ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ!!!

ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ!!!

5 Μαρτίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,084
Μοίρασέ το

 

Αυτη ειναι η αληθεια και σε όσους αρέσει.

 

 

Όχι… ο σχολιαστής δεν έχει πρόθεση να αθωώσει τον Μητσοτάκουλα… κατά το ΔΡΑΚΟΥΛΑ…

Μας δείχνει όμως μια μεγάλη ΑΛΗΘΕΙΑ…

Τότε που ο ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΤΕΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΣ  ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΣΡΑΕΛΙ…

Πες μου τι δεν καταλαβαίνεις ως εδώ…;;;

ΓΙΑΤΙ Η  ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ;;;

ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΦΟΡΩΝ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟΝ ΟΣΕ;;;

ΠΩΣ ΠΗΡΑΝ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;

ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ Ο ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ;;;

ΛΑΜΟΓΙΑ… ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ…

ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ…

ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ανώνυμος λέει:

 

«Ανεξαρτητη ερευνα του 2022:

 

Η σύμβαση ιδιωτικοποίησης που υπογράφηκε το 2017 ανάμεσα στο ΤΑΙΠΕΔ και τη Ferrovie dello Stato για τη μεταβίβαση του 100% των μετοχών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ουδέποτε δημοσιεύθηκε. Ειναι μυστική και δεν δόθηκε ούτε καν όταν ιδιωτική εταιρεία κατεφυγε στην Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ) γιατί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ επαιρνε τα κατασκευαστικα έργα χωρίς ανταγωνισμό

Η ιταλική εταιρεία επιδοτείται με 50 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για να εκτελεί συγκεκριμένα δρομολόγια, όπως προβλέπεται από τη σύμβαση Υποχρεώσεων Δημόσιας Υπηρεσίας (ΥΔΥ) που έχει υπογράψει με το ελληνικό υπουργείο Μεταφορών.

Ομως, το ποια είναι τα δρομολόγια αυτά παραμένει μυστικό. Ετσι, το ελληνικό επιβατικό κοινό είναι σε θέση να παραπονεθεί αλλά όχι να αποδείξει ότι η σύμβαση δεν τηρείται. Φυσικά, η αντίστοιχη σύμβαση που έχει υπογράψει η Trenitalia με το ιταλικό κράτος για την επιδότηση δρομολογίων στην Ιταλία είναι δημόσια.

 

Το παραμυθι που έλεγαν: Το τραίνο πρέπει να γίνει κερδοφόρο. Ο ΟΣΕ είναι ελλειμματικός και πρέπει να ιδωτικοποιηθεί.

Η αλήθεια : «Ποτέ δεν πρόκειται να ανακτήσει κανείς το πλήρες κόστος.

Δεδομένο!», λέει ο πρώην επικεφαλής των ελβετικών σιδηροδρόμων (SBB) Μπένεντικτ Βάιμπελ.

Οι εξαιρετικές επιδόσεις των ελβετικών σιδηροδρόμων έχουν σχέση και με τη γενναία επιδότησή τους, με κονδύλια που ξεπερνούν τις δαπάνες κατά κεφαλήν κάθε άλλης ευρωπαϊκής χώρας, πλην του Λουξεμβούργου. Και βέβαια, «δεν μπορούν τα κράτη να δίνουν τόσα χρήματα και να μην έχουν λόγο στη διοίκηση», προσθέτει.

Σήμερα (2022) στον ΟΣΕ υπηρετούν 880 εργαζόμενοι έναντι περίπου 2.100 οργανικών θέσεων.

Προκειμένου να εξασφαλίσουν την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του σιδηροδρόμου, οι εργαζόμενοι αυτοί «καλούνται καθημερινά σε υπερεργασία».

Ο παλιός ενιαίος ΟΣΕ είχε 12.500 προσωπικό στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Τώρα το άθροισμα προσωπικού ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ, των εταιρειών που διαδέχθηκαν τις δραστηριότητες που είχε ο τότε ενιαίος ΟΣΕ, είναι περίπου 2.000 άτομα.

Οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες έχουν υπερδιπλάσιο προσωπικό ανά χιλιόμετρο δικτύου από την Ελλάδα.

Οι Ιταλοι της FSI, oι Γερμανοι της Fraport και όλοι οι ανάλογοι “επενδυτες” αφραγκοι ήρθαν στην Ελλαδα για να σώσουν της φαλιρισμενες εταιρείες τους με τα δικα μας λεφτα.

Και μιας και μιλαμε τωρα για τραινα και Ιταλούς η FSI (κρατικη Ιταλικη) ζει λόγω επιδοτησεων του Ιταλικου κράτους.

Δεν μπορει καν να δανειστεί για να κάνει επενδύσεις.

Ο,τι της δώσει το κράτος.

Μεσα δηλαδή με τα μπουνια.

Μας την φορτωσαν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ οι επικυριαρχοι (αυτη συγκεκριμένα ήθελαν, καμια άλλη) για να φανε κατι και οι Ιταλοι και να συμφωνήσουν στο οικονομικό μας ξεβρακωμα.

Αυτη ειναι η αληθεια και σε όσους αρέσει.»

______________________________________________________

Ανοιχτη επιστολη ενος “δουλου”:

 

Εισαι ο δυναστης ροτσιλντ.

Καθε μερα ξυπνας και πινεις το αδρενοχρωμιο σου, για να καρδαμωσεις μεσα στα σκοταδια της στοας, αφου το φως σε πειραζει στα ματια.

Σε εχει πεισει ο μπαμπας σου οτι ολα μα ολα σου ανηκουν.

Οποτε το μονο προβλημα σου ειναι πως να διαχειριστεις τους δουλους.

Βλεπεις μια αυτοκρατορια (γιατι στο μεταξυ οι δουλοι σου ειχαν φτιαξει και αυτοκρατοριες) και σκεφτεσαι, πως θα την διαιρεσεις, για να την κατακτησεις;

Στελνεις τους παρατρεχαμενους σου, για να εξεγειρουν τους ντοπιους.

Συγχρονως, κανεις και μπιζνες με την διακινηση του πετρελαιου. Το τερπον μετα του ωφελιμου. Να μη βγαλεις και το κατιτις σου.

Τα καταφερνεις και την διασπας σε εθνη-κρατη. Για να το γιορτασεις, σφαζεις και 100 χριστιανες παρθενες στο τσακιρ κεφι.

Δινεις ζωγραφιστα χαρτοφραγκα στο νεο εθνοκρατιδιο και τα ζητας πισω με τοκο για τα επομενα 200 χρονια.

Βλεπεις οτι οι δουλοι δεν υποδουλωνονται τελειως. Τους φτιαχνεις κρατος, τους μαντρωνεις σε πολεις και τους κανεις υπαλληλους να υπηρετουν.

Τους βαζεις να φτιαξουν κρατικες δομες. Λιμανια, τραινα, νοσοκομεια, σχολεια, κτλ.

Αφου οι δουλοι μιας γενιας τα φτιαξουν, τα πουλας στις ιδιωτικες εταιρειες σου. Σαν να βαζεις τα σεκελ σου απο το αριστερο πουγγι στην δεξιο πουγγι.

Πλημμυριζεις το τοπο με φτηνιαρικα καθρεφτακια, κουδουνακια, τραλαλακια, μπιχλιμπιδακια, αρωματα και φο μπιζου. Δεν μπορει, θα τσιμπησουν οι δουλοι με δωρα για τις φιλες τους.

Για να εκτονωνονται οι δουλοι, τους φτιαχνεις ομαδουλες και τους προγκιζεις να τσακωνονται αναμεταξυ τους. Αμα ξεφυγουν τους γκλοπιαζεις ολους μαζι.

 

 

Οταν οι δουλοι ψυλλιαζονται κατι, τους παραπλανας και τους εξαπατας με δολια ψευδη. Αν δεν φανε το παραμυθι, τους εκτελεις και θαβεις τα βιβλια τους που μιλανε για φυσικους πορους.

Διαπιστωνεις ομως οτι δεν μπορεις να ξεριζωσεις την πιστη απο το μυαλο των δουλων σου. Δεν μπορεις να καταλαβεις, γιατι δεν δεχονται οτι ειναι δουλοι σου; Οποτε τους εκμαυλιζεις την πιστη σαν να κοβεις σαλαμακι, φετα-φετα.

Τα εχεις κανει ολα μπουρδελο και τα βλεπεις ολα να λειτουργουν στην εντελεια, οπως τα σχεδιασες ως μεγιστος αρχιτεκτονας του μπουρδελου. Αλλα δε σου χρειαζονται τοσοι δουλοι. Ποσους να φας, κιολας;

Βαζεις τους παρατρεχαμενους σου να φτιαξουν ενα δηλητηριο απο φιδια. Φτιαχνεις και μια φανταστικη αορατη αιτια για σκιαξιμο. Βλεπεις οτι η πατεντα λειτουργει.

Την εφαρμοζεις σε ολη τη δουλοκτησια σου. Πρωτα τους σκιαζεις και μετα τους δηλητηριαζεις. Επειτα καθεσαι και παρακολουθεις τις μυγες να ψοφανε σαν τους αθλητες.

Προς μεγαλη σου εκπληξη ομως, βλεπεις οτι και παλι καποιοι λιγοι απο τους δουλους σου δεν υποδουλωνονται και αρνουνται να αυτοδηλητηριαστουν.

Βαζεις φωτια στον σιτοβολωνα και τους λιμοκτονεις. Μαστιγωνεις μυαλα και σωματα, αλυπητα. Νιωθεις περηφανος και ανταξιος του μπαμπα σου.

Ομως το προβλημα συνεχιζεται…

Ξαναδιαβαζεις την διαθηκη του καμηλιερη μπαμπα σου και καθησυχαζεις τον εαυτο σου. Ολα ειναι δικα σου. Το ειπε και ο μπαμπας.

Αρα πως θα μπορουσε να λυθει το προβλημα που αντιμετωπιζεις; Μα, οπως λυνεται παντοτε. Με την παλια καλη δοκιμασμενη μεθοδο. Με περισσοτερες θυσιες στην πυρα!

Συμβουλευεσαι το νουμερολογιο-νυχτολογιο σου, για τις λεπτομερειες. Βρισκεις και μια μεγαλη πυλη, και μπροστα της αρα(δια)ζεις τα ξυλα του πλοιου (ΖΙΜ = ξυλινο πλοιο) στην πυρα. Οπως ειχες κανει και με τον καζαμπουμπου με τα κοτσιδακια-μπουκλιτσες στο αστρογουρλντ. Δοκιμασμενα πραματα.

https://dn.truthorfiction.com/wp-content/uploads/2021/11/08115022/astroworld-demonic-travis-scott-1200×900-cropped.jpg

Μετα αναβεις το στουπι και καις ζωντανους παρθενους και παρθενες απο το πιο εκλεκτο κοπαδι των δουλων σου. Εκατομβη και γλεντι τρικουβερτο. Κανενας δε θα παρει μυρωδια την τσικνα απο το πανουργο σχεδιο σου. Τριβεις με ευχαριστηση τα χερια σου και οργανωνεις οργιωδη θυσια με τους εναπομειναντες αγνοουμενους απαχθεντες για τη νυχτα με πανσεληνο (κατα προτιμηση σε αμπαρι πλοιου, για να μη μπορει κανεις να σε βρει, εξαλλου τον Λατση τι τον εχεις;). Ενα χαμογελο σχηματιζεται στο προσωπο σου… παλι τα καταφερες, ολα θα πανε καλα, ολα ειναι δικα σου.

Επι 200 γενιες πιστευεις οτι ολα ειναι δικα σου. Αλλα επι 200 γενιες αποτυγχανεις να διαχειριστεις αυτους που πιστευεις οτι πλαστηκαν κατωτεροι, για ειναι δουλοι σου και υπαρχουν μονο για να σε υπηρετουν.

Και ενω εσυ εχεις ψυχη, τη στιγμη που οι δουλοι σου ειναι ζωα και αυτο το πιστευεις ακραδαντα, μιλας την γλωσσα των δουλων σου. Μεχρι και τις γιορτες σου τις ονομαζεις με συλλαβες απο το κοπαδι των εκλεκτοτερων δουλων σου.

Εισαι ο ροτσιλντ και εισαι ηλιθιος. Συγχαρητηρια, μολις εγινες ανεκδοτο μεμεδακι. Γι αυτο σε γλενταμε τοσες χιλιετιες, γενετικα κατωτερε αλλοχθονα μιγα. Οταν εμεις αρχιζαμε, εσυ δεν υπηρχες καν. Και οταν εμεις μεγαλουργουσαμε, εσυ χανοσουν στην ερημο. Θυμασαι ποσες φορες ηττηθηκες, φευγοντας κατατρεγμενος να κρυφτεις στα λαγουμια σου; Παλι μια απο τα ιδια θα γινουν, αποδεικνυοντας οτι εισαι παντελως ανεπιδεκτος μαθησεως. Ζουμε σε καρτουν, σαν αυτα που φτιαχνεις, εξαλλου μεχρι εκει φτανεις, δεν μπορεις να δημιουργησεις κατι περισσοτερο, μαντεψε ποιον ρολο εχεις!

What will happen next will shock you!

To be continued…

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 1,084


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα