Κρατήστε τα αυτά, γιατί κι οι εγχώριοι ψυχανώμαλοι που μας κυβερνούν, παρόμοια θα μας επιβάλλουν...

Κρατήστε τα αυτά, γιατί κι οι εγχώριοι ψυχανώμαλοι που μας κυβερνούν, παρόμοια θα μας επιβάλλουν...

21 Σεπτεμβρίου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,046
Μοίρασέ το

 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο συμφωνεί: Αυτοί οι κανόνες και οι απαγορεύσεις του κορωνοϊού ισχύουν από την 1η Οκτωβρίου

 

 

 

 

Ότι κάνει η Γερμανία, μας τα φέρνει και στην Ελλάδα, η συμμορία Μητσοτάκη…

Ότι πανάθλιο ακολουθούν οι γερμανοί, θ’ ακολουθήσουν και οι εγχώριες πολιτικές μαριονέτες… δεμένες στο άρμα όχι μόνο της Γερμανίας και των ΗΠΑ, αλλά και βασικά στο άρμα του νεοταξίτικου εβραιοσιωνισμού που ελέγχει τους πάντες…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο νέος νόμος για την προστασία από λοιμώξεις ψηφίστηκε τελικά. Ο Karl Lauterbach είχε αποτύχει στο παρελθόν με ειδικούς κανόνες για τους μαθητές.

Ανεξάρτητα από τον αναιρεθέντα ειδικό κανονισμό για τους μαθητές, οι ακόλουθοι κανόνες θα ισχύουν μετά από έγκριση από το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο από την 1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 έως τουλάχιστον τις 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023:

 

ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

– Η μάσκα FFP2 είναι υποχρεωτική σε τρένα μεγάλων αποστάσεων · αρκεί μια ιατρική χειρουργική μάσκα για παιδιά ηλικίας μεταξύ 6 και 13 ετών.

– Οι μάσκες δεν είναι πλέον υποχρεωτικές στα αεροπλάνα.

– Η μάσκα FFP2 είναι υποχρεωτική σε ιατρικές πρακτικές, εγκαταστάσεις φροντίδας, κλινικές και όλες τις άλλες ιατρικές εγκαταστάσεις . Για πρόσβαση σε νοσοκομεία, οίκους ευγηρίας ή συγκρίσιμες εγκαταστάσεις, θα πρέπει να ισχύει πιστοποιητικό δοκιμής επιπλέον της απαίτησης για μάσκα.

– Παιδιά κάτω των έξι ετών, καθώς και κωφάλαλοι και άτομα με ιατρικό πιστοποιητικό εξαίρεσης εξαιρούνται από την υποχρέωση μάσκας .

– Στο μέλλον, οι κλινικές δεν θα πρέπει να αναφέρουν μόνο δεδομένα κορωνοϊού από τις μονάδες κανονικής και εντατικής θεραπείας, αλλά και ποιος προσέρχεται στα επείγοντα με λοίμωξη.

 

ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ: ΕΠΙΠΕΔΟ 1

 

– Απαίτηση μάσκας σε δημόσιους εσωτερικούς χώρους.

– Η μάσκα είναι υποχρεωτική σε λεωφορεία και τρένα (δημόσιες συγκοινωνίες).

– Υποχρεωτικές εξετάσεις σε ορισμένες κοινοτικές εγκαταστάσεις (εγκαταστάσεις για τη φιλοξενία αιτούντων άσυλο, εγκαταστάσεις κράτησης, κατοικίες παιδιών) καθώς και σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς.

– Οι μάσκες είναι υποχρεωτικές για ψυχαγωγικές, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, σε εγκαταστάσεις αναψυχής και πολιτιστικές δραστηριότητες, καθώς και στη γαστρονομία και κατά τη διάρκεια του αθλητισμού. Γίνονται εξαιρέσεις για άτομα που έχουν κάνει πρόσφατο τεστ και για όσους έχουν αναρρώσει (εντός των τελευταίων 90 ημερών), έχουν m-volιαστεί πλήρως και έκαναν τον τελευταίο τους m-volιασμό εντός τριών μηνών.

– Οι μάσκες είναι υποχρεωτικές στα σχολεία και σε άλλα ιδρύματα κατάρτισης για υπαλλήλους και για μαθητές από την πέμπτη σχολική χρονιά, εάν αυτό είναι απαραίτητο «για τη διατήρηση της διδασκαλίας πρόσωπο με πρόσωπο».

 

ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ»: ΕΠΙΠΕΔΟ 2

 


– Οι μάσκες είναι υποχρεωτικές σε υπαίθριες εκδηλώσεις εάν δεν μπορεί να διατηρηθεί ελάχιστη απόσταση 1,5 μέτρου και σε εκδηλώσεις σε δημόσιους εσωτερικούς χώρους.

– Υποχρεωτικές έννοιες υγιεινής (παροχή απολυμαντικών, αποφυγή περιττών επαφών, ιδέες αερισμού) για εταιρείες, εγκαταστάσεις, εμπόριο, προσφορές και εκδηλώσεις από τους τομείς αναψυχής, πολιτισμού και αθλητισμού όπου παρίστανται πολλά άτομα.

– Η διευθέτηση ελάχιστης απόστασης 1,5 μέτρου σε κοινόχρηστους χώρους.

– Ο καθορισμός ανώτατων ορίων για άτομα για εκδηλώσεις σε χώρους προσβάσιμους από το κοινό.

 

Πηγή σχολίου και μετάφρασης blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 1,046


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα