Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Ρωσία vs Ουκρανία + Νέα Τάξη Πραγμάτων: Κανονικός [Γ΄ Παγκόσμιος;] Πόλεμος μετά τον Ψευτοπόλεμο;”

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Ρωσία vs Ουκρανία + Νέα Τάξη Πραγμάτων: Κανονικός [Γ΄ Παγκόσμιος;] Πόλεμος μετά τον Ψευτοπόλεμο;”

4 Μαρτίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,390
Μοίρασέ το

 

Κωνσταντίνος Βαθιώτης:

“Αν η αναμέτρηση Ρωσίας-Ουκρανίας είναι στημένη καθ’ υπαγόρευσιν των ψυχανώμαλων εγκεφάλων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, η θλιβερή και προπάντων ανθελληνική κίνηση της ημετέρας πρωθυπουργικής μαριονέτας να στείλει στρατιωτικό εξοπλισμό στην Ουκρανία ήταν προσχεδιασμένη, όπως μια ατάκα που πετά ο ηθοποιός σε κάποιο σημείο της θεατρικής παράστασης.”

 

 

 

Εξαιρετική η γεωπολιτική ανάλυση του Καθηγητή Ποινικού Δικαίου κ. Κωνσταντίνου Βαθιώτη, καλύπτει όλες τις παραμέτρους όχι μόνον του πολέμου που διεξάγεται μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, αλλά και την κοινωνική παράμετρο μιας βρεφοποιημένης κατά το πλείστον κοινωνίας, που αρνείται να δει την πραγματικότητα ενώ η αναφορά του στον πρωθυπουργεύοντα Μητσοτάκη, είναι καταπέλτης…

Κι αυτό ίσως είναι και το χειρότερο για όσα όπως φαίνεται θα εξελιχθούν με ραγδαίους ρυθμούς σε βάρος της ανθρωπότητας.

Και μένει να απαντηθούν από τους βρεφοποιημένους πολίτες, τα βασικά ερωτήματα που θέτει…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Στις 16 Μαρτίου 2020, η Νέα Τάξη Πραγμάτων επέλεξε τη μοσχαναθρεμμένη γαλλική μαριονέτα της να βγει μπροστά και να κηρύξει τον μεταφορικά νοούμενο “πόλεμο” κατά του “αόρατου εχθρού”, δηλ. του κορωνοϊού.
Ο ψευτοπόλεμος αυτός διεξάγεται με ιατρικές ρόμπες, ωστόσο είναι εξίσου, αν όχι περισσότερο, επικίνδυνος από έναν κανονικό πόλεμο, αφού όχι μόνο αποδεκατίζει ανθρώπους αλλά εξαφανίζει θεμελιώδη δικαιώματα και μεταμορφώνει τους πολίτες σε συνεχώς επιτηρούμενα ζώα με ψηφιακά πιστοποιητικά και φίμωτρα.
Δύο χρόνια μετά, και ενώ έχει ξεκινήσει ο κανονικός πόλεμος, ο οποίος διεξάγεται με στρατιωτικές στολές, βλέπουμε και πάλι τη γαλλική μαριονέτα να βγαίνει μπροστά για να μας προειδοποιήσει:
«Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα διαρκέσει και πρέπει να προετοιμαστούμε. […] Η κυβέρνηση ετοιμάζει ένα σχέδιο ανθεκτικότητας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι οικονομικές συνέπειες της κρίσης αυτής».
Ένας ακόμη πόλεμος, μία ακόμη κρίση, νέα ανάγκη για ανθεκτικότητα!
Όπως επισημαίνει ο Michael Walzer στο ογκώδες βιβλίο του «Δίκαιοι και άδικοι πόλεμοι» (εκδ. Ιωλκός, Αθήνα 2006, σελ. 377): «Η κατάσταση ανάγκης και η “κρίση” είναι κοινότοπες λέξεις που χρησιμοποιούνται για να προετοιμάσουν τη σκέψη μας για πράξεις κτηνωδίας».
Όποιοι κατέχουν τα γλωσσικά εργαλεία για την αποκρυπτογράφηση των νεοταξίτικων στόχων που έχουν θέσει οι σχεδιαστές της Παγκόσμιας Κυβέρνησης γνωρίζουν ότι η δήλωση αυτή είναι κεφαλαιώδους σημασίας για την ερμηνεία της νέας πολεμικής πραγματικότητας.
Σε αντίθεση με τους βρεφοποιημένους πολίτες που έχουν πάρει θέση στον αγαπημένο τους καναπέ και έχουν παραγγείλει πίτσες ή ποπ-κορν για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Ρωσίας-Ουκρανίας σαν να πρόκειται για τελικό Μουντιάλ, και σε αντίθεση με κάποιους άλλους που βγάζουν ιαχές από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεχαρμανιάζοντας κατά πλειοψηφία εις βάρος της Ρωσίας, υπάρχει μια άλλη μερίδα πολιτών που προβληματίζεται μήπως τούτος ο κανονικός πόλεμος είναι αμφίπλευρα στημένος από το διευθυντήριο της παγκόσμιας ελίτ, προκειμένου οι λαοί –πριν από την “λυτρωτική” εμφάνιση του προθερμαινόμενου Παγκόσμιου Κυβερνήτη– να περάσουν στις επόμενες πίστες βασανισμού τους, δηλ. στην ενεργειακή και την επισιτιστική κρίση, οι οποίες θα διαδεχθούν την αντίστοιχη υγειονομική ή θα βαίνουν παράλληλα προς αυτήν.
Με δεδομένο ότι κατά δήλωση ενός εκ των ψυχιατρικώς διαταραγμένων διαχειριστών του πλανήτη, δηλ. του Κλάους Σβαμπ, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει διεισδύσει σε όλες σχεδόν τις κυβερνήσεις των κρατών, ελέγχει δε όχι μόνο τους “διόσκουρους” Μακρόν και Μητσοτάκη, αλλά και τον Πούτιν, θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι και οι δύο αρχηγοί των αντιπάλων είναι χειραγωγήσιμοι παίκτες που συμμετέχουν σε μια παγκόσμια θεατρική παράσταση.
Υπέρ αυτής της εκδοχής συνηγορεί ακριβώς η ανωτέρω προειδοποίηση του Μακρόν, ο οποίος πήρε την ντουντούκα του και προφήτευσε (χάρη στα εντατικά φροντιστήρια που του έχουν γίνει από τους δαίμονες που προσκυνά) πόλεμο διαρκείας, θέτοντας ζήτημα ανθεκτικότητας: πρόκειται για όρο που αποτελεί γλωσσικό φετίχ κάθε νεοταξίτη (αγγλιστί: resilience).
Άρα ο Μακρόν ενέταξε την αναμέτρηση Ρωσίας-Ουκρανίας στην κατηγορία των λεγόμενων “νέων πολέμων”, χαρακτηριστικό των οποίων είναι η διεξαγωγή τους επί τη βάσει των αρχών τού “επί μακρόν ανθεκτικού πολέμου”, εξ ου και καλούνται πόλεμοι χαμηλής εντάσεως (“law intensity wars”· επ’ αυτού βλ. Heribert Münckler, Οι νέοι πόλεμοι. Νέοι εχθροί και νέες μορφές πολέμου, μτφ.: Α. Δασκαρόλης, Αθήνα 2005, σελ. 56).
Αποκαλούνται έτσι, διότι σιγοκαίουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, σαν την καλά εδραιωμένη χαμηλή φωτιά μέσα σε ένα τζάκι που εκπέμπει θερμότητα χάρη στα εναπομείναντα πυρακτωμένα κούτσουρα.
Όπως, λοιπόν, ο πόλεμος κατά του κορωνοϊού έχει σχεδιασθεί να σιγοκαίει για πολλά ακόμη χρόνια, μετατρέποντας σε αποκαΐδια τα θεμελιώδη δικαιώματα του πολίτη, μπορεί να ισχύει το ίδιο και για τον πόλεμο Ρωσίας vs Ουκρανίας (+ Νέας Τάξης Πραγμάτων): θα σιγοκαίει κι αυτός παράλληλα με τον “πόλεμο κατά του αόρατου εχθρού”.
Φαίνεται ότι η δαιμονική και εμμονική Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει αραδιάσει όλα τα “πολεμικά μπιχλιμπίδια” της μέσα στην κούνια των βρεφοποιημένων πολιτών.
Αφού τους εξάσκησε καλά όλα τα προηγούμενα χρόνια με διαδοχικούς πολέμους, τώρα θεώρησε ότι οι πόλεμοί της μπορούν να διεξάγονται ταυτοχρόνως.
Κι όταν τα βρέφη έχουν συνηθίσει να τρώνε αγγούρια χωρίς να κραυγάζουν, είναι έτοιμα να φάνε –και μάλιστα να απολαύσουν– πολλά αγγούρια μαζί (πρβλ. Harari, Homo Deus. Μια σύντομη ιστορία του μέλλοντος, μτφ.: Μ. Λαλιώτης, εκδ. Αλεξάνδρεια, Αθήνα 2017, σελ. 29, o οποίος, όλως… τυχαίως, αναφέρει τον λιμό, τις επιδημίες και τους πολέμους ως τα τρία μεγάλα δεινά από τα οποία η ανθρωπότητα νομίζει ότι κρατιέται μακριά).
Συνεπώς, αν η αναμέτρηση Ρωσίας-Ουκρανίας είναι στημένη καθ’ υπαγόρευσιν των ψυχανώμαλων εγκεφάλων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, η θλιβερή και προπάντων ανθελληνική κίνηση της ημετέρας πρωθυπουργικής μαριονέτας να στείλει στρατιωτικό εξοπλισμό στην Ουκρανία ήταν προσχεδιασμένη, όπως μια ατάκα που πετά ο ηθοποιός σε κάποιο σημείο της θεατρικής παράστασης.
Αν, όμως, η προειδοποίηση του Μακρόν δεν συνυποδηλώνει τη συνεννοημένη εμπλοκή του Πούτιν, αλλά εκφράζει απλώς τους ευσεβείς πόθους ενός μονομερώς σχεδιασμένου πολέμου από τη δαιμονισμένη ελίτ της Νέας Τάξης Πραγμάτων, η οποία ούτως ή άλλως ορέγεται τη δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης, τότε ενδέχεται να έχουμε μπει στην τελική ευθεία του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου (φυσικά, αυτός δεν ξεκίνησε σήμερα, αλλά πολλά χρόνια νωρίτερα – κάποιοι τοποθετούν την έναρξή του την ημέρα της «πρόσκρουσης» των αεροπλάνων στους Δίδυμους Πύργους, κάποιοι άλλοι στην πτώση του Τείχους) και, επομένως, στην υλοποίηση των προφητειών για τα Έσχατα Χρόνια.
Μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο, η απόφαση της θλιβερής κυβέρνησης της Νέας Δικτατορίας να αποστείλει στρατιωτικό εξοπλισμό στην Ουκρανία είναι μια ολοφάνερα αυτοκτονική κίνηση εναντίον της Πατρίδας και της Ορθοδοξίας μας.
Ο τυραννικός, αιμοδιψής και υπερπροδότης Ανθέλλην πρωθυπουργός μοιάζει να παίζει στα ζάρια τις ζωές των Ελλήνων, επικαλούμενος μεν τους (ανώνυμους;) ομογενείς που χάνουν τη ζωή τους από ρωσικές βόμβες, πλην όμως ξεχνώντας όλους τους άλλους Έλληνες που θα κινδυνεύσουν από την στοχοποίηση της Ελλάδος σε έναν γενικευμένο πόλεμο!
Έτσι, εκτός από ελεεινός προπαγανδιστής, αρχιψεύτης και θεομπαίχτης, απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι ένα αξιοθρήνητο πιόνι της νεοταξίτικης ελίτ, η οποία, με πρόσχημα τον “πόλεμο κατά του αόρατου εχθρού”, εγκαθίδρυσε την παγκόσμια υγειονομική δικτατορία και τώρα, μέσω της συσπείρωσης εναντίον της Ρωσίας, επιχειρεί να κάνει ένα κρίσιμο βήμα παραπέρα, για να βγει νικήτρια στο φιδάκι, το γνωστό, ινδουιστικής εμπνεύσεως επιτραπέζιο παιχνίδι.
Αξίζει, όμως, να θυμηθούμε ότι στην αρχική έκδοση του παιχνιδιού, όποιος έπεφτε σε κεφάλι φιδιού δεν πήγαινε απλώς μερικά τετράγωνα πίσω, αλλά ξαναγύριζε στην αρχή του ταμπλό.
Στον κανονικό πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας ξαναζούμε το ίδιο έργο που είδαμε να παίζεται από τα αργυρώνητα Μαζικά Μέσα Ευνουχισμού στον ψευτοπόλεμο κατά του “αόρατου εχθρού”: Ανελέητη πολεμική προπαγάνδα υπέρ των νεοταξίτικων θέσεων που διατυπώνουν οι παγκόσμιοι δικτάτορες με δαιμονοποίηση ή ψυχιατρικοποίηση των διαφωνούντων. Όποιος δεν προσκυνά την κεντρική γραμμή που έχει χαραχθεί από τους παγκόσμιους δικτάτορες είναι εχθρός τους και ως τέτοιος πρέπει είτε να εξολοθρευθεί είτε να απομονωθεί, ώστε να αποτραπεί η μετατροπή της διαφωνίας σε διανοητική επιδημία.
Αν οι βρεφοποιημένοι πολίτες σταματήσουν για λίγο να ακούνε τον ήχο από τις κουδουνίστρες τους και αρχίσουν να παρατηρούν πόσο πανομοιότυπη είναι η επικοινωνιακή διαχείριση αφ’ ενός των κανονικών πολέμων και αφ’ ετέρου των ψευτοπολέμων, ίσως καταλάβουν επιτέλους ποιοι κρατάνε τις υπνωτιστικές κουδουνίστρες πάνω από τα κεφάλια τους.
Θα τους βοηθήσει σίγουρα η μελέτη ενός βιβλίου που κυκλοφόρησε το 1994 από τις εκδόσεις Κάκτος: Άλβιν & Χάιντι Τόφλερ, Πόλεμος και αντιπόλεμος (μτφ. Ερ. Μπαρτζινόπουλος).
Στο βιβλίο αυτό, όπου διατυπώνεται η εν τω μεταξύ επαληθευμένη πρόβλεψη ότι «μερικές από τις σημαντικότερες αυριανές αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο πεδίο μάχης των μέσων ενημέρωσης» (σελ. 239), υπογραμμίζεται ο καταλυτικός ρόλος που διαδραματίζουν οι τεχνικές της προπαγάνδας:
Διόγκωση όσων διακυβεύονται από τη διεξαγωγή ενός πολέμου (π.χ. «στρατιώτες και πολίτες βομβαρδίζονται με την άποψη πως κινδυνεύουν όλα όσα αγαπάνε»), δαιμονοποίηση και/ή απανθρωποποίηση του αντιπάλου (π.χ. για τον Μπους ο Σαντάμ ήταν ένας Χίτλερ και, αντιστρόφως, για τον Σαντάμ η Αμερική ήταν «ο Μεγάλος Σατανάς»), πόλωση στην βάση της λογικής «όσοι δεν είναι με το μέρος μας είναι εναντίον μας», αλλά και μεταπροπαγάνδα, δηλ. δυσφήμηση της προπαγάνδας της άλλης πλευράς (σελ. 243).
Αν τα υπνωτισμένα βρέφη καταφέρουν να αφυπνισθούν, τότε είναι πιθανό να αρχίσουν να αναζητούν ωφέλιμες απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα όπως τα ακόλουθα:
– Γιατί τα καλολαδωμένα γρανάζια του νεοταξίτικου καθεστώτος που ζητούσαν το ΝΑΙ στα μνημόνια είναι τα ίδια που ζητούν το ΝΑΙ στα εμβόλια και σήμερα πλέον το ΝΑΙ στην Ουκρανία;
– Γιατί σε εξώφυλλο των Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών απεικονίζεται ο ουροβόρος όφις να διέρχεται από το Κίεβο, προτού φθάσει στην Κωνσταντινούπολη και τα Ιεροσόλυμα;
Από τις απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά θα εξαρτηθεί η επανατοποθέτηση των βρεφοποιημένων πολιτών στις αληθινές διαστάσεις του κόσμου μας, ο οποίος οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στην προσκύνηση του εκκολαπτόμενου Παγκόσμιου Κυβερνήτη- Δικτάτορα Νεοταξίτη.
Εκτός κι αν αποδειχθεί ότι ο Βλαδίμηρος είχε την εύνοια του Δαυίδ…

 

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

 

Evaggelia KarIs

Πέστε το επιτέλους γιατί μέχρι στιγμής σε όποια συζήτηση το έχω αναφερει όλοι το προσπερνούν.
Ρόλοι είναι όλοι σε μία και μοναδική παράσταση – και μάλιστα πολύ κακοστημένη. Αλλά η ποιότητα της σκηνοθεσίας είναι πάντα ανάλογη του κοινού στο οποίο απευθύνεται.
Ο ακρατος συναισθηματισμός με τον οποίο κατακλυζομαστε επί δεκαετίες, σε ανύποπτο χρόνο, έχει γίνει το σχοινί που κινεί αυτή την κοινωνία-μαριονέτα παγκοσμίως.
Ιδιες πανομοιότυπες αντιδράσεις, ίδιες απόψεις, λέξεις και εκφράσεις από παντού.
Ανθρωπιστικά ξεσπάσματα αλληλεγγύης και συμπονιας, μόνον όταν δοθεί το σύνθημα του σχοινιού όμως, σε όλες τις άλλες περιπτώσεις αδιαφορία έως και σκληροτητα.
Και σχεδόν κανείς δεν αντιλαμβάνεται πλέον τις εξόφθαλμες λεπτομέρειες που καταδεικνύουν όλο και πιο πολύ ότι όλα είναι θέατρο, στημένο από μια και μοναδική πλευρά, όχι δύο.
Ο πολεμος προβιβαστηκε σε ριαλιτι, κι όσο οι μαριονέτες είναι απασχολημένες με τα δάκρυα, τα 👍και τα 👎, να φύγουν οι κακοί να μείνουν οι καλοί κτλ, ο ιστός συνεχίζει να υφαινεται στο παρασκήνιο..

Vangelis Mc Ris

Χωρίς να θέλω να κολακεύσω , σε ελάχιστους ανθρώπους έχω δει τόσο φωτεινή και σφαιρική αντίληψη των γεγονότων που συμβαίνουν. Πάντα η άποψη σας με ενδιαφέρει γιατί βοηθάει και την δική μου αντίληψη να γίνει πιο ακριβής και ευρεία.

Vitruvian Mann

Κατά το “Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη”, όλες οι κρίσεις επι νέας τάξης πραγμάτων, που απο τους περισσότερους συστημικούς αναλυτές παρουσιάζονται σαν προιόντα χαοτικών ιστορικών διεργασιών, οδηγούν τελείως συμπτωματικά στον όλο και μεγαλύτερο περιορισμό των ελευθεριών και στην ανάγκη παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Η νέα τάξη πραγμάτων αρέσκεται να εκμεταλλεύεται κρίσεις που της δίνουν κάποιο πρόσχημα για να προχωρήσει σχέδια που δε θα γίνονταν ποτέ αποδεκτά υπο κανονικές συνθήκες.
Έτσι η υγειονομική κρίση έδωσε το πρόσχημα της υγείας, η φοροδιαφυγή και η εγκληματικότητα δίνουν το πρόσχημα της ασφάλειας που οδηγούν στον περιορισμό των ελευθεριών, στην ανάγκη για κατάργηση των μετρητών, σε σκαναρίσματα κλπ.
Με τον ίδιο τρόπο, μια παγκόσμια πολεμική κρίση, που θα κρατούσε… επι Μακρόν (και με τους παγκόσμιους ηγέτες να είναι οι πιο μικρονοικοί όλων των εποχών) και θα εξουθένωνε όλους τους λαούς του πλανήτη θα δημιουργούσε την ανάγκη για παγκόσμια κυβέρνηση με το πρόσχημα της ειρήνης και του “ποτέ ξανά”.
Και ένας μακροχρόνιος και εξαντλητικός πόλεμος που όλοι οι λαοί θα παρακαλούσαν να τελειώσει θα μπορούσε να δημιουργήσει λατρεία προς έναν παγκόσμιο διαμεσολαβητή που θα κατάφερνε μετά απο πολύ προσπάθεια να οδηγήσει στη συνθηκολόγηση και στην πολυπόθητη ειρήνη. (Αυτό ίσως να απαντάει στο ερώτημα που έχουν πολλοί πώς θα δεχτεί ο κόσμος τον παγκόσμιο κυβερνήτη αφού τα πρόσωπα της παγκόσμιας ελίτ προκαλούν απέχθεια στους περισσότερους;)
Να ξεκαθαρίσω βέβαια οτι όλα αυτά είναι εικασίες και σεναριολογία και δε σημαίνει οτι θα γίνουν τώρα ούτε θα πρέπει να μας κάνουν να φοβόμαστε αλλά να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να βλέπουμε τι μπορεί να κρύβεται πίσω απο τα γεγονότα.

Dimof Dimi

Κύριε Βαθιώτη, αν μπορώ να συμπληρώσω κάτι σε αυτά που γράφετε είναι ότι, αυτοί που λέγανε ΝΑΙ στα μνημόνια, ΝΑΙ στα εμβόλια, είναι οι ίδιοι που λένε πάλι κατά μυστήριο τρόπο, ΝΑΙ στην αποστολή πολεμικής βοήθειας στην Ουκρανία κ ΝΑΙ στα πογκρόμ εναντίων Ρώσων πολιτών σε Ευρώπη κ Αμερική όπως πρωτοστατούσαν κ στον διαχωρισμό εμβολιασμενων κ μη εμβολιασμενων, δεν ξέρω αν είναι βρεφοποιημενοι, μεταλλαγμένοι η έμμισθοι κομμάτων κ κυβερνήσεων, αλλά διαμορφώνουν τις τάσεις στα Facebook, τα Tic toc και τα Twitter, επηρεάζουν τις μαζες και ίσως στην τελική κ την ψήφο των αδαών πολιτών, συμφωνώ ότι είχε προετοιμαστεί πολύ μελετημένα το έδαφος για τέτοιες συμπεριφορές και οι παραχωρητες της ελευθερίας απλώς τις δέχθηκαν και τις υιοθέτησαν χωρίς κανένα πρόβλημα, ντροπή μεγάλη σε όλη την ανθρωπότητα, αυτοί είμαστε εν έτει 2022!!!

Stefania Mitropoulou

Καλό μήνα! Καλή Ανοιξη! Καλές Απόκριες! Καλά μασκαρέματα!
Τα αδιαλείπτως μασκοφορεμένα «τέρατα» θέτουν ζήτημα «ανθεκτικότητας» και εμείς πρέπει να θέσουμε ζήτημα «ανεκτικότητας»!!!
Άραγε, διακρίνουμε «resilience» ή το «ρεζίλι» που υποδύεται τον πρωθυπουργό ως συνεπικουρούμενο ρόλο αυτού του εξίσου επικίνδυνου της προέδρου της Δημοκρατίας;
Το παπαγαλένιο ανδρείκελο αποφάσισε (δηλαδή για την ακρίβεια, ως ανίκανος αποφάσεων, ενήργησε υπακούοντας στις εντολές των υποκινητών/καθοδηγητών του) την αποστολή στρατιωτικής (& όχι μόνο ανθρωπιστικής ως όφειλε) βοήθειας στην Ουκρανία, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές μας, το μέλλον το δικό μας, της θρησκείας και της πατρίδας μας!
Κι εκεί που η ανησυχία «χτυπάει κόκκινο» για το πώς ή από πού ο ανθρωποειδής αυτός «αλιγάτορας» απέκτησε το σθένος ανάληψης τέτοιου ρίσκου, την απάντηση δίνει η άφαντη ως τώρα Ντόρα «μάνα & αδελφή», ως ειδήμων «χρόνια στο κουρμπέτι», επιβεβαιώνοντας την κληρονομική οικογενειακή διαδοχή της προδοσίας, προβαλλόμενη όμως αλτρουιστικά από τα τηλε-κανάλια της δυσωδίας!
Συνάμα, απαντάται και το ρητορικό ερώτημα του «γιατί» χρεώθηκε το ταμείο της χώρας αγοράζοντας, τώρα εν μέσω κρίσης, αλλά ταχύτατα & σε κλίμα εορτασμού, υπερηφάνειας & τυμπανοκρουσιών πολεμικά αεροπλάνα και φρεγάτες, αλλά όχι πυροσβεστικά αεροπλάνα & οχήματα, ασθενοφόρα ή νοσοκομειακό εξοπλισμό, προς αντιμετώπιση της πανδημίας ή της «κλιματικής αλλαγής»!!
Για την ενίσχυση της άμυνας της χώρας! Γιατί; Προέβλεπε πόλεμο ή απλώς είχε προσυμφωνήσει την εμπλοκή μας; Και αν ναι, τί ακριβώς έχει υποσχεθεί να παραδώσει;
Εκτός από τη ψυχή του στον Σατανά μέχρι αποκτήσεως όλων όσων ορέγεται αυτός τα δισέγγονά του και το επιτελείο του, τί από όσα μας ανήκουν έχει υποθηκεύσει;;
Μας “γονάτισε” αυτός και οι όμοιοί του σχεδόν δύο χρόνια τώρα!
Δεν υπολόγισε όμως, ότι μάθαμε να γονατίζουμε μόνο μπροστά στο Χριστό και στη Παναγία μας!

Nikos Liros

Kαι ολα αυτα σε μια πολυ υποπτη χρονική συγκυρια, τωρα που αρχιζουν να βγαινουν στην φορα τα εγραφα με βαση τα οποια πηρε αδεια η φαιζερ και ηθελε να αποκρυψει ξαφνικα ξεσπαει πολεμος και ολα τα φωτα της δημοσιοτητας και τα ΜΜΕ ασχολουνται με την Ουκρανια. Αντιπερισπασμος μου φαινεται, δεν ξερω.
Aλλωστε μην ξχναμε τη δηλωση του Κλαους Σβαμπ-Παγκοσμιο Οικονομικο Φορουμ που παραδεχοταν οτι τα μιντια και οι κυβερνησεις τους ανηκουν…

Πηγή

Προβολές : 2,390


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα