Κούγιας για αποκαλύψεις πρ. Ιερόδουλων, και ... αστυνόμο Μπαλάσκα... ΝΤΑΒΑΝΟΠΡΟΚΑ ΚΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ;;;

Κούγιας για αποκαλύψεις πρ. Ιερόδουλων, και ... αστυνόμο Μπαλάσκα... ΝΤΑΒΑΝΟΠΡΟΚΑ ΚΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ;;;

12 Οκτωβρίου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,253
Μοίρασέ το

 

Κούγιας για Κολωνό: «Αν είναι αλήθεια αυτά που είπε η γυναίκα για τον οίκο ανοχής, τότε θα πρέπει να συλληφθεί»

 

 

 

 

 

Όσο περνούν οι ώρες, εμπλέκονται όλο και περισσότερα πρόσωπα σ’ αυτή τη δυσώδη τραγωδία, με θύμα ένα ΠΑΙΔΙ…

Η εμφάνιση της προέδρου των Ιερόδουλων, που αναφέρθηκε και σε προηγούμενες αναρτήσεις μου εδώ και  (εδώ), σαφώς έχει πολλά νομικά κενά…

Προσωπικά έθεσα το θέμα από την πλευρά της ανακρίτριας που δεν παρέλαβε το στικεράκι…

Ο Κούγιας, ανεξάρτητα της άποψης που μπορεί να έχει ο καθένας γι αυτόν, έθεσε μια άλλη παράμετρο… 

Μια παράμετρο όμως, που αφήνει εκτεθειμένη την ανακρήτρια, γιατί ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗΣ…

ΑΝΟΙΓΕΙ Η … ΒΕΝΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ… ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΥΣΩΣΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ … ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Για τον Μπαλάσκα και τον ρόλο του στα κανάλια, ας μην πω τίποτα… τα είπε σωστά ο Κούγιας…

 

Κούγιας για αποκαλύψεις πρ. Ιερόδουλων, και ... αστυνόμο Μπαλάσκα... ΝΤΑΒΑΝΟΠΡΟΚΑ ΚΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ;;;

Ανακοίνωση για την υπόθεση βιασμού και της εκδοσης της 12χρονης σε πορνεία εξέδωσε νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης ο Αλέξης Κούγιας.

Ο ποινικολόγος στην ανακοίνωσή του σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Γκαρατζιώτη, σημειώνει ότι εάν πράγματι όλα όσα ισχυρίζεται είναι αλήθεια, θα έπρεπε ήδη να έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος της, αφού, «αν είναι αλήθεια αυτά, η συγκεκριμένη είναι καθ’ ομολογίαν συναυτουργός των ίδιων κακουργημάτων, για τα οποία κατηγορείται ο βασικός κατηγορούμενος.

«Αλλά εάν στο στικάκι απεικονίζονται βιντεοσκοπημένοι πράγματι ηθοποιοί και πολιτικοί, ανεξαρτήτως της δικής τους ευθύνης, εάν η εικόνα του δυστυχούς παιδιού είναι η φυσιολογική εικόνα ενός 12χρονου και δεν έχει την εικόνα ενός πλέον μεγάλου παιδιού, ώστε να έχουν υπερασπιστικό επιχείρημα, η συγκεκριμένη κυρία έχει διαπράξει εις βάρος καθενός από αυτούς, αλλά και εις βάρος του δυστυχούς παιδιού το αδίκημα, το οποίο προβλέπεται στο άρθρο 370Α ΠΚ (αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου), πράξις η οποία διώκεται αυτεπαγγέλτως και η οποία είναι κακούργημα και δυστυχώς το συγκεκριμένο αποδεικτικό υλικό δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη στα Δικαστήρια, γιατί είναι παράνομο», επισημαίνει ακόμη.

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσής του, απευθύνεται στον Σταύρο Μπαλάσκα και αναρωτιέται: «γιατί τον καλούν στις εκπομπές και γιατί τον αφήνουν να λέει τις διάφορες νομικές ανοησίες που ξεστομίζει παραπληροφορώντας την κοινωνία;».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Παρακολουθώντας στις 7 το πρωί μια πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, άκουσα την είδηση ότι εμφανίστηκε σήμερα στο ανακριτικό γραφείο που διεξάγει την ανάκριση μια κυρία, η οποία ισχυρίστηκε ότι είναι πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών και ιδιοκτήτρια ενός οίκου ανοχής και ότι έχει στην κατοχή της ένα στικάκι, στο οποίο αποδεικνύεται ότι ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση του Κολωνού επισκέπτετο μαζί με το δυστυχές κοριτσάκι τον οίκο ανοχής, του οποίου είναι ιδιοκτήτρια, και ότι στο στικάκι που θέλει να παραδώσει στον Δικαστή που διενεργεί την ανάκριση, απεικονίζονται γνωστοί ηθοποιοί και γνωστοί πολιτικοί, οι οποίοι είχαν σεξουαλικές σχέσεις με το δυστυχές 12χρονο πλάσμα.

Σήμερα το μεσημέρι, τελειώνοντας ένα δικαστήριο στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, άκουγα στο αυτοκίνητό μου έναν ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο οποίος επαναλάμβανε αυτή την είδηση χωρίς κανένα άλλο σχόλιο.

Λυπάμαι που θα φέρω σε δύσκολη θέση τη συγκεκριμένη κυρία, εάν πράγματι όλα όσα ισχυρίζεται είναι αλήθεια, αλλά θα έπρεπε ήδη να έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος της, αφού, αν είναι αλήθεια αυτά, τα οποία μεταδίδοντο στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο και αναφέρονται και στο διαδίκτυο, ότι πράγματι συνέβησαν στον οίκο ανοχής, η συγκεκριμένη είναι καθ’ ομολογίαν συναυτουργός των ίδιων κακουργημάτων, για τα οποία κατηγορείται ο βασικός κατηγορούμενος. Aλλά εάν στο στικάκι απεικονίζονται βιντεοσκοπημένοι πράγματι ηθοποιοί και πολιτικοί, ανεξαρτήτως της δικής τους ευθύνης, εάν η εικόνα του δυστυχούς παιδιού είναι η φυσιολογική εικόνα ενός 12χρονου και δεν έχει την εικόνα ενός πλέον μεγάλου παιδιού, ώστε να έχουν υπερασπιστικό επιχείρημα, η συγκεκριμένη κυρία έχει διαπράξει εις βάρος καθενός από αυτούς, αλλά και εις βάρος του δυστυχούς παιδιού το αδίκημα, το οποίο προβλέπεται στο άρθρο 370Α ΠΚ (αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου), πράξις η οποία διώκεται αυτεπαγγέλτως και η οποία είναι κακούργημα και δυστυχώς το συγκεκριμένο αποδεικτικό υλικό δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη στα Δικαστήρια, γιατί είναι παράνομο.

Αυτές τις νομικές διευκρινίσεις ήθελα να κάνω, γιατί μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει κανέναν, ούτε επίσημο φορέα, ούτε κάποιον συνάδελφό μου να το αναδεικνύει, αλλά θέλω να υποβάλω και μια ερώτηση:

Αυτόν τον αστυνομικό, που αμφιβάλλω αν έχει κάνει έστω και μια μέρα αστυνομική υπηρεσία, τον Μπαλάσκα, ο οποίος απ’ ό,τι γνωρίζω δεν είναι ούτε καν συνδικαλιστής, γιατί τον καλούν στις εκπομπές και γιατί τον αφήνουν να λέει τις διάφορες νομικές ανοησίες που ξεστομίζει παραπληροφορώντας την κοινωνία;

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,253


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα