Κόλαφος ο αντιστράτηγος Γκουρμπάτσης: Αναποτελεσματική η πυροπροστασία της χώρας

Κόλαφος ο αντιστράτηγος Γκουρμπάτσης: Αναποτελεσματική η πυροπροστασία της χώρας

22 Ιουλίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:501
Μοίρασέ το

 

«Από έναν μηχανισμό ανύπαρκτο και στην καλύτερη περίπτωση με ερασιτεχνισμό χωρίς οργάνωση και σχεδιασμό»

Μα αυτό που ζούμε τις τελευταίες μέρες με τις ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ, κύριε Γκουρμπάτση, ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ ΑΚΑΥΤΟ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΑΣΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΧΑΖΑΡΟ, ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ…
Άλλωστε τα ίδια δεν έγιναν και επί Τσίπρα;;;
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΕΧΟΥΝ…
ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… 
Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…
Απορώ πως δεν το αντιληφθήκατε… είναι δυνατόν ένας τόσο πολύπειρος να μην το κατάλαβε;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΥΨΕΙΣ… ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ…

Ένας εξαιρετικά έμπειρος στο θέμα των πυρκαγιών, ο Αντιστράτηγος-Yπαρχηγός Π.Σ. ε.α και Νομικός-Δικαστικός Πραγματογνώμονας, Ανδριανός Γκουρμπάτσης, εξαπολύει μύδρους κατά της κυβερνητικής ανυπαρξίας με αφορμή την καταστροφική φωτιά στη Ρόδο, αλλά και αυτές σε Αττική, Βοιωτία, Κορινθία τα προηγούμενα 24ωρα.

«Αναποτελεσματική η πυροπροστασία της χώρας από έναν Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας ανύπαρκτο και στην καλύτερη περίπτωση με ερασιτεχνισμόχωρίς οργάνωση και σχεδιασμό. Αυτό επιβεβαιώνεται από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές σε Αττική, Βοιωτία, Κορινθία (Λουτράκι)», αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του.

 

 

Νωρίτερα, ο κ.Γκουρμπάτσης είχε σχολιάσει δηκτικά και τις εικόνες των τουριστών που με… καρότσες έφευγαν μακριά από τις φλόγες…

«Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στη Ρόδο. Διεθνώς ρεζίλι! Εκκενώσεις μέσω του 112Greece
της ΓΓΠΠ των τουριστών και λοιπών επισκεπτών και κατοίκων από τις απειλούμενες περιοχές χωρίς το επιβαλλόμενο από το θεσμικό πλαίσιο ειδικό σχέδιο οργανωμένης απομάκρυνσης. Χαρακτηριστική η εικόνα!»

 

 


Πηγή

Προβολές : 501


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα