Κωνσταντινος Μπογδανος: Λογαριάσαμε χωρίς το παρακράτος

Κωνσταντινος Μπογδανος: Λογαριάσαμε χωρίς το παρακράτος

1 Μαΐου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:314
Μοίρασέ το

 

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: “Η γνωμοδότηση του καθ Νομικής ΔΠΘ, Θ. Μαρίνου, μας είχε διαβεβαιώσει από τις 12/12/2022 για τη νομιμότητα του #ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΕΝΩΣΗ. Βάσει αυτής δεν το τροποποιήσαμε.

Όσο για τον ήλιο, είχε εγκριθεί το 2009. Λογαριάσαμε όμως χωρίς το παρακράτος. Πιστέψαμε ότι στη χώρα ίσχυαν οι νόμοι.”

Ρε Μπογδάνο, ή εσύ μας δουλεύεις ή ο καθηγητής της Νομικής Θ. Μαρίνος, δεν έκανε καλά τη δουλειά του…

Είναι δυνατόν να υπάρχει κι άλλο κόμμα πολύ προγενέστερο με το ίδιο όνομα και ο Καθηγητής της Νομικής, να χαρακτηρίζει  νόμιμο το δικό σας και νόμιμο και το αστέρι της Βεργίνας;;;

Σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να σχίσει το πτυχίο του…

Μήπως … “κάποιοι” στο στενό πολιτικό περιβάλλον του 86χρονου Εμφιετζόγλου, του έπαιξαν παιχνίδι;

Μήπως ή όλη η προσπάθεια  καθόδου στις εκλογές, ήταν στημένη…;;;

ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ…

Δεν είμαστε όλοι χάπατα να τα πιστέψουμε αυτά…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Δημοσιογράφος είσαι… για άρχισε να ψάχνεις…

Εκτός αν κάτι άλλο παίζει …

Μήπως είσαι κι εσύ στο κόλπο…;;;

 

 

 

 

Σε παρέμβαση του ο Κωνσταντινος Μπογδανος αναφερει:

“Η γνωμοδότηση του καθ Νομικής ΔΠΘ, Θ. Μαρίνου, μας είχε διαβεβαιώσει από τις 12/12/2022 για τη νομιμότητα του #ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΕΝΩΣΗ. Βάσει αυτής δεν το τροποποιήσαμε. Όσο για τον ήλιο, είχε εγκριθεί το 2009. Λογαριάσαμε όμως χωρίς το παρακράτος. Πιστέψαμε ότι στη χώρα ίσχυαν οι νόμοι.”

 

 


Πηγή

Προβολές : 314


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα