Κύριοι Μπογδάνο και Μπέχλη, μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη του λαού... Υπάρχουν και σχολιαστές με ικανότητα σκέψης και μνήμης... (βίντεο)

Κύριοι Μπογδάνο και Μπέχλη, μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη του λαού... Υπάρχουν και σχολιαστές με ικανότητα σκέψης και μνήμης... (βίντεο)

7 Ιουνίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:762
Μοίρασέ το

 

Πριν λίγα χρόνια έλεγε για τεκνοθεσία σε ομοφυλόφιλους και τώρα μας λέει ότι πάνε να επιβάλλουν την ανωμαλία κι ότι αυτός είναι εναντίον…..σε τόσο χαζούς απευθύνονται.

 

 

Από εμένα, ουδέν σχόλιο…όταν αυτοί που μέχρι χθες βρίζονταν σαν λιμενερ-γάτες, και τώρα τακιμιάζουν για να “σώσουν” την Ελλάδα, με συγχωρείτε, αλλά σοβαρότης, ΜΗΔΕΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Δείτε τη σχετική συνέντευξη και εδώ

 

 

Ελληνορθόδοξος λέει:

Μπέχλης παίρνει γαμ@τη συνέντευξη σε Μπογδάνο
https://www.facebook.com/watch/live?ref=watch_permalink&v=177273728644322

“Είσαι υπερ υποχρεωτικότητας ?”
“όχι βέβαια”

Και λέει ότι δε ψήφισε νομοθετικη ρυθμιση για Υγειονομικους ή προστιμο για άνω τους 60, ενώ εδώ (ενάμισυ μήνα πριν τις αναστολές), έλεγε ακριβως τα αντίθετα
https://www.enikos.gr/politics/bogdanos-prepei-na-pame-apo-to-koronoparti-sto-emvolioparti-i-pro/1640297/?fbclid=IwAR19V-yNRQJYWHzeEw4k5Y2xjcGy7–rZB-wRIJcakD5u2Y-D4gYFymButc

“Eίσαι τέκτων ?”
“Όχι”
“Τέλος”, λέει ο Μπέχλης

Ξεχασε όμως να πει ότι το πε ο μακ@κας ο Χατζάρας….. αλλά ψιλοπράγματα ρε παιδί μου, καλή καρδιά

Συμπαθεί τον λαγό Ελον Μασκ ο Μπογδά, τυχαίο ?

Πριν λίγα χρόνια έλεγε για τεκνοθεσία σε ομοφυλόφιλους και τώρα μας λέει ότι πάνε να επιβάλλουν την ανωμαλία κι ότι αυτός είναι εναντίον…..σε τόσο χαζούς απευθύνονται.

Είτε είναι βαλτός είτε η μικρή πιθανότητα να είναι απλώς ανίκανος πολιτικός και δε μπορούσε να προβλέψει την εξέλιξη με ΛΟΑΤΚΙ….σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να πάει σπίτι του

Είπε ότι υπάρχουν σημαντικές αποκλίσεις σε αποτελέσματα Πρωτοδικείου κι επισήμων αποτελεσμάτων, όμως δε μας είπε τι κάνανε για αυτό….α ξέχασα, είπε τι ΘΑ κάνουνε στις νέες εκλογές

 

 

Πηγή σχολίου 

Προβολές : 762


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα