Κων/νος Μητσοτάκης: ‘Εμμισθος πράκτορας CIA; Κωνσταντίνος Καραμανλης: Καταδότης Εβραίων στους Ναζί, στην κατοχή.

Κων/νος Μητσοτάκης: ‘Εμμισθος πράκτορας CIA; Κωνσταντίνος Καραμανλης: Καταδότης Εβραίων στους Ναζί, στην κατοχή.

22 Φεβρουαρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:901
Μοίρασέ το

 

Έγγραφο της CIA, που πιστοποιούσε ότι ο ”εθνάρχης” Κων/νος Καραμανλής ήταν καταδότης Εβραίων στους Ναζί, στην κατοχή.

Φαίνεται ότι ο κ. Αλ. Παπαχελάς, δεν άκουσε τίποτα, δεν είδε τίποτα, ως άνθρωπος ”Υπηρεσιών”, γιά την θητεία του μακαρίτη Κων. Μητσοτάκη στην CIA.

 

Και οι δύο, “μπουμπούκια” ήταν… οβραίικα…

Αρε δύστυχη Πατρίδα… τι πολιτικά κόπρανα σε κυβέρνησαν και σε κυβερνούν ακόμα μέσω των απογόνων τους…

Πότε αυτός ο λαός θα ξυπνήσει;;; Πότε;;;

Και πότε θα ελευθερωθεί;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή


Πριν λίγα χρόνια (Οκτ. ’15), το ”Κ” είχε κάνει μία συγκλονιστική αποκάλυψη: Δημοσιοποίησε έγγραφο της CIA, που πιστοποιούσε ότι ο ”εθνάρχης” Κων/νος Καραμανλής ήταν καταδότης Εβραίων στους Ναζί, στην κατοχή.

Γεγονός που αποδείχτηκε περίτρανα στην δίκη του ‘Αϊχμαν στο Ισραήλ. ΜΜΕ ανάδειξαν το θέμα και στην Ελλάδας, με πηγή το ”Κ”.

Πριν 4 χρόνια ο ”έγκριτος” διευθυντής της ”Καθημερινής” (γνωστός και ως ”άνθρωπος πρεσβειών, Υπηρεσιών”) συνέγραψε βιβλίο γιά τον πρώην πρωθυπουργό και πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού, τον Κων/νο Μητσοτάκη.

Εμφανής η πρόθεσή του να παρουσιάσει τον μακαρίτη ως ”αμόλυντο, καθαρό”.

Ας αφήσουμε τα περί αρχαιοκαπηλίας, ύποπτου πλουτισμού, αποστασίας κλπ. του μακαρίτη.

Αλλά, ο συγγραφέας, ”παράβλεψε” να ερευνήσει, εξαιτίας άγνοιας ή εξεπίτηδες, κάτι πολύ πολύ βασικό.

Φαίνεται ότι ο κ. Αλ. Παπαχελάς, δεν άκουσε τίποτα, δεν είδε τίποτα, ως άνθρωπος ”Υπηρεσιών”, γιά την θητεία του μακαρίτη στην CIA.

Αν ρωτούσε τον άλλον ”έγκριτο” Μιχ. Ιγνατίου, που περνά πολύ χρόνο στην Ουάσιγκτον, πιθανά αυτός ”κάτι να είδε, κάτι να άκουσε”.

Λοιπόν, τι λέτε;;; ‘Ηταν ή όχι ο Κων/νος Μητσοτάκης, εκτός από αποστάτης και έμμισθος πράκτορας της CIA;;;

 

Πηγή

 

Περίεργο δημοσίευμα για έγγραφο της CIA εμπλέκει Κ. Καραμανλή και Τσαλδάρη με τους ναζί

Περιέχει μαρτυρία διπλωμάτη, σύμφωνα με την οποία οι δυο πρώην πρωθυπουργοί συνεργάστηκαν με τους ναζί για την εξόντωση Εβραίων της Θεσσαλονίκης

Περίεργο δημοσίευμα για έγγραφο της CIA εμπλέκει Κ. Καραμανλή και Τσαλδάρη με τους ναζί

Ένα περίεργο δημοσίευμα αναφορικά με ένα έγγραφο της CIA που έχει αποχαρακτηριστεί από το 2006, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου, προκαλώντας αντιδράσεις και ερωτηματικά.

Το επίμαχο έγγραφο με ημερομηνία 16 Σεπτεμβρίου 1962, το οποίο κυκλοφόρησε στην Ελλάδα από τη ιστοσελίδα kalami.net και έχει αναρτηθεί στη σελίδα της CIA

, αναφέρει ότι δύο πρώην πρωθυπουργοί της Ελλάδας, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Κωνσταντίνος Τσαλδάρης, είχαν συνεργαστεί με τους ναζί.

Στο εν λόγω έγγραφο, περιέχεται μαρτυρία διπλωματικού υπαλλήλου, σύμφωνα με την οποία οι δυο πρώην πρωθυπουργοί συνεργάστηκαν με τους ναζί για την εξόντωση Εβραίων της Θεσσαλονίκης.

Το έγγραφο έχει αποχαρακτηριστεί από το 2006 και βρίσκεται από τότε στην ιστοσελίδα της CIA

«Άκρως απόρρητος. Το όνομα του πρωθυπουργού κ. Κωνστ. Καραμανλή περιλαμβάνεται πράγματι εις τον πίνακα των πρακτόρων των γερμανικών αρχών κατοχής, ως συνεργάτης του Μέρτεν εις την εξόντωσιν των Εβραίων», αναφέρεται στον τίτλο του εγγράφου που παρατίθεται παρακάτω.

Το επίμαχο έγγραφο 


Ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει πως συνομίλησε με τον Σύμβουλο της πρεσβείας Ιωάννη Μοσχόπουλο, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι κατά τη δίκη του ναζί και υπεύθυνου για το θάνατο εκατομμυρίων Εβραίων, Άντολφ Άιχμαν, στο Ισραήλ, προέκυψε ότι μεταξύ των στοιχείων που ήταν στη δικογραφία υπήρχε και ένας πίνακας με τα ονόματα Ελλήνων που συνεργάστηκαν με τον Μέρτεν στη Θεσσαλονίκη για την εξόντωση Εβραίων.

Στο έγγραφο τονίζεται ότι τη δίκη του Άιχμαν είχε παρακολουθήσει για λογαριασμό της ελληνικής κυβέρνησης ένας έμπιστος υπάλληλος, ισραηλιτικής καταγωγής, ο οποίος ανήκε στην υπηρεσία Τύπου της ελληνικής διπλωματικής αποστολής στο Ισραήλ. Ο άνθρωπος αυτός χαρακτηρίζεται έμπιστος του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών. Για το λόγο αυτό του ανατέθηκε να παρακολουθήσει τη δίκη Άιχμαν με την ιδιότητα του εκπροσώπου της ελληνικής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τον διπλωματικό υπάλληλο, το όνομα του Κωνσταντίνου Καραμανλή υπήρχε στον συγκεκριμένο πίνακα και ήταν υπογραμμισμένο με κόκκινο στυλό, όπως επίσης και το όνομα ενός άλλου πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας, του Κωνσταντίνου Τσαλδάρη.

Η υπόθεση φέρεται να σχετίζεται με το σκάνδαλο Μαξ Μέρτεν, που συγκλόνισε την χώρα στα τα τέλη της δεκαετίας του ’50 και στις αρχές του ’60 και αφορούσε στον αξιωματικό των γερμανικών κατοχικών που ήταν υπεύθυνος για την γενοκτονία των Εβραίων της Θεσσαλονίκης και ο οποίος κατηγορήθηκε για εγκλήματα πολέμου.

 

Πηγή

Προβολές : 901


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα