούμε την αποχώρηση της χώρας μας από τον ΠΟΥ. Είναι δυνατόν να αποχωρήσουμε από αυτόν τον οργανισμό, αν η χώρα μας απελευθερωθεί από το σημερινό αποικιοκρατικό καθεστώς.

Δεν είμαστε υποταγμένοι μόνο στην Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ και άλλους παγκόσμιους οργανισμούς.

Η χώρα μας ανήκει ήδη σε έναν οργανισμό που ονομάζεται Παγκόσμιος Οργανισμός “Ενωμένων Πόλεων και Τοπικών Κυβερνήσεων” (UCLQ) – ένα ακόμη σημάδι ότι η Ρωσία είναι αποικία. Επομένως, δεν χρειάζεται απλώς να αποχωρήσουμε από τον ΠΟΥ, αλλά πρέπει να εγκαταλείψουμε και άλλους παγκόσμιους οργανισμούς.

Δώστε προσοχή σ’ αυτό το άρθρο…Ξεσκεπάζει και αποκαλύπτει ποιά είναι η Ρωσία του Πούτιν…
Καλλιόπη Σουφλή
“Η κληρονομιά [της “πανδημίας” στη Ρωσία] είναι οι επιδεινώσεις χρόνιων ασθενειών, ένας τεράστιος αριθμός θυμάτων από τα εμβόλια και όσοι πέθαναν από την ακατάλληλη θεραπεία για τον κορονοϊό”.

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος 

 

Edward Slavsquat| Διαβάστε το εδώ

 

Είχα πρόσφατα την τιμή και το προνόμιο να πάρω συνέντευξη από τη Dr. Alina Lushavina, την επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ένωσης Ιατρών της Ρωσίας.

Πριν μοιραστώ μαζί σας αυτή την προκλητική συνέντευξη, θα ήθελα να σας δώσω κάποια στοιχεία για την ομάδα της Dr. Lushavina και για το πού “εντάσσεται” στο κίνημα της ιατρικής ελευθερίας στη Ρωσία συνολικά.

Όπως και στη Δύση, το κίνημα της ιατρικής ελευθερίας στη Ρωσία περιλαμβάνει μια πραγματικά ποικίλη σειρά οργανώσεων και ομάδων υπεράσπισης, οι οποίες, παρά τις διαφορές τους, συμφωνούν όλοι ότι η “πανδημία” ήταν μια μαζική, δολοφονική απάτη που υποκινήθηκε από τον ΠΟΥ.

Μην ξεγελιέστε από το ανούσιο, ευνουχισμένο, υπέρμαχο της σήμανσης βοοειδών (digital ID), φερέφων των εμβολίων, λάτρη του ΠΟΥ, ολιγαρχικό Ενιαίο Κόμμα (Ενωμένη Ρωσία-United Russia): Η Ρωσία διαθέτει μια εντυπωσιακή ποικιλία πατριωτικών κοινωνικοπολιτικών ομάδων, οι οποίες καλύπτουν όλο το ιδεολογικό φάσμα.

Στη “δεξιά” πλευρά αυτού του φάσματος θα βρείτε ορθόδοξες/συντηρητικές ομάδες, όπως η οργάνωση υπεράσπισης των οικογενειακών αξιών OUZS (με συμπρόεδρο τον Andrei Tsyganov της Katyusha).

Σε γενικές γραμμές, αυτού του είδους οι ομάδες είναι υπέρ του Πούτιν, αλλά βρίσκονται σε μόνιμη κατάσταση πολέμου με τους θεωρούμενους λακέδες των παγκοσμιοποιητών και τους γλείφτες της Δύσης στη ρωσική κυβέρνηση -συμπεριλαμβανομένου και του στενού κύκλου του Πούτιν.

Αλλά αυτή η κοσμοθεωρία απέχει πολύ από το να είναι η πιο ακραία μεταξύ της θρησκευτικής ακροδεξιάς που μισεί τον ΠΟΥ στη Ρωσία. (Οι ορθόδοξοι ριζοσπάστες της Τρίτης Ρώμης αναφέρονται περιστασιακά στο Κρεμλίνο ως “Συναγωγή του Σατανά”. Λοιπόν, καταλάβατε την ιδέα…)

Στο αντίθετο άκρο αυτού του φάσματος βρίσκονται οι νεοσοβιετικοί. Αντί να ζητούν την επιστροφή του Τσάρου, υποστηρίζουν μια οριζόντια δομή εξουσίας – “λαϊκά συμβούλια” σοβιετικής έμπνευσης κ.λπ. Μισούν επίσης τον ΠΟΥ.

Υπάρχουν επίσης ομάδες που συνδυάζουν στοιχεία και από τους δύο ιδεολογικούς πόλους, όπως το κίνημα Essence of Time του Sergey Kurginyan (το οποίο λειτουργεί ένα εξαιρετικό μέσο ενημέρωσης, την Κόκκινη Άνοιξη).

Στη συνέχεια, υπάρχουν απολιτικές οργανώσεις, οι οποίες έχουν προσελκύσει επαγγελματίες της ιατρικής και ακτιβιστές από όλο το ιδεολογικό φάσμα. Οι Γιατροί για την Αλήθεια, για παράδειγμα.

Η Ανεξάρτητη Ένωση Ιατρών της Dr. Lushavina συνδέεται με την Πανλαϊκή Ένωση της Αναγέννησης της Ρωσίας, ένα ακροαριστερό νεοσοβιετικό κίνημα που δεν έχει ακριβώς αγκαλιαστεί από τη ρωσική κυβέρνηση.

(Η ειρωνεία είναι ότι παρά το γεγονός ότι στοχοποιείται για τον υποτιθέμενο “ριζοσπαστισμό” της, η ένωση έχει επανειλημμένα προσπαθήσει να εργαστεί στο πλαίσιο του ρωσικού νομικού συστήματος προκειμένου να επηρεάσει θετικές αλλαγές – ίσως αυτό είναι που τους κάνει τόσο ριζοσπαστικούς;)

Τέλος πάντων. Παρά τις ιδεολογικές τους διαφορές, τα μέλη του κινήματος ιατρικής ελευθερίας της Ρωσίας συμφωνούν ομόφωνα ότι:

  • Τα εμβόλια COVID, συμπεριλαμβανομένου του Sputnik V, δεν είναι ούτε ασφαλή ούτε αποτελεσματικά.
  • Ο ΠΟΥ ασκεί υπέρμετρη επιρροή στη Ρωσία και η Μόσχα πρέπει να αποχωρήσει αμέσως από αυτόν τον φρικτό, καταστροφικό για την υγεία οργανισμό.
  • Η “αντίδραση της Μόσχας στην πανδημία” είχε καταστροφικές συνέπειες, οι οποίες πιθανότατα δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιηθεί πλήρως.

Τα επισημαίνω όλα αυτά γιατί δυστυχώς υπάρχει μια τάση μεταξύ των διαδικτυακών Lurkers να παθιάζονται με ασήμαντα σημεία διαφωνίας, ή ιδεολογικές διαφορές.

Δεν μου αρέσει αυτό. Νομίζω ότι θα έπρεπε να γιορτάζουμε το γεγονός ότι άνθρωποι από όλο τον κόσμο, από όλο το ιδεολογικό φάσμα, κατάφεραν να συνεργαστούν για να αντισταθούν σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο καταστροφικές παγκόσμιες απάτες στην καταγεγραμμένη ανθρώπινη ιστορία.

Η Ανεξάρτητη Ένωση Ιατρών έχει κάνει αναμφισβήτητα περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στη Ρωσία για να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τις καταστροφικές συνέπειες των “εμβολίων” και άλλων μέτρων “δημόσιας υγείας” που εγκρίνονται από τον ΠΟΥ.

Τον Ιούλιο του 2021, η ένωση έγραψε σε διάφορα υπουργεία και ομοσπονδιακούς οργανισμούς ζητώντας τη σύνθεση του Sputnik V, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τους θανάτους μεταξύ των εμβολιασμένων Ρώσων. Τα ερωτήματά τους απορρίφθηκαν χωρίς ούτε καν να απαντηθούν.

Συνέταξαν επίσης έναν κατάλογο με περισσότερους από 1.000 θανάτους που συνδέονται με το Sputnik V και άλλα ρωσικά εμβόλια COVID.

Η ομάδα ήταν μία από τις πολλές οργανώσεις που διαμαρτυρήθηκαν για την ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας ότι οι κινητοποιημένοι πολίτες θα υποβάλλονταν σε μια προϋπάρχουσα πολιτική υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Τον Οκτώβριο του 2022, δημοσίευσα μια μετάφραση της επιστολής τους προς τον Πούτιν με την οποία ζητούσαν να ανακληθεί η απόφαση αυτή.

(Υπήρχε κάθε λόγος να πάρουμε τοις μετρητοίς την απειλή του υποχρεωτικού εμβολιασμού των επιστρατευόμενων στρατιωτών, δεδομένου ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός COVID στον ρωσικό στρατό άρχισε πολύ πριν από την “επίσημη” έκδοση της σχετικής απόφασης τον Ιούνιο του 2021 και συνεχίστηκε μέχρι την έναρξη της SMO – “Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης”).

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός COVID στον ρωσικό στρατό ξεκίνησε πολύ πριν από την “επίσημη” έκδοση διατάγματος τον Ιούνιο του 2021, και συνεχίστηκε ακριβώς μέχρι την έναρξη της SMO. (πηγή)

Ευτυχώς – πιθανώς εν μέρει λόγω της δημόσιας κατακραυγής – το Υπουργείο Άμυνας αποφάσισε ότι η “επιδημιολογική κατάσταση” με το COVID δεν δικαιολογούσε πλέον υποχρεωτικές ενέσεις.

Ο σύλλογος εξακολουθεί να είναι πολύ ενεργός, όπως θα μάθετε σύντομα από την Dr. Lushavina.

Συγγνώμη για τη μακροσκελή εισαγωγή.

Με όλα αυτά έξω από τη μέση, ας προχωρήσουμε στη συνέντευξη (η οποία μεταφράστηκε από τα ρωσικά, με ελαφρές επεξεργασίες για λόγους σαφήνειας).


  • Σε μια πρόσφατη έκθεση για την ασφάλεια των φαρμάκων, η ρωσική κυβέρνηση αναγνώρισε ότι περίπου το 60% των 61.000 ανεπιθύμητων ενεργειών που καταγράφηκαν πέρυσι αποδόθηκαν στον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού. Δεν υπήρχαν περαιτέρω λεπτομέρειες (και δεν γνωρίζουμε ακριβώς ποια “εμβόλια” προκάλεσαν αυτές τις παρενέργειες, αν και μέχρι το 2022, το Sputnik V ήταν πραγματικά το μόνο εμβόλιο COVID που χρησιμοποιείται ευρέως στη Ρωσία). Πιστεύετε ότι αυτός ο “επίσημος” αριθμός είναι αντιπροσωπευτικός των πραγματικών κινδύνων ασφαλείας που σχετίζονται με το Sputnik V;

Όσον αφορά την ασφάλεια του φαρμάκου Sputnik V, μπορώ να πω τα εξής: Εδώ και τρία χρόνια δημοσιεύουμε άρθρα και εκθέσεις που δείχνουν ότι αυτό το εμβόλιο δεν είναι μόνο ανασφαλές, αλλά είναι επιβλαβές για την υγεία των πολιτών μας και οδηγεί σε αυτοάνοσα νοσήματα, θρομβώσεις και θανάτους.

Η οργάνωσή μας είναι μια ομάδα ασκούμενων γιατρών και στις 20 Μαρτίου 2020, όταν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά η πανδημία του κορονοϊού στη Ρωσία, φιλοξενήσαμε μια ζωντανή εκπομπή στην οποία δηλώναμε ότι εμείς, ως γιατροί, δεν συμφωνούμε με τις αποφάσεις των αρχών μας.

Παρουσιάσαμε επιστημονικά στοιχεία ότι ο κορονοϊός δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια οξεία ιογενή λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος και ότι όλα τα μέτρα – μάσκες, περιορισμοί, αποκλεισμοί και εμβολιασμός – δεν θα είχαν καμία θετική επίδραση στις στατιστικές της νόσου και στη θνησιμότητα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι περιορισμοί θα οδηγούσαν σε αύξηση των θανάτων και επιδείνωση των σοβαρών χρόνιων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων.

Αντιταχθήκαμε στην  ανάπτυξη “εμβολίων” κατά του κορονοϊού, και μέχρι σήμερα η Ρωσία εξακολουθεί να παλεύει με τις συνέπειες αυτών των φαρμάκων.

Το γεγονός είναι ότι αυτά τα εμβόλια δημιουργήθηκαν με τη χρήση νέας τεχνολογίας RNA και DNA.

Αυτά τα εμβόλια περιέχουν ξένες πρωτεΐνες, οι οποίες αλλάζουν το ανθρώπινο γονιδίωμα. Το σώμα τροποποιείται γενετικά και αρχίζει να παράγει τεράστιες ποσότητες ξένων πρωτεϊνών αιχμής, οι οποίες οδηγούν σε θρόμβωση και αυτοάνοσα νοσήματα.

Και όχι μόνο αυτό, ο γενετικά τροποποιημένος οργανισμός αρχίζει να βλέπει τα δικά του κύτταρα ως ξένα και να τους επιτίθεται – αυτό οδηγεί σε αυτοάνοσες ασθένειες, όπως φλεγμονή του εγκεφάλου, εγκεφαλίτιδα, πολυνευροπάθεια, σκλήρυνση κατά πλάκας και θρόμβωση. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εγκεφαλικά επεισόδια και καρδιακές προσβολές.

Παλαιότερες προσπάθειες για τη δημιουργία εμβολίου κατά του κορονοϊού είχαν γίνει παγκοσμίως – και όλες απέτυχαν λόγω του φαινομένου ADE, ή αλλιώς της εξαρτώμενης από τα αντισώματα ενίσχυσης.

Σε πειράματα σε τρωκτικά, αποδείχθηκε ότι μετά τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, τα ποντίκια άρχισαν να παράγουν τόσα πολλά αντισώματα που επηρέασαν τα ίδια τους τα κύτταρα, οδηγώντας σε θάνατο. Δηλαδή, όλα τα εμβολιασμένα ποντίκια απλώς πέθαναν. Οι μελέτες αυτές διεξήχθησαν επί 20 χρόνια – και όλες κατέληξαν στο θάνατο των τρωκτικών.

Όταν δημιουργήθηκαν τα νέα εμβόλια για τον κορονοϊό -και θα σας πω, όλα τα εμβόλια είναι ακριβώς τα ίδια, Sputnik, AstraZeneca, Pfizer, όλα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο- κανένα από αυτά δεν υποβλήθηκε σε κατάλληλες, μακροχρόνιες δοκιμές σε ζώα. Μετά τη δημιουργία αυτών των εμβολίων, πήγαν σχεδόν κατευθείαν σε δοκιμές σε ανθρώπους. Το οποίο είναι παράνομο.

Πριν από την άφιξη του κορονοϊού, οι δοκιμές εμβολίων έπρεπε να διαρκούν τουλάχιστον πέντε χρόνια, με διαφορετικές φάσεις έρευνας και διαφορετικές ομάδες ασθενών.

Αλλά τα εμβόλια για τον κορονοϊό είναι μόνο η αρχή, διότι ο ΠΟΥ και οι ρωσικές αρχές έχουν ήδη δηλώσει ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε νέες μορφές εμβολίων, και συγκεκριμένα σε γενετικά τροποποιημένα εμβόλια. Και σύντομα όλα τα εμβόλια θα βασίζονται σε RNA και DNA – στην ουσία, αυτό δεν είναι καθόλου εμβολιασμός. Πρόκειται για μια αλλαγή στον ανθρώπινο ΓOΝΟΤΥΠΟ. Το μεγάλο ιατρικό πείραμα.

Παρεμπιπτόντως: Μετά τη μελέτη των εμβολιασμένων ασθενών, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι αυτά τα εμβόλια προκαλούν επίσης υπογονιμότητα.

Όλα αυτά, καθώς και άλλα γεγονότα, τα καταγράφουμε στις δημοσιεύσεις μας εδώ και τρία χρόνια.

Στη χώρα μας, δεν υπάρχει καμμία λεπτομερής πληροφορία σχετικά με τις αναφερόμενες παρενέργειες των εμβολίων που είναι διαθέσιμες στο κοινό!

Αλλά έχουμε συλλέξει τα δικά μας εκτενή στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις συνέπειες του εμβολιασμού.

  • Ο Dr. Alexander Redko υπέβαλε πρόσφατα αίτημα στο Υπουργείο Υγείας ζητώντας τα αποτελέσματα της δοκιμής Φάσης ΙΙΙ για το Sputnik V, τα οποία έχουν αποκρυβεί από το κοινό. Η οργάνωσή σας έχει επίσης υποβάλει αίτηση στο Υπουργείο Υγείας (και σε άλλες υπηρεσίες) για πληροφορίες σχετικά με αυτό το “εμβόλιο”. Μπορείτε να μας μιλήσετε για αυτή τη διαδικασία και τις απαντήσεις που λάβατε; Υπήρξε κάποια πρόοδος προς την κατεύθυνση της μεγαλύτερης διαφάνειας και λογοδοσίας;

Είμαστε εγκλωβισμένοι σε νομικές μάχες με την κυβέρνησή μας εδώ και τρία χρόνια.

Το 2020, αρχίσαμε να στέλνουμε εκατοντάδες επιστολές, αναφορές και αιτήματα στον πρόεδρο, στην εισαγγελία και στο Υπουργείο Υγείας.

Όταν δεν λάβαμε καμία απάντηση, κάναμε μήνυση. Μηνύσαμε την κυβέρνηση δύο φορές στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Απαιτήσαμε να ακυρωθεί το καθεστώς του κορονοϊού ως μοναδικά επικίνδυνης λοίμωξης και ζητήσαμε τον τερματισμό του περιοριστικού καθεστώτος των μασκών. Το δικαστήριο έλαβε αρκετές χιλιάδες παρόμοια αιτήματα ως μέρος μιας “συλλογικής αγωγής”.

Δυστυχώς, χάσαμε και τις δύο υποθέσεις.

Μετά από αυτό, συντάξαμε δέκα επιστημονικές εκθέσεις, στις οποίες αποδείξαμε ότι οι περιορισμοί για τον κορονοϊό δεν είχαν κανένα ιατρικό όφελος και είναι άχρηστοι. Και γράψαμε αρκετές γνωμοδοτήσεις για τα εμβόλια, αποδεικνύοντας ότι τα φάρμακα αυτά ήταν επικίνδυνα.

Συμπεριλάβαμε επίσης αυτά τα έγγραφα σε μια αγωγή κατά του Υπουργείου Υγείας, το οποίο παρέκαμψε τους ρωσικούς νόμους προκειμένου να καταχωρήσει το Sputnik V.

Η αγωγή μας απορρίφθηκε, και μας είπαν ότι τα δικαιώματά μας δεν είχαν παραβιαστεί – “αν δεν θέλετε να σας κάνουν ενέσεις, μην διαμαρτύρεστε”.

Όταν λάβαμε αυτή την απάντηση, μηνύσαμε τους περιφερειακούς κυβερνήτες σε όλη τη χώρα με αιτήματα να ακυρώσουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τους περιορισμούς για τον κορονοϊό, συμπεριλαμβανομένων των κωδικών QR (διαβατήρια εμβολίων).

Οι αγωγές συνεχίστηκαν για αρκετούς μήνες, αλλά τελικά αυτοί οι περιορισμοί ακυρώθηκαν τις εβδομάδες μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία.

Στις 25 Μαΐου 2023, καταθέσαμε μήνυση στην Ανακριτική Επιτροπή, απαιτώντας να ασκηθούν ποινικές διώξεις για δολοφονία κατά του Υπουργού Υγείας Mikhail Murashko, της Anna Popova, επικεφαλής της Rospotrebnadzor, και του Alexander Gintsburg, δημιουργού του ρωσικού Sputnik V.

Υποβάλαμε έναν κατάλογο με 1.000 τεκμηριωμένες περιπτώσεις ανθρώπων που σκοτώθηκαν από το εμβόλιο του κοροναϊού και απαιτήσαμε να ανοίξει ποινική υπόθεση εναντίον τους. Έτσι το έργο μας συνεχίζεται.

  • Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ο ιός COVID δεν αποτελεί πλέον παγκόσμιο επείγον περιστατικό υγείας. Ποια θα λέγατε ότι είναι η “κληρονομιά” αυτής της “πανδημίας” στη Ρωσία;

Η κληρονομιά που μας έμεινε είναι η επιδείνωση χρόνιων ασθενειών, ένας τεράστιος αριθμός θυμάτων εμβολίων και όσοι πέθαναν από την ακατάλληλη θεραπεία του κορονοϊού.

Αλλά το ενδιαφέρον είναι ότι στατιστικά είναι πιο πιθανό να πεθάνεις από τροχαίο ατύχημα παρά από τον κοροναϊό. Επομένως, δεν πρόκειται για μια ιδιαίτερα επικίνδυνη λοίμωξη.

Αλλά η δικτατορία του ιατρικού φασισμού του ΠΟΥ δεν έχει τελειώσει. Ετοιμάζουν ήδη νέες επιδημίες, οπότε πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή. Εξάλλου, οι αρχές μας ετοιμάζονται να υπογράψουν μια νέα συμφωνία για την πανδημία. Σε περίπτωση νέων επιδημιών, θα είμαστε πλήρως υποταγμένοι στον ΠΟΥ. Αυτό είναι μέρος του αποικιοκρατικού καθεστώτος της Ρωσίας και της κρυφής κατοχής της χώρας μας.

  • Θα μπορούσατε να δώσετε μερικά παραδείγματα της επιρροής του ΠΟΥ στη Ρωσία; Υπάρχουν πολλοί ακτιβιστές στη Ρωσία που απαιτούν από τη Μόσχα να αποχωρήσει από αυτόν τον οργανισμό. Πιστεύετε ότι αυτό είναι μια πραγματική πιθανότητα;

Όλες οι επικοινωνίες μας με τις ρωσικές αρχές έχουν καταλήξει στην ίδια απάντηση: “Δεν μπορούμε να αλλάξουμε την απόφασή μας, επειδή το αποφάσισε ο ΠΟΥ και πρέπει να υπακούσουμε σε αυτόν τον οργανισμό”.

Η ρωσική ιατρική δεν ελέγχεται από τον Πρόεδρο ή τον Υπουργό Υγείας, αλλά από τον ΠΟΥ.

Ναι, θα συνεχίσουμε να απαιτούμε την αποχώρηση της χώρας μας από τον ΠΟΥ. Είναι δυνατόν να αποχωρήσουμε από αυτόν τον οργανισμό, αν η χώρα μας απελευθερωθεί από το σημερινό αποικιοκρατικό καθεστώς.

Δεν είμαστε υποταγμένοι μόνο στην Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ και άλλους παγκόσμιους οργανισμούς. Η χώρα μας ανήκει ήδη σε έναν οργανισμό που ονομάζεται Παγκόσμιος Οργανισμός “Ενωμένων Πόλεων και Τοπικών Κυβερνήσεων” (UCLQ) – ένα ακόμη σημάδι ότι η Ρωσία είναι αποικία. Επομένως, δεν χρειάζεται απλώς να αποχωρήσουμε από τον ΠΟΥ, αλλά πρέπει να εγκαταλείψουμε και άλλους παγκόσμιους οργανισμούς.

Όσον αφορά τον ΠΟΥ, μπορώ να πω ότι όχι μόνο η Ρωσία, αλλά ολόκληρος ο κόσμος θα πρέπει να μην εμπιστεύεται αυτόν τον οργανισμό και να τον κηρύξει εγκληματία. Πρέπει να προσαχθούν στη δικαιοσύνη – όλες οι χώρες πρέπει να καταθέσουν πρόταση δυσπιστίας εναντίον αυτού του οργανισμού.

Δυστυχώς, έχει καταστεί ανέγγιχτος, αλλά κάθε δικτατορία τελείωνε πάντα με μια λαϊκή δίκη – αυτό απαιτεί μόνο την ενοποίηση των μαζών.


Edward Slavsquat
Sputnik V: It’s what “alt media” craves!
Thomas Röper, curator of Anti-Spiegel, proclaimed last week that compulsory COVID vaccination in the Russian military is a “hoax.” We responded to this assertion here and here. In the same article, Röper claimed there is “compulsory vaccination for [Russian] doctors working in hospitals so that they do not (or are less likely) to pass the disease…
Read more

Ο
Thomas Röper, επιμελητής του Anti-Spiegel, διακήρυξε την περασμένη
εβδομάδα ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός COVID στον ρωσικό στρατό είναι
μια "φάρσα". Απαντήσαμε σε αυτόν τον ισχυρισμό εδώ και εδώ. Στο ίδιο
άρθρο, ο Röper ισχυρίστηκε ότι υπάρχει "υποχρεωτικός εμβολιασμός για
τους [Ρώσους] γιατρούς που εργάζονται σε νοσοκομεία, ώστε να μην (ή να
είναι λιγότερο πιθανό) να μεταδώσουν την ασθένεια...

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία


Πού αλλού μπορείτε να βρείτε τέτοιες συνεντεύξεις; Μόνο στο Edward Slavsquat. Εγγραφείτε!


—–Δικτυογραφία :

“Russian medicine is controlled by the WHO”

Edward Slavsquat
“Russian medicine is controlled by the WHO”
I recently had the honor and privilege of interviewing Dr. Alina Lushavina, the head of Russia’s Independent Association of Doctors. Before I share this thought-provoking int…
Read more

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/411

Προβολές : 379


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα