Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Από τον πραγματικό Σωτήρα Ιησού Χριστό στον ψευδο-Σωτήρα Κυριάκο Μητσοτάκη

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Από τον πραγματικό Σωτήρα Ιησού Χριστό στον ψευδο-Σωτήρα Κυριάκο Μητσοτάκη

21 Ιουνίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:644
Μοίρασέ το

H βλάσφημη αυτή κίνηση μερίδας της πατρινής κοινωνίας πιστοποιεί ότι ζούμε μέσα στην καρδιά του Θαυμαστού (δηλ. του Σιχαμερού) Ανάποδου Κόσμου.

Επίκειται το ανάποδο πέρασμα από τα πατρινά βάγια στην αθηναϊκή σταύρωση;

Καλλιόπη Σουφλή

 

Την Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023, στην Πάτρα, ο όχλος της Νέας Δικτατορίας υποδέχθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με δάφνες και βάγια που στρώθηκαν στην άσφαλτο

, από την οποία θα περνούσε ο πάλαι ποτέ παλιάτσος με το χιτλερικό μουστάκι, πλέον όμως αδιαφιλονίκητος και ανίκητος Σούπερμαν.

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αχαΐα και την Πάτρα είχε προγραμματισθεί αρχικώς για την περασμένη Τετάρτη, αλλά ανεβλήθη λόγω του ψευδεπίγραφου Εθνικού Πένθους που κηρύχθηκε μετά το ναυάγιο της Πύλου.

H βλάσφημη αυτή κίνηση μερίδας της πατρινής κοινωνίας πιστοποιεί ότι ζούμε μέσα στην καρδιά του Θαυμαστού (δηλ. του Σιχαμερού) Ανάποδου Κόσμου.

Το συμβολικό αναποδογύρισμα είναι προφανές:

  • Τον πραγματικό Σωτήρα μας, Ιησού Χριστό, καθήμενον επί πώλον όνου, υποδέχθηκε με βάγια στα Ιεροσόλυμα όχλος πολύς εκ των Ιουδαίων.
  • Τον ψευδο-Σωτήρα μας, εποχούμενο επί ΒΜW Χ5

    , Κυριάκο Μητσοτάκη, o οποίος αξίζει να θυμηθούμε ότι στις 13 Μαρτίου 2022, εντός του ναού του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι Κωνσταντινουπόλεως, είχε δολοφονήσει την θεμελιωδέστερη προσευχή όλων των Χριστιανών, δηλαδή το Πάτερ-Ημών

    , υποδέχθηκε με βάγια όχλος πολύς εκ των Πατρινών.

Η ανάποδη αντιστοίχηση είναι η εξής:

Στους Ιουδαίους άρμοζε η ευαγγελική ρήση:

«μὴ φοβοῦ, θύγατερ Σιών· ἰδοὺ ὁ βασιλεύς σου ἔρχεται καθήμενος ἐπὶ πῶλον ὄνου».

Στους Πατρινούς, αρμόζει η εξής παράφραση της προαναφερθείσας ευαγγελικής ρήσης:

«φοβού, θύγατερ Πατρών· ἰδοὺ ὁ ψευδο-βασιλεύς σου ἔρχεται ἐποχούμενος ἐπὶ BMW».

Όποιος, όμως, λατρεύεται από τον όχλο ως Σωτήρας, κινδυνεύει να στοχοποιηθεί, αργά ή γρήγορα, ως «εχθρός του λαού».

Έτσι, ο πραγματικός Σωτήρας μας βίωσε το μεταπτωτικό αναποδογύρισμα που αποτυπώνεται στην φράση:

«από το Ωσαννά στο Σταυρωθήτω».

Αν η θεωρία του Θαυμαστού Ανάποδου Κόσμου ισχύει απαρεγκλίτως σε όλη της την έκταση, τότε, εφόσον εν έτει 2023 ο όχλος λατρεύει έναν ψευδο-Σωτήρα, θα πρέπει μάλλον να θεωρηθεί αναμενόμενη, κατά μείζονα λόγο, μια αντίστοιχη μετάπτωση, η οποία θα σημάνει το ακόλουθο πέρασμα:

από τα βάγια της πατρινής ασφάλτου στα καρφιά της αθηναϊκής σταύρωσης!

 

3

Η «δολοφονία» της Κυριακής Προσευχής από τον αντίχριστο μασκοφόρο Κυριάκο

Η «δολοφονία» της Κυριακής Προσευχής από τον αντίχριστο μασκοφόρο Κυριάκο

·
14 Μαρτίου 2022

 

Πηγή

Προβολές : 644


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα