Κούβελας εναντίον Βαθιώτη: Μια χρήσιμη εκλογική υπενθύμιση για οιονεί χρυσόψαρα

Κούβελας εναντίον Βαθιώτη: Μια χρήσιμη εκλογική υπενθύμιση για οιονεί χρυσόψαρα

21 Μαΐου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:816
Μοίρασέ το

 

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Πώς γίνεται να χαρακτηρίζεται από την ιστοσελίδα THE TOC ως αντιεμβολιαστής και αρνητής ένας καθηγητής Φαρμακολογίας που αφ’ ενός είναι γεγονός ότι έκανε τουλάχιστον δύο δόσεις του εμβολίου και αφ’ ετέρου, όπως προκύπτει από το σχετικό βίντεο, συνέστησε στους εν αναστολή υγειονομικούς να εμβολιασθούν;

Η ίδρυση κόμματος με τον τίτλο «Πνοή Δημοκρατίας» από έναν ειδικό της ιατρικής, δηλ. εκείνης της επιστήμης η οποία συνέπραξε καθοριστικά στην εγκαθίδρυση της υγειονομκής δικτατορίας, μοιάζει με επιλογή που υπαγορεύθηκε από την θεωρία του Θαυμαστού Ανάποδου Κόσμου.

Ανάποδος κόσμος, ή ηλίθιος λαός;
Μήπως τελικά ο ανάποδος κόσμος, είναι η κατάντια ενός λαού;;; (αναφέρομαι πάντα στην πλειοψηφία, και όχι στην σκεπτόμενη μειοψηφία).
Ειλικρινά αναρωτιέμαι τι είδους ψάρια είναι όσοι ψηφίσουν τον διπλοεμβολιασμένο Κούβελα…
Για χάνους τους κόβω… όπως κόβω και τον αρχηγό τους, να είναι ένα ακόμη συστημικό πιόνι…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Να μη ξεχάσω πως ο Κούβελας, αποκαλουσε τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΜΠΟΥΡΛΑ, ΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ  GEO  ΤΗΣ PFIZER… “καρντάσι”…(εδώ)

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης


Για να τονωθεί η μνήμη όσων συμπεριφέρονται ως οιονεί χρυσόψαρα (για τον πολιτισμό του χρυσόψαρου βλ. την ομότιτλη μικρή πραγματεία του Μπρυνό Πατινό, εκδ. Καστανιώτη, 2020, μτφ.: Άγγ. Μουταφίδης) και να βοηθηθούν στην εξουδετέρωση σφαλμάτων κατά τον σχηματισμό και την πραγμάτωση της απόφασής τους να προσέλθουν στις κάλπικες κάλπες της 21ης Μαΐου 2023 (ευλόγως θα μπορούσα να κατηγορηθώ για άσκηση ήπιου πατερναλισμού!), αξίζει μια υπενθύμιση για ένα αποκαλυπτικό επειδόδιο που είχε λάβει χώρα μπροστά στην Νομαρχία της Κομοτηνής στις 11 Δεκεμβρίου 2021.

Στον λογαριασμό μου στο facebook είχα αναρτήσει τότε το ακόλουθο βίντεο από την ομιλία μου κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού:


Το βίντεο αυτό είχε συνοδευθεί από το ακόλουθο κείμενο:


Την ώρα που η συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων της Κομοτηνής απολάμβανε ανέμελη τον καφέ της στα covid free μαγαζιά υπό τους χριστουγεννιάτικους ήχους της πλατείας σε φόντο ψεύτικης δημοκρατίας, μια μικρή μειοψηφία από πολίτες που συμφωνούν ότι ζούμε (ορθότερα: φυτοζωούμε) υπό καθεστώς Παγκόσμιας Υγειονομικής Δικτατορίας συγκεντρώθηκε για να βγάλει κραυγές από τη φάρμα των πειραματόζωων.

Αναρτάται η σημερινή ομιλία ενός εκ των πειραματόζωων ενώπιον των υγειονομικών της Κομοτηνής, τους οποίους η κυβέρνηση πατερΚούλη έδιωξε κλοτσηδόν, αδιαφορώντας πλήρως για το πώς θα συνεχίσουν να ζουν όχι μόνο οι ίδιοι αλλά και τα παιδιά τους.

Η ομιλία είναι ακατάλληλη για ανηλίκους, αφού περίπου από το λεπτό 12.50 εξελίχθηκε σε μη προγραμματισμένο “striptease”.

Ενώ ο καθηγητής Φαρμακολογίας κ. Κούβελας στη δική του ομιλία είχε πει ότι «οι υγειονομικοί είναι καλό να εμβολιασθούν για να μην καταρρεύσει το σύστημα υγείας» (και ενώ προηγουμένως είχε χαρακτηρίσει τα εμβόλια ως αμφιλεγόμενα προϊόντα), όταν μετέφερα τα λόγια του ζητώντας την επιβεβαίωσή του ότι άκουσα καλώς, αρνήθηκε ότι τα είχε πει!

Ο κ. Κούβελας (βλ. το παραπάνω βίντεο, λεπτό 16.14) εκνευρίσθηκε τόσο πολύ, που έφθασε να μου πει:

«είσαι χειρότερος από τον Κούλη».

Από το αναρτώμενο βίντεο της ομιλίας του κ. Κούβελα (βλ. το βίντεο που ακολουθεί, λεπτό 14.40), προκύπτει ότι μετέφερα τα λόγια του επακριβώς.

 

Καλή απόλαυση!

ΥΓ: Υπάρχει μία κατηγορία ειδικών της ιατρικής επιστήμης (σε αυτήν ανήκει και ο κ. Φαρσαλινός) που πατούν σε δύο βάρκες:

Με το ένα πόδι πατούν στη βάρκα του ΟΧΙ της υποχρεωτικότητας και με το άλλο πόδι πατούν στη βάρκα του ΝΑΙ του εμβολιασμού. Πρόκειται για το φαινόμενο της ούτω καλουμένης “διβαρκίας”, στο οποίο επιφυλάσσομαι να αναφερθώ προσεχώς.


Λίγους μήνες μετά το αποκαλυπτικό επεισόδιο Κούβελα-Βαθιώτη (το οποίο παρουσιάσθηκε μεροληπτικώς και στρεβλώς από μερίδα του ηλεκτρονικού τύπου

), ο πρώτος προχώρησε στην ίδρυση κόμματος με τον τίτλο “Πνοή Δημοκρατίας“.

Αντιθέτως, ο δεύτερος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η μόνη συνεπής και αξιοπρεπής στάση εναντίον της «έξυπνης δικτατορίας», και δη απολύτως εναρμονισμένη με την υποβολή της παραίτησής του από την θέση του Αναπληρωτή Καθηγητή Ποινικού Δικαίου στην Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης λόγω φίμωσης της ακαδημαϊκής ελευθερίας του (μετά την στοχοποίησή του από δήθεν “Ανένταχτο Φοιτητή”, ο οποίος δρούσε προφανώς υπό την καθοδήγηση του καθεστώτος Μητσοτάκη), είναι η αποχή από τις κάλπικες κάλπες

.

Για τον σκοπό αυτόν αποφάσισε να συγγράψει με πολύ κόπο ένα μακροσκελές κείμενο (περίπου 50 σελίδων) με τίτλο «Απέχω, άρα υπάρχω», στο οποίο κατέγραψε τα κυριότερα επιχειρήματα υπέρ της αποχής.

Το κείμενο αυτό (όχι τόσο το περιεχόμενό του, το οποίο από ελαχίστους ανεγνώσθη μέχρι τέλους, όσο η ύπαρξή του καθ’ εαυτήν) δίχασε τους αναγνώστες, εκ των οποίων το μεν μεγαλύτερο μέρος μετεβλήθη σε αγνώμονες-αμνήμονες κανιβάλους που γρήγορα ξέχασαν τον επί τριετία αιματηρό αγώνα του γράφοντος υπέρ της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας του ανθρώπου (κάποιοι σοβαροί αναλυτές αντελήφθησαν ότι η παραίτηση εκείνη αποτελούσε, στην ουσία την πρώτη πράξη αντίστασης εναντίον του υγειονομικού ολοκληρωτισμού

), το δε μικρότερο μέρος είτε ανεγνώρισε τις αγαθές προθέσεις του συντάκτη του, καίτοι επί της ουσίας διαφωνούσε, είτε προέβη σε εγκωμιαστικό σχολιασμό, αποδεχόμενο πλήρως τις βασικές θέσεις του κειμένου.

Από την άλλη πλευρά, η απόφασή του κ. Κούβελα να ιδρύσει κόμμα είχε σχολιασθεί ειρωνικά από κάποια συστημικά μέσα, τα οποία λειτούργησαν ως επαίσχυντα δημοσιογραφικά δεκανίκια της υγειονομικής δικτατορίας.

Ένα από αυτά τα συστημικά μέσα είναι η ιστοσελίδα THE TOC, στην οποία είχε παρουσιασθεί η είδηση της δημιουργίας του κουβελοκόμματος με τα εξής λόγια:

«Ο αντιεμβολιαστής γιατρός Κούβελας ίδρυσε κόμμα αρνητών με τίτλο “Πνοή Δημοκρατίας».

Σημειωτέον ότι ο συντάκτης του ρεπορτάζ αυτής της ιστοσελίδας, που αποτελεί πληγή και όνειδος για την αντικειμενική και ανεξάρτητη δημοσιογραφία, είχε διαστρεβλώσει τα λεγόμενά μου κατά την ραδιοφωνική προαναγγελία της παραιτήσεώς μου στον Focus Fm

και, μεταξύ άλλων, είχε αναφέρει ότι αποκάλεσα την υπουργό Παιδείας Ν. Κεραμέως «σατανίστρια»

, ενώ είχα δηλώσει απλώς ότι ακολουθεί «παγκόσμιες σατανικές οδηγίες»!

Ωστόσο, τίθεται το εξής εύλογο ερώτημα:

Πώς γίνεται να χαρακτηρίζεται από την ιστοσελίδα THE TOC ως αντιεμβολιαστής και αρνητής ένας καθηγητής Φαρμακολογίας που αφ’ ενός είναι γεγονός ότι έκανε τουλάχιστον δύο δόσεις του εμβολίου και αφ’ ετέρου, όπως προκύπτει από το σχετικό βίντεο, συνέστησε στους εν αναστολή υγειονομικούς να εμβολιασθούν;

Μήπως θα πρέπει να σκεφθούμε πονηρά-ανάποδα και να υποθέσουμε ότι ένα έξυπνο δικτατορικό καθεστώς, όπως αυτό της κυβέρνησης Μητσοτάκη, για την υλοποίηση των μισάνθρωπων σχεδίων του, δεν χρησιμοποιεί μόνο τους καθαρόαιμους και τους προβατόσχημους, αλλά και τους δίβαρκους λύκους, οι οποίοι, έχοντας δαιμονοποιηθεί προσχηματικά από τους σφουγκοκωλάριους του καθεστώτος ως επικίνδυνοι εχθροί του, στόχευαν να προσηλυτίσουν τους λεγόμενους σκεπτικιστές του εμβολίου κατά του κορωνοϊού;

Στην επικαιροποιημένη, τρίτη έκδοση του βιβλίου μου «Από την τρομοκρατία στην πανδημία. Υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις στον πόλεμο κατά του αόρατου εχθρού» (σελ. 169), το οποίο μόλις κυκλοφόρησε

, γράφω τα εξής:

[…] στην εποχή του κορωνοϊού είδαμε είτε διάφορους εμβολιασμένους πολίτες να διαδηλώνουν μαζί με τους εν αναστολή υγειονομικούς είτε διάσημους εμβολιασμένους ιατρούς να τάσσονται δημοσίως κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού

, όχι όμως και κατά της αποτελεσματικότητας ή της ασφάλειας των εμβολίων.

Πρόκειται για το λεγόμενο «φαινόμενο της διβαρκίας», το οποίο σε πολλές περιπτώσεις λειτούργησε υπέρ της προώθησης του εμβολιασμού, αφού όποιοι πολίτες δίσταζαν να εμβολιασθούν, συνήθως από φόβο για τις παρενέργειες του εμβολίου, πείθονταν τελικώς χάρη στη διαφοροποιημένη στάση των «δίβαρκων». Η λογική που εξουδετέρωσε τις αναστολές των σκεπτικιστών ήταν η εξής: Εφόσον ο διάσημος «δίκαιος Χ» ιατρός ενοχλείται από την υποχρεωτικότητα, όχι όμως και από την επενέργεια των εμβολίων στον ανθρώπινο οργανισμό, σημαίνει ότι ενεργεί με ορθοκρισία και επομένως αξίζει να αποτελέσει καταλυτικής σημασίας φάρο για τη λύση του αινίγματος του εμβολιασμού· άρα, η σκέψη που επικράτησε κατά τον εσωτερικό μονόλογο του διστακτικού ήταν η εξής: εφόσον έκανε το εμβόλιο ο «δίκαιος Χ» ιατρός, θα το κάνω κι εγώ!

Πέραν των ανωτέρω, η ίδρυση κόμματος με τον τίτλο «Πνοή Δημοκρατίας» από έναν ειδικό της ιατρικής, δηλ. εκείνης της επιστήμης η οποία συνέπραξε καθοριστικά στην εγκαθίδρυση της υγειονομκής δικτατορίας, μοιάζει με επιλογή που υπαγορεύθηκε από την θεωρία του Θαυμαστού Ανάποδου Κόσμου:

Κάποιος που ανήκει στο συνάφι των «γιατρών-δικτατόρων» υπόσχεται στους καταπιεσμένους πολίτες «μια ανάσα, μια πνοή δημοκρατίας»!

Κατά τον συστημικό-Νεοταξίτη Μπερνάρ Κουσνέρ, όπως αναφέρεται στο βιβλίο του με τίτλο «Η δικτατορία των γιατρών» (μτφ.: Σαπφώ Διαμάντη, εκδ. Εξάντας, Αθήνα 2000, σελ. 14):

«η ιατρική επιστήμη βασίζει μπροστά, προχωρά, προοδεύει, αλλά στην προσπάθειά της να έχει το μάτι της στο μικροσκόπιο, ξεχνά τον κόσμο».

Είναι, αντιστοίχως, η υστάτη ώρα να θέσουν οι Έλληνες πολίτες-επίδοξοι ψηφοφόροι το μάτι τους στο εκλογικό μικροσκόπιο, για να μην ξεχάσουν τι είχαν πει και τι είχαν πράξει εκείνοι που τώρα ζητούν την ψήφο τους

, χρησιμοποιώντας στομφώδη (και το χειρότερο: ανάποδα) συνθήματα!

2

Απέχω, άρα υπάρχω!

Απέχω, άρα υπάρχω!

·
16 Μαΐ

 

8

Για τον μεγάλο διχασμό πολιτικών και επιστημόνων σε σχέση με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μετά τη θέσπισή του στο γερμανικό Ράιχ (8.4.1974) βλ. Βαθιώτη, Από την πανδημία στην κλιματική αλλαγή, ό.π., σελ. 189 επ.

 

 

Πηγή  https://kvathiotis.substack.com/p/ee4

Προβολές : 816


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα