Κυρία Κλάπα, κυρία Αδειλίνη, τι είναι αυτά που λένε για την δικαιοσύνη οι κ.κ. Τζαβάρας και Σαμαράς;;; Η δικαιοσύνη, είναι “συμμορία”;;;

Κυρία Κλάπα, κυρία Αδειλίνη, τι είναι αυτά που λένε για την δικαιοσύνη οι κ.κ. Τζαβάρας και Σαμαράς;;; Η δικαιοσύνη, είναι “συμμορία”;;;

8 Φεβρουαρίου, 2024 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:684
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο!!!

 

 

Έτσι δηλώνουν οι Πολιτικοί της Ελλάδας.

 

Κυρία Κλάπα, κυρία Αδειλίνη, πέστε μου σας παρακαλώ, τι να πιστέψουμε κι εγώ κι αυτός ο δύστυχος ελληνικός λαός;

Αυτά που λένε οι κ.κ. Τζαβάρας και Σαμαράς για την δικαιοσύνη την οποία αποκαλούν “συμμορία” και “μη ανεξάρτητη”, ή αυτά που δηλώνετε εσείς εδώ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Από τον κύριο Κώστα Τζαβάρα τ. Υπουργό και βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Νέα Δημοκρατία ο οποίος είναι και έγκριτος νομικός, και ασκεί δικηγορία.

Σε τηλεοπτική εκπομπή ερωτάται από τον Δημοσιογράφο



Δημοσιογράφος: Λέτε, συγνώμη τώρα βάζετε ένα πολύ σοβαρό θέμα, λέτε ότι θα πρέπει να δεχθούμε ότι υπάρχει πρόβλημα με την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.

Κώστας Τζαβάρας: (γελώντας απάντησε) εσείς, δηλαδή τι πιστεύετε ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι ανεξάρτητη;

Μέχρι τον τ. Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Αντώνη Σαμαρά και σημερινό Βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Νέα Δημοκρατία.

Ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε δημοσιογράφο για την Δικαιοσύνη δήλωσε ότι υφυπουργός και ανώτατοι Εισαγγελείς είναι Συμμορία:



Δημοσιογράφος: Δύο λόγια για αυτές τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις (Εισαγγελέα) Αγγελή που καταδεικνύουν το μέγεθος της όλης κατάστασης.

Αντώνης Σαμαράς: Κοιτάξτε, εγώ από την πρώτη στιγμή είχα πει ότι είναι συμμορία, και όσοι δεν το πίστευαν τότε, σήμερα το πιστεύουν. Αυτή η ιστορία πρέπει να καθαρίσει σε βάθος και μέχρι τέλους.

Τόσο ο Δημοσιογράφος όσο και ο τ. Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναφέρονται στην πολύκροτη υπόθεση Novartis, τον χρηματισμό των πολιτικών της χώρας, και την δράση του υφυπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο με την κωδικό ονομασία «Ρασπούτιν»  και της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και πολλούς άλλους αντιεισαγγελείς, εισαγγελείς και δικαστές στην Ελλάδα που αλληλοκατηγορούνται για ποινική δίωξη χωρίς στοιχεία και ότι είναι Συμμορία.

ΣΗΜ.: Η Ελλάδα είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και όλα αυτά που δηλώνονται για το κράτος δικαίου, την Δικαιοσύνη και  περί Συμμοριών αποτελούμενες από Εισαγγελείς και Υφυπουργούς Δικαιοσύνης δείχνουν ότι η διαφθορά στην χώρα δεν έχει πάτο, και η χώρα δεν εχει θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση με τέτοια «ποιότητα».

Σχετικά με το ποιος είναι ο «Ρασπούτιν»

Ο αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου κ. Αγγελής ανέφερε ότι η τέως Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου του είχε πει ποιος είναι και πρόσθεσε, ότι τον ρόλο του «Ρασπούτιν» ήξεραν πολύ καλά η τέως Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου και η πρώην Επιθεωρήτρια Μαρία Παπασπύρου.

Φέρεται μάλιστα στην κατάθεση του να αναφέρθηκε σε συναντήσεις που είχε ο ίδιος και με τους τρεις ( Καλογήρου, Δημητρίου και Παπασπύρου) όπου συμφωνήθηκε να απομακρυνθεί η Τουλουπάκη για να σταματήσει η επιρροή που είχε πάνω της ο «Ρασπούτιν».

Ειδικότερα ο κ. Αγγελής φέρεται να κατέθεσε ότι «η συμπεριφορά της κυρίας Τουλουπάκη έδειχνε ότι υπήρχε άτομο του οποίου ακολουθούσε τις εντολές του που ήταν ισχυρότερος και από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αλλά και από μένα». Ο ίδιος φέρεται να προσκόμισε έγγραφα προς απόδειξη των ισχυρισμών του, και ειδικότερα έγγραφο που του είχε αποστείλει η Μαρία Παπασπύρου ότι δέχεται απειλές από την κυρία Τουλουπάκη για να ολοκληρώσει την έρευνα.

Επίσης αναφέρθηκε πέραν της Novartis και σε άλλες υποθέσεις για τις οποίες κατήγγειλε παρεμβάσεις «Ρασπούτιν», ενώ φέρεται να υποστήριξε, ότι από το 2013 υπήρχαν δικογραφίες στην Εισαγγελία Διαφθοράς, που δεν είχαν κινηθεί καθόλου, ενώ για άλλες που μπήκαν στο αρχείο φέρεται να είπε «ότι αν γίνει έρευνα κάποιοι θα τρίβουν τα μάτια τους».

 

Επιπλέον ο κ. Αγγελής επικαλέστηκε δέκα λόγους που κατ’ εκείνον αποδεικνύουν την παρέμβαση «Ρασπούτιν» στην Εισαγγελία Διαφθοράς, μεταξύ των οποίων επικαλέστηκε και τις καταγγελίες της πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Ράϊκου προσθέτοντας ότι οι καταγγελίες Ράϊκου και του ίδιου κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος.

Τέλος επιβεβαίωσε ενώπιον του Εισαγγελέα κ. Ευάγγελου  Ζαχαρή όλες τις μέχρι τώρα αναφορές του στον Άρειο Πάγο και επανέλαβε ότι είχε υπάρξει προειλημμένη απόφαση της κυρίας Τουλουπάκη να ασκήσει στο τέλος του 2018, ποινική δίωξη χωρίς στοιχεία κατά τριών πολιτικών στην υπόθεση της Νοvartis.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 684


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα