«Κράτα με να σε κρατώ», η «επιχείρηση…βεντούζα» και οι απίθανες δηλώσεις για την παρακολούθηση Φλώρου!

«Κράτα με να σε κρατώ», η «επιχείρηση…βεντούζα» και οι απίθανες δηλώσεις για την παρακολούθηση Φλώρου!

17 Ιανουαρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:300
Μοίρασέ το

 

Άπαντες, όχι μόνο εντός στρατεύματος που στη συντριπτική του πλειοψηφία έχει μείνει άναυδο αλλά και στην υπόλοιπη κοινή γνώμη προσπαθούν να εξηγήσουν τι είναι αυτό που έχει κάνει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να εμπιστεύεται με «κλειστά μάτια» τον Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρο.

 

Πολύ φοβάμαι πως θα πληρώσει η Πατρίδα πρωτίστως και στη συνέχεια ο ελληνικός λαός, πολύ ακριβά την παραμονή του Φλώρου στο στράτευμα και την αποστρατεία του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΥΜΠΕΡΗ…

Ήδη το στράτευμα και κυρίως το πολεμικό ναυτικό, όπως μου λένε αυτοί που γνωρίζουν, είναι σε αναβρασμό…

ΠΟΙΟΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΦΛΩΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΛΥΜΠΕΡΗΣ;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. “ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ” φέρεται να είπε “κάποιος” στον πρώην υπουργό άμυνας των ΗΠΑ, για το… ΜΑΤΙ…

ΝΑΙ… ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ 104 ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ…

Άπαντες, όχι μόνο εντός στρατεύματος που στη συντριπτική του πλειοψηφία έχει μείνει άναυδο αλλά και στην υπόλοιπη κοινή γνώμη προσπαθούν να εξηγήσουν τι είναι αυτό που έχει κάνει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να εμπιστεύεται με «κλειστά μάτια» τον Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρο.

Δεν είναι μόνο ότι του ανανέωσε τη θητεία για ένα χρόνο ακόμη, αλλά του έδωσε και πράσινο φως για κρίσεις που θυμίζουν «εκκαθαριστικές επιχειρήσεις» στο Πολεμικό Ναυτικό.

Οι πληροφορίες λένε ότι στο ΓΕΕΘΑ δεν είναι ικανοποιημένοι ούτε με την αποστρατεία του Α/ΓΕΝ -που είναι και κανονική μετά από την παραμονή Φλώρου- ούτε με την αποστρατεία του Στόλαρχου Παναγιώτη Λυμπέρη, ο οποίος κρίνεται απολύτως επιτυχημένος και η φυσιολογική εξέλιξη θα ήταν να γίνει Α/ΓΕΝ.

Εκτός αν το καλοκαίρι του 2020 ήταν άλλος ο Στόλαρχος που διαχειρίστηκε την κρίση με το Αιγαίο…

Όπως ακούστηκε χθες στους διαδρόμους του ΓΕΕΘΑ «τους πήγαμε …βεντούζα» και το όχι και τόσο αξιοπρεπές …σύνθημα αφορούσε στο Πολεμικό Ναυτικό!!!

Δεν γνωρίζουμε τι πρόβλημα έχει το ΓΕΕΘΑ με το Πολεμικό Ναυτικό αλλά σίγουρα είναι μεγάλο! Ας το έχει υπ΄ όψιν του ο νέος Α/ΓΕΝ.

Όλα αυτά βεβαίως δεν αναιρούν και το βασικό ερώτημα που έχει να κάνει με την παρακολούθηση του κ.Φλώρου για την οποία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε απίθανες δηλώσεις!!!

Ο κ.Οικονόμου είπε στην χθεσινή ενημέρωση ότι η κυβέρνηση δεν έχει παραλάβει καμία αναφορά για τον κ.Φλώρο από την ΕΥΠ και ότι …κάποιοι εντός ΕΥΠ λειτούργησαν αυτόνομα και τον παρακολουθούσαν!!!

Αν δεν το πιστεύετε ιδού οι δηλώσεις του, όπως έχουν καταγραφεί από το κρατικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όπως θα διαπιστώσετε ο κ.Οικονόμου κάνει και μάθημα εθνικοφροσύνης!

Οι δηλώσεις:

«Κατ΄ αρχήν, θέλω να πω ότι η Κυβέρνηση περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Και η εμπιστοσύνη αυτή δεν κλονίζεται με κανέναν τρόπο και πάντως όχι από «υλικό» ρυπαρών δικτύων, που διοχετεύουν ορισμένοι συστηματικά και προνομιακά σε συγκεκριμένους κύκλους.

Αυτό είναι για μας σαφές.

Υπάρχουν, όμως, στην υπόθεση αυτή μια σειρά από ερωτήματα.

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση, ο ΣΥΡΙΖΑ, εμπιστεύεται την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων;

Ο κ. Τσίπρας εμπιστεύεται τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ;

Ναι, όχι και γιατί;

Στο ΣΥΡΙΖΑ, έχουν την απαραίτητη ευαισθησία, την απαραίτητη ευφυΐα να αντιληφθούν ποιος ωφελείται από την επίθεση και την υπονόμευση στο πρόσωπο του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και των Ενόπλων Δυνάμεων;

Εκτός από τους δημοσιογραφικούς του βραχίονες ο κ. Τσίπρας ενημερώνεται καθόλου για το τι γράφεται, τι λέγεται στην Τουρκία και πώς αξιοποιείται ως επιχειρηματολογία το περιεχόμενο των κομματικών του ανακοινώσεων;

Υπάρχει και μια σειρά από άλλα ερωτήματα.

 

Με δεδομένο ότι ούτε στο Μέγαρο Μαξίμου, ούτε στον Πρωθυπουργό, έχουν φτάσει ποτέ αυτές οι περιβόητες, όπως χαρακτηρίζονται, εντός ή εκτός εισαγωγικών, εκθέσεις, εγείρονται μια σειρά από ερωτήματα.

Πρώτον, εάν αυτά είναι πραγματικά ή μυθεύματα.

Εάν είναι προϊόντα κοπτοραπτικής, γιατί ξαναζούμε μια εποχή κασέτας, που θέλει να γυρίσει τη χώρα πολύ πίσω.

Αλλά, αν έχουν κάποια βάση αλήθειας, με δεδομένο -επαναλαμβάνω- ότι στην Κυβέρνηση, στον Πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου δεν έχουν φτάσει ποτέ αυτές οι υποτιθέμενες εκθέσεις, εάν υποθέσουμε ότι έχουν κάποια βάση αλήθειας και κάποιοι, λειτουργώντας εκτός πλαισίου, εντός της Ε.Υ.Π., έκαναν τέτοια πράγματα, ποια είναι η σχέση εκείνων που έχουν στην κατοχή τους σήμερα αυτό το υλικό με εκείνους που διενεργούσαν αυτές τις εκτός πλαισίου δραστηριότητες εντός της Ε.Υ.Π.;

Ποια είναι, δηλαδή, αυτά τα ρυπαρά, όπως τα έχουν χαρακτηρίσει, δίκτυα;

Τι είναι αυτό που τους συνδέει και τους ενώνει;

Επίσης, οφείλουν να μας ξεκαθαρίσουν τι σκοπό εξυπηρετεί, σε μια εποχή αστάθειας, σε μια εποχή αναθεωρητισμού, σε μια εποχή διεθνούς έντασης, αυτή η  -με εντελώς ανυπόστατους και ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς, πολύ πιθανόν ως προϊόντα κοπτοραπτικής- επίθεση στον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, σε αυτή -επαναλαμβάνω- την κρίσιμη συγκυρία και στιγμή για τη χώρα, μέσα σε ένα ασταθές  διεθνές περιβάλλον.

Είναι συγκεκριμένα ερωτήματα, τα οποία οφείλει ο ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα ο κ. Τσίπρας να απαντήσει με σαφήνεια στον ελληνικό λαό».

Το ερώτημα είναι ένα: έχει καταλάβει ο κ.Οικονόμου τι δήλωσε;

Τσαπανίδου: «Ο κ. Οικονόμου να απαντήσει με ”ναι” ή ”όχι” εάν η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων»

 

Να απαντήσει στο ερώτημα αν η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, καλεί η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου.

«Αντί να αναζητά εσωτερικούς εχθρούς απευθύνοντας σειρά παράλογων ερωτήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο κ. Οικονόμου θα πρέπει να απαντήσει στο ερώτημα: Παρακολουθούσε η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων και τη στρατιωτική ηγεσία; Ναι ή όχι; Και αν ναι, γιατί», αναφέρει σε δήλωση της.

 

 

Πηγή

Προβολές : 300


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα