Κωνσταντίνος Βαθιώτης: «Κάν’ το με την ψήφο, όπως με το εμβόλιο!» Η ψευδαίσθηση της αντίδρασης και οι γιαλαντζί αρνητές

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: «Κάν’ το με την ψήφο, όπως με το εμβόλιο!» Η ψευδαίσθηση της αντίδρασης και οι γιαλαντζί αρνητές

19 Μαΐου, 2023 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:791
Μοίρασέ το

 

Οι γνήσιοι αρνητές των υποχρεωτικών πράξεων που θίγουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια λόγω πανδημίας ή κτηνωδίας είναι αναμενόμενο να μην απλώνουν το χέρι τους ούτε για να εμβολιασθούν ούτε για να ψηφοφορήσουν – προτιμούν να… «ψοφήσουν» παρά να ψηφίσουν!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ!!!

Αυτό είναι το κλειδί για τους συνειδητοποιημένους πολίτες…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ, ΣΕ ΟΛΑ…

Κι εκεί θα αναμετρηθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ…

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ…

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ…

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ…

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ…

ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ…

Με όλα αυτά θα αναμετρηθεί Η ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ…

Και εύχομαι να είμαστε πολλοί, για να ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

 

Όταν ο πολίτης έρχεται αντιμέτωπος με μια απειλή κατά της υγείας ή της ζωής του, πρέπει να αντιδράσει με κάποιον τρόπο, ακόμη κι αν αυτός δεν είναι αποτελεσματικός, ώστε να μειώσει το αίσθημα του φόβου και της ανασφάλειάς του.

Το ίδιο ισχύει και όταν ο πολίτης βλέπει ότι απειλείται η δημοκρατία, η ελευθερία και η αξιοπρέπειά του.

Με την εμφάνιση του κορωνοϊού ως «αόρατου εχθρού», η συμπαγής πλειοψηφία του λαού αποφάσισε (όχι βεβαίως χωρίς γνωστικά και βουλητικά ελαττώματα, δηλ. όχι απαλλαγμένη από πιέσεις, καταναγκασμούς και παραπλανήσεις) ότι θα καταλάγιαζε την ανησυχία της ο πειραματικός εμβολιασμός και η απάνθρωπη μασκοφορία.

Πλανήθηκε, φυσικά, πλάνην οικτροτάτην!

Από την δολοφονία Καποδίστρια και μετά, η απειλή κατά της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας μιμήθηκε την δράση ιού ή μικροβίου που εγκαθίσταται σε έναν ευάλωτο οργανισμό.

Ιδίως μετά την (υποτιθέμενη) αποκατάσταση της δημοκρατίας που διαδέχθηκε την χούντα των συνταγματαρχών, όλες οι εναλλασσόμενες (λιγότερο ή περισσότερο ανθελληνικές) κυβερνήσεις ροκάνισαν τα εθνικά συμφέροντα, για να φθάσουμε στην τελευταία κυβέρνηση Κυρ. Μητσοτάκη, η οποία εντελώς άγαρμπα εγκαθίδρυσε ένα αυταρχικό-ολοκληρωτικό καθεστώς με πρόσχημα την ανάγκη αντιμετώπισης του υγειονομικής φύσεως «αόρατου εχθρού».

Όλα αυτά τα χρόνια οι πολίτες ανταποκρίνονταν στο εκλογικό προσκλητήριο, για να ασκήσουν το ιερότερο σε μια δημοκρατική έννομη τάξη δικαίωμά τους, από το οποίο εξαρτάται σωρευτικά η ανάδειξη των «αντιπροσώπων του λαού».

Στις εκλογές, όμως, της 21ης Μαΐου 2023 υπάρχει ένα μεγάλο μέρος πολιτών που είναι αγανακτισμένοι εξαιτίας της μισάνθρωπης και ελευθεροκτόνας διακυβέρνησης της χώρας από την νεοταξίτικη, μητσοτακική μαριονέτα και την κομπανία της.

Όπως, λοιπόν, οι πολίτες έσπευσαν στα εμβολιαστικά κέντρα για να λάβουν τα μέτρα τους κατά της πανδημίας, έτσι και τώρα οι πολίτες θα σπεύσουν στα εκλογικά κέντρα για να λάβουν τα μέτρα τους κατά της πολιτικής κτηνωδίας, που πλέον μοιάζει να έφθασε στο non plus ultra, δηλ. στο αποκορύφωμά της.

Άρα, οι πολίτες εμβολιάζονται και ψηφίζουν για να έχουν την (ψευδ)αίσθηση ότι προβάλλουν αντίδραση/αντίσταση κατά της πανδημίας και, αντιστοίχως, της κτηνωδίας.

ΑΛΛΑ: Όσο αποτελεσματικό (δεν) ήταν το εμβόλιο, άλλο τόσο αποτελεσματική (δεν) είναι η ψήφος. Αντιθέτως, αμφότερα είναι αναποτελεσματικά και ανασφαλή-επικίνδυνα. Διότι όποιος δέχεται να κάνει το εμβόλιο και να ρίξει το φακελάκι στην κάλπη, παρέχει την συναίνεσή του στο σύστημα που έχει θεσπίσει άμεσα ή έμμεσα υποχρεωτικές πράξεις.

Κατά συνέπεια, οι γνήσιοι αρνητές των υποχρεωτικών πράξεων που θίγουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια λόγω πανδημίας ή κτηνωδίας είναι αναμενόμενο να μην απλώνουν το χέρι τους ούτε για να εμβολιασθούν ούτε για να ψηφοφορήσουν – προτιμούν να… «ψοφήσουν» παρά να ψηφίσουν!

Υπό αυτό το πρίσμα, θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι όσοι δεν εμβολιάζονται αλλά ψηφοφορούν δεν είναι γνήσιοι, αλλά γιαλαντζί αρνητές.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι πολιτικοί έδιναν το (δήθεν) καλό παράδειγμα και φωτογραφίζονταν ή βιντεοσκοπούνταν την στιγμή του εμβολιασμού τους κατά του κορωνοϊού. Δεν είναι τυχαίο ότι το ίδιο ακριβώς θα κάνουν και στις 21 Μαΐου, όταν θα προσέλθουν φωτογραφιζόμενοι στο εκλογικό τους τμήμα για να ψηφίσουν και, επί τη ευκαιρία, θα προβούν, μπροστά στον (παραμορφωτικό) φακό, στις γνωστές υποκριτικές δηλώσεις, με τις οποίες θα τιμούν την ιερή στιγμή της (ψευδο)δημοκρατίας τους.

Η θεωρία του Θαυμαστού Ανάποδου Κόσμου μπορεί να βρει παράλληλη εφαρμογή στο περιεχόμενο του μηνύματος που στέλνουν οι απατεώνες πολιτικοί τόσο με την δημοσιοποίηση της στιγμής του εμβολιασμού όσο και με εκείνη της ψηφοφορίας τους.

Δηλαδή:

Το συμπερασματικά συναγόμενο μήνυμα «ελάτε στο εμβολιαστικό κέντρο για να κάνετε το εμβόλιο, όπως το έκανα κι εγώ», σε ορθόδοξη ανάγνωση σημαίνει «μείνετε σπίτι σας και μη διανοηθείτε να έρθετε στο εμβολιαστικό κέντρο για να εμβολιαστείτε».

Αντιστοίχως, το μήνυμα «ελάτε στο εκλογικό κέντρο για να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα, όπως το άσκησα κι εγώ», σε ορθόδοξη ανάγνωση σημαίνει «μείνετε σπίτι σας και μη διανοηθείτε να έρθετε στο εκλογικό κέντρο για να ψηφίσετε».

Εν συνόψει: Το υποκρυπτόμενο σύνθημα «κάν’ το με την ψήφο, όπως με το εμβόλιο!» πρέπει να μετατραπεί στην εξής ανάποδη, λιτή κι απέριττη προστακτική:

«Μην το κάνεις!».

Η εξήγηση είναι απλή: επειδή ζούμε όχι απλώς σε ανάποδο αλλά και σε ψεύτικο κόσμο, η «επιχείρηση ελευθερία» (ορθότερα «επιχείρηση απελευθέρωσης») είτε από την πανδημία είτε από την κτηνωδία είναι μια μεγάλη απάτη!

Σημειωτέον ότι ο παραλληλισμός της λογικής που διέπει το εμβόλιο με εκείνη που διέπει την ψήφο μπορεί να επεκταθεί και στο πεδίο της διβαρκίας:

«Ναι στο εμβόλιο, όχι στην υποχρεωτικότητα/εξαναγκαστότητα!», μας έλεγαν κάποιοι προβατόσχημοι λύκοι για να προσηλυτίσουν τους σκεπτικιστές του εμβολιασμού.

Αντίστοιχη δίβαρκη στάση μπορεί να εντοπισθεί και σε σχέση με την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος:

«Ναι στην ψήφο, όχι στην εξαναγκαστότητα!».

Έτσι μπορεί, ίσως, να εξηγηθεί γιατί μετά την αναθεώρηση του Συντάγματος που πραγματοποιήθηκε το 2001, από την παράγραφο 5 του άρθρου 51 απαλείφθηκε το εδάφιο β΄, όπου προβλεπόταν ότι «νόμος ορίζει κάθε φορά τις εξαιρέσεις και τις ποινικές κυρώσεις», με αποτέλεσμα η αναφορά περί υποχρεωτικής άσκησης του εκλογικού δικαιώματος να έχει πλέον συμβολικό μόνο χαρακτήρα (lex imperfecta).

Όπως επισημαίνεται στα σχετικά εγχειρίδια Συνταγματικού Δικαίου (βλ. π.χ. Μαυριά, Συνταγματικό Δίκαιο, 5η έκδ., Αθήνα 2016, σελ. 387):

«Από την απάλειψη αυτή προκύπτει με σαφήνεια η βούληση του αναθεωρητικού νομοθέτη να μην υποβάλλεται πλέον σε κυρώσεις οποιασδήποτε φύσης αυτός που δεν ασκεί το εκλογικό δικαίωμά του, υπ’ αυτή δε την έννοια δεν δύναται πλέον, ως αντίθετο προς το Σύνταγμα, να τύχει εφαρμογής το άρθρο 117 παρ. 1 και 3 του π.δ. 26/2012».

Δεν θα ήταν, λοιπόν, άστοχο να σκεπτόταν κάποιος ότι ο υποβιβασμός της παραγράφου 5 του άρθρου 51 σε ατελή διάταξη (lex imperfecta) με χαρακτήρα απλώς συμβολικό αποσκοπεί στο να προσηλυτίσει όλους εκείνους τους σκεπτόμενους πολίτες που αμφιταλαντεύονται για το αν θα πρέπει να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, δεδομένου ότι η αποτελεσματικότητα της ψήφου τους έχει αποδειχθεί αμφίβολη, αν όχι ανύπαρκτη!

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ.

 

Νίκη ΙΣ ΧΣ Νικά

Αυτό που ενόχλησε τους εριστικούς αναγνώστες στην πρόταση της στάσης αποχής, και αμέσως, χωρίς να κατανοήσουν τη δωθείσα επιχειρηματογία, άρχισαν να διατυπώνουν τις ενστάσεις τους είναι πως πιστεύουν ότι τα μικρά εξωκοινοβουλευτικά κόμματα (υποθέτοντας πως είναι “καθαρά”, αλλά όπως εννοήθηκε, αφού συμμετέχουν σε φαινομενικά δημοκρατική εκλογική διαδικασία, παίζουν στο παιχνίδι αφελώς ή εν γνώση) είναι ικανά, αν πάρουν έδρες στη Βουλή, να επηρεάζουν το οικονομικοπολιτικό σύστημμα.
ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΑ Ή ΟΧΙ; Γι’ αυτό επικρατεί η φαγωμάρα στα σχόλια.
Το παγκόσμιο κέντρο εξουσίας με το χρήμα του, θεωρείτε ότι είναι δυνατόν να το απειλήσουν μεμονωμένες δυνάμεις;
Δεν είστε ρομαντικοί, αντι να λέτε ότι η αποχή είναι κατάθεση όπλων;
Δεν είναι μοιρολατρική προεξόφληση της αποτυχίας, αλλά εμπειρία προηγούμενων ετών. Το σύστημα είναι στυγνό, χωρίς ή με αποχή θα συνεχίζει την τυραννία του. Μόνο που με τη μεγάλη αποχή, θα λάμβανε μήνυμα ότι δε συνεργαζόμαστε μαζί του, κι αυτό είναι πράξη.
Ό,τι καταλαβαίνετε κάντε, εγώ αρκετά ασχολήθηκα ήδη με σχόλια.
Δεν είναι ο σκοπός να ακολουθήσει κανείς υποδείξεις, αλλά να κατανοήσει για ποιους λόγους κάνει ή δεν κάνει κάτι, όμως θα πρέπει πρώτα να διερευνήσει.
Ο καθένας με την αντίληψη και τη συνείδησή του.
Τα όποια προκλητικά σχόλια (όχι η κόσμια διαφωνία) εναντίον του Κ. Βαθιώτη, είναι γελοία, καθώς έχει αποδείξει εμπράκτως την εντιμότητα και την αυτοθυσία.

 

Aninia Skinki

Νίκη ΙΣ ΧΣ Νικά Καταλαβαίνω ότι πικραινεσαι όπως και εγώ και πολύ άλλοι και ο ίδιος ο καθηγητής φαντάζομαι, για τα εριστικα σχόλια απέναντι σε κείμενα διαμάντια. Είναι όμως σαφές από τα σχόλια ότι δεν γίνεται αντιληπτή ούτε η ουσία, ούτε το πνεύμα των κειμένων, που σημαινει ή ότι δεν τα μελετούν, θέλω να πιστεύω το πρώτο, ή ότι κόσμος δεν έχει καταλάβει και κακώς τι ακριβώς συμβαίνει και φαίνεται ότι πρέπει, με πόνο το λέω, να φάμε το χαστούκι, μπας και συνέλθουμε… Το Χριστός Ανέστη πρέπει να μόνο να έχουμε στο νου μας. Αυτό είναι το κλειδί για όλες τις ενέργειές μας και τότε όλα θα πιάνουν τόπο, ακόμα και να φαίνεται άμεσα..

 

Ελεύθερη Ελληνίδα

Νίκη ΙΣ ΧΣ Νικά Ο κόσμος, ούτε διαβάζει, ούτε θέλει να κατανοήσει… Η ΑΠΟΧΗ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΕΙΡΑ ΠΡΑΞΗ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ… Πολλοί θαυμάζουν και επικροτούν την σθεναρή στάση του Κωνσταντίνου Βαθιώτη να παραιτηθεί. Πόσοι όμως τολμούν να πράξουν το ίδιο; Και επειδή ο ραγιαδισμός είναι το χαρακτηριστικό του ελληνόφωνα, ρίχνουν τα βέλη τους στον κύριο Βαθιώτη, για την σθεναρή στάση του υπέρ της ΑΠΟΧΗΣ… Μέχρι πρόσφατα ήταν όλοι στο “ΩΣΑΝΝΑ” και τώρα η πλειοψηφία στο… “ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΝ…”!!! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!!! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ… ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΛΜΗ ΟΥΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…

Aninia Skinki

Πάρις Καλοδημίδης Προβληματίζομαι πολύ τελευταία διαβάζοντας τα σχόλια των συνανθρώπων μου σε διάφορες δημοσιεύσεις και αναρτήσεις που καταδεικνύουν το μέγεθος της βρωμιάς,της σήψης και της παρακμής που έχουμε επέλθει σαν κοινωνία και σαν έθνος
(Επιφυλάσσομαι, πάντα υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις αλλά στην εποχή αυτή που διάγουμε δυστυχώς δεν είναι ο κανόνας)
Διαβάζω λοιπόν ακόμη και σήμερα σχόλια του τύπου
“Θα φάτε μαύρο στις εκλογές”
“Θα σας δείξουμε εμείς όταν έρθει η ώρα της κάλπης”
Και αλλά τέτοια λοιπά ευφυολογήματα
Για όσους πιστεύουν πως η τιμωρία των αλλοφύλων επήλυδων και των κατάπτυστων δουλικών υπηρετών τους που καταδυναστεύουν το έθνος μας αλλά και όλα τα έθνη παγκόσμια θα έρθει μέσω των εκλογών έχω να παραθέσω μια σύντομη έρευνα
Σας μεταδίδω την πληροφορία και εξαρτάται από εσάς και μόνο να την εξετάσετε, να την διασταυρώσετε και να την μετατρέψετε σε γνώση όπως θα έκανε κάθε Έλληνας πολίτης και όχι αχρείος
Η υπεύθυνη εταιρία στην Ελλάδα και επίσημος συνεργάτης του υπουργείου Εσωτερικών για την καταμέτρηση των αποτελεσμάτων των εκλογών και ενίοτε των δημοψηφισμάτων είναι η Singular Logic
Η Singular Logic ανήκει στην Marfin Investment Groups,γνωστή και μη εξαιρετέα για τις διάφορες επενδύσεις, η οποία κρατάει και μερίδια διαφόρων εταιριών για την ασφάλεια τους
Με την σειρά της η Marfin Investment Groups ανήκει στην Τράπεζα Πειραιώς η οποία ήταν μέσα στις 4 τράπεζες το 2010-11 που έγινε η συγχώνευση των 10 τότε “ελληνικων τραπεζών” στις 4 που έχουμε σήμερα
Εθνική
Πειραιώς
Eurobank
Alpha Bank
Για το “καλό” του τότε δημοσίου συμφέροντος στις τράπεζες μοιράστηκαν κάποια δισεκατομμύρια για το χρέος και για να σωθεί το τότε τραπεζικό σύστημα (χρεώθηκαν προφανώς σε εμάς,δηλαδή μας υπερχρέωσαν για το καλό μας,σας θυμίζει κατι σε σχέση με το σήμερα;Σε άλλο τομέα βέβαια,τον υγειονομικό)
Με την σειρά της η τράπεζα Πειραιώς ανήκει στο ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας το οποίο ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2010 βάση του νόμου 3864/2010 ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου με σκοπό να συμβάλει στην σταθερότητα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος
Το Ταμείο αυτό ενισχύθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας με το ποσό των 50 δισεκατομμυρίων ευρώ για την ανακεφαλαίοποιηση των ελληνικών τραπεζών
Και γιατί άλλο;
Μα για το καλό μας!
Ποιός είναι λοιπόν ο ιδιοκτήτης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας;
Η τράπεζα της Ελλάδος
Όχι η τράπεζα των Ελλήνων,μην μπερδεύεστε,είναι ιδιωτική τράπεζα,μιλάμε απλά για το παράρτημα της Ελλάδος
Προκάτοχος της ήταν η (ιδιωτική) Εθνική Τράπεζα και διάδοχος η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα η οποία έχει αναλάβει όλες τις αρμοδιότητες της μετά το 2001
Singular logic
Μια απλή εταιρία πληροφορικής που ελέγχει τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα και με ΦΕΚ της Κυβερνήσεως δεν μπορεί να ελεγχθεί από κανέναν και για κανένα λόγο
Προσοχή
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΕΛΈΓΞΕΙ ΚΑΝΈΝΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΤΗΣ
Αυτή λοιπόν η εταιρεία ανήκει στις τράπεζες του συστήματος που ελέγχουν την κυκλοφορία του χρήματος και έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα στον πλανήτη ώστε να τυπώνουν και να διανέμουν αυτό εξανδραποδίζοντας και υποδηλώνοντας τον απλό καθημερινό άνθρωπο
Πόσο μετράει η ψήφος σου Έλληνα όταν μια σειρά από ΙΔΙΩΤΙΚΈΣ τράπεζες έχουν το δικαίωμα να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις εντός και εκτός παρασκηνίου;
ΠΟΙΌΣ ΚΥΒΕΡΝΆΕΙ ΕΛΛΗΝΑ
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;
Ο καθένας ας κάνει την έρευνα του και ας κρίνει με την νόηση του ποιός κυβερνάει την χώρα αυτή
Πάντως ο “κυρίαρχος” λαός δε νομίζω
Γνώναι

 

Πηγή https://kvathiotis.substack.com/p/44b

Προβολές : 791


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα