Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Προπαγάνδα από ταχυδακτυλουργό τσίρκου στην ελληνική κωμωδία «Το δόλωμα της ΔΕΘ»”

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Προπαγάνδα από ταχυδακτυλουργό τσίρκου στην ελληνική κωμωδία «Το δόλωμα της ΔΕΘ»”

20 Σεπτεμβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:851
Μοίρασέ το

 

Όταν, όμως ένας φανατικός προπαγανδιστής μιλά για εκσυγχρονισμό ξέρουμε καλά ότι υπονοεί το ακριβώς ανάποδο, δηλαδή έναν εκβαρβαρισμό, που όμοιό του δεν θα έχει υποστεί άλλος λαός.

Αυτή, λοιπόν, η προπαγανδιστική μαριονέτα που επετράπη άνωθεν να κυβερνά τους βρεφοποιημένους και φρενοβλαβοποιημένους Νεοέλληνες, οι οποίοι καίγονται, πνίγονται και τεμαχίζονται αλλά μυαλό δεν βάζουνε, προέταξε τις αποπροσανατολιστικές επιτυχίες, αποδεικνύοντας ξανά ότι, ακόμη και στην ΔΕΘ, ΔΕΝ δεν έχει τον παραμικρό ανασχετικό φραγμό να εμπαίζει ανερυθρίαστα τον ελληνικό λαό.

Και θα συνεχίζει να εμπαίζει και να καταστρέφει και κυρίως να αφανίζει τον ελληνικό λαό, όσο αυτός ο λαός, δεν αφυπνίζεται, δεν αντιστέκεται, δεν παίρνει στα χέρια του τις τύχες του, συμμετέχει στις στημμένες εκλογές παρωδία και ένα μέρος του τον ψηφίζει παρ΄ όλα τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.

Ας είμαστε ειλικρινείς… Ο Όργουελ, ήταν σαφής:

“ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥΣ.”

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Η πρώτη φωτογραφία και η δεύτερη σύνθεση, είναι των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

 

Μαθήματα εφαρμοσμένης προπαγάνδας / Μάθημα 6ο

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης


Η ομιλία του Κυρ. Μητσοτάκη στην 87η ΔΕΘ κατέδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι ένας φανατικός, αμετανόητος και πολεμοχαρής προπαγανδιστής, που θυμίζει ταχυδακτυλουργό τσίρκου

.

Ήδη από το πρώτο λεπτό της ομιλίας του έσπευσε να καλύψει την μαύρη εικόνα της πλημμυρισμένης Θεσσαλίας με το τεχνητό-λευκό πέπλο της «τεράστιας επιτυχίας, την κατάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας ύστερα από 14 χρόνια». Το προπαγανδιστικό του παραλήρημα συνεχίσθηκε με επίκληση των κατορθωμάτων της κυβέρνησής του στον τομέα του τουρισμού όπου κατεγράφησαν «περισσότερα έσοδα και επισκέπτες ακόμη και σε σχέση με το 2019».

Αυτή, λοιπόν, η προπαγανδιστική μαριονέτα που επετράπη άνωθεν να κυβερνά τους βρεφοποιημένους και φρενοβλαβοποιημένους Νεοέλληνες, οι οποίοι καίγονται, πνίγονται και τεμαχίζονται αλλά μυαλό δεν βάζουνε, προέταξε τις αποπροσανατολιστικές επιτυχίες, αποδεικνύοντας ξανά ότι, ακόμη και στην ΔΕΘ, ΔΕΝ δεν έχει τον παραμικρό ανασχετικό φραγμό να εμπαίζει ανερυθρίαστα τον ελληνικό λαό.

Κι επειδή μυαλό δεν βάζουμε, είναι πολύ πιθανό ότι μας περιμένει στην γωνία (κι όπως δείχνουν τα σημάδια, σύντομα) η επόμενη οργανωμένη κτηνωδία μίας ακόμη θεομηνίας, διάβαζε ανάποδα: αιμοσταγούς ανθρωπομανίας.

Ω του θαύματος, όπως η συμφορά των Τεμπών είχε παρουσιασθεί προπαγανδιστικά ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποκτήσει η Ελλάδα σύγχρονο και ασφαλές σιδηροδρομικό δίκτυο (έτσι η απώλεια των 57 + Χ αθώων ψυχών ερμηνεύθηκε υβριστικά ως μια αναγκαία ηρωική θυσία για τις μελλοντικές γενιές!)

, έτσι και οι θεομηνία της Θεσσαλίας ακούσαμε ότι αποτελεί μια εκπληκτική ευκαιρία «ριζικού επανασχεδιασμού για το αύριο».

Τελικά, αυτή η κυβέρνηση ξεπερνά και την πιο απαιτητική φαντασία των θεατών ενός διάσημου τσίρκου, στο οποίο έχουν πάει για να θαυμάσουν το νούμερο ενός παγκοσμίου φήμης προπαγανδιστή ταχυδακτυλουργού και της κουστωδίας του!

Μα πώς τα καταφέρνει ο άτιμος και αναποδογυρίζει πάντοτε την συμφορά σε γόνιμη σπορά;

Η απάντηση είναι απλή: Μέσω της τέχνης της προπαγάνδας! Ό,τι ακούμε από τον φρικτό ταχυδακτυλουργό είναι προκλητικά ψέματα ή μισοαλήθειες αναμεμειγμένες με ψέματα τυλιγμένα στο σελοφάν της βερμπαλιστικής ή συνθηματικής ωραιοποίησης.

Όποιος έχει μελετήσει καλά πώς λειτουργούν τα σατανικά μυαλά της Νέας Τάξης Πραγμάτων, γνωρίζει ότι λατρεμένη τακτική τους είναι να προκαλούν το πρόβλημα και μετά να φέρνουν την λύση που τους συμφέρει.

Μάλιστα, ήδη από το τρίτο λεπτό της ομιλίας του, ο ταχυδακτυλουργός έσπευσε να προπαγανδίσει το σλόγκαν της Νέας Τάξης Πραγμάτων που αναμασούν κατά καιρούς όλα τα γιουσουφάκια της, τα εντεταλμένα σβαμπικά καλόπαιδα που έχουν εμβολιασθεί με το δαιμονικό μενού του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Το πασίγνωστο νεοταξίτικο σύνθημα είναι:

Build Back Better!

Ο δικός μας Νεοταξίτης ταχυδακτυλουργός σέρβιρε το σύνθημα σε ελληνική μετάφραση, μιλώντας ταυτοχρόνως για την δέσμευση της προδοτικής-ανθελληνικής κυβέρνησής του:

«Ό,τι χάσαμε θα το ξαναχτίσουμε μαζί καλύτερα»!

Αν, όμως, η απώλεια οφείλεται σε δόλιες ενέργειες της ίδιας της κυβέρνησης, τότε έχουμε μπροστά μας το περίφημο φαινόμενο των «πυρομανών πυροσβεστών» ή των «βελτιοκαταστροφέων»:

Πρώτα τα κάνουν όλα μπάχαλο και μετά εμφανίζονται ως ψευδοσωτήρες για να εγκαταστήσουν στην θέση των χαλασμάτων τα δικά τους προϊόντα.    

Η δεύτερη δέσμευση αφορούσε το νεοταξίτικο φετίχ που τα επόμενα χρόνια θα κάνει μαρτυρική την ζωή μας, εισάγοντάς μας στην επόμενη πίστα της παγκόσμιας δικτατορίας, δηλ. σε εκείνη της κλιματικής δικτατορίας.

Πρόκειται για το καινούργιο μεγα-παραμύθι της περίφημης ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής που μεταβαπτίσθηκε σε κλιματική κρίση για να συντονίζεται δραστικότερα με τις υπόλοιπες «κρίσεις», που φυσικά είναι τεχνητές και πηγάζουν ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ από το αρχηγείο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, το οποίο τις έχει προσχεδιάσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια με εντυπωσιακή ακρίβεια και επιμέλεια.

Μιλώντας σταθερά την νεοταξίτικη γλώσσα που του δίδαξαν οι μέντορές του, ο Κυρ. Μητσοτάκης προπαγάνδισε και πάλι την περίφημη ανθεκτικότητα (resilience), την οποία προβάλλουν οι απατεώνες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, όταν θέλουν να εμφανίζουν ανάποδα μια αδιέξοδη κατάσταση.

Την ώρα που η Ελλάδα παραπαίει, δεχόμενη αλλεπάλληλα πλήγματα από τους οργανωτές των υβριδικών πολέμων, οι οποίοι δεν διεξάγονται πλέον με τανκς και ρουκέτες αλλά με ιούς, πυρκαγιές, πλημμύρες και σεισμούς, o ταχυδακτυλουργός, Νεοταξίτης γενίτσαρος, μας διαβεβαίωσε ότι η χώρα μας «διαθέτει τις δυνάμεις να μείνει όρθια και κυρίως ανθεκτική απέναντι και σε τούτο τον καινούργιο εχθρό» (3:56).

Τι περίεργες συμπτώσεις! Αυτός ο πλανήτης, ιδίως από το 2001 και μετά έχει γεμίσει «αόρατους εχθρούς».

Όταν έπεσαν οι «Δίδυμοι Πύργοι» (όχι, βεβαίως, από τα αεροσκάφη-οφθαλμαπάτη αλλά από εσωτερικές εκρήξεις που πυροδοτήθηκαν για την ελεγχόμενη κατεδάφισή τους), ως «αόρατος εχθρός» προπαγανδίσθηκε η Αλ Κάιντα. Δεκαεννέα χρόνια αργότερα, το 2020, «αόρατος εχθρός» βαπτίσθηκε ο κορωνοϊός, για να δώσει σήμερα την σκυτάλη του στον «αόρατο εχθρό» νέας γενιάς, την κλιματική κρίση.

Η ακόμη μεγαλύτερη και πιο επικίνδυνη σύμπτωση είναι ότι όλοι αυτοί οι «εχθροί» αντιμετωπίζονται πάντοτε με το ίδιο φαρμακάκι που αποδεικνύεται για τους λαούς φαρμάκι, δηλαδή με έναν μεταφορικώς νοούμενο πόλεμο, που όμως οδηγεί σε πολύ χειρότερες απώλειες από εκείνες που προκαλεί ένας κυριολεκτικός-παραδοσιακός πόλεμος:

Όχι μόνο χάνονται ζωές, αλλά καταντά η ίδια η ζωή ένα άδειο κέλυφος, μια πρωτόγνωρη σκλαβιά.

Για να στηρίξει την δράση του καινούργιου εχθρού, ο ταχυδακτυλουργός επικαλέσθηκε προπαγανδιστικά τον μαγικό αριθμό των 8 δισεκατομμυρίων τόνων νερού που έπεσαν στην Θεσσαλία, «ποσότητα που για να εκβάλει ένας ποταμός σαν τον Δούναβη θα ήθελε 15 μέρες συνεχούς ροής»!

Ποιος, άραγε, να του σφύριξε αυτό το… αποστομωτικό στατιστικό στοιχείο; Μήπως εκείνος που του έδωσε την ιδέα για το «πυρονέφος της νύχτας»;

Κινούμενος σε σταθερή τροχιά απροκάλυπτης προπαγάνδας, προσποιήθηκε στην συνέχεια ότι αναγνωρίζει την κακή επίδοση του κράτους, αναφέροντας την σύγχυση αρμοδιοτήτων και την συχνή μετάθεση ευθυνών, την οποία με εκτενές άρθρο μας είχαμε αναλύσει προ ολίγου καιρού, εξηγώντας ότι το φαινόμενο “blame shifting” αποτελεί κλασική τεχνική των προπαγανδιστών

.

Άρα, παραδεχόμενος ο προπαγανδιστής ταχυδακτυλουργός το ελάττωμα της «μετάθεσης των ευθυνών», ξέπλυνε την προπαγάνδα!

Φυσικά, η παραδοχή της κακής επίδοσης επισκιάστηκε αμέσως από τα χαρίσματα του κράτους: τον συντονισμό, την οργάνωση και τον «ηρωισμό στο πεδίο που έσωσε χιλιάδες ανθρώπους» (η εμμονική χρήση του όρου «στο πεδίο» θυμίζει την νεομιλία της οργουελικής Ωκεανίας).

Όποιος, όμως, διατηρεί στοιχειωδώς μνήμη από την κορωνοϊκή προπαγάνδα, θα θυμάται ότι οι ήρωες αυτής της κυβέρνησης είναι ευχερώς αναλώσιμοι και, σε χρόνο ρεκόρ, από ήρωες υποβαθμίζονται σε παρίες

. Η πορεία των ανεμβολίαστων ηρώων υγειονομικών είναι αψευδής μάρτυς της εύθραυστης αξίας που έχουν τα λόγια του προπαγανδιστή ταχυδακτυλουργού!

Ξεχωριστές ευχαριστίες απηύθυνε στους εθελοντές, οι οποίοι «απέδειξαν πόσο ισχυρά αντισώματα αλληλεγγύης έχει ο λαός μας». Κι αυτό δεν το έκανε τυχαία. Ευχαριστώντας  τους εθελοντές, ήθελε να τους καδράρει για να αναδείξει την καλή πλευρά της κοινωνίας μας, επισκιάζοντας την αλγεινή εντύπωση που προκάλεσε η, όπως είπε, «άθλια δολοφονία του Αντώνη στον Πειραιά».

Πόσο τραγικό φάουλ για έναν πρωθυπουργό να συντάσσεται ελαφρά τη καρδία με τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και να προπαγανδίζει συντονισμένα την ποινική αξιολόγηση του φρικτού αυτού περιστατικού ως εν ψυχρώ δολοφονίας, χωρίς να περιμένει να συνεκτιμηθούν από τους φυσικούς δικαστές των δραστών όλες οι κρίσιμες παράμετροι και να καταλήξουν ανεπηρέαστοι στο ακριβές είδος του εγκλήματος που τέλεσαν ο ύπαρχος ως φυσικός αυτουργός καθώς και οι λοιποί κατηγορούμενοι.

Ακολούθως, ανασύροντας από το λεξιλόγιο της εποχής κορωνοϊού τον εκφοβιστικό όρο «εκατόμβη νεκρών», μας είπε ότι δεν επιβεβαιώθηκαν οι σχετικές προβλέψεις, εμφανίζοντας έτσι ως λήξαν το θέμα της καταμέτρησης των νεκρών και των αγνοουμένων, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο «χυδαίο δηλητήριο του διαδικτύου», προσπαθώντας έτσι να απαξιώσει το μόνο μέσο που έχει απομείνει στον πολίτη για να αμύνεται στο ανελέητο προπαγανδιστικό σφυροκόπημα που δέχεται από τα Μ.Μ.Ε., τα οποία ελέγχει ο ίδιος και η κυβέρνησή του στην μεγαλύτερη έκταση τους.

Εφαρμόζοντας την μέθοδο που του έχει διδάξει το ιερατείο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, μας προετοίμασε για τις νέες καταστροφές που έχουν σχεδιασθεί να γίνουν εναντίον της Ελλάδος:

Η κακοκαιρία Daniel είναι μια «προειδοποίηση ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για άλλα καιρικά φαινόμενα», «επίσης καταστροφικά, που, μάλιστα, με βεβαιότητα θα χτυπήσουν, και με μεγαλύτερη συχνότητα».

Όπως, όμως, διευκρινίσαμε, αυτά τα καιρικά φαινόμενα δεν είναι παρά καμουφλαρισμένες πολεμικές ενέργειες υβριδικού τύπου που εκπορεύονται από τον υποκρυπτόμενο εχθρό των σύγχρονων λαών: την Νέα Τάξη Πραγμάτων και τις παγκόσμιες παραφυάδες της, μία εκ των οποίων είναι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του μισάνθρωπου Κλάους Σβαμπ

.

Ευτυχώς για μας, τα νεοταξίτικα ντόπερμαν που μας κυβερνούν δεν διαθέτουν ποικιλία στο λεξιλόγιό τους. Τους προδίδουν οι πανομοιότυπες λέξεις και φράσεις που επιλέγουν για να μιλήσουν στον άμαχο πληθυσμό ο οποίος αποτελεί τον κύριο στόχο των «καιρικών φαινομένων» φαινομενικώς καιρικά, στην πραγματικότητα πολεμικά.

Η φράση-κλισέ της υγειονομικής κρίσης, με την οποία προπαγανδιζόταν τρομολαγνικά ο πανταχού παρών και τους πάντες απειλών «αόρατος εχθρός» ήταν η εξής:

«Ο κορωνοϊός είναι εδώ!».

Την ίδια τρομολαγνική φράση χρησιμοποιεί σταθερά στους λόγους του ο προπαγανδιστής ταχυδακτυλουργός για την κλιματική κρίση, τούτο δε έπραξε και στην ΔΕΘ:

«Η κλιματική κρίση είναι εδώ και μας υποχρεώνει να τα δούμε όλα διαφορετικά».

Μα τι περίεργη σύμπτωση πάλι! Όπως ο υγειονομικού τύπου «αόρατος εχθρός» ήταν μια άριστη αφορμή για να μας ζητηθεί να αλλάξουμε άρδην τις συνήθειές μας, το ίδιο ακριβώς μας ζητούν και τώρα με αφορμή (ορθότερα: με πρόσχημα) τον κλιματικού τύπου «αόρατο εχθρό»!

Και τι περίεργη σύμπτωση ότι η ριζική αλλαγή των συνηθειών μας είναι το αίτημα και του Κλάους Σβαμπ, σύμφωνα με όσα αναλύονται στο διαβόητο βιβλίο του για την Μεγάλη Επανεκκίνηση, που το σβαμπικό γιουσουφάκι είχε στο πρωθυπουργικό γραφείο του όλως τυχαίως όταν κηρύχθηκε η πανδημία του κορωνοϊού.

Οι ομοιότητες με την διαχειριστική πολιτική στην εποχή της πανδημίας δεν σταματούν φυσικά σε επίπεδο γλωσσικό. Επεκτείνονται και σε επίπεδο ουσίας, όπως προκύπτει ξεκάθαρα από την πρωθυπουργική δήλωση στην ΔΕΘ περί ανάγκης εφαρμογής ενός «συστήματος κινήτρων και αντικινήτρων που θα ενθαρρύνουν την ασφάλιση των ακινήτων έναντι φυσικών καταστροφών» (σε πρώτη φάση έχει συμφωνηθεί έκπτωση της τάξης του 10% επί του καταβλητέου ΕΝΦΙΑ).

Ένα αντίστοιχο σύστημα είχε εφαρμοσθεί για να επιτευχθεί ο στόχος του μαζικού εμβολιασμού: Εμβολιαστικό κίνητρο ήταν το voucher (προπληρωμένη κάρτα) των 150 € για όσους νέους 18-25 ετών είχαν λάβει ή επρόκειτο να λάβουν την πρώτη δόση, ενώ η κορωνίδα των αντικινήτρων ήταν η αναστολή εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών.

Κι όπως βιώσαμε στο πετσί μας την κτηνωδία του υποχρεωτικού-πειραματικού εμβολιασμού, τώρα η κυβέρνηση σχεδιάζει να πειραματισθεί με την «υποχρεωτική ασφάλιση όλων των περιουσιών, όλων των σπιτιών, όλων των παραγωγικών μονάδων»!

Μα τι καταπληκτική αρμονία είναι αυτή μεταξύ κορωνοϊού και κλιματικής κρίσης; Ποιος ιδιοφυής σκηνοθέτης βρίσκεται πίσω από αυτήν την αρμονία, ώστε να τον θαυμάσουμε και να τον συγχαρούμε;

Πρώτα ξεσπά ο κορωνοϊός και έπειτα ακολουθεί το γλέντι των φαρμακευτικών εταιρειών με τα εμβόλια-φόλες. Μετά ξεσπούν οι φωτιές και οι πλημμύρες και ακολουθεί το γλέντι των ασφαλιστικών εταιρειών. Τελικά ή είμαστε φοβερά ηλίθιοι ή μας περνούν για φοβερά ηλίθιους!

Το νεοταξίτικο colpo grosso «προκαλώ το πρόβλημα – φέρνω την μόνη λύση που με συμφέρει» αποτυπώνεται με απόλυτη σαφήνεια στην ακόλουθη φράση του προπαγανδιστή ταχυδακτυλουργού:

«Σε έναν τόπο που αντιμετωπίζει φωτιές, πλημμύρες αλλά και σεισμούς [Σ.Σ.: έρχεται και ο τρομερός σεισμός, να είστε σε εγρήγορση, να έχετε πάντοτε στις τσέπες σας έναν μικρό φακό και μια σφυρίχτρα], η επιδίωξη αυτή [ενν.: της υποχρεωτικής ασφάλισης] γίνεται μονόδρομος».

Η φράση «γίνεται μονόδρομος» (τον χρησιμοποίησε και για την συνεργασία ανάμεσα στην πολιτική προστασία και τις ένοπλες δυνάμεις) χτυπά ένα ακόμη καμπανάκι που σχετίζεται με το αυταρχικό αρκτικόλεξο TINA: There Is No Alternative.

Κι όπως μας είπαν ότι το τείχος ανο(η)σίας χτίζεται μόνο αν όλοι εμβολιαστούμε κατά του κορωνοϊού, έτσι και τώρα ο πορπαγανδιστής ταχυδακτυλουργός μάς «εμβολίασε» με την ιδέα της «συλλογικής προστασίας στην οποία έχουμε χρέος να μετέχουμε όλοι».

Επιπλέον, όπως ο εμβολιασμός είχε χαρακτηρισθεί «επιχείρηση ελευθερία», τώρα η υποχρεωτική καθολική ασφάλιση ονομάσθηκε «νέα μεγάλη εθνική προσπάθεια».

Ας το συνειδητοποιήσουμε: Η υποχρεωτική καθολική ασφάλιση έναντι των φυσικών καταστροφών είναι φαινόμενο ανάλογο προς τον υποχρεωτικό καθολικό εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

O εφιάλτης του έξυπνου ολοκληρωτισμού δεν θα έχει σταματημό. Μας το λένε ξεδιάντροπα. Αλλά κάνουν ένα μεγάλο λάθος: Νομίζουν ότι άπαντες κοιμόμαστε ύπνο βαθύ. Πλανώνται πλάνην οικτροτάτην! Κάποιοι έχουν αναλάβει δράση φαροφύλακα και χάρη στις κραυγές τους τα ροχαλητά της συμπαγούς πλειοψηφίας λιγοστεύουν ολοένα και περισσότερο.

Η συνέχεια του λόγου του προπαγανδιστή ταχυδακτυλουργού μάς επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη: Θυμίζοντάς μας την Αλίκη Βουγιουκλάκη που στην ελληνική ταινία «Το δόλωμα» έπαιρνε μαθήματα από τον Ντίνο Ηλιόπουλο, ο οποίος την δίδασκε, μεταξύ άλλων, και ποίηση, δείχνοντάς της πώς να απαγγέλλει δολωματικούς στίχους για να προσελκύει τα θύματα της οργανωμένης χαρτοπαικτικής απάτης, ο ταχυδακτυλουργός ηθοποιός απήγγειλε με στόμφο, ελαφρώς παραλλαγμένους, δύο στίχους του Βάρναλη, λέγοντας:

«Δεν είμαστε οι δειλοί, οι μοιραίοι και άβουλοι, σίγουρα δεν προσμένουμε σε κάποιο θάμα».

Κάποτε είχε δολοφονήσει το Πάτερ-Ημών

, τώρα πλήγωσε τον Βάρναλη, αφού το ρήμα «προσμένω» (σε αντίθεση με το ρήμα «προσβλέπω») δεν συντάσσεται με εμπρόθετο προσδιορισμό, αλλά με το αντικείμενο σε αιτιατική. «Προσμένουμε κάποιο θάμα», έγραφε ο Βάρναλης, και όχι «σε κάποιο θάμα».

Σημειωτέον ότι ο λογογράφος του δεν είχε την στοιχειώδη ευφυΐα να ερευνήσει αν αυτοί οι στίχοι του Βάρναλη είχαν αξιοποιηθεί προσφάτως από άλλο πολιτικό πρόσωπο ή από κάποιον αρθρογράφο. Αν το είχε κάνει, θα είχε διαπιστώσει ότι, ήδη στις 27 Ιουλίου 2023, ο Βασίλης Σκουρής αφιέρωσε στην κυβέρνηση, με αφορμή τις πυρκαγιές, το ποίημα «Οι μοιραίοι», στο οποίο περιέχονται οι ως άνω στίχοι!

Τι απίστευτη σκυλοτροφή πετάνε στους ανυποψίαστους πολίτες για να τους δελεάσουν με χιλιοειπωμένες ρήσεις; Μόνο «Οι μοιραίοι» του Βάρναλη υπάρχουν για να εντυπωσιάζουν τους μαζανθρώπους της Ψωροκώσταινας;

Το προπαγανδιστικό ρεσιτάλ του ταχυδακτυλουργού συνεχίστηκε με ένα από τα πολλά ΔΕΝ που, ως παραλλαγή του αρκτικόλεξου ΔΕΘ, ο λογογράφος του σκέφτηκε ότι θα εντυπωσιάσει τα πλήθη.

Μας είπε λοιπόν ότι «ΔΕΝ θα αφήσει του Έλληνες να διχαστούν ξανά πάνω στο ψέμα», ενώ είναι εκείνος που κατακλύζει τους πολίτες με επαναλαμβανόμενα και κολοσσιαία ψέματα, διχάζοντάς τους κατά τρόπο προκλητικό. Το «διαίρει και βασίλευε» είναι ένα από τα μεγαλύτερα όπλα των προπαγανδιστών, οι οποίοι διχάζουν τον λαό για να συνεχίζουν ανενόχλητοι την κυριαρχία τους. Άραγε, υπήρξε τα τελευταία χρόνια μεγαλύτερος διχασμός της κοινωνίας από τον διχασμό των Ελλήνων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, κατόρθωμα φυσικά που πιστώνεται στον προπαγανδιστή ταχυδακτυλουργό και την κουστωδία του;

Περίπου στο μέσον της ομιλίας του, εκστόμισε το αφόρητα πληκτικό σύνθημα που επιστρατεύει κάθε φανατικός προπαγανδιστής για να χαϊδεύει τα αυτάκια των βρεφοποιημένων πολιτών:

«Μεγάλες αλλαγές. Τώρα!»

.

Οι αλλαγές υποτίθεται ότι θα γίνουν σε τρία πεδία: Στην «Οικονομία», στην «Νομιμότητα» και στην «Δικαιοσύνη».

Η συνέχεια του λόγου του έμεινε σε αταλάντευτη προπαγανδιστική τροχιά, αφού προσπάθησε να ξανακάνει το μαύρο άσπρο, εμφανιζόμενος ως μεγαλόψυχος αποδέκτης της κριτικής που ασκείται σε αυτόν και την κυβέρνησή του.

Παρότι είναι νωπή η μνήμη των πολιτών από την απαράδεκτη συμπεριφορά του στην συζήτηση της Ολομέλειας για τις πυρκαγιές, όπου έφθασε να απαξιώνει τον πρόεδρο της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκο Βελόπουλο, κατηγορώντας τον για τις «σαχλαμάρες» που είπε (βλ. το βίντεο που ακολουθεί, λεπτό 13:16), στην ΔΕΘ φόρεσε το φράκο του δημοκράτη, λέγοντάς μας ότι είναι:

«καλοδεχούμενη για μένα πάντα η κριτική, αρκεί να γίνεται καλοπροαίρετα, να είναι τεκμηριωμένη».


Αφού πέταξε το τριπλό πυροτέχνημα κατά των επικριτών του, αποκαλώντας τους «αυτόκλητους πυροσβέστες του καναπέ, πατριώτες του πληκτρολογίου και μεταρρυθμιστές της φακής [sic]», ως γνήσιος προπαγανδιστής που βαφτίζει το ψέμα αλήθεια, αναφέρθηκε ακολούθως στην «συμφωνία αλήθειας» που έκανε με τους πολίτες (γελάει το παρδαλό κατσίκι) και μας διαβεβαίωσε ότι «όσα θα μας πει σε λίγο θα αποτυπώνουν την αλήθεια», χωρίς να τον ενδιαφέρει τάχα το πολιτικό κόστος.

Απαρέγκλιτος κανόνας της προπαγάνδας:

Όταν ένας προπαγανδιστής αυτοδιαφημίζει τις αλήθειες του, στην πραγματικότητα κουκουλώνει τα ψέματά του.

Μία από τις επόμενες φράσεις διατυπώθηκε και πάλι σύμφωνα με όσα διδάσκει ένα εγχειρίδιο προπαγάνδας: Αν θες να πείσεις, φτιάχνε συνθηματικά στιχάκια με ομοιοκαταληξία, ώστε το μήνυμά σου να καρφώνεται ευκολότερα στο μυαλό των βρεφοποιημένων πολιτών.

Απολαύστε το σλόγκαν που σκαρφίστηκε ο λογογράφος του:

«Οι σκιές των ημερών δεν κρύβουν την αλήθεια των καιρών»!

Δυσκολεύεται ο αφυπνισμένος ακροατής να κρατηθεί και να μην σπάσει την οθόνη, όταν, σε φόντο φθηνών συνθημάτων, ακούει τις απίστευτες υποκριτικές-ανάποδες παρόλες του προπαγανδιστή. Άκουσον-άκουσον, αυτή η κυβέρνηση που έχει βαλθεί να αποσυνθέσει την ελληνική οικογένεια, προωθώντας τον λοατκισμό και την ουδετεροποίηση του φύλου, μάθαμε τώρα ότι «πολιτική της είναι να στηρίξει την οικογένεια».

Συνεχίζουμε να διαβάζουμε ανάποδα: «στηρίξει» σημαίνει «διαλύσει»!

Ο πολεμοχαρής προπαγανδιστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε έναν ακόμη πόλεμο που διεξάγει το νεοταξίτικο σκυλολόι του: «πόλεμο κατά της ακρίβειας», που, όπως μας προειδοποίησε, «θα είναι διαρκής και έντονος». Άρα, ας ετοιμαστούμε για την επερχόμενη επισιτιστική κρίση, την οποία θα έχει προκαλέσει και πάλι ο συνήθης ύποπτος: το κονκλάβιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Μετά τον «πόλεμο κατά της κλιματικής κρίσης» και τον «πόλεμο κατά της ακρίβειας», έγινε αναφορά στον «πόλεμο κατά της φοροδιαφυγής». Ο «πόλεμος» αυτός, που είναι μάλλον ο μακροβιότερος όλων, διεξάγεται προσχηματικά και επιλεκτικά, για να πιάνονται μονίμως τα μικρά ψάρια και να μένουν ανενόχλητοι οι μεγαλοκαρχαρίες. Επιπλέον, εξυπηρετεί τον σατανικό σχεδιασμό της ψηφιακής τυραννίας που διαρκώς επεκτείνεται σε βάρος των Ελλήνων.

Ως γνωστόν, κάθε «πόλεμος» είναι η αφορμή για την θέσπιση «μέτρων», που στην πραγματικότητα είναι «σφαίρες» κατά του άμαχου πληθυσμού. Ένα από τα μέτρα αυτά συνδέεται με κάτι ιδιαιτέρως ανησυχητικό: με την κατάργηση των μετρητών στις αγοραπωλησίες ακινήτων! Μετά την υποχρεωτική ασφάλιση, θεσπίζεται μία ακόμη υποχρεωτικότητα: η χρήση POS για ηλεκτρονικές πληρωμές.

Είναι πλέον ηλίου φαεινότερον ότι η Ελλάδα θα είναι από τις πρώτες χώρες, αν όχι η πρώτη χώρα, που θα επιβάλει την υποχρεωτική χρήση πλαστικού χρήματος! Επομένως, η ηλεκτρονική δικτατορία καλπάζει ασταμάτητη, οδηγώντας τους ανυποψίαστους πολίτες σε μια άνευ προηγουμένου κόλαση.

Η «καραμέλα» του «πολέμου κατά της φοροδιαφυγής» είναι ξεκάθαρα το πρόσχημα για την ελευθεροκτόνα, καθολική κατάργηση των μετρητών, η οποία θα κάνει ακόμη πιο ασφυκτικό τον κλοιό επιτήρησης του κράτους Λεβιάθαν σε βάρος των πολιτών-μυρμηγκιών του.

Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το σύνθημα «νομιμότητα παντού», το οποίο λάνσαρε ο αμετανόητος προπαγανδιστής που λατρεύει την κάθε άλλο παρά αθώα λέξη «παντού». Στην λέξη αυτή αντανακλάται το πνεύμα του ολοκληρωτισμού το οποίο χαρακτηρίζει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας από την στιγμή ιδίως που κλήθηκε να διαχειρισθεί την υγειονομική κρίση. Ας θυμηθούμε το σύνθημα «μάσκα παντού» που ακούστηκε από τα αυταρχικά χείλη του τον Νοέμβριο 2020.

Όταν, όμως, ένα μέτρο εφαρμόζεται «παντού», χωρίς να αναγνωρίζονται εξαιρέσεις, τότε η υποκριτικά εξαγγελλόμενη νομιμότητα μετατρέπεται σε κατάφωρη αδικία και το κράτος που την υπηρετεί απεικονίζεται στην οργουελική μπότα που συνθλίβει το πρόσωπο του πολίτη. Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην διευκρινισθεί ότι η καθολική νομιμότητα έχει ως μία και μοναδική εξαίρεση το ίδιο το «επιτελικό κράτος» και τα υπόγεια γρανάζια του. Εκεί η παρανομία επιτρέπεται αφειδώς, καθώς λείπει η αιδώς.

Η φασιστική μπότα του οργουελικού κράτους συνδέεται και με τον  τελευταίο «πόλεμο», στον οποίο αναφέρθηκε προπαγανδιστικά ο Κυρ. Μητσοτάκης. Πρόκειται για τον «πόλεμο κατά της ατιμωρησίας», ο οποίος είναι μία εναλλακτική ετικέτα της περίφημης αυταρχικής «θεωρίας της μηδενικής ανοχής».

Σε αυτό το πολεμικό πλαίσιο, η κυβέρνηση της Νέας Δικτατορίας ετοιμάζεται να ακυρώσει μία από τις κατακτήσεις του νομικού μας πολιτισμού, που είναι η εφαρμογή της ανθρωπιστικής αρχής της επιείκειας. Αντ’ αυτής ακούσαμε ότι προέχει ο φόβος της πραγματικά εκτιθησομένης ποινής ακόμη και για «μικρά αδικήματα» που «κοστίζουν ζωές και περιουσίες»: οι δράστες τους «θα μπορούν να φυλακίζονται και με την πρωτόδικη απόφαση» (και, μάλιστα, σε φυλακές που δεν πληρούν καν τους στοιχειώδους όρους ανθρώπινης διαβίωσης, αφού μέσα σε ένα κελλί ολίγων τετραγωνικών στοιβάζονται δεκάδες κρατούμενοι). Εδώ ανήκουν π.χ. οι εξ αμελείας εμπρηστές και οι τραμπούκοι των πανεπιστημίων και των γηπέδων.

Η επιλογή αυτή δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο αμφιβολίας ότι η παρούσα κυβέρνηση ανήκει στην κατηγορία των ύπουλων αυταρχικών καθεστώτων, που προπαγανδίζουν τις φανταχτερές λέξεις περί νομιμότητας, δικαιοσύνης και εκσυγχρονισμού, για να καλύπτουν το μισάνθρωπο σχέδιό τους: το σταδιακό ροκάνισμα των θεμελιωδών δικαιωμάτων του πολίτη, ο οποίος, χωρίς καλά-καλά να το καταλάβει, θα εγκλωβισθεί αμετάκλητα στην φάκα της ωραιοποιημένης σκλαβιάς του.

H μαγική-λαϊκιστική λύση της αυστηροποίησης των ποινών και των όρων έκτισής τους στην πραγματικότητα είναι ένα κυβερνητικό τέχνασμα μετάθεσης των ευθυνών της: Αντί να αναζητήσει έμπρακτες λύσεις για την πρόληψη των πυρκαγιών και του χουλιγκανισμού, επικεντρώνεται σε καθαρά θεωρητικό-συμβολικό επίπεδο που δεν επιβαρύνει καθόλου τον προϋπολογισμό του κράτους και, ταυτοχρόνως, παράγει στον λαό την ψευδαίσθηση ότι επιτέλους η κυβέρνηση αντιδρά με κάποιον τρόπο, δείχνοντας την καλή θέληση να κλείσει τις ανοικτές πληγές.

Μόνο που οι πληγές αυτές δεν μπορούν να κλείσουν μέσω του Ποινικού Κώδικα. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος επιστρατεύει συχνά τον μηχανισμό της απώθησης και την κρίσιμη στιγμή δεν επιτρέπει να αναδυθεί στην επιφάνεια αποτρεπτικά το Χ άρθρο του Ποινικού Κώδικα, ο οποίος δεν έχει εσωτερικευθεί ως ευαγγέλιο καθημερινής χρήσης για τον πολίτη.

Μήπως, λοιπόν, θα ήταν σκόπιμο, για να εναρμονισθεί η Νέα Δικτατορία ακόμη περισσότερο με το δυστοπικό καθεστώς της οργουελικής Ωκεανίας, να επιβάλει ο αυτοκράτοράς της την υποχρεωτική υπενθύμιση από μεγαφώνου, σε κάθε πόλη και χωριό της χώρας, της σκληρής ποινικής μεταχείρισης που θα προβλέπεται για τους δράστες όχι μόνο των μεγάλων αλλά και των μικρών εγκλημάτων;

Σε ό,τι αφορά το πεδίο της ενέργειας, ο Κυρ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι ο στόχος της επόμενης τετραετίας είναι «το 80% της κατανάλωσης από ρεύμα να προέρχεται από τον ήλιο και τον άνεμο». Άρα, είναι καιρός να πούμε «οριστικό αντίο» στα δάση μας, αφού η Ελλάδα εκτιμάται ότι θα αποδασωθεί, προκειμένου να γεμίσει ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά πάρκα. Καλό είναι, λοιπόν, κατά την διάρκεια του ερχόμενου χειμώνα να φωτογραφίσουμε όσα δένδρα έχουν μείνει άκαυτα και να τα κορνιζάρουμε, γιατί μάλλον δεν θα τα ξαναδούμε. Η «πράσινη ανάπτυξη» είναι μία ακόμη προπαγανδιστική πομφόλυγα που συγκαλύπτει το μαύρο χρώμα που θα αποκτήσουν τα κατακα(η)μένα δάση μας.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο ταχυδακτυλουργός πρωθυπουργός έκανε χρήση ενός άλλου, πολύ ύπουλου όρου που αξιοποιείται προπαγανδιστικά για να ανοίγει τον δρόμο στα εκάστοτε νέα μέτρα που συρρικνώνουν ολοένα και περισσότερο τις ατομικές μας ελευθερίες μας: ο λόγος περί της ασφάλειας.

«Οι πολίτες αισθάνονται ανασφάλεια», είπε, συμπληρώνοντας: «αυτήν την αίσθηση πρέπει να την γκρεμίσουμε, ώστε να νιώθουν ασφαλείς».

Όπως, όμως, ήδη γνωρίζουμε άριστα, ιδίως από την διαχείριση της πανδημίας, στο όνομα της ασφάλειας γκρεμίστηκε η ελευθερία και η αξιοπρέπεια του ανθρώπου. Άλλωστε, την ασφάλεια επικαλείται κάθε δικτατορικό καθεστώς, για να εκπληρώσει τους μισάνθρωπους σκοπούς του. Υπάρχει κάποιος που δεν γνωρίζει ότι το αγαπημένο σύνθημα του Χίτλερ ήταν «για την ασφάλειά σας» (“für Ihre Sicherheit”);

Άξιο ιδιαιτέρας μνείας είναι το γεγονός ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης συνέδεσε το αίτημα για ασφάλεια με τους σύγχρονους «καιρούς πολυκρίσεων» (polycrisis), ένας ακόμη προπαγανδιστικός όρος που πλάσθηκε από το Υπουργείο Προπαγάνδας της Νέας Τάξης Πραγμάτων

. Με αφορμή την «πολυκρίση» μίλησε ωραιοποιημένα για την ανάγκη ενός πολυσδιάστατου εκσυγχρονισμού. Όταν, όμως ένας φανατικός προπαγανδιστής μιλά για εκσυγχρονισμό ξέρουμε καλά ότι υπονοεί το ακριβώς ανάποδο, δηλαδή έναν εκβαρβαρισμό, που όμοιό του δεν θα έχει υποστεί άλλος λαός.

Καπηλευόμενος την ιδέα του «Κοινωνικού Συμβολαίου» που είχε αναπτύξει ο Ζαν-Ζακ Ρουσσώ, μίλησε για «νέα συμφωνία με τον λαό» που αντανακλάται στο σύνθημα «Μεταρρύθμιση παντού» / «Νομιμότητα παντού». Στην πραγματικότητα, τα δύο κεντρικά συνθήματα που δεσπόζουν στην κρυφή ατζέντα της κυβέρνησης είναι:

«Μπότα παντού» / «Υποκρισία παντού».

Ο φανατικός προπαγανδιστής καυχήθηκε ότι «μετά τη χούντα χτίσαμε την πιο μακρά σύγχρονη δημοκρατία», αποκρύπτοντας ότι η δημοκρατία μας ήταν ανέκαθεν υπαρκτή μόνο στα χαρτιά, ενώ, επί των ημερών της κυβέρνησής του, η «ελληνική δημοκρατία» κατάντησε μια κακόγουστη φάρσα.

Η αρσενική Αλίκη Βουγιουκλάκη στην σύγχρονη διασκευή της κωμωδίας «Το δόλωμα της ΔΕΘ» έκλεισε με στίχο του Γιώργου Σεφέρη από τον Γ΄ Τόμο των Δοκιμών:

«Δε μένω τυφλός στα ψεγάδια μας, αλλά έχω την ιδιοτροπία να πιστεύω στον εαυτό μας».

Αποκωδικοποιώντας την φράση αυτή με τα εργαλεία του Θαυμαστού Ανάποδου Κόσμου, τα οποία είναι εργαλεία ξεσκεπάσματος της προπαγάνδας ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος και ενός εμπαίκτη πρωθυπουργού, διαβάζουμε:

«Μένω τυφλός στα ψεγάδια μου, δεν πιστεύω στις ικανότητες σας», σας κοροϊδεύω κατάμουτρα και παίζω με τον πόνο σας.

Ο Γεώργιος Γεωργαλάς, στο κλασικό έργο του «Η προπαγάνδα. Μεθοδική και τεχνική της αγωγής των μαζών» (Αθήναι 1967, σελ. 14), αναδεικνύει ένα χωρίο του Σεβαλιέ που προσφέρεται ιδανικά για τον συνθηματικό σχολιασμό της απατηλής ομιλίας του προπαγανδιστή ταχυδακτυλουργού Κυρ. Μητσοτάκη στην 87η ΔΕΘ:

«Η Προπαγάνδα βασιλεύει. Η Προπαγάνδα θριαμβεύει. Τα διαποτίζει όλα, τα παραμορφώνει όλα. Όλα είναι Προπαγάνδα».

2

Ψηφιακό σνακ 4.0: Το πρωτόγονο (αλλά όχι πρωτόγνωρο) σόφισμα της συλλογικής ανθρωποθυσίας στον «Μινώταυρο των Τεμπών»

Ψηφιακό σνακ 4.0: Το πρωτόγονο (αλλά όχι πρωτόγνωρο) σόφισμα της συλλογικής ανθρωποθυσίας στον «Μινώταυρο των Τεμπών»

·
20 Μαρ
Read full story

 

3

Για τους όρους αυτούς βλ. Βαθιώτη, Από την τρομοκρατία στην πανδημία. Υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις στον πόλεμο κατά του αόρατου εχθρού, Τρίτη επικαιροποιημένη έκδοση, Αλφειός, Αθήνα 2023, σελ. 97.

4

«Πυρονέφος της νύχτας»: Το προπαγανδιστικό «μελάνι της σουπιάς» – Ή μήπως έμμεση ομολογία της «οικουμενικής δασοκτονίας»;

«Πυρονέφος της νύχτας»: Το προπαγανδιστικό «μελάνι της σουπιάς» – Ή μήπως έμμεση ομολογία της «οικουμενικής δασοκτονίας»;

Read full story

 

5

Blame shifting: Η κακοποιητική μετάθεση της ευθύνης ως προπαγανδιστική τεχνική των διαχειριστών καταστροφών

Blame shifting: Η κακοποιητική μετάθεση της ευθύνης ως προπαγανδιστική τεχνική των διαχειριστών καταστροφών

·
13 Σεπ
Read full story

 

6

Η συνεχιζόμενη κοινωνική βαρβαρότητα σε βάρος των ανεμβολίαστων υγειονομικών

Η συνεχιζόμενη κοινωνική βαρβαρότητα σε βάρος των ανεμβολίαστων υγειονομικών

·
30 Αυγούστου 2022
Read full story

 

8

Η «δολοφονία» της Κυριακής Προσευχής από τον αντίχριστο μασκοφόρο Κυριάκο

Η «δολοφονία» της Κυριακής Προσευχής από τον αντίχριστο μασκοφόρο Κυριάκο

·
14 Μαρτίου 2022
Read full story

 

9

Ρετρό 16.0: Το υπνωτιστικό σύνθημα της μαγικής «αλλαγής»

Ρετρό 16.0: Το υπνωτιστικό σύνθημα της μαγικής «αλλαγής»

·
20 Μαΐ
Read full story

 

10

Επ’ αυτού βλ. Βαθιώτη, Από την τρομοκρατία στην πανδημία, ό.π. (υποσ. 3), σελ. 382, υποσ. 1028.

 

Πηγή  https://kvathiotis.substack.com/p/c04

Προβολές : 851


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα