Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “η Αθήνα μόλις απέκτησε την Χάρη-βδη της μπακογιαννο-Σκύλλας, η οποία, όμως, προπαγανδίζει φουλ την κλιματική ψευτο-αλλαγή και την πράσινη-βιώσιμη”

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “η Αθήνα μόλις απέκτησε την Χάρη-βδη της μπακογιαννο-Σκύλλας, η οποία, όμως, προπαγανδίζει φουλ την κλιματική ψευτο-αλλαγή και την πράσινη-βιώσιμη”

16 Οκτωβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:991
Μοίρασέ το

 

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Η Νέα Τάξη Πραγμάτων παίζει το γνωστό παιχνίδι των ελεγχόμενων επιλογών.
Είτε Α είτε Β διαλέξεις, αυτή είναι πάντοτε η κερδισμένη! Πληκτικά προβλέψιμο το προπαγανδιστικό τέχνασμα που εφαρμόζει σταθερά εδώ και αμέτρητα χρόνια:
Σε φανατίζει κατά του Α, για να προκρίνεις τον φαινομενικά αντίπαλο

Β. Διαιρεί και βασιλεύει, όπως κάνει πάντοτε ο κοσμοκράτωρ διάβολος.”

Από τη ΣΚΥΛΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ…και κανείς δεν αναρωτιέται με τι ποσοστό εξελέξησαν “οι νικητές” όταν οι 7 στους 10 δεν πήγαν να ψηφίσουν…
Αλλά αυτό, δεν ενδιαφέρει ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, που αντικαθιστά απλά τα πιόνια του…
Ο ένας νεοταξίτης μασαμπούκας και ψυχοπαθής, έφυγε, και ήρθε ο επόμενος… ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!
Μέχρι να τον πάρουν χαμπάρι οι βρεφοποιημένοι πολίτες, θα περάσουν τουλάχιστον δυο χρόνια… και μέχρι τότε, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΧΡΟΝΟ…
Καλλιόπη Σουφλή
Μία ακόμη βραδιά εκλογών για πολλαπλούς πολιτικούς εμετούς.
Αρκεί να κρυφακούσει κάποιος τις καρικατούρες των γυρολόγων πολιτικών και λοιπών ειδικών-αναλυτών που σουλατσάρουν θορυβωδώς στα απατηλά στούντιο των βοθροκάναλων, για να συνειδητοποιήσει ότι οι λέξεις έχουν καταντήσει όμορφες πόρνες: Κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να ερμηνεύσει απόψε τα εκλογικά αποτελέσματα, μιλώντας για “ρωγμή”, και μετά ξεφύτρωσαν αμέτρητοι πίθηκοι οι οποίοι την αναμάσησαν σαν γλωσσική μπανάνα που την βρήκαν εύκολη-νόστιμη-εύστοχη. Σε δεύτερη λεκτική πόρνη της βραδιάς ανεδείχθη η “αλαζονεία”.
Πολύς κόσμος που έχει μπουχτίσει από την τυραννία της δυναστείας Μητσοτάκη, πανηγυρίζει για την εκλογή του Χάρη Δούκα, χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι η Αθήνα μόλις απέκτησε την Χάρη-βδη της μπακογιαννο-Σκύλλας, η οποία, όμως, προπαγανδίζει φουλ την κλιματική ψευτο-αλλαγή και την πράσινη-βιώσιμη (διάβαζε ανάποδα: μαύρη και αβίωτη) ανάπτυξη.
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων παίζει το γνωστό παιχνίδι των ελεγχόμενων επιλογών.
Είτε Α είτε Β διαλέξεις, αυτή είναι πάντοτε η κερδισμένη! Πληκτικά προβλέψιμο το προπαγανδιστικό τέχνασμα που εφαρμόζει σταθερά εδώ και αμέτρητα χρόνια: Σε φανατίζει κατά του Α, για να προκρίνεις τον φαινομενικά αντίπαλο Β. Διαιρεί και βασιλεύει, όπως κάνει πάντοτε ο κοσμοκράτωρ διάβολος.
Την νίκη της Χάρη-βδης έσπευσε να καπηλευθεί ο πολιτικός βλαχονάνος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να ξεχαρμανιάσει, ανακαλύπτοντας ότι το κόμμα του συνεχίζει την νικηφόρα πορεία των εθνικών εκλογών!
Δυστυχώς, κάθε μέρα που ξημερώνει επιρρωννύει την διαπίστωση ότι ζούμε στην εποχή της μετα-πολιτικής του θαυμαστού ανάποδου κόσμου: Στον αφρό τα φύκια, στον βυθό οι φρεγάτες.
Οι γάτες της πολιτικής κρυμμένες στις σαρκοφάγους, και οι ευκολόπιστοι πολίτες βορά για τους Νεοταξίτες ανθρωποφάγους.
ΥΓ: Άραγε, η λέξη “ενσωμάτωση” είναι λεκτική πόρνη ή γλωσσικός προγραμματισμός του υποσυνειδήτου των πολιτών ενόψει της προπαγανδιζόμενης ανάγκης που ανήκει στο κεφάλαιο των “παράτυπων μεταναστών”, η δράση των οποίων έχει βαπτισθεί στην καθεστωτική Νεογλώσσα “ροές”;

 

 

Πηγή

Προβολές : 991


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα