Ξεχάστε τον Μπάιντεν, τον Τρυντώ, τον Μακρόν και τις υπόλοιπες πολιτικές μαριονέτες του WEF: Είναι το σύστημα που μας κυβερνά και ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ

Ξεχάστε τον Μπάιντεν, τον Τρυντώ, τον Μακρόν και τις υπόλοιπες πολιτικές μαριονέτες του WEF: Είναι το σύστημα που μας κυβερνά και ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ

17 Σεπτεμβρίου, 2022 33 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,570
Μοίρασέ το

 

 

 

Πρέπει ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΑ ΛΕΗΖΕΡ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ από ΤΟΠΙΚΟΥΣ ανεξάρτητους λιανοπωλητές, αγοράστε ΚΡΕΑΣ, ΑΥΓΑ και ΠΡΟΪΟΝΤΑ από ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΕΤΡΗΤΑ όσο το δυνατόν περισσότερο, ΑΚΥΡΩΣΤΕ τις ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ NETFLIX, DISNEY και ΑΛΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ με οντότητες που «ξύπνησαν» και που ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ τη ΝΕΟΛΑΙΑ μας.

ΑΠΟΡΡΙΨΤΕ τη ΜΑΣΚΕΣ και το M-VOLIO.

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ σας από αυτές τις τεράστιες εταιρείες διαχείρισης χρημάτων όπως η BlackRock, η Vanguard και η Statestreet.

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ.

Έχουν υπάρξει τόσα πολλά που έχουν γραφτεί για την ομιλία του Τζο Μπάιντεν την 1η Σεπτεμβρίου «Soul of a Nation» που αντιστάθηκα στην παρόρμηση να πάρω θέση.

Εν συντομία, ο Μπάιντεν δήλωσε ότι όλοι οι Ρεπουμπλικάνοι του MAGA (*) είναι εχθροί του κράτους και φαινόταν να ωθεί την Αμερική προς την κατεύθυνση της μονοκομματικής διακυβέρνησης, κάτι που είναι ουσιαστικά αυτό που ήδη έχουμε. Ονομάζεται «μονοκομματική» (**).

Η ανησυχία μου είναι ότι η ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΣΑΡΩΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ, και ομιλίες όπως αυτή που εκφώνησε ο Μπάιντεν την 1η Σεπτεμβρίου έχουν ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ.

Οι παγκοσμιοποιητές βρίσκονται στα τελευταία τους στάδια ενός σχεδίου για να ωθήσουν τις ΗΠΑ και τον κόσμο σε ένα ΝΕΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που έχει σχεδιαστεί για σχεδόν 100% ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ.

«Κανένας άνθρωπος δεν θα μείνει πίσω», όπως υποσχέθηκαν τα έγγραφα της Ατζέντας 2030 των Ηνωμένων Εθνών.

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στο πολιτικό φάσμα, δεν πρέπει να παραβλέπετε το γεγονός ότι ο Μπάιντεν δεν είναι παρά μια μαριονέτα σε μια χορδή που εκστομίζει λέξεις που είχαν σκοπό να διχάσουν.

Το λέω αυτό ως άτομο που δεν είναι μαζορέτα του Τραμπ. Ήρθα σε ρήξη με τον Τραμπ την πρώτη φορά που τον άκουσα να καυχιέται ότι ήταν ο καταλύτης για το μεγαλύτερο έργο ιατρικής γενοκτονίας στην ανθρώπινη ιστορία.

Αλλά ΤΟ ΝΑ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΑΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, επειδή δεν σου αρέσει η πολιτική επιστροφών του καταστήματος.

Οι ελεγκτές του, οι παγκοσμιοποιητές του ανώτερου κλιμακίου, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.

ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΡΙΣΕΙΣ, όπως η καταστροφή των συνόρων, τα βίαια κύματα εγκληματικότητας και οι μαζικοί πυροβολισμοί και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσουν τα μέσα ενημέρωσης για να εξαπατήσουν και χειραγωγήσουν το κοινό σε κάθε πλευρά αυτού του ζητήματος.

Στην πραγματικότητα, το πρόβλημα δεν θα υπήρχε ποτέ εάν αυτοί, τα παγκοσμιοποιητικά αρπακτικά, δεν είχαν ανοίξει τα σύνορα και δεν είχαν χρηματοδοτήσει εισαγγελείς που αρνούνται να διώξουν τους βίαιους παραβάτες στο μέγιστο του νόμου.

Αλλά αν ο στόχος σας είναι να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ, ξέρετε ότι ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΧΗ.

Παρατηρούν ποιά είναι η στάση σας απέναντι σε αυτές τις αντιπαραθέσεις δικής τους δημιουργίας και μετά σας τοποθετούν σε μία από τις δύο ομάδες. Ομάδα Μπάιντεν και Ομάδα Τραμπ.

Τους διευκολύνει πολύ όταν τα μάτια μας είναι στραμμένα σε αυτές τις δύο διχαστικές μαριονέτες.

Δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν ο Τραμπ είναι μια πρόθυμη μαριονέτα ή αν απλώς έπεσε στον ρόλο, αλλά είναι μαριονέτα.

ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ασκώντας όλες τις εξουσίες που είχε επενδύσει σε αυτό το αξίωμα για τέσσερα χρόνια, ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΠΟΤΕ ΕΞΑΡΧΗΣ.

Αλλά περικυκλώθηκε από τύπους όπως ο Bill Barr ως γενικός εισαγγελέας, ο Christopher Wray ως διευθυντής του FBI, ο δικός του γαμπρός Jared Kushner, ο στρατηγός Mark Milley ως Πρόεδρος του Joint Chiefs του Επιτελείου και πολλούς άλλους παγκοσμιοποιητές.

Μέσα σε 72 ώρες την περασμένη εβδομάδα, αυτές οι δύο μαριονέτες, ο Μπάιντεν και ο Τραμπ, είχαν δηλώσει αμοιβαία τους εχθρούς του κράτους. Αυτό είναι πρωτόγνωρο στην αμερικανική ιστορία.

Ποτέ στο παρελθόν οι δύο κορυφαίες πολιτικές προσωπικότητες του έθνους δεν δήλωσαν ο ένας τον άλλον ως όχι απλώς ότι ήταν λάθος, αλλά εγκληματικά ένοχοι και εχθρικοί αντίπαλοι που αξίζουν την αγχόνη.

Έτσι, οι παγκοσμιοποιητές είναι κύριοι στη χειραγώγηση της κοινής γνώμης μέσω μιας λίστας πολιτικών μαριονετών που μισούνται σε μεγάλο βαθμό από τους δικούς τους εθνικούς πληθυσμούς. Άντρες όπως ο Biden, ο Trudeau στον Καναδά, ο Mario Draghi στην Ιταλία, ο Emmanuel Macron στη Γαλλία, ο Mark Rutte στην Ολλανδία, η Jacinda Ardern στη Νέα Ζηλανδία, είναι όλοι μαριονέτες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, που λειτουργεί ως κουκλοθέατρο.

Η ΔΥΝΑΜΗ του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ αυτή τη στιγμή είναι ότι πραγματικά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ στο οποίο να μπορούν να συσπειρωθούν οι αντίπαλοί του. Έχει εθνικές μαριονέτες, αλλά αυτό είναι ένα παγκόσμιο σύστημα ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ, τουλάχιστον ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ. (!!!!!!!!!) Το πιο κοντινό πράγμα σε αυτό θα ήταν ο Klaus Schwab, αλλά οι περισσότεροι δεν ξέρουν ακόμα ποιος είναι.

Και ακόμα κι αν το έκαναν, δεν πρόκειται να τον πάρουν στα σοβαρά γιατί είναι πολύ γέρος και σχεδόν καρτουνίστικος με έναν κακόβουλο τρόπο.

Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ που έρχεται εναντίον μας από τόσες πολλές οπτικές γωνίες είναι δύσκολο να εντοπιστεί, επειδή ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μπορούν να πολεμήσουν ο ένας εναντίον του άλλου όσο θέλουν, αλλά ανεξάρτητα από το κόμμα, υποστηρίζονται, με ελάχιστες εξαιρέσεις, από το ίδιο σύστημα που διατρέχει τη Silicon Valley, τη Big Pharma, τις υπηρεσίες πληροφοριών και το στρατιωτικό-βιομηχανικό-βιοϊατρικό κατεστημένο.

Αυτό το σύστημα μπορεί να περιγραφεί καλύτερα ως ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΑ.

Η τεχνοκρατία είναι η επιστήμη της κοινωνικής μηχανικής που καταλήγει σε έναν κανόνα από «ειδικούς».

Οι ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

Δεν είναι, λοιπόν, διόλου περίεργο που τους κάνουν (τους πολιτικούς) να φαίνονται κακοί σε όλο τον κόσμο αυτή την στιγμή.

ΘΕΛΟΥΝ να μισούμε τους κατόχους των πολιτικών μας αξιωμάτων, να χάνουμε την πίστη μας στο εκλογικό σύστημα που βασίζεται στις εκλογικές μηχανές που μας προμηθεύουν και θέλουν ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ.

Οι μηχανικοί λογισμικού, οι μη εκλεγμένοι γραφειοκράτες, οι επιστήμονες, αυτοί είναι τα λευκά καπέλα που οδηγούν στη διάσωση.

Οι πολιτικοί μπορούν να αλλαχτούν σαν μεταχειρισμένα σκουλαρίκια, αλλά οι τεχνοκράτες παρέχουν τη μόνιμη βάση, την κόλλα που συγκρατεί τη φιλελεύθερη παγκόσμια τάξη πραγμάτων.

Εμπιστευτείτε τους, μας λένε.

Εμπιστευτείτε την επιστήμη! Ήταν αυτή η θρησκευτική ζέση που έπεσε στο κεφάλι του Δρ. Fauci κατά τη διάρκεια του Covid και τον οδήγησε να δηλώσει ότι δεν αμφισβητούσε τον εαυτό του, λέγοντας «Εγώ είμαι η επιστήμη!».

Σε αυτό το σύστημα, οι χρισμένοι υπερβαίνουν εμάς τους απλούς θνητούς και απαιτούν την υποταγή μας.

Δεν πειράζει που ήταν αυτοί οι ειδικοί, οι ως επί το πλείστον ανώνυμοι, απρόσωποι τεχνοκράτες, που σχεδίασαν το σύστημα καταπίεσης που βασίζεται σε ατελείωτα ενισχυτικά m-volια, lockdown από fiat και ψηφιακά βιοδιαβατήρια, που απαιτούνται για την είσοδο σε δημόσιους χώρους.

Επιτρέψτε μου να σας δώσω μερικά παραδείγματα για το πώς η συστημική τυραννία της τεχνοκρατίας φτάνει για να μας αγγίξει με πολύ πιο ανεπαίσθητους τρόπους, γιατί αν δεν είστε σε θέση να αναγνωρίσετε και να απορρίψετε τις πολλές μικρές εισβολές, δεν θα έχετε ποτέ το θάρρος να απορρίψετε τις μεγάλες.

Σχεδόν 23.000 πελάτες του Κολοράντο με έξυπνους μετρητές εγγράφηκαν στο «πρόγραμμα επιβράβευσης AC» ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ από τους λογαριασμούς κοινής ωφελείας τους, αλλά σε αντάλλαγμα ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ.

Όπως ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΛΙΓΗ (!!!!!!!!!!) ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟ» και ΟΝΤΑΣ ΥΠΑΚΟΥΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΑΔΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

Ο,τιδήποτε για να σωθεί ο πλανήτης, σωστά;

Τα εργαλεία της τεχνοκρατίας έχουν σχεδόν πάντα διττό σκοπό. Έναν καλό. Έναν εντελώς φαύλο. Σε αυτή την περίπτωση, η διατήρηση είναι καλό πράγμα. Δεν πρέπει να είμαστε σπάταλοι. Αλλά υπάρχει πάντα μια παγίδα.

Δείτε παρακάτω το σύντομο ρεπορτάζ, εδώ:

(βίντεο, διάρκεια 02:34)

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. Ξεκινούν ως ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, με ένα ΚΙΝΗΤΡΟ που προσφέρεται, συνήθως μια ΕΚΠΤΩΣΗ ή έκπτωση κάποιου τύπου, και ΑΡΓΟΤΕΡΑ γίνεται ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΟ.

Ένας κύριος που πήρε συνέντευξη από τον τοπικό ειδησεογραφικό σταθμό είπε «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΓΡΑΦΗΚΑΜΕ».

Και όμως για αυτό ακριβώς έκανε την εγγραφή του.

Αυτό θέλουν. Να υποταχθούν όλοι κάτω από τη Μεγάλη Επαναφορά και τη ριζοσπαστική κλιματική ατζέντα που επιβάλλεται στον κόσμο από τον Klaus Schwab, τον Bill Gates, τον Larry Fink και την υπόλοιπη τάξη των αρπακτικών της παγκοσμιοποίησης.

Ένα άλλο παράδειγμα μου ήρθε αυτή την εβδομάδα από έναν φίλο που οδηγεί ένα φορτηγάκι Ford F-150 του 2022.

Οδηγούσε κατά μήκος του δρόμου μια μέρα, όταν άναψε ένα μήνυμα στην οθόνη της κάμερας, το οποίο έλεγε « Είστε κουρασμένος. Παρακαλώ σταματήστε και ξεκουραστείτε.»

Είπε ότι ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΧΑΣΜΟΥΡΗΘΕΙ. Αυτό ήταν ΑΡΚΕΤΟ για να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΟΥ.

Έκανα έρευνα για το μοντέλο F-150 και, σίγουρα, αυτό το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με αυτό που η Ford αποκαλεί “Σύστημα ειδοποίησης οδηγού”. Λέει ότι αυτή η δυνατότητα μπορεί να απενεργοποιηθεί, αλλά, άραγε, σε ποιο σημείο τα νεότερα μοντέλα δεν θα έχουν πλέον διακόπτη “off” για αυτήν τη λειτουργία;

Πιθανότατα μέχρι το 2026. Τότε είναι που η κυβέρνηση Μπάιντεν, στο πλαίσιο του λογαριασμού της για τις υποδομές ύψους 1,2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, έδωσε ΕΝΤΟΛΗ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ.

Στη συνέχεια, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ Ή ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, εάν δεν λάβετε υπόψη την εντολή που σας δόθηκε από το AI του οχήματός σας, τότε το σύστημα AI θα προγραμματιστεί να ΓΥΡΙΣΕΙ τον ΔΙΑΚΟΠΤΗ “kill” και να ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ το ΟΧΗΜΑ σας.

Έτσι θα μοιάζει η ζωή σε μια πλήρη τεχνοκρατία.

Δεν υπάρχει έλεγχος του θερμοστάτη του σπιτιού σας. Κανένας έλεγχος του οχήματός σας.

Κανένας έλεγχος της σωματικής σας αυτονομίας, καθώς θα αναγκαστείτε να κάνετε το 15ο αναμνηστικό m-volιο Covid, το ετήσιο m-volιο για τη γρίπη, το m-volιο πνευμονίας κ.λπ., και εάν δεν μπορείτε να αποδείξετε ότι είστε «ενημερωμένοι για τα m-volια τότε θα σας απαγορεύσουν να δουλέψετε, να εισέλθετε σε ένα εστιατόριο ή σε παμπ, στο γήπεδο και στο παντοπωλείο.

Θα μπορούσαν ακόμη και να παγώσουν τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Ακούστε τον Καναδό Πρωθυπουργό Τζάστιν Τρυντώ να μιλάει στους πολίτες του σαν να είναι παιδιά στο παρακάτω βίντεο… βεβαιωθείτε ότι είστε «ενημερωμένοι για τις λήψεις σας», τους επιπλήττει, διαφορετικά θα πρέπει να σας κλειδώσουμε ξανά!

 


(βίντεο, διάρκεια: 01:44)

Παρατηρήστε ότι ο Τρυντώ πέταξε τον αριθμό, 90%. Δεν νομίζω ότι ήταν τυχαίος αριθμός.

Νομίζω ότι αυτό πρέπει να πετύχουν για να εφαρμόσουν τη Μεγάλη Επαναφορά.

Επομένως, μην παρασυρθείτε πολύ από την τελευταία εξοργιστική ομιλία του Μπάιντεν ή την εμπρηστική αλαζονεία του Τρυντώ.

Αυτό έχει σκοπό να αποσπάσει το βλέμμα σας από τον πραγματικό εχθρό.

Ο ΕΧΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΕΞΑΙΡΕΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ.

Μπορούν να σφραγίσουν την συμφωνία σε αυτό το θηριώδες σύστημα μόνο εάν αρκετοί άνθρωποι μπουν σε αυτό εθελοντικά.

Φαίνεται να ποντάρουν στο 90%. Εάν καταφέρουν να φτάσουν στο 90% της συμμόρφωσης, υπολογίζουν ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν το υπόλοιπο 10% προσφέροντάς τους πολύ σκληρούς όρους – εγγραφείτε στο σύστημα ή μεταφερθείτε σε στρατόπεδα επανεκπαίδευσης.

Τα καλά νέα είναι ότι αυτός ο αγώνας δεν έχει τελειώσει.

Δεν είναι καν κοντά στο 90% της συμμόρφωσης.

Τα κακά νέα είναι ότι θα κάνουν τα πάντα για να φτάσουν εκεί.

Αυτό σημαίνει συνεχής χειραγώγηση και εξαπάτηση, διχασμός, υποκίνηση, εξώθηση, τιμωρία του καλού και επιβράβευση του κακού σε όλη την κοινωνία.

Ο Ιησούς είπε ότι οι έσχατες ημέρες θα είναι «σαν τις ημέρες του Νώε», όπου η κυρίαρχη κουλτούρα δεν εστιάζει σε τίποτα άλλο παρά συνεχώς στο κακό. Και εκείνοι οι ευσεβείς Χριστιανοί που αναγνωρίζουν και επιπλήττουν τους πονηρούς θα χαρακτηριστούν οι ίδιοι ως κακοί.

Αυτό θα απαιτήσει πνευματική δύναμη αντοχής όπως δεν είχαμε ποτέ άλλοτε.

Ήρθε η ΩΡΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ. Ας μην αφήσουμε κανέναν γελοίο πολιτικό να μας αποσπάσει την προσοχή με παράξενη ρητορική, απεχθείς εικόνες ή ο,τιδήποτε άλλο.

Ήρθε η ώρα του παιχνιδιού.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ.

Πρέπει ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΑ ΛΕΗΖΕΡ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ από ΤΟΠΙΚΟΥΣ ανεξάρτητους λιανοπωλητές, αγοράστε ΚΡΕΑΣ, ΑΥΓΑ και ΠΡΟΪΟΝΤΑ από ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΕΤΡΗΤΑ όσο το δυνατόν περισσότερο, ΑΚΥΡΩΣΤΕ τις ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ NETFLIX, DISNEY και ΑΛΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ με οντότητες που «ξύπνησαν» και που ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ τη ΝΕΟΛΑΙΑ μας.

ΑΠΟΡΡΙΨΤΕ τη ΜΑΣΚΕΣ και το M-VOLIO.

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ σας από αυτές τις τεράστιες εταιρείες διαχείρισης χρημάτων όπως η BlackRock, η Vanguard και η Statestreet.

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ.

Συνεχίστε να ΤΡΩΤΕ ΚΡΕΑΣ.

Αυτά είναι όλα τα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε και ΘΑ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Αν έχετε να μοιραστείτε μια ιστορία για το πώς σας πίεσαν να υποταχθείτε στο τεχνοκρατικό θηρίο σύστημα αλλά αντισταθήκατε, μοιραστείτε την στα σχόλια.

– – –
* Make America Great Again: το σλόγκαν της εκστρατείας των ρεπουμπλικανών

** Uniparty (μονοκομματικός): Το « Uniparty » είναι ένας όρος που περιγράφει τον έλεγχο του παγκοσμιοποιητικού κατεστημένου πάνω στην πολιτική στο βαθμό που κάθε ή σχεδόν κάθε σημαντικό πολιτικό κόμμα ή πολιτικός ελέγχεται από αυτά και, επομένως, έχουν πολύ περισσότερα κοινά παρά διαφορετικά, πολιτικά.

Είναι ουσιαστικά ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ, καθώς ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ σχεδόν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ Ή ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ.
https://www.conservapedia.com/Uniparty

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 1,570


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα