Κοσμογονικό γεγονός η ανάληψης της θέσης του προέδρου της Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνοπαραγωγών από τον Κώστα Καραμανλή. Παλιά λέγαμε από δήμαρχος κλητήρας αλλά αυτό είναι χειρότερο!

Κοσμογονικό γεγονός η ανάληψης της θέσης του προέδρου της Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνοπαραγωγών από τον Κώστα Καραμανλή. Παλιά λέγαμε από δήμαρχος κλητήρας αλλά αυτό είναι χειρότερο!

24 Ιουλίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:472
Μοίρασέ το

Διαβάζω και … γελάω…

Το στεγνό «καθάρισμα» των Καραμανλικών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η διοικητική εμπειρία (!!!!) του Κώστα Καραμανλή

 

Οι κακές γλώσσες λένε, πως στη νέα του εργασία, θα πάρει μαζί και το paly station…

 

Κάποιοι όμως ήδη φοβούνται πως θα ρίξει και την Συνεταιριστική Ένωση έξω, όπως έριξε και την χώρα κατά την διάρκεια των κυβερνήσεών του…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Το φωτογραφικο υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

 

 

Βγαίνουν κάποια Σεραφείμ και Χερουβείμ της δημοσιογραφικής πιάτσας και λένε ότι ο “μνησίκακος” Κυριάκος Μητσοτάκης “καθάρισε” τους καραμανλικούς και ότι έστειλε τον Καραμανλή να πάει να δουλέψει.

Πρώτον, ο Κώστας Καραμανλής (ή Βούδας της Ραφήνας) δεν έχει ανάγκη να δουλέψει, (παίζει play station άλλωστε) απλά θέλει να περνάει το χρόνο του πιο δημιουργικά (μπέργκερ και Τζόνι Γουόκερ) και να μπορεί να μιλάει ελεύθερα τώρα που δεν είναι ενεργός πολιτικός στην Βουλή.

Δεύτερον, ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα (που είναι καλό παιδί και φιλόδοξο αλλά του κόπηκε ο βήχας) ζήτησε ο ίδιος από τον Κ. Μητσοτάκη να μην τον βάλει τώρα στην κυβέρνηση αλλά να περάσει κάποιο διάστημα για να κατακαθίσει ο κουρνιαχτός από το δυστύχημα στα Τέμπη. Μεταξύ μας, σιγά μην τον έβαζε ο Κυριάκος …

Η διοικητική εμπειρία (!!!!) του Κώστα Καραμανλή

Θα σταθώ όμως και στο μεγάλο γεγονός της ανάληψης της θέσης του προέδρου της Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνοπαραγωγών από τον Κώστα Καραμανλή.

Όπως μας πληροφορεί το δελτίο τύπου, για την θέση εκτιμήθηκε πολύ η διοικητική εμπειρία του πρώην πρωθυπουργού

Κανονικά σε αυτό το σημείο θα έπρεπε να σκίσω το δελτίο αλλά εντάξει ας το προσπεράσουμε… Είναι καλό που θα απασχολείται ο πρώην πρωθυπουργός αλλά το σκέφτηκε καλά;

Από πρωθυπουργός να γίνει πρόεδρος συνεταιρισμού; Παλιά λέγαμε από δήμαρχος κλητήρας… Ε αυτό είναι χειρότερο

 

Πηγή

Προβολές : 472


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα