«Κόπηκε» από τη θέση του Επιτρόπου ο Γ. Γεραπετρίτης, πάρα τα υπεσχημένα και στην Κομισιόν φέρεται να κατευθύνεται τον Μάιο ο Σταύρος Παπασταύρου – Μαργαρίτης Σχοινάς και Δ. Αβραμόπουλος στο ευρωψηφοδέλτιο!

«Κόπηκε» από τη θέση του Επιτρόπου ο Γ. Γεραπετρίτης, πάρα τα υπεσχημένα και στην Κομισιόν φέρεται να κατευθύνεται τον Μάιο ο Σταύρος Παπασταύρου – Μαργαρίτης Σχοινάς και Δ. Αβραμόπουλος στο ευρωψηφοδέλτιο!

6 Νοεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:228
Μοίρασέ το

 

 

Το παρασκήνιο της κοπτοραπτικής με φόντο τις Ευρωεκλογές – Το παράδοξο της επιλογής Παπασταύρου για τη θέση του Επιτρόπου δεδομένου ότι αποτελεί το πλέον έμπιστο πρόσωπο του πρωθυπουργού στο Μαξίμου!

 

«Κόπηκε» από τη θέση του Επιτρόπου ο Γ. Γεραπετρίτης, πάρα τα υπεσχημένα και στην Κομισιόν φέρεται να κατευθύνεται τον Μάιο ο Σταύρος Παπασταύρου - Μαργαρίτης Σχοινάς και Δ. Αβραμόπουλος στο ευρωψηφοδέλτιο!
ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ… ΛΕΡΑ… ΜΠΟΧΑ… ΔΙΑΦΘΟΡΑ… ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ;;;
ΣΧΟΙΝΑΣ… ΤΑΚΙΜΙΑΣΜΑΤΑ  ΜΕ ΚΑΤΑΡ… ΜΠΟΧΑ… ΔΙΑΦΘΟΡΑ…
ΑΒΡΑΑΜ… ΟΠΟΥΛΟΣ… ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ…
Δεν έχει σωτηρία αυτή η χώρα, όσο την κυβερνούν ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ…
Καλλιόπη Σουφλή

Έχει γραφτεί και θεωρείται δεδομένο από την πολιτική πιάτσα, ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτηςμετά την …εκπαραθύρωση του από το Μαξίμου, όπου έλυνε και έδενε ως Υπ. Επικράτειας, ειδικά μετά την παραίτηση Δημητριάδη, θα κατευθυνόταν προς την Κομισιόν λαμβάνοντας ρόλο Επιτρόπου, αντικαθιστώντας τον Μαργαρίτη Σχοινά του οποίου η θητεία λήγει τον Μάιο του 2024!

Και στο μεσοδιάστημα, ο Γ. Γεραπετρίτης τοποθετήθηκε στη νέα κυβέρνηση ως Υπ. Εξωτερικών, όπου επί της ουσίας είναι διακοσμητικός, καθώς όλες τις αρμοδιότητες της έχει η αναπληρωτής υπουργός Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, πρώην πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον!

Ωστόσο νεότερες πληροφορίες θέλουν τα δεδομένα να αλλάζουν και να έχουν πλήρως διαφοροποιηθεί, καθώς πηγές που γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα υποστηρίζουν ότι ο Γ. Γεραπετρίτης παρά τις αρχικές υποσχέσεις «κόπηκε» από τη θέση του Επιτρόπου της Κομισιόν όπου φημολογείται ότι ο πρωθυπουργός προορίζει τον νυν Υπ. Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου!!!

Βεβαίως κάτι τέτοιο ακούγεται πολύ παράξενο δεδομένου ότι ο Σταύρος Παπασταύρου εκτός από πολύ ικανός και αποτελεσματικός θεωρείται -και είναι – το πιο έμπιστο πρόσωπο του Κυρ. Μητσοτάκη στο Μαξίμου, μαζί με τον Γιάννη Μπρατάκο!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Μαργαρίτης Σχοινάς θα τοποθετηθεί στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας όπως επίσης ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Δημήτρης Τσίοδρας, διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τρία πολύ έμπειρα στελέχη γύρω από τα ευρωπαϊκά δρώμενα, προκειμένου να δοθεί έμφαση στο ευρωπαϊκό στοιχείο με δύο πολιτικές προσωπικότητες που αποπνέουν τον απαιτούμενο για τις συγκεκριμένες εκλογές, ευρωπαϊκό αέρα!

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 228


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα