Λάβετε πολύ σοβαρά την ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ που γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ... ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ... ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ...

Λάβετε πολύ σοβαρά την ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ που γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ... ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ... ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ...

26 Αυγούστου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,543
Μοίρασέ το

 

Εν τω μεταξύ έχουν ψηφίσει 2 φορές Μητσοτάκη και φοβούνται τον Αντίχριστο στα… τζιπάκια των ταυτοτήτων.

Ετοιμαστείτε για νέα Δεκεμβριανά μέσα στις πόλεις

 

Προτείνω να διαβάσετε πολύ προσεκτικά όσα γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ… και να τα θεωρήσετε ως δεδομένα επερχόμενα…

Με γυμνά τα βουνά σχεδόν σ’ ολόκληρη την Ελλάδα, ο λαός, οι κάτοικοι, θα εγκλωβιστούν μέσα στις πόλεις… και… ο σώσων εαυτώ, σωθείτο…

ΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΔΕΝ ΚΑΗΚΑΝ ΤΥΧΑΙΑ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ…

ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ… “ΠΙΘΗΚΩΝ”…

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΑ … “ΠΙΘΗΚΙΑ”… (εδώ)

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Εν τω μεταξύ έχουν ψηφίσει 2 φορές Μητσοτάκη (τοΒδέλυγμα της Ερημώσεωςέκαψε όλη την Ελλάδα) και φοβούνται τον Αντίχριστο στα… τζιπάκια των ταυτοτήτων.
Οff the road μυαλά, του γιατρού λέμε..πρώτα ψηφίζουν το Βδέλυγμα της Ερημώσεως και μετά φοβούνται για τον Αντίχριστο;;; Ο ίδιος είναι ο Αντίχριστος…ακόμα να το καταλάβουν.!!!!
 
ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
 
Τώρα αφού κάηκε όλη η Ελλάδα ετοιμαστείτε για νέα Δεκεμβριανά μέσα στις πόλεις με τα λαθρομουσλίμια σε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Όλο αυτό πρόβα τζενεράλε ήτανε για να δούνε τις αντιδράσεις μας, και πόσο γρήγορα αντιδράμε.
Υ.Γ  Ήδη ετοιμάζεται το επόμενο σύστημα αυτόματης ταυτοποίησης που δεν έχει σχέση με κάρτες και τσιπάκια.
Τα σκανερς της ίριδας.
Θα υπάρχουν παντού και θα σκανάρουν σε μιλισεκοντς τις ίριδες του κόσμου Θα ξέρουν μέχρι και ποιοι μπήκαν στο λεωφορείο ή το μετρό την τάδε ώρα.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Ίριδα χρησιμοποιείτο στο έργο του Ομήρου Ιλιάς, ως κατ” εξοχήν αγγελιοφόρος των θεών, καθ” όλο τον Τρωικό πόλεμο. Σε αντιδιαστολή με την Οδύσσεια όπου ως αγγελιοφόρος χρησιμοποιείται ο Ερμής. 
Η ίριδα του οφθαλμού ( όφεως θαλάμου), έχει απόλυτη σχέση με την «έδρα της ψυχής» την επίφυση κ.λ.π…. μετά τα οστά των Μαραθωνομάχων…άλλα πράγματα ψάχνουν οι Η.Π.Α. επί των σημερινών κατοίκων της χώρας των Ελλήνων. (ψάχνουν αυτόν που έχει τα “σημάδια” και είναι γεννημένος από την μοίρα να είναι ο νεώτερος Αχιλλέας). Διότι Τροία/Κίνα δίχως Αχιλλέα ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ.
Η ‘Ιριδα κουβαλούσε κατευθείαν από την Στύγα (μόνο αυτή και κανένας άλλος δεν μπορούσε να το κάνει αυτό)σε χρυσή υδροχόη, για τον όρκο των θεών το «ιερό ύδωρ» και χαρασσόταν επτάχρωμος

 

ΣΧΟΛΙΟ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε…

Η Ίριδα “ἀγγέλλει τὰς εὐχὰς τοῦ Ἀχιλλέως”…..

 

Πηγή

Προβολές : 1,543


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα