Λάβετε πολύ σοβαρά υπόψη όσα λέει... ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ... ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ...

Λάβετε πολύ σοβαρά υπόψη όσα λέει... ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ... ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ...

23 Απριλίου, 2024 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,907
Μοίρασέ το

 

Ιωάννης Πέτρου: “ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ για όλους και κυρίως για τα παιδιά, γιατί απλά ζούμε σε σατανόπληκτη κοινωνία και εποχή… “

 

Αρχαιος Ελλας-Κρεκκα: ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΉΣΗ ΜΕ ΜΕΝΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΝΑ…….ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 500 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛ-ΛΑΔΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ….

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ-ΛΑΔΑΣ ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ,,ΜΕ ΚΙΠΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,,…

 

ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΠΕΣΑΧ ΤΩΝ ΓΟΔΟΒΟΣΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ 50% ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ !!!

 

Lina Kyriakidou Ο καρκίνος της Γης. Αν δεν εκλείψει η έστω αποδυναμωθεί αυτή η φάρα, ο πλανήτης δεν πρόκειται να ηρεμήσει και να βρει την υγειά του.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ…

ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

Και μπορεί το απόλυτο κακό στη γη, να είναι οι εβραίοι… (χρησιμοποιώ τον τίτλο του βιβλίου που είναι ανάρπαστο)… στην ουσία, μιλάμε για τους ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ…

Βέβαια, ο δεύτερος σχολιαστής, “Αρχαίος Ελλάς Κρέκκα”, έχει δίκιο… όταν  ως λαός από γεννησιμιού σου, μαθαίνεις το Ταλμούδ, γίνεσαι το καρκίνωμα της ανθρωπότητας… γι αυτο και κανένας λαός δεν σε θέλει…

Όσους ρατσιστικους νόμους και να φτιάξετε, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΣΕΤΕ…

ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ…

 

Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ … ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ.

 

ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

             ΠΡΟΣΟΧΗ!
Κοιτάζοντας σε μία «ατζέντα» που έχω υπόψη μου με σατανικές λατρευτικές τελετές, είδα ότι για τον μήνα Απρίλιο «προβλέπονται» …
● 19 – 24 Απριλίου, «απαγωγή και προετοιμασία»
● 24 Απριλίου: «Θυσία παιδιού»
● 25 Απριλίου: «Θυσία γυναίκας ή παιδιού»
● 26 – 30 Απριλίου: «Θυσία ανθρώπου» (γενικά)
Μόνο χθες, 20 Απριλίου, άκουσα για την εξαφάνιση 2 παιδιών. Φυσικά δεν έχω υπόψη μου αν έχουν σχέση με την «ατζέντα», αλλά εύχομαι τουλάχιστον, να μην σχετίζονται μ΄ αυτήν …
● ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΕΝΙΚΑ …
… για εξαφανίσεις παιδιών σε αριθμούς (βάσει στατιστικών), ώστε να γίνει αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος, στο πλαίσιο της Ευρώπης εξαφανίζονται περίπου 250.000 παιδιά ανά έτος (1 παιδί κάθε 2 λεπτά).
Δηλαδή από το 2000, έχουν εξαφανιστεί … περίπου 6.000.000 παιδιά, αν και οι αριθμοί είναι σχετικοί, γιατί δεν δηλώνονται … αφενός μεν όλες οι εξαφανίσεις, αλλά ούτε και όλες οι ανευρέσεις.
Βέβαια ένας μεγάλος αριθμός εξαφανίσεων, οφείλεται σε φυγή των ανηλίκων από τα σπίτια τους, ή σε απαγωγές τους από εν διαστάσει γονείς.
Ωστόσο σύμφωνα με τις Αρχές, το 5% των εξαφανίσεων (δηλαδή περίπου 300.000 παιδιά), κρίνονται σαν … «ανησυχητικές»
Αυτές οι «ανησυχητικές», απ΄ όσο είμαι σε θέση να ξέρω, περιλαμβάνουν … σεξουαλική χρήση, χρήση σε σατανιστικές τελετές, εμπόριο οργάνων, λήψη αδρενοχρωμίου, αγοραπωλησίες για τεκνοθεσίες, ακόμα και … κανιβαλισμό, ή και συνδυασμό των παραπάνω
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …
… αν και θεωρείται ότι εδώ έχουμε υψηλό ποσοστό ανευρέσεων (ίσως το μεγαλύτερο στην Ευρώπη) τα στοιχεία δείχνουν ότι εκατοντάδες παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο, με τις περισσότερες εξαφανίσεις να καταγράφονται στην Αττική
Κλείνοντας, ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ για όλους και κυρίως για τα παιδιά, γιατί απλά ζούμε σε σατανόπληκτη κοινωνία και εποχή … και κάθε «καλοκάγαθο» σκεπτικό και στάση, δυνητικά είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα.
Κάποια πράγματα δείχνουν ότι είναι πολύ μακριά από εμάς, μέχρι η συμφορά να χτυπήσει και την δική μας πόρτα.
Πέρα όμως από την αυτοπροστασία, ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να αναφέρει στην Αστυνομία Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ύποπτο πέσει στην αντίληψή του, έστω και αν είναι απλή υποψία.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Μανώλης Μουρτος

Η αστυνομια γνωριζει πολυ καλα την υπαρξη σατανιστικων τελετων.Αυτο το λεω μετα λογου γνωσεως.Πλησιαζει η νυχτα της Αγιας Βαλπουργιας.
Προκειται για παγκοσμια γιορτη της μαγειας.
Και συντελειτε την τελευταια νυχτα του απριλιου ξημερωματα πρωτομαγιας.
Για οσους δεν ξερουν η Βαλπουργια ηταν καθολικη αγια που εστραφη στην μαγεια και την εκαψαν στην πυρα τον μεσσαιωνα.
Η μνημη της γιορταζεται την ημερομινια που ανεφερα.
Σε παρακειμενο δασος της περιοχης μου σε σταυροδρομι καθε χρονο γινονται τελετες.
Πλησιασα με κυαλια νυχτερινης παρατηρησης και ειδα καποια μαυρα SUV και ακουσα ψαλμωδιες να πλανιωνται στην νυχτα.
Δεν μπορεσα να παω ποιο κοντα φοβουμενος μην με αντιληφθουν.
Οταν ξημερωσε βρηκα διαφορα ευρηματα πενταλφες στην αμμο μαυρα κερια και κερινα ομοιοματα διασπαρτα στην περιοχη.
Αυτο που συγκλονησε ομως ειναι το αρκετο αιμα σε ενα σημειο.
Θυσια.
Ελπιζω να μην ηταν ανθρωπος.

 

Αρχαιος Ελλας-Κρεκκα

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΑΥΤΗ “Η  ΑΤΖΈΝΤΑ” ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΣΑΧ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ + ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΥΣΙΑ ,,ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΔΑΣ,, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ,,ΑΟΡΑΤΗ,, ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ…..ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟΚΑΛΎΦΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΙΟΡΚΗΣ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ,,ΤΩΝ ΘΥΣΙΩΝ,, ΜΕ ΜΑΤΩΜΈΝΑ ΣΤΡΏΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ…
ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΙΩΝΕΣ
ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ(ΜΟΝΟ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ) Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΜΕ ΤΑΛΜΟΥΔ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΣΕ ΜΗ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΛΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ….
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΉΣΗ ΜΕ ΜΕΝΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΝΑ…….ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 500 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛ-ΛΑΔΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ….
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ-ΛΑΔΑΣ ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ,,ΜΕ ΚΙΠΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,,…
ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΠΕΣΑΧ ΤΩΝ ΓΟΔΟΒΟΣΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ 50% ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ !!! ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΜΠΡΟΣ ΤΟ ΚΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΣΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΑΝΑΓΟΥΛΑ !!!! HAPPY PESAH ADONAI GEORGIADENBERG

Αρχαιος Ελλας-Κρεκκα

☝️☝️☝️ Προσοχή!! Η 19η Απριλίου είναι η πρώτη ημέρα της 13ήμερης τελετουργίας Ημέρα του Σατανά, που αναφέρεται στη φωτιά – τον Θεό της φωτιάς Βάαλ ή Μολόχ/Νιμροδ (Ο Θεός Ηλίου), γνωστός και ως ο Ρωμαϊκός Θεός Κρόνος (Σατανάς)……(ΤΗΝ 22/04/25 ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΣΑΧ-ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ)
Αυτή η Ημέρα είναι μια Σημαντική Ημέρα άνθρωποθυσίας που απαιτεί θυσίες πυρός.

Niki Marti

Ιωάννη μου, έκανες σήμερα μία ανάρτησι χωρίς υπονοούμενα καί υπεκφυγές… αλλά αναφέροντας τά πράγματα μέ τ’όνομά τους….. Αυτό που ιδιαίτερα προβληματίζει, είναι τό πώς όλο καί περισσότεροι πολίτες διαφόρων χωρών, προσχωρούν σέ αυτού τού είδους τίς σατανιστικές ομάδες… Γιατί δέν συνέβαινε αυτό παλαιοτερα, αλλά συμβαίνει τά τελευταία χρόνια….. Τί είναι αυτό που έλκει αυτούς τους ανθρώπους στήν σκοτεινή πλευρά τής ζωής…. Μήπως ΥΠΟΒΟΛΗ ή ΥΠΝΩΣΙΣ τού εγκεφάλου, εξ’αποστάσεως….. Πειράματα γινόντουσαν μέ μεγάλη επιτυχία, εδώ καί πολλές δεκαετίες….. Καί δεν έμεναν μόνο στά πειράματα… Αυτά δέν είναι Υπερφυσικά ή Παραφυσικά Φαινόμενα, αλλά βιολογικά όπλα ελεγχου τού νου…. Δέν είναι συνομωσιολογία , είναι ή πραγματικότης…. ΄Η Ηλεκτρονική Εποχή, έχει κάνει θαύματα σέ αυτοκτονίες, τροχαία ατυχήματα, εγκληματικότητα καί διαστροφικές ιδιαιτερότητες….. Πολύ βρώμικη καί μιαρή εποχή… Σαλεύει ό νούς μου όταν τά ερευνώ καί τά σκέπτομαι….

 

Lina Kyriakidou

Ο καρκίνος της Γης. Αν δεν εκλείψει η έστω αποδυναμωθεί αυτή η φάρα, ο πλανήτης δεν πρόκειται να ηρεμήσει και να βρει την υγειά του.

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,907


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα