Κυβέρνηση, επίορκοι δικαστές, προεξοφλούν ότι οι «Έλληνες θα κοπούν»

Κυβέρνηση, επίορκοι δικαστές, προεξοφλούν ότι οι «Έλληνες θα κοπούν»

18 Απριλίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:472
Μοίρασέ το

 

Οι επίορκοι δικαστές… καταγράφονταν πάντα στην ιστορία, αυτοί μολύνουν την δημοκρατία και προσβάλουν το Σύνταγμα.

 Τι θα συμβεί εάν στις 5 Μαίου υπάρξουν εκπλήξεις;

Τα δεινά στην Ελλάδα μας, τα προκαλούν δυο δυνάμεις: ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ Η ΕΚΠΟΡΝΕΥΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ…ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η κυβέρνηση φοβήθηκε το Εθνικό κόμμα Έλληνες γιατί λαμβάνει ποσοστά 5% ίσως και 5,5% προφανώς ένα τέτοιο αποτέλεσμα καταστρέφει μόνο τα σχέδια Μητσοτάκη και για τον λόγο αυτό έφερε 3 τροπολογίες… που παραβιάζουν το Σύνταγμα
Το εθνικό κόμμα «Έλληνες» με Πρόεδρο τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Α. Κανελλόπουλο και υποψήφιο Βουλευτή τον Ηλία Κασιδιάρη πρώην βουλευτή και καταδικασμένο για εγκληματική οργάνωση με την Χρυσή Αυγή αλλά χωρίς άμεση ή έμμεση εμπλοκή στην δολοφονία Φύσσα… στιγματίζεται ως νεοναζιστικό μόρφωμα.
Δεν υπάρχει ούτε μια αναφορά από τα μέλη ή τους υποψηφίους του Εθνικού κόμματος Έλληνες που να δηλώνουν νεοναζιστές, πρόκειται για μια σκόπιμη κατηγορία από τους πολιτικούς αντιπάλους που ωστόσο δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.
Ο νεοναζισμός είναι μια ανοησία προϊόν προπαγάνδας…
Επίσης οι δυνητικοί ψηφοφόροι του Εθνικού Κόμματος Έλληνες προέρχονται από τα μεγάλα κόμματα… δηλαδή έχουν νεοναζιστές τα μεγαλύτερα κόμματα κρυφούς… και όταν ψηφίζουν Έλληνες εκδηλώνουν τα νεοναζιστικά τους ιδεώδη… αυτά είναι ανοησίες.

Δεν υπάρχει νεοναζισμός στην Ελλάδα, και δεν κινδυνεύει η Ελλάδα από τον νεοναζισμό είναι μια προπαγάνδα απάτης που κατασκεύασαν οι πολιτικοί αντίπαλοι… Η κυβέρνηση φοβήθηκε το Εθνικό κόμμα Έλληνες γιατί λαμβάνει ποσοστά 5% ίσως και 5,5% προφανώς ένα τέτοιο αποτέλεσμα καταστρέφει μόνο τα σχέδια Μητσοτάκη και για τον λόγο αυτό έφερε 3 τροπολογίες… που παραβιάζουν το Σύνταγμα.

Οι επίορκοι δικαστές… καταγράφονταν πάντα στην ιστορία, αυτοί μολύνουν την δημοκρατία και προσβάλουν το Σύνταγμα.

Οι Έλληνες με βάση το νομοθέτημα παρωδία δεν πρέπει να κοπούν, το Σύνταγμα μιλάει για τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση και το Σύνταγμα είναι υπεράνω των νόμων.

 

Ο τρόπος με τον οποίο κυβέρνηση και δικαστές συντονίζονται για να κόψουν το Εθνικό κόμμα Έλληνες δείχνει φόβο και πανικό, μπορεί να το πετύχουν, μπορεί και όχι αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις 5 Μαίου 2023 όπου συνεδριάζει το διευρυμένο πλέον τμήμα Α1 του Αρείου Πάγου… από την μεταπολίτευση το 1974 έως σήμερα… πρώτη φορά συμβαίνει αυτό… ο Καραμανλής νομιμοποίησε το ΚΚΕ ως πατριώτης και ο Μητσοτάκης προσπαθεί να απαγορεύσει ένα κόμμα όχι γιατί ανησυχεί για την ιδεολογία του αλλά γιατί φοβάται τα ποσοστά του…

 

Τι θα συμβεί εάν υπάρξουν εκπλήξεις;

 

Ενώ όλοι προβλέπουν ότι οι Έλληνες θα κοπούν από τον Άρειο Πάγο… θα πάρουμε ως μια εξέλιξη ανεξαρτήτως πιθανοτήτων ότι οι Έλληνες περνάνε από τον Άρειο Πάγο.

Για να απαντήσουμε στο ερώτημα τι θα συμβεί εάν υπάρξουν εκπλήξεις… δεν θα εστιάσουμε στο ποσοστό που θα λάβουν οι Έλληνες στις εκλογές 5% ή 5,5% αλλά στο τι συμβαίνει στην Ευρώπη.

Ας ξεκινήσουμε, προκλητικά, από την Τουρκία το AKP το Εθνικιστικό κόμμα της Μητέρας Πατρίδας του Erdogan παραμένει πρώτο κόμμα και ο Erdogan έχει πιθανότητες επανεκλογής.

Στην Ιταλία τα αδέρφια για την Ιταλία και η Lega έχουν σχηματίσει κυβέρνηση, η Meloni με αρκετή διπλωματία… ούσα από την ακροδεξιά είναι πρωθυπουργός στην Ιταλία.

Στην Ουγγαρία το κόμμα Fidesz με 48% παραμένει κυρίαρχο του πολιτικού συστήματος, ο Orban τα πηγαίνει πολύ καλά και υψώνει και φωνή απέναντι στην αντιρωσική υστερία.

Στην Αυστρία το FPO είναι πλέον πρώτο κόμμα, το FPO έχει την ίδια ιδεολογική ταυτότητα με το Εθνικό κόμμα Έλληνες στην Ελλάδα.

 

Στην Γερμανία το AFD η Εναλλακτική για την Γερμανία είναι σταθερά τρίτο κόμμα με 15% έως 16% όταν οι σοσιαλδημοκράτες που κυβερνούν βρίσκονται στο 21%.

 

Στην Εσθονία το εθνικό κόμμα EKRE βρίσκεται στην δεύτερη θέση με ποσοστά 19%…

 

Στην Πορτογαλία μια καθαρά σοσιαλίζουσα χώρα το Εθνικό κόμμα Cheqa έχει εκτιναχθεί στο 15%, ποτέ στην ιστορία της Πορτογαλίας εθνικό κόμμα δεν είχε ποσοστά πάνω από 1%.

 

Στην Ισπανία το VOX το Εθνικό κόμμα βρίσκεται σταθερά στο 15% έχει ξεπεράσει τους Podemos με 8% και πλησιάζει το Λαϊκό κόμμα το αντίστοιχο της ΝΔ που βρίσκεται στο 24%.

 

Στην Γαλλία το Εθνικό κόμμα της LePen βρίσκεται στο 35% και είναι πρώτη δύναμη.

Η LePen στις δημοσκοπήσεις, προηγείται με διαφορές από 7% έως 9% από τον δεύτερο για τις προεδρικές εκλογές… που δεν είναι της παρούσης.

 

Και σε πολλές άλλες χώρες τα Εθνικά Κόμματα έχουν τεράστια απήχηση, στην κατηγορία Εθνικό κόμμα εντάσσονται και οι Ρεπουμπλικάνοι του Trump αυτού του μεγάλου ηγέτη σε αντίθεση με τον Biden που είναι Πρόεδρος του Πολέμου ο Trump δεν διεξήγαγε στην θητεία του ούτε ένα στρατιωτικό πόλεμο.


Στην Βραζιλία το 49% των πολιτών στηρίζουν εθνικό κόμμα…

 

Στην Ρωσία ο Putin και το κόμμα του είναι Εθνικό κίνημα και σίγουρα δεν είναι κομουνιστές.

 

Τα Εθνικά κόμματα έρχονται για να κυριαρχήσουν αφού απέτυχε η παγκοσμιοποίηση.

 

Ρωσία και Κίνα, με Ιράν, Σαουδική Αραβία προωθούν τον πολυπολικό κόσμο.

 

Πηγή

Προβολές : 472


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα