Κυρία Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου τι λέτε για τον βίαιο Υπ. Δικαιοσύνης και το κράτος εκβιαστή που εκπροσωπεί;

Κυρία Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου τι λέτε για τον βίαιο Υπ. Δικαιοσύνης και το κράτος εκβιαστή που εκπροσωπεί;

29 Απριλίου, 2024 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:421
Μοίρασέ το

 

Σε ποιόν ακριβώς ποινικό ,νομικό, κώδικα προβλέπεται αυτού του είδους (ισοπέδωση)κύριοι Εισαγγελείς του Αρείου Πάγου και ιδιαίτερα κυρία Αδειλίνη, προισταμένη της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και κύριε Φλωρίδη Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και πασίγνωστε για τις δημόσιες παρεμβάσεις σας; 

 

 

Βεβαίως και αφορά τον κ.Φλωρίδη και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αυτή η άσκηση ΒΙΑΣ με τον ΕΚΒΙΑΣΜΟ, ο οποίος ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ με την καταδίκη της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και η διπλή καταδίκη δημοσιεύθηκε ΜΕΤΑ την ψήφιση του νόμου του κ.Φλωρίδη, ο οποίος θα επιβάλει ειρήνη, ηθική και νομιμότητα διότι όποιος εκστομίζει την “εθνική” μας λέξη που κατάντησε χαϊδευτικό αντι βρισιάς, τη λέξη “μαλ…κα”θα πηγαίνει φυλακή…

Γιάννης Ντάσκας

 

«Με το κράτος, όταν αυτό αποφασίζει να κάνει κάτι, δεν μπορεί να τα βάλει κανείς. Δηλαδή θα τον ισοπεδώσει,δεν υπάρχει περίπτωση(να μην τον ισοπεδώσει)!Αυτή την πεποίθηση την δημιούργησα από όταν υπηρετούσα (ως υπουργός) στον Αθλητισμό με την μεγάλη σύγκρουση τότε, παράγκες το λέγανε…».

Η φράση ομολογεί απροκάλυπτα κρατική και προφανώς και αιματηρή, αν κρίνουν ότι χρειάζεται, διάφορα ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ.

Σε ποιόν ακριβώς ποινικό ,νομικό, κώδικα προβλέπεται αυτού του είδους (ισοπέδωση)κύριοι Εισαγγελείς τουΑρείου Πάγουκαι ιδιαίτερα κυρίαΑδειλίνη, προισταμένη της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και κύριεΦλωρίδηΑντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και πασίγνωστε για τις δημόσιες παρεμβάσεις σας;

Αυτός που εκστόμισε τη φράση όχι μόνο δεν διευκρινίζει ότι αναφέρεται σε ποινές δικαστηρίων του Κράτους,αλλά παραπέμπει στον χώρο του Αθλητισμού, όπου η βία που ασκείται είναι αιματηρή και αφορά νεκρούς οπαδούς, αιματοβαμμένες επιθέσεις σε αθλητές παράγοντες, διαιτητές, αιματοβαμμένη δημοσιογραφίαμε πιο χαρακτηριστικό (μεταξύ πολλών άλλων) παράδειγμα την αιματηρή και ανεξιχνίαστη βία κατά του μακαρίτη δημοσιογράφου Φίλιππου Συρίγου.

Αυτή τη φράση την εκστόμισε σε συνθήκες απολυτης ηρεμίας σε τηλεοπτική εκπομπή ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ.Φλωρίδης, μεγάλο αστέρι της εποχής Σημίτη, την οποία ο Κώστας Καραμανλής χρωμάτισε ανεξίτηλα στην Ελληνική Ιστορία με την περίφημη φράση “Ο Αρχιερέας της Διαπλοκής και της Διαφθοράς”.

Σήμερα είναι αστέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη,η εποχή του οποίου χρωματίστηκε ανεξίτηλα στην Ελληνική Ιστορία με τις υποκλοπές και την παρακολούθηση του πολιτικού αρχηγού Ανδρουλάκη για την οποία ο ίδιος είπε ότι «Αυτό που έγινε μπορεί να ήταν σύμφωνο με το γράμμα του νόμου, ήταν όμως λάθος. Δεν το γνώριζα και, προφανώς, δεν θα το επέτρεπα ποτέ!».

Η παρακολούθηση ήταν τόσο νόμιμη, ώστε σήμερα ακόμα και μετά απο εντολή (απόφαση)του Συμβουλίου της Επικρατείας ο λόγος της παρακολούθησης δεν έγινε γνωστός και συνεχίζουν να κατακλύζουν το παρασκήνιο ανεύθυνες, ανεπιβεβαίωτες και γιαυτό άθλιες φήμες ότι ο πολιτικός αρχηγός είχε περικυκλωθεί εκών-άκων από κατασκόπους, κυκλώματα παρανομίας, γυναίκες-αράχνες διαφόρων εξωχώριων κέντρων κλπ κλπ.

Δεν συμφωνείτε κύριοι οτι τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο Υπουργός του ομολογούν και προφανώς προτρέπουν (“το κράτος θα ισοπεδώσει όποιον τα βάλει μαζί του”,”νόμιμη η παρακολούθηση” στην διάπραξη παρομοίων εναντίον όποιου αποφασίσει η ΕΥΠ και κόντρα σε οποιαδήποτε δικαστική απόφαση, ενώ θεσπίστηκε μάλιστα νόμος που λέει ότι είναιαδίκημα αν το Κράτος δεν εφαρμόζει δικαστικές αποφάσεις;

Ούτε στις χώρες στις οποίες προβλέπεται και εφαρμόζεται η θανατική ποινή για φονιάδες,καταχραστές δημοσίου χρήματος και ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ τόλμησε ποτέ δικαστής η υπουργός να μιλήσει για “κράτος που ισοπεδώνει”. Αντίθετα ακριβώς.

Ακόμα και τότε μιλούν για απόδοση Δικαιοσύνης υπέρ των θυμάτων που θανατώθηκαν, που αυτοκτόνησαν η καταστράφηκαν απο τα οικονομικά εγκλήματα, υπέρ των πολιτών που προδόθηκαν από κατασκόπους. Δεν μιλούν(και δεν το εννοούν ποτέ) για ισοπέδωση, εκτός των πλείστων άλλων λόγων για να μην παροτρυνθεί να πάρει φόρα κάποιο θερμοκέφαλο ΚΡΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ διαφόρων υπηρεσιών και ισοπεδώσει με σφαίρες η με οποιονδήποτε άλλο τρόπο κάποιον που τον έπιασε έστω και επ αυτοφώρω να βιάζει,να κλέβει,να σκοτώνει…

Αν ήταν σωστές αυτές οι αντιδράσεις απλά δεν θα είχαμε καμία ανάγκη ούτε την…συζυγο, ούτε τον αδελφό,ούτε τον όποιον άλλο στενό συγγενή του κ.Φλωρίδη που υπηρετεί την Δικαιοσύνη!

 

 

Ηταν ατυχής και λάθος έκφραση;

 

 

Προφανώς ο ίδιος την θεωρεί απολύτως σωστή και επιβεβελημένη και ΣΗΜΕΡΑ περιχαρής αναγγέλλει ότι είναι ζήτημα χρόνου να γεμίσουν οι φυλακές από εκείνους που καθημερινά εκστομίζουν την λέξη με την οποία μας χαρακτηρίζουν διεθνώς.Τη λέξη “μαλ..κα”…
Στο πρωτοσέλιδο του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ μας λέει ότι θα μπαίνουν φυλακή και για εξύβριση!!!

Μέχρι τώρα πλήρωνε κάποιος την μικροποινή και είναι βέβαιο ότι η δημόσια τάξη δεν διασαλεύτηκε ΠΟΤΕ από εξυβρίσεις.

Τα τρένα,οι δρόμοι,οι πολυσύχναστοι χώροι είναι πολύ πιό ήσυχοι και ήρεμοι από τις…Ολομέλειες της Βουλής και δεν αναφερόμαστε στα τελευταία 4-5 χρόνια, αλλά και στα προηγούμενα με πρωθυπουργούς Καραμανλήδες, Παπανδρέου, Μητσοτάκηδες, Σημίτη, όπου οι λέξεις κλέφτες, πατριδοκάπηλοι, προδότες, καταχραστές, διεφθαρμένοι, υβριστές, πόρνοι, μοιχοί, απατεώνες ήταν απο τις πιο ήπιες…

Για να μην αοριστολογούμε ας δοκιμάσουμε λίγο την καλοπιστία και του κ.Φλωρίδη και δικαστικών ταγών με 1-2 παραδείγματα ισοπέδωσης πολιτών ή κρατικών ταμείων απο ΚΡΑΤΙΚΗ κυριολεκτική ή μεταφορικά εννοούμενη βία.

Η υπ αριθμόν 95/2017 απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου εκδόθηκε από σύνθεση στην οποία μετείχε η εφέτης κ.Α.

Με αυτή την απόφαση επιβλήθηκε ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ποινή κατά πλειοψηφία για ποσό οφειλής, το οποίο δεν ξεπέρασε στην πράξη ποτέ τις δεκαπέντε χιλιάδες ευρώ με ζημιωθέντα ΙΔΙΩΤΗ. Αρα φυλακή, δηλαδή ΒΙΑ στον καταδικασθέντα, αφού η ποινή των πέντε χρόνων(!!!) ήταν μη εξαγοράσιμη.

Ποιό είναι το θέμα της απόφασης αυτής; Η εφέτης που προαναφέρουμε είχε μηνυθεί 4,5 χρόνια πριν από τον κατηγορούμενο και την ημέρα της έναρξης της δίκης η μήνυση εναντίον της ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΕ!

Ο κατηγορούμενος προέβαλε ένσταση για την συμμετοχή της μηνυθείσας από αυτόν δικαστίνας,η οποία στρογγυλοκάθισε στην έδρα και τον δίκαζε(!!!) και προσκόμισε βεβαίωση του Προισταμένου της Εισαγγελίας ότι η μηνυση εναντίον της δικαστίνας εκκρεμούσε(4,5 χρόνια…) ακόμα στην Εισαγγελία.

Οι τρεις από τους πέντε δικαστές έκριναν ότι μπορεί να λάβει μέρος στη δίκη η δικαστίνα εναντίον του μηνυτή της διότι την ΙΔΙΑ ημέρα μια κατώτερη του προισταμένου εισαγγελέας της ίδιας εισαγγελίας έβαλε στο αρχείο την μήνυση που εκκρεμούσε 4,5 χρόνια!

Η δικαστίνα στη συνέχεια παραιτήθηκε προφανώς όχι γιατί κουράστηκε στην έδρα ,αλλά διότι τα στοιχεία εναντίον της ήταν συντριπτικά. Από την άλλη προέκυπταν ατράνταχτα στοιχεία ότι το θύμα(πήγαν να του φάνε,αλλά δεν τα κατάφεραν μισό εκατομμύριο ευρώ) δεν έλεγε ψέμματα για να εξαπατήσει και να “φάει” τα 15 χιλιάρικα ,όταν έλεγε ότι είναι στέλεχος της… Νέας Δημοκρατίας!

Ναι κύριοι…Αυτή ήταν η βασική κατηγορία και κύριος παράγων εναντίον του στελέχους αυτού ήταν κάποιος που συνδέθηκε ποικιλοτρόπως με την οικογένεια Μητσοτάκη στο παρελθόν…

Οταν κατέθεσε μάλιστα υπερ της δικαστίνας,ο παράγων αυτός, στην κατάθεση έμεινε ως γένους θηλυκού ενώ είναι γνωστότατη αντρούκλα…

Προφανώς η κατάθεση πήγε έτοιμη απο γυναικείο χέρι…Και εξοντώθηκε με αυτού του είδους τη βια ο πολίτης καθώς δυο επώνυμοι καραγκιόζηδες φρόντισαν να χαθεί και η αίτηση αναψηλάφησης στον Αρειο Πάγο.

Ο Υπουργός Παπακωνσταντίνου κρίθηκε ένοχος για την λίστα Λαγκάρντ με τους θηριώδεις λογαριασμούς και την εμπλοκή των Παπανδρέου μέσα απο χαμένες δικαστικές αποφάσεις.
Η ποινή ήταν ένα χρόνο φυλάκιση εξαγοράσιμη και με αναστολή.

Είναι βία κατά των θυμάτων-κρατικών ταμείων ή όχι;

Τέτοια παραδείγματα είναι άπειρα και κάθε μία καταδίκη της Ελλάδας στο εξωτερικό για μη δίκαιη δίκη είναι τέτοιο παράδειγμα,μη υπολογιζομένων των χιλιάδων άλλων που δεν φτάνουν στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, διότι τα πιο πολλά θύματα εξοντώθηκαν και δεν άντεξαν είτε οικονομικά,είτε βιολογικά.

Μόλις προχθές, επι ημερών Φλωρίδη η Ελλάδα καταδικάστηκε για ΕΚΒΙΑΣΜΟ από τοΕυρωπαϊκό Δικαστήριο.

Θύματα είναι οι επιχειρηματίες στο χώρο της Υγείας που προμηθεύουν το ΚΡΑΤΟΣ (νοσοκομεία κλπ) με υλικά, ιδιαίτερα την εποχή του κορονοϊού. ΚΑΤΑΔΙΚΆΣΤΗΚΕ ΔΙΌΤΙ ΕΚΒΙΆΖΕΙ τους επιχειρηματίες να παραιτηθούν από ένα μεγάλο μέρος των ποσών που τους χρωστούν και αφού παραβιάζουν το ΝΟΜΟ που ορίζει ότι η εξόφληση πρέπει να γίνεται σε 3 μήνες!!!

Βεβαίως και αφορά τον κ.Φλωρίδη και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αυτή η άσκηση ΒΙΑΣ με τον ΕΚΒΙΑΣΜΟ, ο οποίος ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ με την καταδίκη της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και η διπλή καταδίκη δημοσιεύθηκε ΜΕΤΑ την ψήφιση του νόμου του κ.Φλωρίδη, ο οποίος θα επιβάλει ειρήνη, ηθική και νομιμότητα διότι όποιος εκστομίζει την “εθνική” μας λέξη που κατάντησε χαϊδευτικό αντι βρισιάς, τη λέξη “μαλ…κα”θα πηγαίνει φυλακή…

 

Υ.Γ.1. Και στη Λάρισα υπάρχουν Εισαγγελείς και το απέδειξε με την θαρραλέα στάση της στις δολοφονίες των Τεμπών η εισαγγελέας κ.Μάτση, η οποία έδωσε εντολή να βρεθούν οι “μπαζωτές” των Τεμπών σε 20 ημέρες.

Αυτή η εντολή κάνει ακόμα πιο χαρακτηριστικές τις περιπτώσεις ΒΙΑΣ που ασκεί το κράτος όταν σε ορισμένους Εισαγγελείς εκκρεμούν υποθέσεις, όπως οι προαναφερόμενες για 4,5 χρόνια…

 

Υ.Γ.2. Δεν είναι άσκηση βίας η μη απάντηση στα δημόσια ερωτήματα πολιτικών για το αν το τρένο μετέφερε ξυλόλιο και έγιναν παρανάλωμα τα θύματα στα Τέμπη; Πόσο παραπάνω απο μισή ώρα χρειάζεται η έρευνα για να δοθεί δημόσια απάντηση; Γιατί επιτρέπουν με τη μη απάντηση να βγουν συμπεράσματα ότι το αποφεύγουν γιατί οι αποζημιώσεις θα πρέπει να είναι της τάξης του …δισεκατομμυρίου ευρώ; Τόσα πληρώνουν στις ΗΠΑ για ακατάλληλο…νεράκι σε στρατόπεδο και βλάβες στην υγεία φαντάρων τους…

Y.Γ.Με το Κράτος τα βάλαμε και δικαιωθήκαμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριων Ανθρωπίνων Δικαιωμάτωντο 2003.

Μας είχε ισοπεδώσει βέβαια στα εδώ δικαστήρια και άρα κάτι γνωρίζουμε απο ΚΡΑΤΙΚΗ βία.

Επίσης στο τηλέφωνό μας εμφανίστηκε την εποχή του Πρέντατορ (predator) ότι μας κάλεσε η καταχώρηση στις επαφές “ΝΤΙΝΑ Ανάληψη”. Τέτοια επαφή δεν ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ! Δεν μας πολυνοιάζει η προφανής παρακολούθηση όταν παρακολουθούσαν τόσους και τόσους,αλλά τέτοια καταχώρηση πως ξεφύτρωσε ΒΙΑΙΑ στο τηλέφωνό μας;

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 421


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα