Κορωνοχούντα με...σφραγίδα! Απόλυτη ξεφτίλα! Είμαστε σκλάβοι. Απόφαση του ΣτΕ: «Συνταγματικός ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ εμβολιασμός για τους άνω των 60

Κορωνοχούντα με...σφραγίδα! Απόλυτη ξεφτίλα! Είμαστε σκλάβοι. Απόφαση του ΣτΕ: «Συνταγματικός ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ εμβολιασμός για τους άνω των 60

30 Ιουνίου, 2022 26 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,239
Μοίρασέ το

 

Δημήτρης Σκαλτσούνης αποχωρών πρόεδρας του ΣτΕ: “Κρίθηκε, μεταξύ άλλων, ότι το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού των φυσικών προσώπων άνω των 60 ετών αποτελεί συνταγματικά ανεκτό περιορισμό των ατομικών δικαιωμάτων των διαδίκων, επειδή βασίζεται σε επίκαιρα και τεκμηριωμένα επιστημονικά και επιδημιολογικά δεδομένα και αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση σκοπών μείζονος δημόσιου συμφέροντος”

Τι λες ρε “ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ” ΠΟΥ Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ “ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ”;;;

Να σου πετάξουμε στην “άθλια μούρη σου” τις χιλιάδες έρευνες που αποδεικνύουν ακριβώς τα αντίθετα απ’ αυτά που έχει η απόφασή σου;

ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΡΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ;;;

ΠΟΣΑ;;;

ΠΟΥ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ…

ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΙΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΨΟΦΗΣΕΙΣ…

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ…

 

Υ.Γ.2. Θα πεις ρε τι συζητήσατε κρυφίως με την Κνίτισσα νεοταξίτισσα για τον πισωγλέντη κοκάκια προκάτοχό σου;;; (σχετικό ρεπορτάζ, εδώ)

 

Υ.Γ.3. Θα συμφωνήσω με τον Λιακόπουλο αυτή τη φορά…

Συνταγματικά ανεκτός είναι κατά το Συμβούλιο της Επικράτειας ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σε ηλικίες άνω των 60 ετών.

Σε ανακοίνωση του ο απερχόμενος πρόεδρος του ΣτΕ Δημήτρης Σκαλτσούνης αποκαλύπτει ότι το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο απέρριψε και τις τέσσερις αιτήσεις που στρέφονταν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού πολιτών άνω των 60 ετών και της επιβολής προστίμου ύψους 100 ευρώ.

«Κρίθηκε, μεταξύ άλλων, ότι το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού των φυσικών προσώπων άνω των 60 ετών αποτελεί συνταγματικά ανεκτό περιορισμό των ατομικών δικαιωμάτων των διαδίκων, επειδή βασίζεται σε επίκαιρα και τεκμηριωμένα επιστημονικά και επιδημιολογικά δεδομένα και αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση σκοπών μείζονος δημόσιου συμφέροντος, δηλαδή στην προστασία των ατόμων της ηλικιακής αυτής ομάδας έναντι της βαριάς νόσησης και του θανάτου, στην αποσυμφόρηση του συστήματος υγείας και στην αποσόβηση του κινδύνου κατάληψης όλων των ΜΕΘ».

Όσον αφορά το ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ των 100 ευρώ μηνιαίως, σύμφωνα με τον κ. Σκαλτσούνη:

«συνιστά κατ’ αρχήν εύλογο κίνητρο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60 ετών προσώπων, ενόψει των προαναφερόμενων σκοπών δημόσιου συμφέροντος, πολύ περισσότερο δε που, μετά την αναστολή του άρθρου 24 για το χρονικό διάστημα από 15.4.2022 μέχρι 30.9.2022, το συνολικό ποσό του προστίμου, περιοριζόμενο για το ήμισυ των μηνών Ιανουαρίου και Απριλίου και για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο 2022, δεν μπορεί να υπερβεί το ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ».

 

Πηγή

Προβολές : 1,239


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα