Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Kασσελοϊός: Υιός της απωλείας ή φουσκωμένο μπαλόνι μιας γελοίας κοινωνίας;

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Kασσελοϊός: Υιός της απωλείας ή φουσκωμένο μπαλόνι μιας γελοίας κοινωνίας;

5 Οκτωβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:477
Μοίρασέ το

 

Η κασσελοποίηση της καθημερινότητας των Νεοελλήνων φαίνεται πως, μεταξύ άλλων, υπηρετεί τον νεοταξίτικο στόχο της μείωσης του πληθυσμού στην βάση του Θαυμαστού (διάβαζε: Σιχαμερού) Ανάποδου Κόσμου

Σε μια κοινωνία, που η πλειοψηφία της έχει ήδη επιλέξει τον δρόμο της πνευματικής και ψυχικής άνοιας, είναι δεδομένο πως η σήψη και η αποσύνθεσή της, μόνο Κασσελάκηδες έχει την ικανότητα να παράγει και να ανάγει σε … σωτήρες της…

Σε μια τέτοια δυστοπική εποχή, το να φυλάττεις πνευματικές και ψυχικές Θερμοπύλες, είναι αγώνας άνισος μεν, υπέρτατος δε… κι αν σ’ αυτή τη ζωή δεν επικροτηθεί αυτός ο αγώνας, υπάρχει και η αιωνιότητα…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης


«Άνοιξε η πλατφόρμα για τις νέες ταυτότητες» και, μαζί με αυτήν, ο λάκκος των ευκολόπιστων πολιτών. Καθώς ανακοινώθηκε το σχέδιο ενός καθολικού συστήματος ψηφιακής ταυτότητας για τους πολίτες της Αυστραλίας, είναι ξεκάθαρο προς ποια κατεύθυνση βαδίζουμε:

Η Παγκόσμια Πολυμορφική Δικτατορία από τα νεοταξίτικα και τοξικά προϊόντα ψευτο-υγειονομικής φύσεως θα μας οδηγήσει στην επόμενη πίστα τεχνολογικής τυραννίας.

Όπως πάντα, με πατερναλιστικό πρόσχημα την ασφάλειά μας, οι αυλοκόλακες του Παγκόσμιου Δικτάτορα έχουν σχεδιάσει να αναβαθμίσουν την κόλασή μας, κάνοντάς την να μοιάζει ακόμη περισσότερο με την ζοφερή πρόρρηση του 13ου Κεφαλαίου της Αποκάλυψης του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου:

«Aν αρνηθείς να πράξεις Χ» (όπου Χ = ό,τι απαιτεί το κράτος Λεβιάθαν), τότε «θα πέσει βαρύς ο πέλεκυς Ψ» (όπου Ψ = ο τιμωρητικός αποκλεισμός σου από την κοινωνία).

Ζούμε στην εποχή ενός πρωτόγνωρου τεχνοφασισμού που άνθισε και εξαπλώθηκε σαν κισσός αναρριχώμενος πάνω στα εγκαταλελειμμένα ντουβάρια της λεγόμενης «κοινωνίας των πολιτών».

Καλοκουρδισμένοι λαοί από τους μισάνθρωπους ρολογάδες της Νέας Τάξης Πραγμάτων ξοδεύουν όλη τους την ενέργεια στην τύρβη της καθημερινότητας, εθελοτυφλώντας μπροστά στα πλοκάμια του ψηφιακού τέρατος.

«Μη μου τους κύκλους τάραττε!» σιγοψιθυρίζει η συμπαγής πλειοψηφία, από τον απλό μεροκαματιάρη μέχρι τον προνομιούχο δικαστικό λειτουργό και κάθε άλλο διανοούμενο που κανονικά θα έπρεπε να φυλά Θερμοπύλες, αλλά προτιμά να επαίρεται για το κατόρθωμα της απόσπασής του από τους μαζανθρώπους και να απολαμβάνει τα αποκτήματά του.

Γίναμε ένας πλανήτης γεμάτος επίδοξους αυτόχειρες, που συμπαρασύρουν στον όλεθρο τις μελλοντικές γενιές και κρατούν σε ομηρεία όσους έχουν αντιληφθεί ότι κοντοζυγώνει το τέλος της Ιστορίας της Ανθρωπότητας.

Σε αποδρομή ένα εφιαλτικό καλοκαίρι (διάβαζε ανάποδα: κακοκαίρι) με, όπως βασίμως εκτιμάται, προγραμματισμένες ή έστω αποδεκτές-βολικές πυρκαγιές και πλημμύρες (για την δημιουργία αιολικών πάρκων στα σημεία των καταστροφών – σεισμοί αναμένονται), που προπαγανδίζονται ως αποτυπώματα της σώνει και καλά επελαύνουσας κλιματικής κρίσης.

Οι ψαλμωδοί της πανδημίας και της επιχείρησης ελευθερίας (διάβαζε: σκλαβιάς) ψέλνουν τώρα νυχθημερόν το τροπάριο του κλιματικού χάους. Για την πρόληψή του, ο προπαγανδιστικός μηχανισμός απαιτεί (πάλι) παγκόσμια συντονισμένη δράση, σύμφωνα με όσα επιτάσσει το «εγχειρίδιο του καλού πολεμιστή» που καμώνεται ότι εξολοθρεύει «αόρατους εχθρούς».

Σε αυτό το φόντο, ο σκιτσογράφος του οικουμενικού Πανοπτικού έχει αρχίσει να προσθέτει τα μαύρα σύννεφα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων που εγκυμονούν τον κίνδυνο μιας μεγα-καταιγίδας κατά της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας του ανθρώπου.

Από το βράδυ, όμως, της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου 2023, στο σκίτσο αυτό προστέθηκε το αποπροσανατολιστικό ροζουλί χρώμα της νεοταξίτικης τριάδας Κασσελάκη-Τάιλερ-Φάρλι, που εγκαταστάθηκε με καταπληκτική ταχύτητα στο πάλαι ποτέ κέντρο της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, μολύνοντας τους σεσηπότες Γραικύλους με τον κατασκευασμένο στα αμερικανικά εργαστήρια κασσελοϊό, τον οποίο απελευθέρωσαν επισήμως στους κόλπους της κοινωνίας κάποιες λίγες χιλιάδες ανεγκέφαλων Συριζαίων, αλλά καλλιέργησαν με απαράμιλλη μεθοδικότητα τα αργυρώνητα και σατανικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, υπερπροβάλλοντας όλες τις ιδιότητες του νέου παθογόνου-σταρ, ώστε να φαίνεται επιθυμητός από μια πολυσυλλεκτική μερίδα της ελίτ.

Έτσι, επαληθεύεται ο κανόνας που εμπεριέχεται στον 20ό νόμο του Ρόμπερτ Γκρην:

«Η επιθυμία είναι σαν ένας ιός: Αν δούμε ότι κάποιος είναι επιθυμητός στους άλλους, τότε τον βρίσκουμε κι εμείς επιθυμητό» (Robert Green, Δύναμη. Οι 48 νόμοι της, εκδ. Έσοπτρον, Αθήνα 2000, σελ. 209).

Η κασσελοποίηση της καθημερινότητας των Νεοελλήνων φαίνεται πως, μεταξύ άλλων, υπηρετεί τον νεοταξίτικο στόχο της μείωσης του πληθυσμού στην βάση του Θαυμαστού (διάβαζε: Σιχαμερού) Ανάποδου Κόσμου:

Εφαρμόζοντας ανάποδα τον νόμο της Φυσικής περί μαγνητισμού, δεν ισχύει ότι «οι ομώνυμοι πόλοι απωθούνται και οι ετερώνυμοι έλκονται», αλλά ότι «οι ετερώνυμοι πόλοι απωθούνται και οι ομώνυμοι έλκονται». Κι όσο πιο πολλοί ομώνυμοι πόλοι έλκονται, τόσο λιγότερα παιδιά γεννιούνται και τόσο πιο πολλά ζώα υιοθετούνται.

Η θεωρία του ανάποδου κόσμου βοηθά να αποκρυπτογραφήσουμε τις πραγματικές προθέσεις του κασσελοϊού, ο οποίος βροντοφώναξε στο πλήθος τρεις φορές «δεν θα σας προδώσω ποτέ» (θυμάστε την τριπλή επανάληψη «εμβολιαστείτε, εμβολιαστείτε, εμβολιαστείτε» [vaccinate, vaccinate, vaccinate];). Άρα διαβάζουμε ανάποδα: «ΘΑ σας προδίδω ΣΥΝΕΧΩΣ»!

Τα κυριότερα συμπτώματα της κασσελίτιδας είναι τα ακόλουθα:

  • εκθήλυνση
  • αμερικανοποίηση
  • ζωοποίηση
  • βρεφοποίηση
  • εκχυδαϊσμός
  • διακωμώδηση
  • αλλά και απέραντη υποκρισία: Όποιος παρατηρήσει τον κασσελοϊό in vitro, θα διαπιστώσει ότι πίσω από το προσωπείο του με το πλατύ χαμόγελο κρύβεται ένα επικίνδυνα αυταρχικό πρόσωπο.

Ο όσιος Ευφραίμ ο Σύρος στα «Ασκητικά» (Λόγος εις την παρουσίαν του Κυρίου και περί της συντελείας και εις την παρουσίαν του Αντιχρίστου, Εν Αθήναις, 1935, σελ. 326 επ.) μας προειδοποίησε για τον Αντίχριστο:

«Θα έλθη δε ο Παμμίαρος με το εξής σχήμα, ως κλέπτης, διά να απατήση τα σύμπαντα. Θα είναι ταπεινός, ήσυχος, θα μισή την αδικίαν, θα αποστρέφεται είδωλα, θα προτιμά την ευσέβειαν, αγαθός φιλόπτωχος, ευειδής καθ’ υπερβολήν, ευκατάστατος, ιλαρός εις όλους».

Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις συμπτωματική ή προφητική;

Είναι ο κασσελοϊός ένας οιονεί «υιός της απωλείας» (άρα δεν κέρδισε, όπως μας είπε, το φως, αλλά το σκότος!) ή ένα βιαστικά φουσκωμένο μπαλόνι μιας γελοίας κοινωνίας;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ανωτέρω κείμενο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 2/10/2023.

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

aithero vamon

Αναζητώντας την χαμένη ταυτότητα

Γενιές χωρίς ταυτότητα, απεγνωσμένα αναζητούν το ίδιον ταυτόν. Εγκλωβίζονται, υπομονετικά στη σειρά, σε πλατφόρμες που γεννούν/χαρίζουν μία εικόνα προσώπου με την ελπίδα να αποκτήσουν έναν εαυτό, αποτυπωμένο και εκπεφρασμένο κατά το δοκούν και το βολεύεσθαι των ιθυνόντων/θεατρογράφων, οι οποίοι ποιούν χαρακτήρες, πρώτους, δεύτερους και τρίτους ρόλους, με σκοπό την καταγραφή και τη διαλογή. Σαν κουβάρι από άγνωστα πλήθη, έφτασε η ώρα χωρίς τη μοναδικότητά μας, όπου δεν ορίζουμε πια -παρόλο που μας τα χάρισε απλόχερα η φύση- τα καταδικά μας χαρακτηριστικά, έτσι ώστε να χρειαζόμαστε έναν αόρατο τρόπο αποτύπωσης για να μπορούμε να υπάρχουμε.

Ο επιτήδειος σκηνοθέτης, μας αφαιρεί σταδιακά και αθόρυβα τα δώρα της ζωής, οδηγώντας στην απώλεια της αυθεντικότητας, αναγκάζοντάς μας να υποδυθούμε ή να προσομοιάσουμε σε περσόνες κατά περίπτωσιν, μέχρις ότου να χαθούν κάθε είδους προσωπικά διακριτικά τα οποία πρέπει τώρα να μας δοθούν, έξωθεν. Τι πιο βολικό και ξεκούραστο, σου λύνει τα χέρια! Θα είναι ορατό πλέον, βάσει της αόρατα αποτυπωμένης εικόνας, το ποιοι είμαστε, τι πρέπει να πράξουμε, πόσα να δίνουμε, πόσα να παίρνουμε, πώς να ζούμε, τι να τρώμε και πάει λέγοντας, καθόσον η διαλογή αλλά και οι επιταγές θα εντέλλονται μέσω των πληροφοριακών συστημάτων. Με προσθαφαιρέσεις, αλγόριθμους και αόρατη αξιολόγηση, η ύπαρξή μας θα είναι συμβατή, θεμιτή, βολική, χρήσιμη ή όχι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Έτσι καμία αγωνία πλέον! Η μοίρα μας θα είναι προδιαγεγραμμένη, όπως ήταν άλλωστε ανέκαθεν, χωρίς την ελπίδα και την ψευδαίσθηση πως σε κρίσιμα σημεία θα μπορούσαμε να παρέμβουμε, να αποτρέψουμε ή να τροποποιήσουμε κάτι προς ίδιον όφελος ή έστω προς επιβίωση. Έχει σκεφτεί κανείς πόσο εύκολο θα είναι στο εξής να χαθούν από προσώπου γης τα ίχνη μας;

 

 

Vitruvian Mann

Ο Κασσελ. είναι άλλο ένα εκτελεστικό όργανο της νέας παγκόσμιας τάξης που αν κυβερνήσει ποτέ θα μας οδηγήσει ένα βήμα πιο κοντά στην παγκόσμια κυβέρνηση όπως έκαναν και οι προηγούμενοι.
Το συγκλονιστικό σημείο του άρθρου για μένα είναι η παράγραφος που μιλάει για την “τύρβη της καθημερινότητας” στην οποία ξοδεύουν την ενέργεια τους οι λαοί.
Πράγματι, παρατηρώντας τη νεοελληνική πραγματικότητα βλέπει κανείς οτι πολλοί είναι ερμητικά κλεισμένοι στο μικρόκοσμο τους και δε “νιώθουν” τι γίνεται.
Άλλοι κάνουν σχέδια σαν τον άφρονα πλούσιο της παραβολής για το πως θα αυξήσουν τα πλούτη τους ακόμη και σε βάθος πολλών δεκαετιών. Υπάρχουν και κάποιοι καλοπροαίρετοι που κάπως συμφωνούν όταν τους μιλάς για την επερχόμενη παγκόσμια ψηφιακή φυλακή.
Όμως η νέα παγκόσμια τάξη έχει φροντίσει ώστε τα λουριά με τα οποία μας έχει δέσει να είναι αόρατα και το σφίξιμο τους να γίνεται με πολύ μικρά, ανεπαίσθητα βήματα.
Έτσι, τα περί ψηφιακής φυλακής τους φαίνονται σαν ένα θεωρητικό και πολύ μακρινό ενδεχόμενο ενώ τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι πολύ πιεστικά και άμεσα, οπότε επιλέγουν να ασχοληθούν με αυτά. (εδώ)

 

 

Maria Joseph

Στην σημερινή κοινωνία οι Θερμοπύλες που οφείλουν τόσο οι διανοούμενοι, όσο και οι απλοί πολίτες να φυλάνε δεν είναι (μόνο) εδαφικές, αλλά κυρίως διανοητικές.
Στο νοητικό πεδίο μας οφείλουμε να στήσουμε αναχώματα, διότι αν αυτό εκπέσει (ο κίνδυνος γι’αυτό ήδη κερδίζει έδαφος) δεν κινδυνεύουμε να χάσουμε απλά και μόνο σπιθαμές γης, αλλά ως άλλος καρκίνος θα μας αποσπάσει πολύτιμες και ζωοφόρες σπιθαμές νοός.
Όσο για τον Κασσελάκη, θα προσέθετα πως μου δίνει την αίσθηση ότι αποτελεί πρώτης τάξεως τελικό αποτέλεσμα ενός καινοφανούς εργοστασίου παραγωγής “σωτήρων”.
Μια νέα μπίζνα διαφαίνεται στον ορίζοντα, που έχει σκοπό να προμηθεύει τα παγκόσμια βρέφη με τους κατάλληλους “μπαμπάδες” που θα τους νανουρίζουν τα πιο λαμπερά και στοχευμένα παραμυθάκια για να “παίρνουν την δόση τους” από την επίφαση ελευθερίας που έχουν ανάγκη.
Γι’αυτό το λόγο κιόλας έχει απόλυτη σημασία στα εφησυχαστικά νανουρίσματα των τρομο-μπαμπάδων να προτάξουμε τα αντίστοιχα αντι- νανουρίσματα ώστε η συνείδηση όσων κοιμούνται ακόμη να δηλώσει επιτέλους παρούσα στο ζωτικό- για την επιβίωση μας- εγερτήριο. (εδώ)

 

Πηγή  https://kvathiotis.substack.com/p/k

Προβολές : 477


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα