ΚΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ... ΝΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩ...

ΚΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ... ΝΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩ...

16 Ιουνίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,318
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω, οργίζομαι, θλίβομαι και αναρωτιέμαι:

Τι φρικιαστικό έκαναν στο 27χρονο κορίτσι στην Κω; Βρέθηκαν ίχνη πάλης σε έναν από τους 5 αλλοδαπούς

Πήραν DNA από τα χέρια των υπόπτων και τα νύχια τους – Θρίλερ με την εξαφάνιση της Αναστάζια

Από τότε που η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΣΑΜΑΡΑ – ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ – ΣΗΜΙΤΗ – ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, (ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ) ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΑΒΑΝΙ…
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ;;;
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Την αύξηση της εγκληματικότητας, ΛΟΓΩ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ, έχει παραδεχθεί και η αντιεισαγγελέας του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΑΝΝΑ ΖΑΪΡΗ…
anastazia

Κορυφώνεται η αγωνία για το 27χρονο κορίτσι από την Πολωνία που ήρθε στη Κω προκειμένου να εργαστεί για την καλοκαιρινή σεζόν, σε ξενοδοχείο του νησιού και τα ίχνη της αγνοούνται από την Δευτέρα.

Η  27χρονη Αναστάζια Ρουμπίνσκα εξαφανίστηκε αφού παρέα 5 αλλοδαπών (Πακιστανοί και Μπαγκλαντεσιανοί) την οδήγησαν στο σπίτι τους μεθυσμένη, ενώ βρισκόταν σε μπαρ όπου είχε βγει να διασκεδάσει μόνη της. 

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για την αρπαγή του κοριτσιού, ενώ μάλιστα όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση του κοριτσιού και η υπόθεση πήρε έκταση, ο ίδιος έκλεισε εισιτήριο για το εξωτερικό, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι επιχείρησε να διαφύγει στην Ιταλία.

Οι 5 αλλοδαποί προσήχθησαν και ανακρίθηκαν, με τους τέσσερις να αφήνονται τελικά ελεύθεροι. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι σε έναν από τους αυτούς εντοπίστηκαν ίχνη πάλης. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ έλαβαν DNA από τα χέρια των υπόπτων και τα νύχια τους και παράλληλα συνέλλεξαν δείγμα γενετικού υλικού από το δωμάτιο όπου έμενε το εργαζόμενο κορίτσι. Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα τα οποία πιθανόν να ρίξουν περισσότερο «φως» στην υπόθεση.

«Απήγαγαν την Αναστάζια» λέει η μάνα της 27χρονης

Η μητέρα της 27χρονης, την ώρα που οι Αρχές προχωρούσαν σε προσαγωγές αλλοδαπών, δήλωσε στο πολωνικό μέσο tuwroclaw ότι φοβάται πώς η κόρη της έπεσε θύμα απαγωγής στο νησί. «Η Αναστάζια έχει απαχθεί. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω ότι η κόρη μου απήχθη» δήλωσε η μητέρα της 27χρονης που έχει να μιλήσει με το παιδί της εδώ και τρεις μέρες.

Όπως ανακοινώθηκε λίγο νωρίτερα, η προσαγωγή ενός Μπαγκλαντεσιανού μετατράπηκε σε σύλληψη και θεωρείται βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του κοριτσιού. Ο 32χρονος κατηγορείται για αρπαγή, καθώς εκμεταλλεύτηκε την κοπέλα που βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν τη Δευτέρα, όταν η κοπέλα είχε ρεπό από το  ξενοδοχείο που εργαζόταν, ενώ ο 28χρονος σύντροφός της εργαζόταν. Η 27χρονη πήγε μόνη της για ποτό και φαίνεται ότι μέθυσε. Εκεί την προσέγγισαν 5 αλλοδαποί από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές και της πρότειναν να την πάνε σπίτι τους όπως και τελικά έγινε. Εκεί ο όπως παραδέχτηκε ο Μπαγκλαντεσιανός συνευρέθηκε ερωτικά με το μεθυσμένο κορίτσι και στη συνέχεια, όπως λέει την άφησε σε χώρο κοντά στο σπίτι του και έφυγε. Οι αστυνομικοί έλεγξαν κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ωστόσο δεν εντόπισαν πουθενά την κοπέλα.

Νέα κατάθεση από τον σύντροφο της 27χρονης

Παράλληλα, για νέα κατάθεση θα κληθεί και ο 28χρονος σύντροφος της κοπέλας ο οποίος δουλεύει μαζί της σε ξενοδοχείο ώστε να διαπιστώσουν οι αρχές πως δεν υπάρχουν κενά.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ενώ πηγές σημειώνουν ότι η περιοχή στην οποία εξαφανίστηκε η νεαρή κοπέλα είναι γεμάτη πηγάδια.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Στο μεταξύ στο νησί των Ιπποτών οι έρευνες για τον εντοπισμό της νεαρής από την Πολωνία συνεχίζονται εντατικά.

Στις έρευνες συμμετέχουν χερσαίες δυνάμεις, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας καθώς και drones και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Στην προσπάθεια των αρχών συνδράμει και το «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο έχει εκδώσει Missing Alert για την εξαφάνισή της.

Δείτε βίντεο από την επιχείρηση εντοπισμού:

Το χρονικό της εξαφάνισης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του dimokratiki.gr, ήταν γύρω στις 22:30, όταν η 27χρονη τηλεφώνησε μεθυσμένη στον 28χρονο Πολωνό σύντροφό της και του είπε ότι βρισκόταν στην περιοχή Μαρμάρι και ότι κάποιος επρόκειτο να τη μεταφέρει στο ξενοδοχείο της με τη μηχανή του. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που επικοινώνησαν, σύμφωνα με τον 28χρονο, ο οποίος δήλωσε την εξαφάνισή της στις Αρχές την επόμενη ημέρα.

Ο ίδιος ανέφερε πως προσπάθησε κατόπιν να επικοινωνήσει εκ νέου μαζί της, όμως το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο. Ισχυρίστηκε δε ότι στις 23:38 εντόπισε μέσω εφαρμογής το στίγμα του κινητού της στην περιοχή Τιγκάκι, στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα. Όμως, όταν εκείνος έφτασε στο σημείο, δεν τη βρήκε εκεί.

Μέχρι σήμερα η 27χρονη δεν έχει δώσει σημάδια ζωής, δεν έχει επικοινωνήσει με τον σύντροφό της και δεν έχει πάει στη δουλειά της.

Η κοπέλα ύψους 1,65 μέτρων και κανονικής σωματικής διάπλασης δεν πάσχει από ιατρικά προβλήματα, ούτε έχει ψυχολογικά προβλήματα. Την ημέρα της εξαφάνισής της φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια και μπλε γυαλιά ηλίου και είχε μαζί της ένα ασημένιο σακίδιο πλάτης.

 

Πηγή

Προβολές : 1,318


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα