Κωδικός «Άλωση του ΠΑΣΟΚ» από παράκεντρα του Μαξίμου και της Κουμουνδούρου που θέλουν διπολισμό ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Κωδικός «Άλωση του ΠΑΣΟΚ» από παράκεντρα του Μαξίμου και της Κουμουνδούρου που θέλουν διπολισμό ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

15 Φεβρουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:112
Μοίρασέ το

 

Γι’ αυτό και θέλουν να τον συμπιέσουν και η ΝΔ να πάρει τους πιο κεντρώους αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ να πάρει τους πιο αριστερόστροφους.

Ουσιαστικά ο διπολισμός εξυπηρετεί και τους δύο.

 

Κωδικός «Άλωση του ΠΑΣΟΚ» από παράκεντρα του Μαξίμου και της Κουμουνδούρου που θέλουν διπολισμό ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ
Όλη η ουσία, επικεντρώνεται σ’ αυτές τις λίγες λέξεις, αλλά με λάθος προσημο:
“Ουσιαστικά ο διπολισμός εξυπηρετεί και τους δύο.”
Ο ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΣ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΔΥΟ ΕΒΡΑΙΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…
Ο ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…
Όποιος και να αναλάβει το ΠΑΣΟΚ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ…
ΤΟ ΠΑΣΟΚ, πρέπει να σβήσει τελείως ως κόμμα, και θα σβήσει… η πλειοψηφία που το στηρίζει είναι ηλικιωμένοι και κάτι ψυχοπαθή  κομματόσκυλα και οι περισσότεροι έχουν κάνει το μπόλι…
Οι δημοσκοπήσεις, είναι ΟΛΕΣ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ… ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ…
Η σημαντικότερη είδηση, είναι αυτή εδώ… και αυτή, θα πρέπει να ξυπνήσει αυτόν τον λαό, που σαν τα πρόβατα πάει στην κάλπη, εν γνώσει του ότι ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΘΕΥΟΝΤΑΙ… 
Επιπλέον οι μετακινήσεις από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ του Ανδρουλάκη, στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΩΛΗΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ…
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ…
Η ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Ούτε το βιβλίο του Καψή βγήκε τώρα τυχαία, ούτε η αποκάλυψη του GURDIAN.  ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.
Η ΝΔ θέλει να πάρει τους πιο κεντρώους από το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ τους πιο αριστερόστροφους

Kωδικός «Άλωση» του ΠΑΣΟΚ έχει σημάνει στο πολιτικό σύστημα καθώς ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι είναι ένας προνομιακός χώρος που μπορεί να δώσει ψηφοφόρους και να τονώσει τα ποσοστά τους.

Γι’ αυτό και θέλουν να τον συμπιέσουν και η ΝΔ να πάρει τους πιο κεντρώους αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ να πάρει τους πιο αριστερόστροφους.

Ουσιαστικά ο διπολισμός εξυπηρετεί και τους δύο.

Ποια είναι τα στοιχεία αυτά που μάς δείχνουν ότι και τα δύο επιτελεία προσπαθούν να διασπάσουν τη Χαριλάου Τρικούπη;

 

Μεταγραφές με υποσχέσεις θέσεων και καρεκλών

 

Καταρχάς, από πλευράς Νέας Δημοκρατίας βλέπουμε μία πρωτοφανή μεταγραφολογία.

Η ΝΔ τάζει θέσεις και οφίτσια σε στελέχη και έχει καταφέρει να φέρει γύρω στα 150 στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Πειραιώς.

Ασφαλώς, δεν μιλάμε για μεγάλοστελέχη αλλά μικρά στελέχη που δείχνει μία τάση.

Μετά τις μεταγραφές Σπυρόπουλου-Φτακλάκη-Καρανικόλα έρχονται άλλες δύο, της Χαράς Ντερμανάκη από τα Χανιά που έχει ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση και του Γιώργου Γουλτίδη από την Ημαθία με μακρά σταδιοδρομία στην τοπική αυτοδιοίκηση και κυρίως πολιτικός φίλος και πρώην συνεργάτης του Μιχάλη Χρυσοχοίδη.

 

Γιατί βγήκε το βιβλίο τώρα πριν τις εκλογές;

 

Επίσης, πέρα από τις μεταγραφές, στο προσκήνιο ήρθε και ένα βιβλίο που πολύ ύποπτα εκδόθηκε αυτή τη περίοδο.

Μιλάμε για το βιβλίο του δημοσιογράφου Παντελή Καψή που αναφέρει όλα τα παρασκήνια της περιόδου του 2007 όταν ο Βαγγέλης Βενιζέλος, ο Κώστας Σημίτης και η Διαπλοκή (εκδότες και επιχειρηματίες) προσπάθησαν να διώξουν τον Γιώργο Παπανδρέου από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Οι λεπτομέρειες δημιουργούν ένα μεγάλο ξεκατίνιασμα, υποβαθμίζοντας το ΠΑΣΟΚ και κάνοντας όλους να θυμηθούν το κακό παρελθόν του κόμματος το οποίο τα εκδοτικά συμφέροντα χρησιμοποίησαν πολλές φορές για να εξασφαλίσουν τα δικά τους συμφέροντα.

 

 

Διαρροή 1η: Ότι θα αρθεί η ασυλία Ανδρουλάκη

 

Μετά την ξαφνική υποβάθμιση του ΠΑΣΟΚ, την ώρα που προσπαθεί να ανταπεξέλθει δημοσκοπικά, ήρθαν δύο περίεργες διαρροές.

Η μία ότι οι βελγικές αρχές θα άρουν την ασυλία σε πολιτικό αρχηγό φωτογραφίζονται τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Η ιστορία είναι λίγο πολύ γνωστή και την έχουν αναπαραγάγει και φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.

Ωστόσο, στη Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν ότι έχει προέλθει από δάκτυλο ΣΥΡΙΖΑ –αλλά αναπαράγεται και από τους επικοινωνιακούς βραχίονες του Μαξίμου- που θέλει να συνεχίσει ένα αφήγημα « ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι εκβιαζόμενος, διότι κάτι βρήκαν οι υποκλοπές».

 

Διαρροή Νο 2: Έρχεται νέος κύκλος αποκαλύψεων για το ΠΑΣΟΚ

 

Αφού, λοιπόν, κάποιοι κύκλοι συντηρούν το αφήγημα ότι «το ΠΑΣΟΚ μετά την Εύα Καιλή, θα έχει θέμα και με τον πρόεδρό του, επίσης ευρωβουλευτή που είχε επαφές και διασυνδέσεις με ρώσους και κινέζους αξιωματούχους», προσπαθούν να υποβαθμίσουν και άλλο το ΠΑΣΟΚ που κάποια στιγμή έφτασε στις δημοσκοπήσεις να έχει και 16,5%.

 

Γι’ αυτό, και βγήκε ξαφνικά άλλη μία διαρροή ότι υπάρχει η τρίτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου που αναλύει τί έγινε την περίοδο Σημίτη ειδικά με τα θέματα των εξοπλισμών που τον έστειλαν κάποτε στην φυλακή. Και αυτό, όμως, βαίνει ενάντια στο ΠΑΣΟΚ καθώς βάζει στο στόχο πρόσωπο που στηρίζει τον Νίκο Ανδρουλάκη.

 

 

Προπαγάνδα

Συνεπώς, υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι έχει ανοίξει ένας κύκλος προπαγάνδας που σκοπό έχει να κοντύνει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές που έρχονται.

Για αυτό και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θα δώσει απαντήσεις από το βήμα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, θα μιλήσει στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, με θέμα (ντροπιαστικό για τη χώρα μας) τη «διάβρωση του κράτους δικαίου, το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών και την ελευθερία του Τύπου» στην Ελλάδα.

 

Μαξιμιλιανός

 

Πηγή

Προβολές : 112


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα