Κύριοι “έλληνες” εισαγγελείς, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ;;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ...

Κύριοι “έλληνες” εισαγγελείς, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ;;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ...

1 Δεκεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:453
Μοίρασέ το

 

 

Οι εισαγγελείς της Ρουμανίας ζητούν να διεξαχθεί ποινική έρευνα για δαπάνη δισεκατομμυρίων δολαρίων του πρώην πρωθυπουργού για αχρησιμοποίητα εμβόλια Pfizer.

Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν εκταμιεύσει σημαντικά ποσά, ύψους δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων, σε φαρμακευτικές εταιρείες όπως η Pfizer για εμβόλια COVID-19 που θα παραμείνουν αχρησιμοποίητα λόγω ανεπαρκούς ζήτησης.

 

Σε πρόσφατη εξέλιξη, η Ρουμανική Γερουσία χορήγησε άδεια στους εισαγγελείς να ελέγξουν τον Florin Citu, ο οποίος διετέλεσε πρωθυπουργός της Ρουμανίας το 2021, για τη διάθεση 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την αγορά 53 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίου mRNA COVID-19 από την Pfizer. Είναι αξιοσημείωτο ότι αυτά τα αποκτηθέντα εμβόλια δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ στη Ρουμανία.

Ο Florin Citu, είναι επί του παρόντος γερουσιαστής στο κυβερνών Φιλελεύθερο Κόμμα, ρόλος που του παρέχει συνήθως ασυλία από τη δίωξη, ωστόσο, την Πέμπτη, οι εισαγγελείς κατά της διαφθοράς στη Ρουμανία ζήτησαν επίσημα από το κοινοβούλιο και τον πρόεδρο να εξουσιοδοτήσουν μια ποινική έρευνα για τις ενέργειες των πρώην πρωθυπουργός και επίσης πρώην υπουργοί υγείας του.

Ο Florin Citu ηγήθηκε μιας κεντρώου κυβέρνησης συνασπισμού μετά τις γενικές εκλογές του Δεκεμβρίου 2020, οι οποίες ήταν στην εξουσία για λιγότερο από ένα χρόνο εν μέσω της κορύφωσης της πανδημίας του κορωνοϊού με τον Vlad Voiculescu και την Ioana Mihaila, και οι δύο μέλη του κατώτερου κόμματος USR, υπηρέτησαν ως υπουργοί υγείας στο η διοίκηση του.

Κατάχρηση εξουσίας

Η έρευνα επικεντρώνεται σε υποψίες κατάχρησης εξουσίας που σχετίζονται με την προμήθεια εμβολίων για τον COVID-19. Οι εισαγγελείς σκοπεύουν να ελέγξουν εξονυχιστικά τους Citu, Voiculescu και Mihaila για φερόμενη απόκτηση υπερβολικού αριθμού δόσεων εμβολίων Pfizer και Moderna μεταξύ Ιανουαρίου και Μαΐου 2021 χωρίς κατάλληλη τεκμηρίωση ή εκτιμήσεις που να δικαιολογούν την κλίμακα της αγοράς, αλλά ο Florin Citu τόνισε ότι άσκησε τα καθήκοντά του ως πρωθυπουργός «σύμφωνα με τη ρουμανική νομοθεσία».

Σύμφωνα με τη ρουμανική νομοθεσία, οι εισαγγελείς χρειάζονται την έγκριση του κοινοβουλίου και του προέδρου για να ερευνήσουν και να κρατήσουν εν ενεργεία νομοθέτες και πρώην υπουργούς για αδικήματα δωροδοκίας που φέρεται να διαπράχθηκαν ενώ ήταν στην εξουσία, σύμφωνα με το Reuters, το οποίο προσθέτει ότι «οι νομοθέτες έχουν αποσπασματικό ιστορικό έγκρισης τέτοιων αιτημάτων. αλλά ο Citu υπήρξε έντονος επικριτής της τρέχουσας κυβέρνησης συνασπισμού που περιλαμβάνει το κόμμα του, ενόψει των τοπικών, ευρωπαϊκών, γενικών και προεδρικών εκλογών το 2024».

Δυστυχώς για το Citu, αλλά δικαίως, η Γερουσία ψήφισε με 90-2 υπέρ της άρσης αυτής της ασυλίας για να μπορέσει η έρευνα να προχωρήσει, ανέφεραν ρουμανικά ειδησεογραφικά πρακτορεία Πηγή Και οι τρεις μπορεί να κατηγορηθούν για «κατάχρηση εξουσίας» (μεταφράζεται επίσης ως «κατάχρηση εξουσίας ”),  είπαν οι εισαγγελείς .

ΠΗΓΗ

Η πτώση του mRNA.

Η ποινική έρευνα είναι το πιο πρόσφατο σημάδι για το πόσο μακριά και πόσο γρήγορα έχουν πέσει τα εμβόλια του mRNA Covid, ιδιαίτερα στην Ευρώπη, σύμφωνα με τον Alex Berenson , ο οποίος λέει, «Τον Μάιο του 2021, οι ευρωπαϊκές χώρες ήταν τόσο απελπισμένες να λάβουν mRNA που συμφώνησαν  να ξοδέψτε  πάνω από 20 δισεκατομμύρια δολάρια για να αγοράσετε 900 εκατομμύρια λήψεις Pfizer – πέρα ​​από τα 600 εκατομμύρια που είχαν ήδη αγοράσει. (Η συμφωνία του Μαΐου περιελάμβανε μια επιλογή αγοράς ακόμη  900  εκατομμυρίων βολών, για 1,8 δισεκατομμύρια συνολικά – τέσσερις βολές για κάθε άτομο στην ΕΕ.) Πηγή

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Ευρώπη έμενε πίσω τόσο από τις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και από το Ηνωμένο Βασίλειο στους εμβολιασμούς κατά του COVID-19, υπήρχε σημαντική πίεση στους Ευρωπαίους ηγέτες να γεφυρώσουν το χάσμα. Αρχικά αναμενόταν ότι το εμβόλιο DNA της AstraZeneca επρόκειτο να συνεισφέρει ουσιαστικά στην προμήθεια εμβολίων στην Ευρώπη, μέχρι που το προϊόν αποσύρθηκε μετά τις ανησυχίες για την ασφάλεια που προέκυψαν σχετικά με το εμβόλιο του και τη σχέση με θρόμβους αίματος.

Ως αποτέλεσμα, τα εμβόλια mRNA από την Pfizer και τη Moderna κυριάρχησαν στην αγορά των πλούσιων χωρών με την Pfizer, ειδικότερα, να επιταχύνει την παραγωγή της με ταχύτερο ρυθμό από τη Moderna, με αποτέλεσμα μια πιο άφθονη προσφορά δόσεων εμβολίων κατά τη διάρκεια των μηνών.

 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση

 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση συμφώνησε ευχαρίστως να πληρώσει 19,5 ευρώ ανά τρύπημα – σχεδόν 24 δολάρια με βάση τις συναλλαγματικές ισοτιμίες εκείνη την εποχή. (Οι δόσεις επρόκειτο να μοιραστούν αναλογικά μεταξύ των μελών της ΕΕ, ώστε να μην υποβάλλουν προσφορές το ένα εναντίον του άλλου για αυτούς.) ( Πηγή ) “Καλά νέα για τον μακροχρόνιο αγώνα μας για την προστασία των Ευρωπαίων πολιτών από τον ιό και τις παραλλαγές του!” Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, φώναξε σε ένα δελτίο τύπου ανακοινώνοντας τη συμφωνία. «Η παραγωγή και η παράδοση στην ΕΕ έως και 1,8 δισεκατομμυρίων δόσεων είναι εγγυημένη».

Τον Μάιο του 2021 μια έκθεση από τις Βρυξέλλες ανακοίνωσε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είχε υπογράψει μια τρίτη σύμβαση με την BioNTech-Pfizer για επιπλέον 1,8 δισεκατομμύρια δόσεις. ΠΗΓΗ

Οι χώρες της Δυτικής Ευρώπης ξεπέρασαν τις Ηνωμένες Πολιτείες ως προς το ποσοστό του ενήλικου πληθυσμού που εμβολίασαν και η ζήτηση παρέμεινε σχετικά υψηλή για την πρώτη αναμνηστική δόση το χειμώνα 2021/2022. Αλλά αφού οι εγκοπές mRNA αποδείχθηκαν σε μεγάλο βαθμό άχρηστες έναντι των λοιμώξεων Omicron, η ζήτηση κατέρρευσε στην Ευρώπη, όπως και στις Ηνωμένες Πολιτείες. (Η Ευρώπη ήταν πάντα πιο δύσπιστη από τις Ηνωμένες Πολιτείες για την αξία των τρυπημάτων Covid για βρέφη και παιδιά κάτω των 12 ετών.).

Η Γερμανία αναφέρθηκε ότι είχε δεσμεύσει 83 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων κατά του κορωνοϊού τον Ιούλιο, με κόστος κατά προσέγγιση 1,6 δισεκατομμύρια ευρώ και άλλες 120 εκατομμύρια δόσεις ήταν αχρησιμοποίητες, σύμφωνα με το Politico , «ακόμα και αν πρόκειται να λάβει περισσότερα εμβόλια σε μια εποχή που ο εμβολιασμός έχει ισοπεδωθεί» […] και «σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέχονται από το υπουργείο Υγείας της χώρας, η Γερμανία απέρριψε 54 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου για τον COVID-19 μέχρι το τέλος του 2022 και άλλα 29 εκατομμύρια το πρώτο τρίμηνο του 2023».

«Ωστόσο, ο πραγματικός απολογισμός είναι πιθανό να είναι υψηλότερος. Το υπουργείο δεν έδωσε στοιχεία για τα απόβλητα για το δεύτερο τρίμηνο του έτους και τόνισε επίσης ότι οι ομοσπονδιακές πολιτείες και οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης δεν υποχρεούνται να αναφέρουν τα απόβλητα εμβολίων. «Συνεπώς, ο συνολικός όγκος των συνολικών απορριπτόμενων δόσεων εμβολίου COVID-19 που αποκτήθηκαν από την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας δεν μπορεί να προσδιοριστεί ποσοτικά», ανέφερε σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς το POLITICO.

Εκατοντάδες εκατομμύρια πυροβολισμοί που αγοράστηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν επίσης λήξει αχρησιμοποίητες, αν και οι αμερικανικές υγειονομικές αρχές δεν παρείχαν ποτέ ούτε μια εκτίμηση, γράφει ο Alex Berenson, «Αλλά το πρόβλημα υπερπροσφοράς είναι χειρότερο στις φτωχότερες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, όπου η ζήτηση για τρυπήματα είναι χαμηλότερο – και ο προϋπολογισμός χτυπήθηκε πιο ανεκτός.

 

Την περασμένη εβδομάδα, η Pfizer  μήνυσε την κυβέρνηση της Πολωνίας  για να την αναγκάσει να πληρώσει περίπου 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για 60 εκατομμύρια βολές που οι Πολωνοί δεν θέλουν. Στη Ρουμανία, η οποία είναι ακόμη μικρότερη και φτωχότερη και έχει έντονο αντιεμβολιαστικό αίσθημα, ο θυμός είναι ακόμη πιο βαθύς».Πηγή

Η ρουμανική αίσθηση της όσφρησης

 

Η ψηφοφορία στη Ρουμανία σημαίνει τώρα ότι η Εθνική Διεύθυνση Καταπολέμησης της Διαφθοράς, ή DNA, μπορεί να ξεκινήσει επίσημα έρευνα για τον Σίτου και τους πρώην υπουργούς υγείας, όπως ζήτησε το DNA την περασμένη εβδομάδα κάνοντας μια έκθεση 27 τόμων στη Γερουσία. Οι εισαγγελείς ισχυρίστηκαν ότι  η αρχική τους έρευνα έδειξε ότι η Citu και οι άλλοι υπουργοί παρήγγειλαν τους πυροβολισμούς χωρίς να λάβουν υπόψη την απαίτηση ή την ανάγκη τους.

Ο υπουργός Υγείας Βοϊκουλέσκου, ωστόσο, αρνείται το μέρος του, λέγοντας ότι οι αποφάσεις αγοράς ελήφθησαν «αποκλειστικά από τον πρωθυπουργό» και ο πρώην πρωθυπουργός Citu αρνήθηκε επίσης οποιαδήποτε αδικοπραγία και λέει «εμπιστεύομαι πλήρως τη δικαιοσύνη και είμαι πεπεισμένος ότι οι συνεχιζόμενες διαδικασίες θα αποκαλύψουν την αλήθεια. και «σεβόταν πάντα το νόμο».

Η αλήθεια είναι ότι είναι όλοι συνένοχοι και ήταν αρκετά χαρούμενοι που ακολούθησαν μια ατζέντα χωρίς αμφιβολία, καλύπτοντας τις τσέπες της Big Pharma και των μετόχων της. Ενώ οι κατηγορούμενοι μπορεί να σεβάστηκαν το νόμο, σίγουρα δεν σεβάστηκαν τον λαό της Ρουμανίας που ήταν το δεύτερο λιγότερο εμβολιασμένο κράτος της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά τη Βουλγαρία.

Το Reuters, που εξακολουθεί να διαφημίζει τα δεδομένα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, τα οποία λένε ότι έδειξαν ότι «ο ιός έχει σκοτώσει 68.590 ανθρώπους μέχρι σήμερα στη χώρα των 20 εκατομμυρίων», φυσικά το απέδωσε σε «κακή εκπαίδευση εμβολίων», ωστόσο, λένε επίσης ότι έχουν «μαστίζεται από δυσπιστία στους κρατικούς θεσμούς» που είναι σίγουρα πιο ακριβές.

 

Όπως δήλωσε ένας σχολιαστής Unreported Truths :

 

 

 

Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι ο υπόλοιπος κόσμος έχει πλέον αποκτήσει αυτή την «υπερευαίσθητη» αίσθηση όσφρησης.

————————————————————————————————

Πηγές που χρησιμοποιούνται.

Alex Berenson – Unreported Truths Substack

Politico

Digi 24 Ρουμανία

 

Πηγή

Προβολές : 453


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα