κύριοι, ο Στίγκας, σας χαρακτήρισε ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!!! Τα βρήκατε μ’ αυτόν που ΕΣΕΙΣ χαρακτηρίζατε πως διατελεί ένα ρόλο σύγχρονου ΕΦΙΑΛΤΗ;;;

κύριοι, ο Στίγκας, σας χαρακτήρισε ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!!! Τα βρήκατε μ’ αυτόν που ΕΣΕΙΣ χαρακτηρίζατε πως διατελεί ένα ρόλο σύγχρονου ΕΦΙΑΛΤΗ;;;

5 Σεπτεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:387
Μοίρασέ το

 

Χ. ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑ, ΙΩΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΝΤΗ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΖΟΥΜΕ…

 

… και ο Στίγκας σας τα έθιξε βαρύτατα…

Και τελικά, επιστρέψατε σ΄αυτόν που σας έφτυσε και σας πρόσβαλε με τον χειρότερο τρόπο;;;

ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Παραθέτω τις δηλώσεις των τριών διεγραμμένων βουλευτών από εδώ

 

Απάντηση των τριών «διεγραμμένων» βουλευτών

Στο περιστύλιο της Βουλής μεταφέρθηκε η αντιπαράθεση των βουλευτών των «Σπαρτιατών» με τον πρόεδρο του κόμματος κ. Στίγκα.

Τα τρία μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, τα οποία διέγραψε με απόφασή του ο πρόεδρος κ. Στίγκας, προχώρησαν σε δηλώσεις κατά του προέδρου συντηρώντας την ένταση που έχει λάβει χαρακτήρα «τσουνάμι» και απειλεί ευθέως την ενότητα των «Σπαρτιατών», αν δεν την έχει υποσκάψει πλέον ανεπίστρεπτα.

Γιάννης Κόντης:

Η ελληνική κοινωνία με γνωρίζει περισσότερα από 20 χρόνια. Δεν υπάρχει τίποτα από όσα λέει ο κ. Στίγκας.

Είμαι δημόσιο πρόσωπο και δεν μου αξίζει ο τίτλος μαφιόζικο πρόσωπο.

Δεν επιτρέπω σε κανένα να με χαρακτηρίζει έτσι.

Σίγουρα δεν θα το αφήσω έτσι, υπενθυμίζω σε κάθε ενδιαφερόμενο πως μπήκα στη Βουλή με τις ψήφους 200 χιλιάδων ψήφων.

Είναι ντροπιαστικό για πρόεδρο του κόμματος να λέει τέτοια πράγματα.

Ζητήσαμε να συσταθούν τα όργανα του κόμματος, όπως το καταστατικό προβλέπει. Αυτό μόνο ζητήσαμε, όπως είχαμε κάθε δικαίωμα. Δεν είχαμε θέσει θέμα προέδρου, δεν είχαμε θέσει θέμα επιχορήγησης. Να σημειώσω πως φτάσαμε να μην ξέρουμε ότι δικαιούμαστε και έχουμε λάβει επιχορήγηση, μπήκαν τα λεφτά και μάλιστα πολλά στο ταμείο και δεν το γνωρίζαμε.

Προσωπικά, ήθελα να κατέβω με τους Ελληνες, η Δικαιοσύνη δεν με άφησε και κατέβηκα με τους «Σπαρτιάτες». Παραμένουμε στο κόμμα, είμαστε μέλη του κόμματος.

 

Ιωάννης Δημητροκάλλης:

Ο Στίγκας αρνείτο να εφαρμόσει το καταστατικό.

Συνέχεια ανέβαλε το ανοιχτό συνέδριο. Μας έλεγε να τα βρούμε εδώ κάτω να τα συμφωνήσουμε μέσα σε ένα γραφείο.

Θα βγούμε σε κάθε Περιφέρεια και θα γράψουμε μέλη στους «Σπαρτιάτες», το κόμμα δεν ανήκει σε κανέναν… Ανήκει στις 250.000 ψηφοφόρους και σε κανένα πρόσωπο. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στα δικαστήρια

 

Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς:

Ο κ. Στίγκας διέπραξε ένα οιονεί πραξικόπημα. Περιφρονεί ως οιονεί σύγχρονος δικτατορίσκος τους ψηφοφόρους.

Ο κ. Στίγκας με ανοίκειους χαρακτηρισμούς καταφέρθηκε κατά εκλεγμένων βουλευτών.

Διατελεί ένα ρόλο σύγχρονου εφιάλτη.

Εστω και ανεξάρτητοι τιμούμε τον ελληνικό λαό.

 

Πηγή: «ΑΠΕ-ΜΠΕ»

 

 

Προβολές : 387


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα