Κρατισμός: Όλα είναι τελετουργικά προγραμματισμένα!!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ...

Κρατισμός: Όλα είναι τελετουργικά προγραμματισμένα!!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ...

15 Απριλίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:855
Μοίρασέ το

 

Η ελευθερία μας είναι κάτι που μπορούμε να κερδίσουμε μόνο αν είμαστε αποφασισμένοι να θυσιάσουμε οτιδήποτε προς χάρη της. Συνήθειες, ανθρώπους, πράγματα, καταστάσεις, αντικείμενα… που είναι αγαπημένα μας. Πρέπει να ζήσουμε σαν να μαθαίνουμε από την αρχή τους κανόνες της ζωής.

Μπορείς να εγκαταλείψεις τα πάντα και να βρεις το τρόπο να ζήσεις έξω από το σύστημα; Στις παρυφές του;

Πόσοι από εσάς μπορείτε να απαντήσετε, ναι, και να το εννοείται;

Όσοι το εννοούν, αυτοί είναι οι άνθρωποι που έχουν σπάσει τις αλυσίδες, έχουν ήδη βγει από την σπηλιά και οι σκιές στον τοίχο δεν τους επηρεάζουν, γιατί κάνουν τα πάντα, ώστε να το πετύχουν με κάθε κόστος.

Οι υπόλοιποι, σκλαβάκια/υπήκοοι τα κεφάλια μέσα και στην δουλειά/δουλεία κάθε μέρα.

Κρατισμός: Όλα είναι τελετουργικά προγραμματισμένα!!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ...

«Η ελευθερία δεν είναι γι’ αυτούς τους σκλάβους. Δεν υποστηρίζω να την επιβάλουν ενάντια στην συνείδησή τους. Αντίθετα, είμαι σθεναρά υπέρ του να τους αφήνουμε να σέρνονται και να βουρκώνουν με ό,τι θέλουν πριν από όποια απάτη ή συνδυασμό απάτης επιλέξουν να σεβαστούν… Όλη η πρακτική μιας κυβέρνησης βασίζεται στην ψυχολογία του όχλου και ο υπήκοος/σκλάβος θ’ ακολουθήσει κάθε εντολή που υπόσχεται να κάνει να αισθάνεται πιο ασφαλής». ~ Henry Louis Mencken.

Όσον αφορά το κράτος, δεν υπάρχουν ατυχήματα, συμπτώσεις και φυσικά «έκτακτες καταστάσεις» ή απειλές. Όλα είναι τελετουργικά προγραμματισμένα.-

Βρισκόμαστε στην μέση μιας αντιληπτής ψεύτικης απειλής μετά την άλλη που διεκδικείται από το κράτος, και κάθε μέρα φαίνεται να φέρνει όλο και περισσότερα γεγονότα που περιγράφονται καλύτερα ως φανταστικά, -ή σε μεγαλύτερο βαθμό, σκόπιμα παραγόμενο- και σκηνοθετημένο θέατρο. Το Χόλιγουντ δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα αυτές τις ψεύτικες σημαίες, ή ίσως ο σχεδιασμός ταινιών όλων αυτών των σκηνοθετημένων γεγονότων και η κυβέρνηση να είναι πλήρως χορογραφικά συντονισμένοι.

Ανεξάρτητα από το πού ξεκινάμε, όλα αυτά μπορούσαν εύκολα να τοποθετηθούν κάτω από την επικεφαλίδα, “Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό!” Φαίνεται ότι κάθε «γεγονός» προορίζεται για τον ένα ή τον άλλο σκοπό, αλλά τα ψέματα και οι συγκαλύψεις από κάθε διεφθαρμένη κυβέρνηση και τα αγορασμένα και πληρωμένα από αυτήν μέσα ενημέρωσης, είναι σίγουρα, πέρα ​​από ολοφάνερα προφανή.

Είναι ενδιαφέρον να κοιτάξετε τις χρονικές γραμμές για να μάθετε την σειρά των γεγονότων, έτσι ώστε να βρείτε εάν κάποιο χρησιμοποιείται έντεχνα για να καλύψει κάποιο άλλο.

Ο «εκτροχιασμός» του τρένου στην Ανατολική Παλαιστίνη συνέβη στην πραγματικότητα στις 3 Φεβρουαρίου 2023, πριν από μερικές εβδομάδες. Αυτή είναι μια από τις πιο καταστροφικές τοξικές απελευθερώσεις θανατηφόρου δηλητηρίου που έχει συμβεί ποτέ, και πυροδοτήθηκε σκόπιμα υπό το πρόσχημα της προστασίας των κατοίκων από μια πιθανή έκρηξη.

Με άλλα λόγια, αυτό το τρένο γεμάτο απίστευτα θανατηφόρα χημικά, ανατινάχτηκε σκόπιμα (εξερράγη) για να «προστατεύσει» τους πολίτες από πιθανή έκρηξη.(sic)

Πέντε τοξικές χημικές ουσίες εντοπίστηκαν γύρω από το σημείο της συντριβής στην Ανατολική Παλαιστίνη: ακρυλικός βουτυλεστέρας, ισοβουτυλένιο, αιθυλενογλυκόλη και ακρυλικό αιθυλεξυλεστέρα και χλωριούχο βινύλιο, γνωστό καρκινογόνο. Μετά τον εκτροχιασμό, οι κάτοικοι έχουν διαγνωστεί με ασθένειες που σχετίζονται με την έκθεση σε χημικά και οι εργαζόμενοι των σιδηροδρόμων στο σημείο έχουν αρρωστήσει. Κατά της εταιρείας έχουν υποβληθεί πλήθος αγωγών.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Norfolk Southern, Alan Shaw, κατέθεσε σε ακρόαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Δημοσίων Έργων της Γερουσίας και είπε ότι «λυπάται βαθιά για όσα συνέβησαν στην Ανατολική Παλαιστίνη και είναι «αποφασισμένος» να το διορθώσει. Θα καθαρίσουμε τον χώρο με ασφάλεια, διεξοδική και επειγόντως», είπε. «Έχετε την προσωπική μου δέσμευση». Εντάξει τότε…

Ελάχιστα έως τίποτα αναφέρθηκαν γι’ αυτό το ολέθριο γεγονός που άλλαξε την ζωή του περιβάλλοντος και των ανθρώπων, από κανένα σημαντικό ειδησεογραφικό μέσο και δεν έγινε γνωστό παρά μόνο πολλές μέρες αργότερα, όταν ο σάλος έφτασε σε υψηλά επίπεδα. Ο Λευκός Οίκος και η κυβέρνηση δεν σχολίασαν απολύτως τίποτα για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Εν τω μεταξύ, κάποιο αποκαλούμενο ως “κινεζικό αερόστατο” που αναγνωρίστηκε στις 3 Φεβρουαρίου 2023 στο Οχάιο (την ίδια μέρα της τοξικής απελευθέρωσης από τον εκτροχιασμό στην Ανατολική Παλαιστίνη) καταρρίφθηκε πάνω από τον Ατλαντικό, παρέα με μπόλικα UFO. Την επόμενη μέρα και το φιάσκο με το μπαλόνι και τα UFO, έγιναν η πιο σημαντική είδηση στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, στην Αμερική, αλλά και σε κάθε υποτελές κράτος της Αμερικής, ενώ χιλιάδες ζωές ανθρώπων απειλήθηκαν, ψάρια και ζώα πέθαιναν και θανατηφόρα δηλητήρια ταξίδευαν σε όλο τον πλανήτη. Σύμπτωση; Όχι δα!!

Από τότε και μέχρι σήμερα, κάθε αριθμός φυτεμένων αντικειμένων, μπαλονιών, πελεκάνων και UFO… καταρρίπτεται συνεχώς μ’ επιτυχία, κι αυτές οι γελοίες ιστορίες κατακλύζουν τις κύριες ειδήσεις.

Επιπλέον, το 2022 κυκλοφόρησε μια ταινία με το όνομα «White Noise», (δεν το συνδέω, αλλά, λέμε τώρα), η οποία απεικόνιζε έναν εκτροχιασμό τρένου σε μια μικρή πόλη στο Οχάιο, που επέτρεψε την τοξική απελευθέρωση θανατηφόρων χημικών δηλητηρίων. Επιπλέον, το τρένο που εκτροχιάστηκε πρόσφατα, μαγνητοσκοπήθηκε από κάμερες ασφαλείας 20 μίλια πριν φτάσει στην Ανατολική Παλαιστίνη κι έδειξε ότι το σιδηροδρομικό βαγόνι που υποτίθεται ότι προκάλεσε τον εκτροχιασμό φλέγεται, αλλά το τρένο δεν σταμάτησε. Γιατί άραγε;

Αλλά μην ανησυχείτε, καθώς η σατανική κυβέρνηση έχει ορκιστεί να ερευνήσει κι αυτήν την τραγωδία, φυσικά, πολύ μετά από το συμβάν και μόνο λόγω της έκθεσής της από ανεξάρτητα ΜΜΕ, η οποία έρευνα στην πραγματικότητα είναι σαν να ερευνά η ίδια τον εαυτό της.

Αυτό αφού ο Λευκός Οίκος και η FEMA απέρριψαν την παροχή βοήθειας σε περίπτωση καταστροφών για την Ανατολική Παλαιστίνη, ενώ ξόδεψαν δεκάδες εκατομμύρια για να καταρρίψουν μπαλόνια και UFO. Αυτή η τραγωδία και η περιβαλλοντική καταστροφή έχει περιγραφεί από πολλούς ως ίδια με μια χημική πυρηνική βόμβα που έπεσε στην περιοχή.

Συμβαίνει ότι οι δύο μεγαλύτεροι μέτοχοι της Norfolk Southern, της εν λόγω σιδηροδρομικής εταιρείας, (που λέγεται ότι δεν μετέφεραν τοξικά και θανατηφόρα χημικά πριν εκτροχιαστούν στην Ανατολική Παλαιστίνη) είναι η Vanguard και η Blackrock.

Μην ανησυχείτε ωστόσο, καθώς η Norfolk Southern έχει πει ότι «κάνει σχέδια» για την δημιουργία ενός φιλανθρωπικού ταμείου 1 εκατομμυρίου δολαρίων για την υποστήριξη όλων των κατοίκων της Ανατολικής Παλαιστίνης. Για όσους έχουν αδύναμες μαθηματικές δεξιότητες, αυτό ισοδυναμεί με περίπου 200$ ανά άτομο.

Ευημερούν οι αριθμοί των κερδών, πεθαίνουν οι άνθρωποι. Για να θυμόμαστε τις προτεραιότητες.

Φυσικά, τα εκατομμύρια ανθρώπων που πιθανότατα θα επηρεαστούν πολύ αρνητικά από αυτά τα χημικά σε μια μεγάλη περιοχή αυτής της χώρας και  των περιχώρων δεν έχουν τύχη, καθώς δεν θα λάβουν τα 200 δολάρια τους. Αυτό μοιάζει με το κλείσιμο επιχειρήσεων σε ολόκληρη την χώρα, πολλές κλειστές για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα και πολλές χρεοκοπούν, όλα για μια σαπουνόπερα «πανδημίας» και λαμβάνουν επιταγή/ψίχουλα από την ίδια κυβέρνηση που τις έκλεισε!!

Για να προσθέσει έξτρα προσβολή στον θάνατο, η πολύ κακή EPA ανακοίνωσε ότι όλος ο αέρας και το νερό μετά από αυτή την σκόπιμη, προγραμματισμένη απελευθέρωση θανατηφόρων τοξινών στην Ανατολική Παλαιστίνη, είναι “ασφαλή”.

Φυσικά, το ιστορικό τους δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, καθώς τα τοξικά απόβλητα και τα δηλητήρια στον αέρα στην Νέα Υόρκη μετά την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου που χρηματοδοτήθηκε από το κράτος, έλαβαν την ίδια ετικέτα “ασφαλές” για αναπνοή. Αυτά τα τελευταία χρόνια έχουν φέρει πολλά κάτω από την ετικέτα του «ασφαλούς ή «ασφαλούς» και αποτελεσματικού».

Στην Ελλάδα το εξιλαστήριο θύμα μιας κυβέρνησης είναι ο μοιραίος άνθρωπος, που η ίδια αποφάσισε να μετατάξει κι από διοικητικό υπάλληλο του υπουργείου Παιδείας να τοποθετήσει, με μηδενική πείρα, στον σταθμό-κόμβο της Λάρισας. Μιας κυβέρνησης που δεν έχει αναλάβει ούτε μία φορά την ευθύνη για οτιδήποτε, είτε πρόκειται για την πανδημία, είτε για πλημμύρες, είτε για φωτιές, είτε για τις υποκλοπές. Μιας κυβέρνησης η οποία από την αρχή της θητείας της βάζει πάντα ανερυθρίαστα ως προτεραιότητα το κέρδος των φιλικών της επιχειρηματιών∙ ακόμη και σε βάρος ανθρώπινων ζωών. Κράτος δολοφόνων.

Μόνο που αυτήν την φορά η αδίστακτη αυτή πρακτική εκ μέρους του κρατισμού είναι χειρότερη από ποτέ. Αυτήν την φορά δεκάδες άνθρωποι –κατά κύριο λόγο νέας γενιάς– έχασαν την ζωή τους με τρόπο που φαντάζει αδιανόητος για οποιαδήποτε χώρα του δυτικού κόσμου. Όπως έχει αποδειχτεί όμως εδώ και καιρό, η Ελλάδα δεν είναι τέτοια χώρα. Η Ελλάδα είναι η χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, όπου κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί. Η Ελλάδα είναι η χώρα των δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ που χάνονται σε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Η Ελλάδα είναι η χώρα που η ζωή των πολιτών/σκλάβων της δεν έχει καμία αξία μπροστά στα κέρδη μιας εταιρείας.

Η Ελλάδα είναι η χώρα όπου κανείς δεν θέλησε ποτέ να λειτουργήσει το απαραίτητο ηλεκτρονικό σύστημα σηματοδότησης – τηλεδιοίκησης, επειδή κάτι τέτοιο δεν θα ήταν επικερδές. Η Ελλάδα είναι η χώρα όπου έτοιμα συστήματα ασφαλείας ξηλώνονταν προκειμένου να μπουν άλλα, επειδή προφανώς παίζονταν βρόμικα παιχνίδια στο παρασκήνιο μεταξύ κυβέρνησης, διοικούντων του ΟΣΕ και εννοείται, υπεργολάβων. Η Ελλάδα είναι η χώρα όπου το δυστύχημα στα Τέμπη, είχε προαναγγελθεί από τους εργαζόμενους, αλλά οι απεργίες τους κηρύσσονταν παράνομες εξαιτίας, νόμου που ψήφισε το κράτος.

Χιλιάδες ζωές στα χέρια ενός ανθρώπου. Είναι προφανές ότι, όπως όλα δείχνουν, ο σταθμάρχης φέρει βαρύτατες ευθύνες για το δυστύχημα. Είναι δυνατόν όμως ένας άνθρωπος και μόνο να μπορεί να προκαλέσει εν έτει 2023 σύγκρουση τρένων σε μια Ευρωπαϊκή, υποτίθεται χώρα; Είναι δυνατόν ο συγκεκριμένος σταθμάρχης να είναι ο μόνος υπεύθυνος την στιγμή του δυστυχήματος για την ομαλή λειτουργία του πλέον δύσκολου τμήματος του σιδηροδρομικού δικτύου ενώ είχε μόλις ένα μήνα πείρα;

Δηλαδή αν ο εκάστοτε σταθμάρχης πάθαινε ανακοπή στην βάρδιά του, τι θα συνέβαινε; Ποιος θα γυρνούσε το κλειδί; Είναι δυνατόν να επικρατούν τέτοιες τριτοκοσμικές συνθήκες; Είναι δυνατόν οι ζωές χιλιάδων ανθρώπων που μετακινούνται σε αυτές τις γραμμές κάθε ημέρα να αφήνονται στα χέρια ενός ανθρώπου; Δυστυχώς, όχι απλώς είναι δυνατόν, αλλά είναι και η νοσηρή πραγματικότητα.

Αυτό είναι το κράτος.

Αυτή η φωτογραφία (επάνω) τραβήχτηκε με drone και δείχνει τμήματα του εμπορευματικού τρένου των Norfolk και Southern που εκτροχιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής 3-2-2023 στην Ανατολική Παλαιστίνη του Οχάιο εξακολουθούσαν να καίγονται το μεσημέρι του Σαββάτου, 4-2-2023.

Σκέψου πόσο τραγικά ολέθριο είναι το ότι στην Ελλάδα μετά το έγκλημα στα Τέμπη με την σύγκρουση των τρένων και τον εκτροχιασμό της λογικής, οι οικογένειες των θυμάτων (στην πλειοψηφία τους νεαροί) δέχτηκαν, υποτάχτηκαν στην κυβερνητική διαταγή να μην δουν τις σωρούς των παιδιών τους και καταδέχτηκαν από το κράτος-δολοφόνο τους να πληρώσει τα έξοδα για τις κηδείες τους! Αδιανόητο!

Άκουσαν μάλιστα τον αρμόδιο υπουργό της κυβέρνησής τους να δηλώνει κατάφωρα ψέμματα ότι: «Είναι ντροπή και ντρέπομαι, που θέτετε θέματα ασφαλείας. Θα ήθελα να ανακαλέσετε αμέσως. Είναι ντροπή. Διασφαλίζουμε την ασφάλεια. Είστε αδιάβαστος, δυστυχώς όπως πολλοί συνάδερφοι σας. Έχετε μπερδέψει την κατάσταση. Η ευρωπαϊκή οδηγία είναι σαφής. Έχει τα έσοδα, που έχει, δεν ξέρω αν είναι τα νούμερα αυτά, των 200.000 ευρώ. Θα το διαπιστώσω. Εκλέγεστε, όμως, στην περιοχή, οπότε δεν τιμάει ούτε εσάς να λέτε ότι δεν είναι ασφαλές το τρενάκι του Πηλίου. Δεν τιμάει ούτε τον ΟΣΕ, ούτε την Hellenic Train, ούτε κανέναν και θα ήθελα να ανακαλέσετε» είχε τονίσει, μεταξύ των άλλων, ο πρώην πλέον υπουργός της κυβέρνησης λίγες ημέρες πριν το εγκληματικό δυστύχημα μετωπικής σύγκρουσης δύο τραίνων στα Τέμπη που οδήγησε στον θάνατο, 57 μέχρι στιγμής, νεαρούς ανθρώπους κι εκατοντάδες άλλους στην θλίψη και τον τρόμο.

Η αλήθεια του θέματος είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος των ανθρωπόζωων ασκούν την συνειδητή αποφυγή οποιασδήποτε άμυνας ενάντια στην κρατική τυραννία σε τόσο μεγάλο βαθμό, που η αποδοχή των περισσότερων οποιασδήποτε μορφής κυριαρχίας έχει γίνει κοινή πρακτική, αποδεκτή και αναπότρεπτη. Η «αντιμετώπιση» των αντιξοοτήτων με αυτόν τον τρόπο, εκθέτει μια μαζική αδιαφορία και υπερβολική δειλία σε τέτοιο συντριπτικό βαθμό, ώστε να καταστεί Ηράκλεια κάθε προσπάθεια από τους λίγους που στην πραγματικότητα είναι αρκετά υπεύθυνοι να αγωνιστούν για την δική τους ελευθερία ενάντια σε όλες τις πιθανότητες. Αυτό σημαίνει ότι η πλειοψηφία, οι ανθρωπόμαζες είναι ο εχθρός της ελευθερίας, όχι οι προστάτες της.

Πώς έχει γίνει αυτό;

Πόσα αρνητικά γεγονότα, ειδικά όσα μπορούν να είναι επιβλαβή για την κυβέρνηση, καλύπτονται; Πόσες ιστορίες κάλυψης ή σχεδιασμένες δευτερεύουσες «έκτακτες καταστάσεις» χρησιμοποιούνται ως κάλυψη για κυβερνητικό τρόμο, κυβερνητική πολιτική ή εντολές που προκάλεσαν μεγάλη ζημιά; Σκεφτείτε την συνωμοσία της Ουκρανίας, τα συνεχή γεγονότα ψευδούς σημαίας, την πρόσφατη εκστρατεία τρομοκρατίας των ΗΠΑ και την ανατίναξη των αγωγών Nord Stream, τις ψεύτικες πανδημίες, την επινοημένη απειλή της Κίνας και της Ρωσίας, την έγχυση βιοόπλου που προορίζεται να βλάψει εκατοντάδες εκατομμύρια στην Αμερική και δισεκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, το νέο και γελοίο τρέχον UFO scare, και τα φονικά Κινέζικα μπαλόνια.

Τι γίνεται με τις ψεύτικες απειλές και τους φόβους για ψευδείς σημαίες στον κυβερνοχώρο, τι γίνεται με την σφαγή κοτόπουλων και ζώων εκτροφής, τι γίνεται με τις ελλείψεις βιομηχανοποιημένων τροφίμων, τι γίνεται με την καταστροφή ενεργειακών εγκαταστάσεων, τι γίνεται με την επέκταση του χρήματος και του χρέους, και οι βάναυσες αυξήσεις τιμών που προορίζονται να βλάψουν όλους;

Τι γίνεται με όλη την συνενοχή του κράτους και τα ερωτήματα σχετικά με τους λεγόμενους πυροβολισμούς στα σχολεία και μετά τους αναπόφευκτους νέους νόμους περί όπλων που θεσπίζονται αμέσως μετά από κάθε προγραμματισμένη βίαιη εκδήλωση;

Σκεφτείτε πως οποιοδήποτε γεγονός απεικονίζει μια ανεπιθύμητη εικόνα του κράτους ή της κυβέρνησης, ή που υποδηλώνει κρατική ανάμειξη ή ψέματα, ή που είναι μια κάλυψη που έχει σκοπό να θολώσει το μυαλό των προβάτων/σκλάβων/υπηκόων, έτσι ώστε να παραμείνουν τυφλά στην προφανή προπαγάνδα… είναι κρυμμένο πίσω από τις ψευδείς καλύψεις των σκηνοθετημένων γεγονότων από τα ΜΜΕ, όπως ακριβώς συμβαίνει με αυτές τις ανοησίες με τα Κινέζικα μπαλόνια και τα UFO.

Σκεφτείτε τους δολοφονικούς «σεισμούς» στην Τουρκία που είναι πιθανώς ανθρωπογενείς, όλοι την ίδια στιγμή που συμβαίνουν, για άλλη μια φορά, κατά την διάρκεια της τεράστιας απειλής για την “εθνική ασφάλεια” με το Κινέζικο μπαλόνι και τα άρτι αφιχθέντα UFO. Σπάνια αναφέρεται στο mainstream, αλλά το Πεντάγωνο κυκλοφόρησε προηγμένα μπαλόνια επιτήρησης στο εσωτερικό και διεθνώς εδώ και πολλά, πολλά χρόνια, αλλά αυτό περνά απαρατήρητο και δεν αναφέρεται εν μέσω της τρέχουσας εισβολής μπαλονιών των UFO.

Για άλλη μια φορά, τα πάντα στην πολιτική και στην κυβέρνηση σχεδιάζονται εκ των προτέρων, δεν είναι τυχαία, καμία σύμπτωση, φυσική ή οργανική, καθώς όλα οργανώνονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είτε για να επηρεάσουν ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, είτε να καλύψουν ένα άλλο. Μην πιστεύετε τίποτα στο mainstream ή στην κυβέρνηση, να μην εμπιστεύεστε τίποτα, να αμφισβητείτε τα πάντα και να μην αποδέχεστε ποτέ αναφορές εκτός εάν μπορείτε να επαληθεύσετε μόνος σας, τα πραγματικά γεγονότα για να βρείτε την αλήθεια.

Οι κυβερνήσεις διοικούνται από ψεύτες, επαγγελματίες απατεώνες και τίποτα από αυτά που λένε δεν μπορεί να γίνει πιστευτό.

Το ερώτημα πλανάται πάνω από τα κεφάλια μας συνεχώς… γιατί δεν αντιδρούν οι άνθρωποι, γιατί έχουν αφεθεί έτσι απλά στο έλεος κάθε διεστραμμένου νου, που το παιχνιδάκι του είναι να ορίζει τις ζωές τους; Νομίζω πως η απάντηση είναι πολύ απλή. Έπαιξαν και παίζουν πάντα, στο πιο δυνατό χαρτί. Ο άνθρωπος είναι πλάσμα της συνήθειας. Σε τέτοιο μεγάλο βαθμό, που ελάχιστοι μπορούν να επιβιώσουν έξω από αυτήν.

Από την γέννηση του συμμετέχει σε ένα απόλυτα παρανοϊκό σκηνικό, κάνει πράγματα που ουδέποτε επέλεξε, αγωνίζεται να κερδίσει αυτά που του υποδεικνύουν, υπακούν σε κανόνες που ποτέ δεν ερωτήθηκαν, τιμωρούνται για ότι άλλοι αποφασίζουν. Και όλο αυτό το αηδιαστικό σκηνικό το ονομάζουν “κανονικότητα”.

Είναι κανονικότητα για τον συνηθισμένο άνθρωπο το γεγονός πως έχει μια ζωή η οποία στην καλύτερη περίπτωση θα είναι 75-80 χρόνια και τα 60 από αυτά θα είναι υποχρεωμένος να πηγαίνει σε ένα συγκεκριμένο σχολείο κάθε μέρα, στην συνέχεια σε μια δουλειά κάθε μέρα, με συγκεκριμένο ωράριο, που δεν αλλάζει ποτέ, κάθε μέρα, και θα συνηθίσει πως είναι λογικό να έχει ένα σαββατοκύριακο υποτιθέμενης ελευθερίας, που στην ουσία ποτέ δεν είναι έτσι, γιατί προσπαθεί μέσα σε 2 μέρες μόλις να στριμώξει όλα εκείνα που στερείται τις υπόλοιπες 5, για πολλούς δε η φύση της δουλειάς τους, δεν παραχωρεί ούτε αυτό το διήμερο… 

Χρειάζεται να περιγράψουμε κάτι πιο τραγικό από αυτό; Πιο τραγικό από το γεγονός πως συνεχώς η μηχανή αναπαράγει ανθρώπους οι οποίοι θυσιάζουν την ζωή τους κάθε μέρα, χωρίς καν να αντιληφθούν πως την θυσίασαν; Χωρίς καν να ερωτηθούν.

Φωτογραφία επάνω: Η πιο μαύρη σελίδα στον Ελληνικό σιδηρόδρομο γράφτηκε στις 11.20′ το βράδυ της Τρίτης 28-3-2023. Έχοντας διαγράψει μια πορεία θανάτου 5,5 χλμ. μετά την Λάρισα, κινούμενη στην αντίθετη κατεύθυνση, η επιβατική αμαξοστοιχία IC62 της Hellenic Train μπήκε στο «τυφλό» από συστήματα ασφαλείας κομμάτι του δικτύου στο ύψος του Μακρυχωρίου. Από εκεί και πέρα δεν υπήρχε πια επιστροφή. Μέχρι στιγμής υπάρχουν 57 νεκροί, οι περισσότεροι νέας γενιάς. Όμως αυτό δεν ήταν δυστύχημα αλλά ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα.

Σκέψου πόσο τραγικά ολέθριο είναι το ότι στην Ελλάδα μετά το έγκλημα στα Τέμπη με την σύγκρουση των τρένων και τον εκτροχιασμό της λογικής, οι οικογένειες των θυμάτων (στην πλειοψηφία τους νεαροί) δέχτηκαν, υποτάχτηκαν στην κυβερνητική διαταγή να μην δουν τις σωρούς των παιδιών τους και καταδέχτηκαν από το κράτος-δολοφόνο τους να πληρώσει τα έξοδα για τις κηδείες τους!

Αδιανόητο!

Άκουσαν μάλιστα τον αρμόδιο υπουργό της κυβέρνησής τους να δηλώνει κατάφωρα ψέμματα ότι: «Είναι ντροπή και ντρέπομαι, που θέτετε θέματα ασφαλείας. Θα ήθελα να ανακαλέσετε αμέσως. Είναι ντροπή. Διασφαλίζουμε την ασφάλεια. Είστε αδιάβαστος, δυστυχώς όπως πολλοί συνάδερφοι σας. Έχετε μπερδέψει την κατάσταση. Η ευρωπαϊκή οδηγία είναι σαφής. Έχει τα έσοδα, που έχει, δεν ξέρω αν είναι τα νούμερα αυτά, των 200.000 ευρώ. Θα το διαπιστώσω. Εκλέγεστε, όμως, στην περιοχή, οπότε δεν τιμάει ούτε εσάς να λέτε ότι δεν είναι ασφαλές το τρενάκι του Πηλίου. Δεν τιμάει ούτε τον ΟΣΕ, ούτε την Hellenic Train, ούτε κανέναν και θα ήθελα να ανακαλέσετε» είχε τονίσει, μεταξύ των άλλων, ο πρώην πλέον υπουργός της κυβέρνησης λίγες ημέρες πριν το εγκληματικό δυστύχημα μετωπικής σύγκρουσης των δύο τραίνων στα Τέμπη.

Φωτογραφία επάνω: Μια εμπορευματική αμαξοστοιχία CSX εκτροχιάστηκε το πρωί της Τετάρτης (8-3-2023) μετά από κατολίσθηση βράχου σε περιοχή της Δυτικής Βιρτζίνια, τραυματίζοντας τρία μέλη του πληρώματος και χύθηκε καύσιμο ντίζελ σε ένα κοντινό ποτάμι, σύμφωνα με δελτίο τύπου της εταιρείας. Τα τρία μέλη του πληρώματος βρίσκονταν στην ατμομηχανή, η οποία έπιασε φωτιά μετά τον εκτροχιασμό, και νοσηλεύονται για τραυματισμούς που δεν απειλούν την ζωή τους, είπε η CSX. Δύο μεταφέρθηκαν με αεροπλάνο και ο τρίτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, δήλωσε στο CNN ένας αποστολέας του Γραφείου Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης της Κομητείας Σάμερς.

Το καύσιμο ντίζελ και το πετρέλαιο χύθηκαν στο New River και θα αναπτυχθούν μέτρα περιορισμού, είπε η CSX. Η εταιρεία σημείωσε επίσης ότι το τρένο με άνθρακα ήταν άδειο και δεν μετέφερε επικίνδυνα υλικά. Η εκπρόσωπος του CSX Sheriee Bowman είπε στο CNN ότι 22 άδεια βαγόνια εκτροχιάστηκαν. «Το περιστατικό δεν αποτέλεσε κίνδυνο για το κοινό», (αλλά ρήμαξε το περιβάλλον) ανέφερε η ανακοίνωση του CSX. Ο εκτροχιασμός έρχεται περίπου ένα μήνα αφότου ένα εμπορευματικό τρένο του Norfolk Southern που μετέφερε επικίνδυνα υλικά εκτροχιάστηκε και έπιασε φωτιά κοντά στην Ανατολική Παλαιστίνη του Οχάιο, απελευθερώνοντας  επικίνδυνες χημικές ουσίες στον αέρα και το νερό. Και οκτώ μέρες μετά την μετωπική σύγκρουση των τραίνων στα Τέμπη.

Φωτογραφία επάνω: Ένα ακόμη τρένο του Norfolk Southern (Ο Norfolk Southern Railway είναι ένας εμπορευματικός σιδηρόδρομος κατηγορίας I που λειτουργεί στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες. Με έδρα την Ατλάντα, η εταιρεία ιδρύθηκε το 1982 με την συγχώνευση των Norfolk και Western Railway και Southern Railway) εκτροχιάστηκε την Πέμπτη 9 – 3-2023 στην κομητεία Calhoun της Αλαμπάμα, ώρες πριν ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Alan Shaw αντιμετωπίσει τους νομοθέτες για να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με εκτροχιασμό στις 3 Φεβρουαρίου 2023 που οδήγησε σε διαρροή τοξικών χημικών στην Ανατολική Παλαιστίνη του Οχάιο.

Το τρένο ταξίδευε από την Ατλάντα προς το Meridian του Μισισιπή, όταν εκτροχιάστηκε γύρω στις 6:45 π.μ. στην περιοχή Quad Cities του White Plains, δήλωσαν αξιωματούχοι. Δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς και καμία αναφορά για επικίνδυνη διαρροή μετά από εκτροχιασμό περίπου 30 αυτοκινήτων, ανέφερε σε δελτίο τύπου η Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης της κομητείας Calhoun.

“Ο Norfolk Southern ανταποκρίθηκε και συνεργάζεται στενά μαζί μας», δήλωσε εκπρόσωπος του εμπορευματικού σιδηρόδρομου στην σχετική ανακοίνωση. “Η Norfolk Southern έχει το πλήρωμά του καθαρισμού στον χώρο και δεν υπάρχει εκτίμηση για το πόσο χρόνο θα διαρκέσει.”

Δεν είναι σαφές τι προκάλεσε τον εκτροχιασμό. Ο Connor Spielmaker, εκπρόσωπος του Norfolk Southern, είπε ότι «το τρένο ήταν ως επί το πλείστον μικτό φορτίο και δύο από τα βαγόνια είχαν προηγουμένως μεταφέρει επικίνδυνα υλικά, πιθανότατα ένα προϊόν που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία του νερού. Την ώρα του εκτροχιασμού, τα δύο αυτά βαγόνια ήταν άδεια. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για το κοινό», είπε σε συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Πέμπτης.

Αυτός είναι ο τρίτος εκτροχιασμός τρένων της εταιρείας από τον περασμένο μήνα ενώ έχει προηγηθεί και μία σύγκρουση με φορτηγό που εντελώς τυχαία και συμπτωματικά ήταν σταθμευμένο πάνω στις ράγες. Όταν ρωτήθηκε για την συχνότητα των ατυχημάτων με τα τρένα, ο Spielmaker είπε στους δημοσιογράφους ότι το Norfolk Southern εξετάζει τι συνέβη και «επεξεργάζεται πώς μπορούμε να γίνουμε ακόμα πιο ασφαλείς. Όσον αφορά την αύξηση εκτροχιασμών δεν μπορώ πραγματικά να μπω σε αυτό.»

Αξίζει να αναφέρουμε ότι και στα πρώτα ρεπορτάζ από τα Τέμπη έκαναν αρχικά λόγο για σύγκρουση του τρένου με φορτηγό σταθμευμένο πάνω στις ράγες.

Η ανάγνωση της Ατζέντας 2030 για τον ρόλο που πρέπει να παίξουν τα τρένα του μέλλοντος είναι ξεκάθαρη. Όποιος την μελετήσει σε βάθος, ενδέχεται να σκεφθεί ότι η «τρενίτιδα» προκαλεί την θεαματική εξαχρείωση του σιδηροδρομικού δικτύου, ώστε να εμφανισθούν κάποια στιγμή οι παγκόσμιοι σωτήρες/πατερούληδες, δηλαδή οι επενδυτές με τα πράσινα, τα έξυπνα, τα γρήγορα κι ασφαλή (αλλά και πανάκριβα) τρενάκια, που θα τα χρησιμοποιούν, μόνο κατόπιν ειδικής αδείας, με σάρωση από τσιπάκι που θα φέρουν, οι σκλάβοι/υπήκοοι. Πήρες μια πρόγευση με την σάρωση, στην σαπουνόπερα της πανδημίας.

Αφού δεν μπορούν να φτιάξουν φυλακές για να μας βάλουν όλους μέσα, θα κάνουν φυλακές τα σπίτια μας.

Στην Ατζέντα 2030 βρίσκουμε το όραμα για τον σιδηρόδρομο του 2030 (Vision of Rail 2030) (όραμα υπάρχει και για την δεκαετία των εμβολιασμών 2020-2030!) διαβάζουμε τα εξής (το φετίχ της βιωσιμότητας “sustainability” δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από την περιγραφή):

“Frugality is a central concern that drives policies for energy, land use and the lifecycle of vehicles and infrastructure. Rail remains the most frugal mode of transport. By improving sustainability reporting and governance, an increasing number of rail and public transport organisations, including those in the global South, are accessing sustainable financing such as green bonds as safeguarded measures to achieve carbon neutrality before 2050.”

“Η λιτότητα είναι μια κεντρική ανησυχία που καθοδηγεί τις πολιτικές μας για την ενέργεια, την χρήση γης και τον κύκλο ζωής των οχημάτων και των υποδομών. Οι σιδηρόδρομοι παραμένουν ο πιο οικονομικός τρόπος μεταφοράς. Βελτιώνοντας τις αναφορές βιωσιμότητας και την διακυβέρνηση, ένας αυξανόμενος αριθμός οργανισμών σιδηροδρόμων και δημόσιων μεταφορών, συμπεριλαμβανομένων αυτών στον παγκόσμιο Νότο, θα έχουν πρόσβαση σε βιώσιμη χρηματοδότηση, όπως πράσινα ομόλογα, ως διασφαλισμένα μέτρα για την επίτευξη ουδετερότητας άνθρακα πριν από το 2050”.

 

 

Μένουμε χωρίς τρένα, μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς.

 

 

Πάντως, είναι αξιοπερίεργο ότι, σε αντίθεση με την ασύδοτη τρομολαγνική πολιτική που επετράπη στα ΜΜΕ να εφαρμόσουν όταν κηρύχθηκε η πανδημία του κορωνοϊού, σε ό,τι αφορά την τηλεοπτική και ραδιοφωνική κάλυψη του νέου «ιού-αόρατου εχθρού» που επιτίθεται στις ράγες, το ΕΣΡ συστήνει αυτοσυγκράτηση στην διασπορά του πανικού, για να προστατεύσει τους τηλεθεατές και ακροατές των ΜΜΕ. Έτσι, εξεδόθη σύσταση προς όλους τους ενημερωτικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και εν γένει τους παρόχους υπηρεσιών μέσων επικοινωνίας της χώρας, συμπεριλαμβανομένων και των διαδικτυακών, με αφορμή όσα μεταδίδουν σχετικά με το δυστύχημα των Τεμπών.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΕΣΡ, Αθανάσιος Κουτρομάνος, επικαλούμενος την ισχύουσα νομοθεσία, και ιδίως τις διατάξεις του άρθρου 15 παρ. 2 του Συντάγματος, του άρθρου 4 παρ. 2 του Ν. 2863/2000 και των άρθρων 5 παρ. 1 εδ. β’ και 7 παρ. 1 και παρ. 2 του π.δ. 77/2003, διετύπωσε το αίτημα για: «Δέουσα εποπτεία κατά την παρουσίαση της τρέχουσας τραγικής συγκυρίας, ώστε να αποφευχθεί η συμβολή των ΜΜΕ στην πρόκληση περαιτέρω πανικού στο κοινό (και ιδίως στους ανηλίκους) και περαιτέρω οδύνης στους παθόντες και στους πενθούντες».

Η θεωρία του θαυμαστού ανάποδου κόσμου μπορεί να μας φανεί και πάλι ιδιαιτέρως χρήσιμη: Όπως όταν πρωτοεμφανίσθηκε ο κορωνοϊός μας προέτρεπαν να προσέχουμε μεν, αλλά να μην πανικοβαλλόμαστε, ενώ στην συνέχεια οι υγειονομικοί διαχειριστές και οι πάσης φύσεως τηλεπροπαγανδιστές έκαναν το παν για να διασπείρουν τον φόβο και τον τρόμο, ώστε εν συνεχεία να καταστούν ευκολοχώνευτα τα δρακόντεια υγειονομικά μέτρα που οδήγησαν στην κατάλυση των θεμελιωδών δικαιωμάτων του πολίτη, έτσι και τώρα δεν αποκλείεται η prima facie φιλάνθρωπη σύσταση του ΕΣΡ για την αποφυγή του πανικού να εξυπηρετεί τον ακριβώς αντίθετο στόχο: τον ύπουλο «εμβολιασμό» των πολιτών με τον ιό του πανικού.

Όχι στον πανικό, σημαίνει Ναι στον πανικό, ώστε το «φάρμακο» που θα ανακοινωθεί για την μελλοντική “ασφάλεια” των επιβατών να γίνει αποδεκτό χωρίς ιδιαίτερες αντιστάσεις.

Αν επιβεβαιωθεί η εντύπωση ότι από την «τρενίτιδα» δεν πλήττεται μόνο το Ελληνικό χωριό, αλλά εν δυνάμει κάθε γωνιά του παγκόσμιου χωριού, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε με ποιον ακριβώς τρόπο θα οργανωθεί ο παγκόσμιος συντονισμός της νέας (προφανώς λαοκτόνας) «φαρμακευτικής» αγωγής.

Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 οι κάτοικοι του Οχάιο έλαβαν εντολή να παραμείνουν στα σπίτια τους (λοκντάουν), έπειτα από έναν ακόμη εκτροχιασμό τρένου της εταιρείας Norflok Southern! Άραγε, για πόσο ηλίθιους μπορεί να μας περνάνε; Εσύ, πόσο ηλίθια θεωρείς τα πρόβατα; Η λέξη «σύμπτωση» πρέπει να διαγραφεί από όλα τα λεξικά.

Η πρώτη εμβολιασμένη χώρα στον κόσμο, το Ισραήλ, με Νομοσχέδιο έδωσε οδηγία για τοποθέτηση απινιδωτών σε όλους τους δημόσιους χώρους και ανακήρυξε την 21η Φεβρουαρίου 2023 ως Εθνική Ημέρα Απινιδωτή. Όλ’ αυτά με την σαπουνόπερα των εμβολιασμών, δεν έγιναν για τα κέρδη των φαρμακοβιομηχανιών -μην έχεις αυταπάτες. Ποια κέρδη σε έναν κόσμο με 400+ τρις χρέος; Έγιναν για τον έλεγχο και την μείωση του πληθυσμού. Ειδικά για τον έλεγχο.

 

Γιατί δεν επαναστατούν οι άνθρωποι;

 

Γιατί έξω από το σύστημα (έξω από την σπηλιά και μακριά από τις σκιές στον τοίχο) είναι ανίκανος ο άνθρωπος να επιβιώσει. Αυτό του έχουν φυτέψει στο μυαλό, ένα μυαλό που του το έχουν πολτοποιήσει με κάθε τρόπο. Σε τέτοιο βαθμό που πράξη επαναστατική θα ήταν για κάποιον σήμερα, όταν πηγαίνει κάθε μέρα, με τον ηλεκτρικό στην δουλειά του να κατορθώσει, να δει έξω από το παράθυρο τι υπάρχει, κλείνοντας την οθόνη του κινητού του…  Σκεφθείτε πόσοι από όσους ξυπνάνε το πρωί, και κοιτάνε το ρολόι, κάθε μέρα, έχουν την δυνατότητα, να πουν, “δεν πάω στην δουλειά, αρνούμαι, τέλος, θέλω να κάνω την ημέρα μου ότι γουστάρω…” Μοιάζει αστείο και να το λέω έτσι; Οι μόνοι που έχουν δικαίωμα να κάνουν κάτι τέτοιο είναι… οι συνταξιούχοι κι αυτοί αν ζήσουν μέχρι να πάρουν την σύνταξη.

Ναι, τελικά γεννιέται ο άνθρωπος και μεγαλώνει με την ιδέα πως όταν πάρει την σύνταξη, θα κάνει και μερικά πράγματα «δικά του».

Είναι εκείνες οι χαριτωμένες ειδήσεις, κοίτα αυτός ο παππούς ξεκίνησε γυμναστήριο τα 70 ή εκείνη η γιαγιά αποφάσισε να μάθει χορό στα 80, ή εκείνη η παρέα από γεροντάκια αποφάσισαν να κάνουν ορειβασία… Και το νήμα συνεχίζει να ξετυλίγεται στον ίδιο σκοπό, κοιτάνε το εγγόνι, του χαμογελούν και το ρωτάνε, εσύ; Τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις; Αποσιωπώντας το γεγονός πως θα γίνει αυτό που είναι και οι ίδιοι. Σκλάβοι.

Μας ετοιμάζουν πολλές δοκιμασίες ακόμα. Παίζουν μαζί μας. Είναι ικανοί να διαπράξουν οποιοδήποτε έγκλημα, φρικαλεότητα, διαστροφή πάνω στις ζωές των ανθρώπων.

Η ελευθερία μας είναι κάτι που μπορούμε να κερδίσουμε μόνο αν είμαστε αποφασισμένοι να θυσιάσουμε οτιδήποτε προς χάρη της. Συνήθειες, ανθρώπους, πράγματα, καταστάσεις, αντικείμενα… που είναι αγαπημένα μας. Πρέπει να ζήσουμε σαν να μαθαίνουμε από την αρχή τους κανόνες της ζωής.

Μπορείς να εγκαταλείψεις τα πάντα και να βρεις το τρόπο να ζήσεις έξω από το σύστημα; Στις παρυφές του;

Πόσοι από εσάς μπορείτε να απαντήσετε, ναι, και να το εννοείται;

Όσοι το εννοούν, αυτοί είναι οι άνθρωποι που έχουν σπάσει τις αλυσίδες, έχουν ήδη βγει από την σπηλιά και οι σκιές στον τοίχο δεν τους επηρεάζουν, γιατί κάνουν τα πάντα, ώστε να το πετύχουν με κάθε κόστος.

Οι υπόλοιποι, σκλαβάκια/υπήκοοι τα κεφάλια μέσα και στην δουλειά/δουλεία κάθε μέρα.

 

Πηγή

Προβολές : 855


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα