Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Είμαστε (διαρκώς) σε «πόλεμο»: τώρα όχι με τον «αόρατο εχθρό» αλλά με τις «καταστροφικές δυνάμεις της φύσης»

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Είμαστε (διαρκώς) σε «πόλεμο»: τώρα όχι με τον «αόρατο εχθρό» αλλά με τις «καταστροφικές δυνάμεις της φύσης»

29 Ιουλίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:506
Μοίρασέ το

 

 

Αδιάλειπτη πολεμική προπαγάνδα

Σε μια εποχή που όλες οι μεγάλες ιδέες έχουν χάσει την αξιοπιστία τους, ο φόβος ενός εχθρού-φαντάσματος είναι ό,τι απέμεινε στους πολιτικούς για να διατηρήσουν την εξουσία τους.

Το κείμενο αφιερώνεται στην μνήμη των δύο αδικοχαμένων πιλότων, Χρήστου Μουλά και Περικλή Στεφανίδη, που δυστυχώς δεν θα είναι η τελευταία «πολεμική» απώλεια, αφού ο ελληνικός λαός δεν εννοεί να ανοίξει τα μάτια του και να δει επιτέλους καθαρά ποιος τον πολεμά.

Τόσες χιλιάδες πια αποδείξεις, ότι ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του μας οδηγούν στον απόλυτο όλεθρο και την καταστροφή…
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΧΝΑΜΕ;;;
ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ;;;
Καλλιόπη Σουφλή

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης


«Δεν έχει σημασία αν γίνεται πραγματικά πόλεμος και αφού δεν είναι δυνατόν να υπάρξει καμιά αποφασιστική νίκη, δεν έχει σημασία αν ο πόλεμος πηγαίνει καλά ή άσχημα. Αυτό που είναι απαραίτητο, είναι να υπάρχει πολεμική κατάσταση. Η συστηματοποίηση της νοημοσύνης που απαιτεί το Κόμμα από τα μέλη του, και που επιτυγχάνεται πιο εύκολα σε μια ατμόσφαιρα πολέμου, είναι τώρα σχεδόν παγκόσμια, αλλά παρατηρείται όλο και πιο έντονα όσο ψηλότερα ανεβαίνει κανείς στην κλίμακα της κοινωνικής θέσης».
Όργουελ, 1984, μτφ.: Ν. Μπάρτη, εκδ. Κάκτος, Αθήνα 1978, σελ. 190.

Επειδή ένα μεγάλο μέρος των πολιτών ξεχνά πολύ εύκολα, θα ήταν χρήσιμο να θυμηθούμε τι είχε πει ο «πολεμοχαρής προστάτης» τους στο διάγγελμα της 17ης Μαρτίου 2020.

Θεωρώντας ότι απευθύνεται σε βρέφη που τους αρέσουν τα παραμύθια με δράκους, λιοντάρια και αόρατα πνεύματα, ανακοίνωσε δραματικά ότι:

«Είμαστε σε πόλεμο. Με έναν εχθρό που είναι αόρατος αλλά δεν είναι ανίκητος. […] ο εχθρός είναι αόρατος και ύπουλος»

.

Το πρωθυπουργικό διάγγελμα έβριθε αναρίθμητων πολεμικών όρων, τους οποίους θα ζήλευε ακόμη και ένας γνήσιος στρατηγός που θα μιλούσε στους στρατιώτες του πριν πάνε στο πολεμικό μέτωπο.

Ας θυμηθούμε τους πολεμικούς όρους που υπήρχαν στο πρωθυπουργικό γλωσσάρι (τρομομιλία) της 17ης Μαρτίου:

  • Πόλεμος (είμαστε σε πόλεμο / ο πόλεμος συνεχίζεται / Κάτω από αυτήν τη σημαία [ενν.: της Ευρώπης] θα πολεμήσουμε / Όλοι, άλλωστε, μιλούν για συνθήκες πολέμου / και η οικονομία οφείλει να είναι οικονομία πολέμου)
  • Μάχη (είμαστε στην αρχή της μάχης / τον συντονισμό της μάχης έχει πλέον η Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας)
  • Εχθρός (αόρατος / ύπουλος / όχι ανίκητος)
  • Όπλα (το μεγαλύτερο όπλο κατά του κορωνοϊού παραμένει, πάντως, η καθημερινή μας στάση)
  • Νίκη (η νίκη θα έλθει μόνον αν… / ο εχθρός δεν είναι ανίκητος)
  • Στρατιώτες (πειθαρχημένοι στρατιώτες)
  • Μαχητές (μαχητές νοσοκομείων)
  • Ήρωες (ήρωες με λευκές και πράσινες μπλούζες)
  • Θύματα (να περιοριστεί η πανδημία, που θα έχει θύματα)
  • Νικητές (Οι Έλληνες θα βγούμε και πάλι νικητές).

Με όλους αυτούς τους όρους δεν ακούσαμε διάγγελμα αλλά πολεμικό ανακοινωθέν, από το οποίο, όμως, έλειπαν δύο κρίσιμες λέξεις: η αιχμαλωσία και οι αιχμάλωτοι. Επομένως, ήταν αναμενόμενο ότι οι καλόπιστοι πολίτες που θα το άκουγαν, δεν θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστοι από την προσπάθεια του ψευτοστρατηγού να τους μυήσει ύπουλα στο βαρύ πολεμικό κλίμα.


Κάπως έτσι, οι τρομοκρατημένοι Νεοέλληνες έφαγαν αμάσητο το αφήγημα του «φονικού αόρατου εχθρού» και δέχθηκαν να αυτοκλειδωθούν στα ιδιωτικά κλουβιά τους, να φορούν μονή και διπλή μάσκα και λίγο αργότερα να απλώσουν μπράτσο σε μια ύπουλη βελόνα, προκειμένου να νικήσουν τον κορωνοϊό!

Τρία χρόνια μετά, ο αθεόφοβος και θεομπαίχτης «προστάτης» των βρεφοποιημένων Νεοελλήνων, βρήκε την ευκαιρία να επαναπροωθήσει το κλιματικό αφήγημα και να ξαναπαίξει στο νεοταξίτικο γραμμόφωνο το πληκτικό πολεμικό εμβατήριο που νομίζει ότι θα μας νανουρίσει όπως ακριβώς και επί κορωνοϊού. Αυτήν την φορά, όχι από την τηλεόραση αλλά από το βήμα της Βουλής, δήλωσε:

«Είμαστε αυτή την στιγμή σε πόλεμο προσανατολισμένοι αποκλειστικά στο μέτωπο της φωτιάς.

Θα ξαναφτιάξουμε αυτά που χάσαμε.

Θα αποζημιώσουμε αυτούς που χτυπήθηκαν.

Δεν πιστεύω ότι μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι από αυτήν την δοκιμασία το κράτος απουσιάζει. Το αντίθετο. Ήταν παρόν, ενισχυμένο όσο ποτέ. Με περισσότερα εναέρια μέσα, με περισσότερους πυροσβέστες.

Παρά την πρωτοφανή επέλαση της φωτιάς δεν χάθηκε καμία ζωή».


Όπως μετά την συμφορά των Τεμπών, έτσι και μετά την συμφορά των πυρκαγιών ο δαιμόνιος προπαγανδιστής χρησιμοποίησε καρμπόν ορολογία, που συνίσταται σε ψευδολογία και παροχολογία για να κάνει το μαύρο άσπρο και να κλείσει προληπτικά τα στόματα των αγανακτισμένων.

Τούτη την φορά ως μαχητές και ήρωες δεν προβλήθηκαν οι υγειονομικοί και οι γιατροί, αλλά πρωτίστως οι πυροσβέστες (και, δευτερογενώς, οι ίδιοι οι κάτοικοι των πυρόπληκτων περιοχών!).

Με αφορμή τον θάνατο των δύο πιλότων που έπεσαν ηρωικά στο νέο πολεμικό μέτωπο, ο ανεκδιήγητος Κυρ. Μητσοτάκης εξέδωσε ανερυθρίαστα το ακόλουθο πολεμικό ανακοινωθέν:

«Οι Έλληνες θρηνούμε, σήμερα, τον τραγικό χαμό των πιλότων μας Χρήστου Μουλά και Περικλή Στεφανίδη στην Εύβοια. Έδωσαν τη ζωή τους, σώζοντας ζωές. Αποδεικνύοντας πόσο ριψοκίνδυνες είναι οι καθημερινές αποστολές τους στην κατάσβεση των πυρκαγιών. Αλλά και πόσο μεγάλη είναι η αυταπάρνηση των μαχητών της πρώτης γραμμής. Η Πολιτεία στέκεται με σεβασμό στο πλευρό των οικογενειών των δύο ηρώων. Είναι δύο παιδιά, δύο αδέλφια όλων μας. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν το εθνικό πένθος για την απώλειά τους. Σφίγγουμε, λοιπόν, τα δόντια

και μετατρέπουμε τη σιωπή μας σε δύναμη. Στη μνήμη τους, συνεχίζουμε τον πόλεμο με τις καταστροφικές δυνάμεις της φύσης»

.

Δεν είναι τυχαίο ότι προ ημερών είχε ξεπεταχθεί ο μπασκετμπολίστας με το περουκίνι, λέγοντας:

«Είναι λάθος η λέξη πυροσβέστης. Στα αγγλικά είναι firefighter. Οι άνθρωποι είναι μαχητές, είναι κάθε μέρα στην κόψη του ξυραφιού και ρισκάρουν τη ζωή τους για εμάς».

Όποιος απορεί πώς είναι δυνατόν ένας μπασκετμπολίστας να μας κάνει γλωσσικές υποδείξεις, εκκινεί από εσφαλμένη βάση:

Ο κ. Κικίλιας έκανε απλώς πολεμική προπαγάνδα και όχι μάθημα γλώσσας, αν και η γλώσσα (ιδιαιτέρως η στρεβλή και ανάποδη) είναι το sine qua non όπλο της προπαγάνδας:

Όποιος αλλάζει τις λέξεις, επιδιώκει να αλλάξει τα μυαλά των βομβαρδιζόμενων και να τα φέρει στα νερά του.

Εφαρμόζοντας το εγχειρίδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ο… πετυχημένος Υπουργός, που, όλως τυχαίως, είχε επιλεγεί να (δια)κοσμήσει το Υπουργείο Υγείας και στον πόλεμο κατά του αόρατου εχθρού, ευθυγραμμίσθηκε με την πολεμική λογική που λανσάρει συνεχώς και αδιαλείπτως η πατριδοκτόνα κυβέρνηση της Νέας Δικτατορίας, θεωρώντας ότι, μέσω της πολεμικής ορολογίας, συσπειρώνονται ευκολότερα τα φοβισμένα βρέφη-χαϊβάνια, για να πολεμούν χέρι-χέρι (ή μπράτσο-μπράτσο) τους εναλλασσόμενους μπαμπούλες, δεχόμενα να εκτελούν αδιαμαρτύρητα όλες τις εντολές που τους δίδουν οι στρατηγοί της κυβέρνησης.

Κατά τρόπο απολύτως προβλέψιμο, ο Κυρ. Μητσοτάκης έριξε και πάλι το φταίξιμο στις (δήθεν ανθρωπόμορφες) καταστροφικές δυνάμεις της Φύσης για να καταλήξει στην ανελέητα προπαγανδιζόμενη κλιματική κρίση. Είπε:

«Η κλιματική κρίση είναι ήδη εδώ και θα εκδηλώνεται όλο και περισσότερο με μεγαλύτερες καταστροφές, γι’ αυτό και η κυβέρνηση οφείλει να μην αρκείται στην όποια πρόοδο αλλά να προσαρμόζουμε γρήγορα τα σχέδια μας στις νέες συνθήκες. Αλλά απαιτείται και αλλαγή κουλτούρας από όλους»

.

(Πάλι μας ζητά να αλλάξουμε, την ώρα που εκείνος μένει σταθερά αναλλοίωτος!)

Με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέκαυσαν την Εύβοια και την Βαρυμπόμπη, στην συνέντευξη Τύπου της 12ης Αυγούστου 2021, υπολαμβάνοντας για μία ακόμη φορά ότι απευθύνεται σε πολίτες-βρέφη, είχε παίξει την ίδια φρικαλέα κασέτα:

Όπως ξέρετε, βρισκόμαστε ήδη στην 10η ημέρα μιας πρωτοφανούς επίθεσης της Φύσης, με πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε ολόκληρη τη χώρα, την δύναμη των οποίων, δυστυχώς, τροφοδότησε ένας πρωτοφανής καύσωνας αλλά και μία πολύμηνη ξηρασία (βλ. το βίντεο που ακολουθεί).

 

 


Η επίκληση της κλιματικής κρίσης ως επιπρόσθετης απειλής για την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών συνιστά έναν ακόμη μπαμπούλαχρήσιμο εργαλείο στη φαρέτρα του πολυμορφικού ολοκληρωτισμού, το οποίο οι εξουσιαστικές ελίτ αναμένεται να εκμεταλλευθούν στο έπακρον προς την κατεύθυνση του ασφυκτικού ελέγχου των λαών.

Κατά το ευφυές σχόλιο του Άνταμ Κούρτις, συγγραφέως και παραγωγού του ντοκυμαντέρ «Η δύναμη των εφιαλτών. Η ανάδυση της πολιτικής του φόβου»

:

Σε μια εποχή που όλες οι μεγάλες ιδέες έχουν χάσει την αξιοπιστία τους, ο φόβος ενός εχθρού-φαντάσματος είναι ό,τι απέμεινε στους πολιτικούς για να διατηρήσουν την εξουσία τους.

Και τώρα ας κάνουμε ξανά μια πολύτιμη αναδρομή στο διάγγελμα της 17ης Μαρτίου 2020. Τότε ο πατερ(κ)ούλης-προστάτης των βρεφοποιημένων Ελλήνων είχε δηλώσει προφητικά:

«Στο επόμενο δίμηνο ο κίνδυνος θα γιγαντώνεται. Γι’ αυτό και θα ακολουθήσουν νέοι περιορισμοί. Και θα πρέπει όλοι να δείξουμε πειθαρχία».

«Η νίκη θα έλθει μόνον αν όλοι –ο καθένας ξεχωριστά– φανούμε πειθαρχημένοι στρατιώτες σε αυτόν τον “πόλεμο της ζωής”».

«Όσοι φέρονται αντικοινωνικά θα τιμωρούνται παραδειγματικά. Γιατί θα έχουν εγκληματήσει διπλά: Κατά του νόμου και κατά της ζωής».

Αντίστοιχη πρόβλεψη για νέες πυρκαγιές που θα ξεσπάσουν μετά βεβαιότητος, αλλά και έκκληση για πειθαρχία-υπακοή ακούσαμε από τα χείλη του προ ημερών εκ Βρυξελλών, όταν αναφέρθηκε στις οδηγίες που θα δίνει στους πυροπλήκτους η Γενική Γραμματεία Πολιτικής [ίσως ορθότερα: Πολεμικής] Προστασίας με στόχο την αντιμετώπιση του… νέου εχθρού των Νεοελλήνων, δηλ. της Φύσης!

 


Εκείνο, λοιπόν, που μένει να συμβεί, όταν θα εδραιωθεί το αφήγημα της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής και θα περάσουμε στην φάση των νέων απάνθρωπων μέτρων, είναι να προβλεφθεί η παραδειγματική τιμωρία όσων θα διανοηθούν να το αμφισβητήσουν. Θα πρόκειται φυσικά για μία ακόμη κατηγορία αρνητών από την οποία θα πρέπει να απαλλαγεί το δήθεν δημοκρατικό σύστημα του κυρίαρχου ρεύματος που παπαγαλίζει συντονισμένα το ίδιο ποιηματάκι.

Όποιος επιθυμεί να εντρυφήσει στην εργαλειοποίηση της κλιματικής κρίσης και στην δαιμονοποίηση της δήθεν εχθρικής Φύσης για την προώθηση των σατανικών σκοπών της Νέας Τάξης Πραγμάτων που έχει βαλθεί να κάνει τον πλανήτη άνω-κάτω, μπορεί να διαβάσει τις σελίδες 239 επ. της τρίτης έκδοσης του βιβλίου «Από την πανδημία στην κλιματική αλλαγή. Συντονισμένα τρομο-κράτη σε φόντο παγκόσμιας διακυβέρνησης» (εκδ. Αλφειός, Αθήνα 2023).

Κι όποιος επιθυμεί να κατανοήσει ποιον (κάθε άλλο παρά αθώο) σκοπό εξυπηρετεί η χρήση πολεμικών μεταφορών, μπορεί να διαβάσει τις σελίδες 87 επ. της τρίτης, επικαιροποιημένης έκδοσης του βιβλίου «Από την τρομοκρατία στην πανδημία. Υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις στον πόλεμο κατά του αόρατου εχθρού» (εκδ. Αλφειός, Αθήνα 2023).

Επί παραδείγματι, στην σελίδα 88 αξιοποιούνται οι αναλύσεις του Τζόναθαν Τσάρτερις-Μπλακ (Jonathan Charteris-Black) από το βιβλίο του «Μεταφορές για τον κορωνοϊό. Αόρατος εχθρός ή αποκάλυψη των ζόμπι;» (Metaphors of Coronavirus. Invisible Enemy or Zombie Apocalypse?, Palgrave Macmillan, Switzerland 2021, σελ. 32 επ.), όπου αναφέρεται ότι:

«Η πολεμική πλαισίωση μιας κρίσης είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να κεντρίσουν οι πολιτικοί την προσοχή του κόσμου και να τον ωθήσουν να εστιάσει πάνω στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Επίσης, ο φόβος που προκαλείται από τη χρήση πολεμικών μεταφορών μπορεί να κινητοποιήσει τους πολίτες να αλλάξουν τα πιστεύω τους και να αναλάβουν δράση συμμετέχοντας στη λύση ζητημάτων που είναι σημαντικά για την κοινωνία».

Στην ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων έχουν συσσωρευθεί:

Συνεχείς πολεμικές φαντασιώσεις, εχθροί-μπαμπούλες παντού, επαναμβανόμενες απώλειες μαχητών και αμάχων, απέραντη καμένη γη, αμέτρητα μέτρα που στραγγαλίζουν τις ελευθερίες των πολιτών και τους εξευτελίζουν.

Πόσο δίκιο είχε ο Όργουελ, όταν στο δυστοπικό του μυθιστόρημά του, το “1984“, έγραφε ότι:

«Δεν έχει σημασία αν γίνεται πραγματικά πόλεμος, […] δεν έχει σημασία αν ο πόλεμος πηγαίνει καλά ή άσχημα. Αυτό που είναι απαραίτητο, είναι να υπάρχει πολεμική κατάσταση».

Κι έτσι, με τους ψευτοπολέμους, (απ)αλλοτριώνεται όχι μόνο η γη αλλά και το μυαλό μας.

Αν κάτι πρέπει να κρατήσουμε καλά στο μυαλό μας, ώστε να μην το χάσουμε, είναι τούτο:

Ό,τι μας λένε, όπως μας το λένε, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ύπουλη και αδιάκοπη προπαγάνδα. Και ως γνωστόν, η προπαγάνδα πάει πακέτο με τον πόλεμο (αρκεί να μελετήσει κανείς τους λόγους που έβγαζε ο Πάουλ Γιόζεφ Γκαίμπελς [βλ. την ασπρόμαυρη φωτογραφία αμέσως πιο πάνω], Υπουργός Προπαγάνδας της Ναζιστικής Γερμανίας από το 1933 έως το 1945, για να αντιληφθεί τι είδους πόλεμο έχουμε σήμερα).

Μόνο που όταν ο πόλεμος δεν διεξάγεται κυριολεκτικά αλλά μεταφορικά, τότε η προπαγάνδα είναι απίστευτα σατανική, διότι στοχεύει στην άλωση του μυαλού μας: Νομίζοντας ότι έχουμε πόλεμο, παραδίδουμε ειρηνικά στον εχθρό ό,τι, για να μας το πάρει, θα έπρεπε να ανοίξει πραγματικό πυρ εναντίον μας, πληρώνοντας βαρύ τίμημα, ενώ τώρα το παίρνει εύκολα, γρήγορα και ανέξοδα, αφού του το δίνουμε μόνοι μας χωρίς καμία αντίσταση.

Η προπαγάνδα είναι ο δούρειος ίππος που εισχωρεί στο μυαλό μας και διαβάλλει την σκέψη μας, πείθοντάς μας να συσπειρωνόμαστε σε ένα κοινό-γρανιτένιο μέτωπο ενάντια σε έναν κατασκευασμένο εξωτερικό εχθρό-φάντασμα, την ώρα που ο πραγματικός εχθρός βρίσκεται ήδη εντός.

Ας το συνειδητοποιήσουμε:

Εχθρός μας δεν είναι η Φύση, εχθρός μας είναι αυτός που δαιμονοποιεί την Φύση, παρότι πρόκειται για το θαυμαστό δημιούργημα του Τριαδικού Θεού μας.

Δεν πολεμά η Φύση τον άνθρωπο, αλλά ο άνθρωπος την Φύση. Όποιος, λοιπόν, βαπτίζει εχθρό μας ό,τι είναι φίλος και αρωγός μας, προσφέρει φρικτές υπηρεσίες στον άρχοντα του Ανάποδου Κόσμου, δηλαδή τον μισάνθρωπο Δ Ι Α Β Ο Λ Ο!

Η ίδια η ονομασία του προδίδει τα έργα και τις τεχνικές του:

Ο διάβολος διαβάλλει, όπως ακριβώς η προπαγάνδα!

Όποιος ενδιαφέρεται να αντιληφθεί γρήγορα-εύκολα-σίγουρα την μέθοδο φασόν που ακολουθεί ο Κυρ. Μητσοτάκης και τα γιουσουφάκια του κόμματός του, με σκοπό να τρομοκρατούν τους Νεοέλληνες υποβάλλοντάς τους την ιδέα ότι έχουμε πόλεμο με αόρατους εχθρούς και καταστροφικές δυνάμεις της Φύσης, δεν έχει παρά να απολαύσει το ακόλουθο βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο.


Αφού το παρακολουθήσει, ας καταγράψει τέσσερεις εξισώσεις:

  • Κορωνοϊός = καύσωνας/πύρινη λαίλαπα = εχθρός.
  • Εχθρός = υγειονομική κρίση = κλιματική κρίση.
  • Η αντιμετώπιση του εχθρού γίνεται σε πολεμικό κλίμα.
  • Τα έκτακτα μέτρα για την προστασία των αμάχων, όπως συμβαίνει σε κάθε πόλεμο, οδηγούν σε απώλεια ζωών και ψαλιδίζουν τα θεμελιώδη δικαιώματα του ανθρώπου.

Παραβολικό συμπέρασμα:

Όταν ένα ανδρόγυνο αναθέτει την βάπτιση κάθε παιδιού που γεννούν στον ίδιο νονό και, ταυτοχρόνως, επιλέγουν πάντοτε το ίδιο αρσενικό παρατσούκλι (πόλεμος!), τότε όσοι πολίτες, ανυποψίαστοι για την σκευωρία που συντελείται, ανταποκρίνονται σταθερά στο προσκλητήριο της βάπτισης και δίνουν το παρών στο μυστήριο, θα έρθει κάποια στιγμή που είτε θα δηλητηριασθούν από τα μουχλιασμένα κουφέτα είτε θα παγιδευθούν ανεπιστρεπτί στον χώρο της βάπτισης.

Αν, στην επόμενη πολεμική ονείρωξη του τυραννικού και σατανικού ανδρόγυνου, οι καλεσμένοι δεν διαταράξουν την θρησκευτική συνάθροιση, γιουχάροντας με όλη τους την δύναμη τους συντελεστές του μισάνθρωπου μυστηρίου, τότε θα είναι άξιοι της τύχη τους.

Ταυτοχρόνως, όμως, θα έχουν πάρει στον λαιμό τους και όσους αφυπνισμένους καλεσμένους αρνούνται συνειδητά να ευλογήσουν την ενιαία ονοματοδοσία των διαβολοτέκνων.

Το τυραννικό ανδρόγυνο που σκαρφίζεται το ίδιο πολεμικό παρατσούκλι είναι τόσο σατανικό που, για το ξεκάρφωμα, προσποιείται ότι «θα είναι αμείλικτος ο πέλεκυς για τους εμπρηστές»!

Έτσι ακριβώς ενεργεί και ένας στυγερός δολοφόνος που βγαίνει παραπλανητικά στα κανάλια σε ρόλο οργισμένου ηθοποιού και ορκίζεται εκδίκηση για τον χαμό της συζύγου του, ενώ την δολοφονία έχει διαπράξει ο ίδιος!

Το τυραννικό και σατανικό ανδρόγυνο νομίζει ότι οι καλεσμένοι του αποτελούνται αποκλειστικά από άτομα ακαταλόγιστα (τέτοια είναι πρωτίστως τα βρέφη) ή μειωμένου καταλογισμού. Ευτυχώς, όμως, πληθαίνουν συνεχώς όσοι έχουν καταλάβει πώς παίζεται το σατανικό παιχνιδάκι του κάθε Μητσοτάκη. Το φλέγον ερώτημα είναι πώς θα σταματήσει αυτό, προτού βρεθούμε όλοι με την πλάτη στον τοίχο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ανωτέρω κείμενο αφιερώνεται στην μνήμη των δύο αδικοχαμένων πιλότων, Χρήστου Μουλά και Περικλή Στεφανίδη, που δυστυχώς δεν θα είναι η τελευταία «πολεμική» απώλεια, αφού ο ελληνικός λαός δεν εννοεί να ανοίξει τα μάτια του και να δει επιτέλους καθαρά ποιος τον πολεμά.

Μόλις που χρειάζεται να αναφερθεί ότι η αποκρουστική δήλωση που έκανε στην Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θ. Λιβάνιος για την συντριβή του πυροσβεστικού αεροσκάφους («Δυστυχώς, ή ευτυχώς η ζωή συνεχίζεται, οπότε…»)

θα έπρεπε να σημάνει αυτομάτως το πολιτικό τέλος του.

 


1

Βλ. και:

Συμπληρώνοντας δύο χρόνια πολέμου κατά του αόρατου εχθρού

·
17 Μαρτίου 2022
Συμπληρώνοντας δύο χρόνια πολέμου κατά του αόρατου εχθρού

Όταν εκείνοι που διευθύνουν τις τύχες αυτού του πλανήτη, καθοδηγούμενοι από τις οδηγίες του αόρατου μαριονετίστα, θέτουν ως στόχο τους να αλλάξουν τον κόσμο εγκαθιδρύοντας μια νέα κανονικότητα, το πρώτο πράγμα που έχουν να κάνουν είναι να τρομάξουν, όσο περισσότερο μπορούν, τους

2

Η φράση αυτή (σφίγγουμε τα δόντια) είναι μία ακόμη φετιχιστική φράση του Κυρ. Μητσοτάκη. Ακριβώς αυτήν είχε χρησιμοποιήσει και στις φωτιές του Αυγούστου 2021. Βλ. εδώ: https://www.primeminister.gr/2021/08/09/27209

 

5

Αναδεικνύεται από τον Ζύγκμουντ Μπάουμαν, Ρευστοί καιροί. Η ζωή την εποχή της αβεβαιότητας, μτφ.: Κ. Γεώρμας, εκδ. Μεταίχμιο, Αθήνα 2008, σελ. 37.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

 

Vitruvian Mann

Παρατήρησα οτι τα μέσα μαζικής προπαγάνδας καταφεύγουν στην ενοχοποίηση κάποιων εκ των θυμάτων απο τις πυρκαγιές, προβάλλοντας το γεγονός οτι είχαν παρακούσει τις εντολές του κρατικού μηχανισμού και αντί να εκκενώσουν τις περιοχές τους, παρέμειναν προκειμένου να σβήσουν τις φωτιές. Με τον ίδιο τρόπο επι πλανδημίας προσπαθούσαν να προβάλλουν συνεχώς οτι όσοι πεθαίνουν είναι γιατί δεν υπάκουσαν την οδηγία των ειδικών για εμβολιασμό και παρέμειναν ανεμβολίαστοι. Επίσης προβάλλεται και ο παγκόσμιος χαρακτήρας του αόρατου εχθρού (“φλέγεται όλη η Μεσόγειος – Ελλάδα, Ιταλία, Αλγερία”) όπως επί πλανδημίας προβαλλόταν το επιχείρημα οτι για να λαμβάνονται παρόμοια μέτρα σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτό σημαίνει οτι είναι σωστά.

 

Filio Riga

Επειδή όντως έχουμε πόλεμο, στον πόλεμο παίρνεις “όπλα”!! Κι αυτόν που πάει να σου φάει τη χώρα σου, τα παιδιά σου (το μέλλον) και τη ζωή σου, απλά τον “σκοτώνεις”, πριν σε σκοτώσει… Αυτό έκαναν κι οι πρόγονοι μας… Αυτό οφείλουμε να κάνουμε κι εμείς!!!!

Maria Joseph

Αυτό που εντέχνως μας αποκρύπτει κάθε κυβερνητικά τοποθετημένο πιόνι της νέας τάξης είναι η αληθινή φύση του “πολέμου” που ευαγγελίζονται. Ναι, το- κάθε φορά ανανεωμένο- πρόσωπο του “πολέμου” που αναφέρουν είναι υπαρκτό. Απλά δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχτούν ότι το πραγματικό πρόσωπο ή πιο σωστά η κορωνίδα αυτών των “πολέμων” που εφευρίσκει το σύστημα για να κρατάει πειθήνια τα προβατάκια του, ως “καλός” τσοπάνης και κατά την ρήση του σοφού λαού μας που λέει ότι “ο φόβος φυλάει τα έρμα”, είναι ο πόλεμος ενάντια στην κοινή λογική και την κριτική σκέψη. Κάθε φορά που εμφανίζεται ένας τάχα μου νέος και πολεμοχαρής “εχθρός” προ των πυλών στην ουσία γίνεται και μια νέα επίθεση στο συλλογικό υποσυνείδητο και ασυνείδητο των πολιτών και μια εκ νέου προσπάθεια λεηλάτησης της στοιχειώδους λογικής.

 

Πηγή https:https://kvathiotis.substack.com/p/ab7

Προβολές : 506


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα