Κυρία πρόεδρε παραιτηθείτε τώρα! Η παραίτηση- βόμβα στο προεδρικό Μέγαρο της Αικατερίνης και το ανάλογο περιστατικό με τον Τραμπ .

26 Ιουλίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Μήπως πρέπει να παραιτηθείτε να ησυχάσουν οι θεσμοί και τα αντίβαρά τους, δεδομένου ότι ανάλογο κλονισμό είχαν μόνο με τον κυρ Χρήστο;

Η μήπως εννοείτε ότι όπως δεν παραιτήθηκε ο κυρ Χρήστος και δεν κινδύνευσε ο θεσμός , έτσι και εσείς δεν θα παραιτηθείτε και όλα καλά;

 

ΤΙ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ… ΤΙ ΤΡΑΜΠ…

ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΟΡΑΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ…

Τι Λιγνάδης, τι Επστέιν…

ΙΔΙΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ… ΙΔΙΟΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ… ΙΔΙΑ ΜΠΟΧΑ…

Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό από άπαντες είναι πως, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Να τον χαίρεται τον φίλο της η μανδάμ πρόεδρος… ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ… (κάποτε αυτός ο λαός, ήταν σοφός… τώρα μαλάκεψε…)

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Σχετικό βίντεο στο τέλος της ανάρτησης…

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Aπίστευτο ,αλλά αληθινό. Η δημοσιογράφος Χρύσα Ρουμελιώτη μετά απο 23 χρόνια κάλυψης του ρεπορτάζ στο προεδρικό Μέγαρο βρήκε το…μάστορά της και παραιτήθηκε χθες,αμέσως μετά την ολοκλήρωση της γιορτής της Δημοκρατίας προαναναγγέλοντας ότι θα γράψει βιβλίο με φοβερές αποκαλύψεις!

Σε διάφορα ΜΜΕ προβάλλεται ότι ο λόγος της παραίτησης είναι ότι δέχθηκε παρεμβάσεις στο έργο της και ειδικότερα στο γεγονός ότι αρνήθηκε να περιλάβει στο ρεπορτάζ της μια περικοπή από το λόγο της προεδρίνας της Δημοκρατίας που αναφερόταν στον λαϊκισμό και σε διάφορα άλλα άρρητα αθέμιτα κουκιά μαγειρεμένα.

Η αναφορά  είναι η εξής:

«Ο λαϊκισμός ριζώνει στις αντιφάσεις και τις ανισότητες, αμφισβητώντας ανοικτά τις βασικές αρχές της φιλελεύθερης δημοκρατίας. Υπονομεύει τη διάκριση των εξουσιών και την ισορροπία του πολιτεύματος. Τα θεσμικά αντίβαρα, όμως, είναι θεμέλια του Κράτους Δικαίου και δεν υποτάσσονται στις πλειοψηφίες και τους εφήμερους συσχετισμούς. Η δικαιοσύνη δεν απονέμεται με βάση το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αλλά σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους».

Αυτή την αναφορά θεωρούν ορισμένοι ως “φωτογραφία υπέρ Λιγνάδη”, γιατί ο κεντρικός διάλογος γίνεται στο αν το κοινό περι Δικαίου αίσθημα είναι κατά του Λιγνάδη η υπέρ κλπ

Εάν κάποιος απο σας τους αναγνώστες  ήταν στη θέση του Λιγνάδη  και εν όψει τόσων φωτογραφιών μαζί  θα περίμενε μια κάλυψη του τύπου “κάτω τα χέρια απο τον κορυφαίο της Τέχνης Λιγνάδη” και ,άρα,θα θεωρούσε αυτή την αναφορά “κάλυψη” ή θα σας εξόργιζε ως “μη κάλυψη”;

Θεμέλιο του Κράτους,όπως λέει η προεδρίνα, είναι το Σύνταγμα.

Η πλειοψηφία 14-9 του ΣτΕ που έβαλε για πρώτη φορά -ερμηνεύοντας το Σύνταγμα  κατά τρόπο πρωτοφανή και μοναδικό-τις ΑΠΕ στα δάση και μαζί τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ,περιλαμβάνεται και στην αναφορά της για πλειοψηφίες που δεν πρέπει να υποτάσσεται το Σύνταγμα ή αναφέρεται μόνο σε πολιτικούς και τα ρέστα μια …γιορτή Δημοκρατίας την ώρα που η Ελλάδα καίγεται και στα καμένα θα δούμε ανεμογεννήτριες,όπως βλέπουμε ήδη σε παλαιότερα καμμένα;

Προφανώς δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε τι ακριβώς εννοεί η προεδρίνα και μάλλον και ο Λιγνάδης θα δυσκολευτεί-κατά τη γνώμη μας-να το θεωρήσει κάλυψη.

Αρα μας μένει η παραίτηση-βόμβα της Χρύσας Ρουμελιώτη και οι σκληρές αναφορές της ότι κάποιοι της ζήτησαν να είναι δουλική και κόλακας.Προφανώς εννοεί την ΕΡΤ των Ζουλαίων;

Η κ.Ρουμελιώτη προαναγγέλει βιβλίο,άρα είναι προφανές ότι κάτι χοντρό έχει συμβεί και αυτό ενισχύεται με τις αναφορές της σε “αξιοπρεπείς” και “κόλακες” και “δουλικούς” και στην ανάγκη να υπάρχουν βράχοι προστασίας της ανεξαρτησίας των δημοσιογράφων ,όπως παλαιοί διευθυντές ΜΜΕ.

Να θυμίσουμε ότι στο Λευκό Οίκο υπάρχουν δημοσιογράφοι που καλύπτουν ενοχλητικά για τον εκάστοτε πρόεδρο τα ρεπορτάζ της προεδρίας.

Ιδιαίτερα ο πρόεδρος Κλίντον βρήκε το μπελά του με τα πολλά άπλυτα που είχε σε φορέματα και σεξουαλικά.

Μόνο ο Τραμπ ζήτησε (φωτογραφίες πάνω) απο δημοσιογράφο να το “βουλώσει” ,αλλά δημόσια,ώστε να κριθεί και ο μεν και ο δε.

Εκείνος δεν το βούλωσε και τότε ο Τράμπ ζήτησε να φύγει και επιτέθηκε και στο Μέσο Ενημέρωσης που εργαζόταν.

Τότε(8/11/2018) ο Τράμπ είχε πει κατάμουτρα στον δημοσιογράφο Ακόστα του  περίφημου CNN:

«Θα σου πω τι. Το CNN πρέπει να ντρέπεται που δουλεύεις για αυτό. Είσαι αγενής, φρικτός άνθρωπος. Όταν μεταδίδεις ψευδείς ειδήσεις, πράγμα που κάνει το CNN, είσαι εχθρός του λαού!».

Διαβάστε την δημόσια ανακοίνωση παραίτησης της κ.Χρύσας Ρουμελιώτη της ΕΡΤ και κρίνετε  αν έχει σχέση με το ανάλογο περιστατικό με τον Τράμπ,είναι ηπιότερη,χειρότερη ή άσχετη περίπτωση:

Η ΔΗΛΩΣΗ- ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ

«Το χοντρό βιβλίο που άνοιξε στην πρώτη του σελίδα το 1989, κλείνει σήμερα με εκκωφαντικό κρότο το οπισθόφυλλό του. Το νέο που θα αρχίσει τώρα να γράφεται,θα είναι σίγουρα πιο ενδιαφέρον,απελευθερωμένο και δημιουργικό. Οι εξελίξεις εξάλλου που προδιαγράφονται μας θέτουν και πάλι το δίλημμα: αξιοπρεπείς, χρήσιμοι και αξιόπιστοι ή δουλικοί και κόλακες;

Στο δύσκολο παζλ προστίθενται δύο σκοτεινές ψηφίδες. Δεν υπάρχουν πια βράχοι, όπως η Βλάχου, ο Καραπαναγιώτης, ο Φυντανίδης, ο Παπαϊωάννου…που τα κύματα των παρεμβάσεων σπαγαν και μέναν στα γραφεία τους, χωρίς να αγγίζουν τη δουλειά των συντακτών. Και, Δυστυχώς, αυτό το ξέρουν, όσοι επιφανείς, αγνοώντας τις συνταγματικές επιταγές, παρεμβαίνουν.

ΤΙ ΜΈΝΕΙ ΛΟΙΠΌΝ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΕΙΣ; Η περιφρούρηση της αξιοπρέπειάς μας και η προάσπιση της αξιοπιστίας μας. Επ’ αυτού κρινόμαστε εξάλλου. Όχι από τους επιφανείς, αλλά από τους αναγνώστες, τους ακροατές και τους τηλεθεατές μας. Καλή ΔΥΝΑΜΗ σε όλους. Καλή ΞΕΚΟΎΡΑΣΗ,γιατί μας περιμένουν δύσκολα».

Κυρία προεδρίνα ποιούς επιφανείς εννοεί η κ.Ρουμελιώτη;

Εχουμε την άποψη ότι θα έπρεπε ήδη να έχετε εκδώσει ανακοίνωση για τόσο σοβαρό περιστατικό και να μας ενημερώνετε για το τι ακριβώς συνέβη,τι γνωρίζετε,αν έχετε σχέση με την παραίτηση,αν δεν έχετε εσείς καμία σχέση κλπ κλπ

Μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρας καμία τέτοια ανακοίνωση δεν υπάρχει στον “πίνακα”της προεδρίας.

Μήπως πρέπει να παραιτηθείτε να ησυχάσουν οι θεσμοί και τα αντίβαρά τους, δεδομένου ότι ανάλογο κλονισμό είχαν μόνο με τον κυρ Χρήστο;

Η μήπως εννοείτε ότι όπως δεν παραιτήθηκε ο κυρ Χρήστος και δεν κινδύνευσε ο θεσμός ,έτσι και εσείς δεν θα παραιτηθείτε και όλα καλά;

 

Πηγή

 

NBC archive footage shows Trump partying with Jeffrey Epstein in 1992

 

 

Προβολές : 427


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα