Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Επικαιροποίηση της εμβολιαστικής προπαγάνδας και στο βάθος «νόσος Χ»”

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Επικαιροποίηση της εμβολιαστικής προπαγάνδας και στο βάθος «νόσος Χ»”

7 Οκτωβρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:658
Μοίρασέ το

 

 

Όλα δείχνουν ότι η δαμόκλειος σπάθη της «νόσου Χ» θα επικρέμαται πάνω από τα κεφάλια των ευκολόπιστων λαών παράλληλα με τις άλλες σπάθες που χρησιμεύουν σωρευτική ή διαζευκτικά για την καθυπόταξη, την σκλαβοποίηση και την απανθρωποποίηση των δύσμοιρων πολιτών, στους οποίους οι προβατόσχημοι πολιτικοί λύκοι απευθύνονται με παραπλανητικούς προπαγανδιστικούς όρους για να τους κρατούν υπνωτισμένους και να τους χειρίζονται κατά το δοκούν.

Το ποια σπάθη θα καταπέσει πάνω στα σκυμμένα κεφάλια τους εξαρτάται από πλήθος (ρευστών ή εν μέρει αστάθμητων) παραγόντων.

Μαθήματα εφαρμοσμένης προπαγάνδας / Μάθημα 7ο

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης


Ως γνωστόν, μία από τις πιο φανατικές νεοταξίτικες φυλλάδες του ημερήσιου Τύπου είναι η (πάλαι ποτέ πασοκική) εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

Όποιος νομίζει ότι η εμβολιαστική προπαγάνδα αποτελεί παρελθόν, πλανάται. Κι όποιος απορεί γιατί οι βρεφοποιημένοι Νεοέλληνες, απόγονοι των ηρώων του 1821 μόνο στα χαρτιά, άρχισαν πάλι να κυκλοφορούν μασκοφορεμένοι, δεν έχει παρά να διαβάσει από «ΤΑ ΝΕΑ» της 4ης Οκτωβρίου 2023 την σελίδα 39, όπου είναι δημοσιευμένο ένα άρθρο με τίτλο «Σε έξαρση ο κορωνοϊός, ξεκινούν οι εμβολιασμοί». Ιδού το κρίσιμο χωρίο:

«[…] παράλληλα με την εμβολιαστική καμπάνια που θα εστιάζει στο επικαιροποιημένο εμβόλιο, θα τρέχει και μια δεύτερη για εκείνους τους πολίτες που δεν έχουν υποβληθεί στο βασικό σχήμα εμβολιασμού, αλλά στο μεταξύ έχουν πειστεί για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων έναντι της COVID.

Αναφορικά δε με το νέο εμβόλιο, αυτό βασίζεται στην υποπαραλλαγή XBB.1.5, και όπως δείχνουν οι μελέτες φαίνεται να επάγει σημαντικά επίπεδα ανοσίας ακόμα και έναντι της BA.2.86 –γνωστή με το παρατσούκλι “Pirola”–, παρότι η συγκεκριμένη υποπαραλλαγή έχει μεγάλο αριθμό μεταλλάξεων στην εξωτερική πρωτεΐνη του ιού. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που οι ειδικοί επιμένουν πως αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην πρόληψη σοβαρής νόσου και έναντι αυτής της υποπαραλλαγής».

Τι διδασκόμαστε από αυτό το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

1. Νέα εμβολιαστική καμπάνια σημαίνει νέος γύρος εμβολιαστικής προπαγάνδας.

2. Η αναφορά στους ανεμβολίαστους που έχουν πειστεί για την δήθεν θαυματουργή δράση των ψευτοεμβολίων αποτελεί τέχνασμα του ανάποδου κόσμου από τον οποίο τρέφεται η προπαγάνδα:

Εκείνοι που έχουν πειστεί για κάτι δεν ανήκουν στην κατηγορία των ανεμβολίαστων, αλλά σε εκείνη των εμβολιασμένων. Και αυτό για το οποίο έχουν πειστεί δεν είναι η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα, αλλά η επικινδυνότητα και η αναποτελεσματικότητα των νεοταξίτικων-τοξικών σκευασμάτων. Για τον εμβολιασμό ως θανάσιμη παγίδα σε συνδυασμό με το φαινόμενο της ξαφνικίτιδας βλ. την ανάλυση στο βιβλίο «Από την τρομοκρατία στην πανδημία. υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις στον πόλεμο κατά του αόρατου εχθρού» (Τρίτη επικαιροποιημένη έκδοση, Αλφειός, Αθήνα 2023, σελ. 384 επ.)

Αν, βεβαίως, λειτουργούσε η δικαιοσύνη, τώρα οι εμβολιοπροπαγανδιστές θα έπρεπε να είναι πίσω από τα κάγκελα, αλλά στην εποχή της έξυπνης (;) δικτατορίας, «στην στενή» κινδυνεύει να βρεθεί όποιος τολμά και ξεσκεπάζει την προπαγάνδα των φυλλάδων.

Άλλωστε, το άρθρο 191 του νέου Ποινικού Κώδικα, δηλ. η διάταξη που προστατεύει την προπαγάνδα, διαμορφώθηκε κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να συντηρείται ο μύθος του σωτηριολογικού μηνύματος «το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού σώζει ζωές».

Για να καταλάβει ο αναγνώστης σε τι… εκπληκτικό κράτος Δικαίου (διάβαζε ανάποδα: Αδίκου) ζει, αξίζει να πληροφορηθεί ότι η διάταξη αυτή, μετά την θέση σε ισχύ του νέου Ποινικού Κώδικα (1/7/2019), άλλαξε δύο φορές!

 

Αρχικώς, οι ψευδείς ειδήσεις έπρεπε να έχουν ως αποτέλεσμα την πρόκληση φόβου σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων, που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στον τουρισμό ή στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή να διαταραχθούν οι διεθνείς της σχέσεις.

Εν συνεχεία, όμως, προβλέφθηκε ότι αρκούσε να πρόκειται για ψευδείς ειδήσεις ικανές να προκαλέσουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στην εθνική οικονομία, στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή στη δημόσια υγεία.

Τελικώς, προκρίθηκε ένα κοκτέιλ από τις δύο προηγούμενες διατυπώσεις:

«Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή στη δημόσια υγεία τιμωρείται με φυλάκιση έως τρία (3) έτη ή με χρηματική ποινή. Με την ίδια ποινή τιμωρείται και ο πραγματικός ιδιοκτήτης ή εκδότης του μέσου με το οποίο τελέστηκαν οι πράξεις του παρόντος άρθρου».

Ωστόσο, το δαιμονικό καθεστώς έχει την ωφέλιμη γι’ αυτό εναλλακτική δυνατότητα να αφήσει στο απυρόβλητο τον αμφισβητία αντιπροπαγανδιστή, περνώντας στους μαζανθρώπους το υποδόριο μήνυμα ότι έχουμε δημοκρατία και όχι δικτατορία, αφού το σύστημα ανέχεται τις αντίθετες φωνές («λογική του ξεκαρφώματος»).

Μάλιστα, αυτές οι φωνές είναι αναγκαίο να υπάρχουν, διότι σε μια μεταδημοκρατία που έχει ανάγκη από μια βιτρίνα πολυφωνίας πρέπει να διεξάγονται συχνά-πυκνά κοκκορομαχίες ανάμεσα:

  • στους συστημικούς και τους αντισυστημικούς
  • στους οσφυοκάμπτες και τους αντιδραστικούς
  • στους ορθολογιστές και τους παράλογους
  • στους διαφωτιστές και τους σκοταδιστές
  • στους δημοκράτες και τους φασίστες-ακροδεξιούς-φιλοναζί
  • στους εχέφρονες και τους ψεκασμένους
  • στους καλόπιστους και τους συνωμοσιολόγους

Φυσικά, η λίστα αυτή πρέπει να διαβαστεί με ανάποδο πνεύμα: οι δεξιοί πόλοι των επτά αυτών ντουέτων δεν βρίσκονται στην λάθος, αλλά στην σωστή πλευρά της ιστορίας. Αλλά, όπως υπάρχουν οι χρήσιμοι ηλίθιοι, έτσι υπάρχουν και οι χρήσιμοι ταραξίες. It takes two to tango!

3. Από την προπαγάνδα των μεταλλάξεων με βαφτιστικά που στηρίζονταν σε γράμματα της ελληνικής αλφαβήτου («Δέλτα», «Όμικρον») περάσαμε στα δύσπεπτα τεχνολογικά βαφτιστικά με συνδυασμούς γραμμάτων και αριθμών (XBB.1.5, BA.2.86), οι οποίοι θυμίζουν λογισμικά αναβάθμισης κινητών ή αντιικών προγραμμάτων για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Κάποια στιγμή, όμως, πλάσθηκαν τρομολαγνικά παρατσούκλια τύπου Kraken και Pirola, θυμίζοντας την τακτική των νονών των κακοκαιριών που προσδίδουν στα καιρικά φαινόμενα ανθρωπόμορφη διάσταση.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα των νέας μορφής, υβριδικών πολέμων που διεξάγονται από τις κυβερνήσεις εναντίον των ίδιων των λαών τους (οι οποίοι τις αναδεικνύουν με την ψήφο τους, νομίζοντας ότι επιλέγουν σωτήρες, ενώ στην πραγματικότητα ορίζουν τους δημίους τους) είναι ότι έχουν μακρά διάρκεια και γι’ αυτό καίνε σε σιγανή φωτιά (εξ ου και ο όρος «πόλεμοι χαμηλής εντάσεως» [Law Intensity Wars]).

Όπως ο «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» κορυφώθηκε την 11η Σεπτεμβρίου 2001 και γνωρίζει μέχρι σήμερα υφέσεις και εξάρσεις, έτσι και ο «πόλεμος κατά των ιών και των μικροβίων», δηλ. ο «πόλεμος κατά των αόρατων εχθρών δεύτερης γενιάς», εκτιμάται ότι θα σέρνεται για πολλά χρόνια ακόμη.

Κι όπως, παρά τα δρακόντεια μέτρα που στραγγαλίζουν, ολοένα και σε μεγαλύτερη έκταση, τα θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών, τα μέλη της στοχοποιημένης τρομοκρατικής οργάνωσης ανανεώνονται με νέο αίμα ή στην θέση της ξεφυτρώνουν νέες τρομοκρατικές οργανώσεις, έτσι εκτιμάται ότι θα ανανεώνεται και ο κορωνοϊός δημιουργώντας συνεχώς καινούργιες μεταλλάξεις ή παραλλαγές, υποπαραλλαγές και ανθυποπαραλλαγές ή ότι, ξαφνικά, θα εμφανισθεί ένας νέος ιός, ο οποίος θα οδηγήσει στην επαναφορά της υγειονομικής κτηνωδίας που οι τρομοκρατημένοι λαοί αδιαμαρτύρητα επέτρεψαν να εξαπλωθεί στις χώρες τους.

Γι’ αυτό δεν είναι τυχαίο ότι τον τελευταίο καιρό προπαγανδίζεται η περίφημη «νόσος Χ» («disease X»), η οποία «αντιπροσωπεύει μια σοβαρή διεθνή επιδημία που θα μπορούσε να προκληθεί από ένα παθογόνο επί του παρόντος άγνωστο. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας υιοθέτησε το όνομα το 2018, για να διασφαλίσει ότι ο σχεδιασμός του ήταν αρκετά ευέλικτος ώστε να προσαρμοστεί σε μια ασθένεια. Στη λίστα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με τις μεγαλύτερες μολυσματικές απειλές, εκτός από την νόσο Χ, εντοπίζονται ακόμη η COVID-19, ο αιμορραγικός πυρετός Κριμαίας-Κονγκό, οι ιοί Ebola και Marburg, ο πυρετός Lassa, τα σύνδρομα SARS και MERS, οι ιοί Nipa και Henipa, ο πυρετός της κοιλάδας Rift και ο ιός Zika»

.

Η εμφάνιση της «νόσου Χ» συνδέεται από τους Νεοταξίτες και με τον «αόρατο εχθρό τρίτης γενιάς», δηλ. την περίφημη κλιματική αλλαγή/κρίση:

«Η υπερθέρμανση του πλανήτη δημιουργεί επίσης κινδύνους παθογόνων παραγόντων που μεταφέρονται από φορείς όπως τα κουνούπια και τα τσιμπούρια που εμφανίζονται σε μέρη που δεν ενδημούσαν».

Φυσικά, κατ’ εφαρμογήν του τετριμμένου και πλέον απολύτως προβλέψιμου τεχνάσματος της Νέας Τάξης Πραγμάτων, το οποίο στηρίζεται στο σχήμα «προκαλώ το πρόβλημα / φέρνω την λύση που με συμφέρει», τα ιατρικά γρανάζια της παγκόσμιας πολυμορφικής δικτατορίας προπαγανδίζουν την ανάγκη να προετοιμαζόμαστε για την επανάληψη ενός σεναρίου κατά το πρότυπο του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με δήλωση της καθηγήτριας Dame Jenny Harries, επικεφαλής της Υπηρεσίας Υγείας και Ασφάλειας (UKHSA):

«Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε εδώ είναι να διασφαλίσουμε ότι προετοιμαζόμαστε. Έτσι, εάν έχουμε μια νέα ασθένεια Χ, ένα νέο παθογόνο, να έχουμε κάνει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος αυτής της δουλειάς εκ των προτέρων. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να την αποτρέψουμε [μια πανδημία]. Αλλά αν δεν μπορούμε και πρέπει να ανταποκριθούμε, τότε έχουμε ήδη αρχίσει να αναπτύσσουμε εμβόλια και θεραπευτικά μέσα για να τη σταματήσουμε. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλες τις απειλές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη».

Καθόλου δεν πρέπει να μας εκπλήσσει ότι παρεμφερή ορολογία υιοθέτησε και ο υγειονομικός θηριοδαμαστής μας κ. Θ. Βασιλακόπουλος, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε ότι:

«Κάποια πανδημία θα ξανάρθει… Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ετοιμαζόμαστε για την επόμενη… Έρχεται και ένα καινούργιο πάρα πολύ σημαντικό όπλο, το νέο εμβόλιο του κορωνοϊού, το λέω νέο γιατί δεν είναι το παλιό εμβόλιο που κάναμε, είναι ένα εμβόλιο σχεδιασμένο από την αρχή».

 


Είναι προφανές ότι η κοροϊδία των λαών πάει σύννεφο. Οι ινστρούχτορες της υγειονομικής δικτατορίας και οι παντεπόπτες ολιγάρχες της υπερεθνικής ελίτ υπολαμβάνουν ότι απευθύνονται σε βρεφοποιημένους πολίτες που χάφτουν αμάσητα τα παραμύθια τους.

Όποιος έχει μελετήσει τον τρόπο δράσης της Νέας Τάξης Πραγμάτων, γνωρίζει άριστα ότι οι «αόρατοι εχθροί» της ανθρωπότητας είναι κατασκευασμένοι από τους πιστούς υπηρέτες της, είτε σε στρατόπεδα εκπαίδευσης τρομοκρατών είτε σε εργαστήρια παρασκευής ιών.

Ναι, ναι, ξέρω: Πρόκειται για «θεωρίες συνωμοσίας» θα σπεύσουν να πουν οι συνωμότες, αλλά ας το επαναλάβουμε: η συνωμοσιολογική ρετσινιά είναι η προληπτική άμυνα των συνωμοτών!

Άλλωστε υπάρχουν βιβλιογραφικές αναφορές που στηρίζουν την υπόνοια ότι η διασπορά ιών γίνεται διά χειρός Νέας Τάξης Πραγμάτων και Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Εδώ ανήκει π.χ. το βιβλίο του Τάσου Δαρβέρη «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Αυτοί που κυβερνούν τον κόσμο» (εκδ. Στερέωμα, Θεσσαλονίκη 1994, σελ. 253 επ.), από το οποίο πληροφορούμαστε ότι:

«Πέρα από αυτά, ό μως, υπάρχει και το “όπλο της υγείας“. […] Παράλληλα, οι ΗΠΑ συνεχίζουν τα πειράματα βιολογικού και βακτηριολογικού πολέμου: από το 1984 ακόμα, είχαν καταγελθεί τέτοια πειράματα στο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ και του αμερικανικού στρατού, με τη συμμετοχή του […] πρύτανη Α. Τρακατέλλη».


Στην φωτογραφία ο Τάσος Δαρβέρης, συγγραφέας του βιβλίου «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Αυτοί που κυβερνούν τον κόσμο», γεννηθείς στην Θεσσαλονίκη το 1944. Σπούδασε φυσική στα πανεπιστήμια του Μπέρκλεϋ (ΗΠΑ) και της Θεσσαλονίκης. Κατά την περίοδο 1964-1967 συμμετείχε στο φοιτητικό κίνημα της εποχής. Στην διάρκεια της δικτατορίας 1967-1974 έλαβε μέρος στην αντιδικτατορική αντίσταση. Το 1969 συνελήφθη και το 1970 καταδικάσθηκε σε ισόβια από το στρατοδικείο Θεσσαλονίκης. Το 1972 αποφυλακίσθηκε για λόγους υγείας και το καλοκαίρι του 1973 επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου στρατεύθηκε μαζί με άλλους πρώην κρατουμένους φοιτητές που είχαν αμνηστευθεί.
Θα σας έκανε εντύπωση αν μαθαίνατε ότι αυτοκτόνησε στις 20 Μαΐου 1999; Γιατί άραγε κάποιοι σημαντικοί άνθρωποι που λένε μεγάλες αλήθειες αυτοκτονούν; Μήπως στον ανάποδο κόσμο αυτοκτονία σημαίνει δολοφονία;

Όλα δείχνουν ότι η δαμόκλειος σπάθη της «νόσου Χ» θα επικρέμαται πάνω από τα κεφάλια των ευκολόπιστων λαών παράλληλα με τις άλλες σπάθες που χρησιμεύουν σωρευτική ή διαζευκτικά για την καθυπόταξη, την σκλαβοποίηση και την απανθρωποποίηση των δύσμοιρων πολιτών, στους οποίους οι προβατόσχημοι πολιτικοί λύκοι απευθύνονται με παραπλανητικούς προπαγανδιστικούς όρους για να τους κρατούν υπνωτισμένους και να τους χειρίζονται κατά το δοκούν. Το ποια σπάθη θα καταπέσει πάνω στα σκυμμένα κεφάλια τους εξαρτάται από πλήθος (ρευστών ή εν μέρει αστάθμητων) παραγόντων.

Η καραμέλα της «πολυκρίσης» που εφηύραν τα νεοταξίτικα ιερατεία προπαγανδιστικής γλωσσολογίας και πιπιλούν τα τσιράκια τους, υπονοώντας ότι οι λαοί είναι «εντυπωσιακά άτυχοι», καθώς τους έπεσαν μαζεμένες πολλές διαφορετικές συμφορές, είναι το γλωσσικό μακιγιάζ, κάτω από το οποίο κρύβεται η μία και μόνη σατανική αλήθεια:

«Πολυκρίση» σημαίνει πολυπολεμικό μέτωπο που έχει οργανωθεί εναντίον των λαών από τους ίδιους τους πολιτικούς ψευδοσωτήρες τους.

Επομένως, η πραγματική «νόσος Χ» είναι αυτή από την οποία πάσχουν όλοι εκείνοι οι διεστραμμένοι ηγέτες που σαν τυραννικοί πατεράδες κακοποιούν συστηματικά τα ίδια τους τα παιδιά, κρατώντας τα κλειδωμένα στο απατηλό σπήλαιο του Πλάτωνα.

Εν έτει 2023, το σπήλαιο αυτό διαθέτει τόσες ανέσεις, που οι δεσμώτες είναι πολύ δύσκολο να δραπετεύσουν από την εικονική πραγματικότητα, η οποία σερβίρεται νυχθημερόν από τα μισάνθρωπα Μ.Μ.Π., δηλαδή τα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας. Σε αυτά ανήκουν όλες οι εφημερίδες και οι τηλεοπτικοί σταθμοί που μας βομβαρδίζουν καθημερινά με τα ψευδοαφηγήματα των «αόρατων εχθρών» και των διαδοχικών ή ταυτόχρονων «πολυκρίσεων».

 

2

Βλ. την προηγούμενη υποσημείωση.

 

 

Πηγή

Προβολές : 658


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα