Λίαν ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Μπολσονάρο (Βραζιλία), ο οποίος αρνήθηκε να καταστρέψει την οικονομία της χώρας του ως απάντηση στο Κόβιντ

Λίαν ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Μπολσονάρο (Βραζιλία), ο οποίος αρνήθηκε να καταστρέψει την οικονομία της χώρας του ως απάντηση στο Κόβιντ

8 Ιουλίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:432
Μοίρασέ το

 

“Οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες έχουν πολύ μεγάλη δύναμη και υπονομεύουν τις δημοκρατικές δομές σε πολλές χώρες (Σημείωση: η Pfizer έχει κατηγορηθεί ότι κρατά τη Βραζιλία “όμηρο” για τις απαιτήσεις των συμβάσεων εμβολίων).

Η έγκαιρη θεραπεία θα μπορούσε να έχει σώσει πολλές ζωές. Τα μέσα ενημέρωσης και οι υποστηρικτές εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι η ιβερμεκτίνη έχει σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους από όσους έχει σώσει. Ψέμα!”

 

Και ενώ ο πρωθυπουργός της Βραζιλίας έδωσε το ελεύθερο στους πολίτες της χώρας του να εμβολιαστούν ή όχι, στην Ελλάδα της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, Ο  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΠΥΛΩΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΠΟΡΝΕΥΜΕΝΗ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ο Μπολσονάρο, δεν έλαβε καν μέτρα lockdown  για την χώρα του και δεν την κατέστρεψε οικονομικά…

“Ο Μπολσονάρο είναι ένας από τους λίγους παγκόσμιους ηγέτες, σίγουρα ο μόνος ηγέτης μιας μεγάλης χώρας της Δύσης, που αρνήθηκε να καταστρέψει την οικονομία της χώρας του ως απάντηση στο Κόβιντ” Tucker Carlson

 

Τα σημαντικά σημεία της συνέντευξης:

▪ Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ενέπνεαν φόβο στον πληθυσμό και εναντιώθηκαν στις μεθόδους έγκαιρης θεραπείας

▪ Οι κυβερνήτες των κρατών καταχράστηκαν την κατάσταση για να καταπιέσουν το λαό και να επιβάλουν το πειραματικό εμβόλιο

▪ Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βραζιλίας έχει αντιταχθεί στα δικαιώματα της σωματικής ακεραιότητας, της σωματικής αυτονομίας και της αυτοδιάθεσης. (Σημείωση: Είναι επίσης συνυπεύθυνο για τους αυστηρούς κανονισμούς εισόδου για τους τουρίστες).

▪ Οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες έχουν πολύ μεγάλη δύναμη και υπονομεύουν τις δημοκρατικές δομές σε πολλές χώρες (Σημείωση: η Pfizer έχει κατηγορηθεί ότι κρατά τη Βραζιλία “όμηρο” για τις απαιτήσεις των συμβάσεων εμβολίων).

▪ Η έγκαιρη θεραπεία θα μπορούσε να έχει σώσει πολλές ζωές. Τα μέσα ενημέρωσης και οι υποστηρικτές εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι η ιβερμεκτίνη έχει σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους από όσους έχει σώσει. Ψέμα!

▪ Σε αντίθεση με τον Μπολσονάρου, ο αντίπαλός του Λούλα είναι άκρως αυταρχικός. Ο Λούλα αποκάλεσε την προσέγγιση του Μπολσονάρου “γενοκτονία” και αν ήταν στο χέρι του, όλοι όσοι στη Βραζιλία απέρριπταν το εμβόλιο θα είχαν χάσει τα πολιτικά τους δικαιώματα.

▪ Δυστυχώς, η Βραζιλία εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση φόβου εξαιτίας του σημαντικότερου δικτύου μέσων ενημέρωσης, του “Globo”.

Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να φορούν μάσκες ενώ κάθονται μόνοι τους στο αυτοκίνητο ή περπατούν.

▪ Ελπίζουμε η αλήθεια για τα εμβόλια και την πολιτική διαφθορά να έρθει στο φως πριν από τις εκλογές, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο Λούλα.

ΠΗΓΗ: https://rumble.com/v1ataxj-fox-news-tucker-carlson-entrevista-bolsonaro.html

———————–

Παρακολουθείστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:
1. Στο RUMBLE: https://rumble.com/c/NIOLAND
2. Στο BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/nioland/
3. Στο ODYSEE: https://odysee.com/@NIOLAND
4. Στο BRIGHTEON: https://www.brighteon.com/channels/NIOLAND

 

Πηγή

Προβολές : 432


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα