Λίγη τσίπα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! 104 ΝΕΚΡΟΙ, ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!!!!!!!!!!!!

Λίγη τσίπα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! 104 ΝΕΚΡΟΙ, ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!!!!!!!!!!!!

20 Φεβρουαρίου, 2024 16 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:533
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και δεν το αντέχει η ψυχή μου… αν και αναμενόμενο…

Α  ρε Θεέ… ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ…

 

Δίκη για το Μάτι: Την απαλλαγή της Δούρου ζήτησε ο Εισαγγελέας

ΠΟΣΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΤΙ ΘΕΣΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Σε άλλη χώρα, θα είχαν εκτελεστεί και οι ένοιχοι της ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣ και οι εισαγγελίσκοι που πρότειναν την αθώωσή τους.
Στην Ελλάδα της ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΘΑ ΑΘΩΩΝΟΝΤΑΙ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Πώς τα φέρνει η ζωή όμως…  το έν λόγω μορφωμένο όντως τρολ και φανατικός του Μητσοτάκη, διαβάστε τι έγραφε τον Μάρτιο του 2019… κι ύστερα ήρθαν τα ΤΕΜΠΗ…
ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ, ΟΣΟΙ ΠΛΗΓΩΣΑΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΛΑΟ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ…
Υ.Γ.2. Λέγεται πως από τον Μάρτιο, θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για όσους πλήγωσαν την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό…
ΣΕΙΣΜΟΙ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΘΑΝΑΤΟΙ…
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ  ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ, ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ…

Ο Εισαγγελέας ζήτησε και την απαλλαγή του τότε γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Ιωάννη Καπάκη

Την απαλλαγή της τότε περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου από όλες τις πράξεις που της αποδίδονται ζήτησε ο Εισαγγελέας, κρίνοντας ότι δεν αποδείχθηκαν όσα της καταλογίζει το κατηγορητήριο σχετικά με την τραγωδία στο Μάτι.

Ο Εισαγγελέας αναφέρθηκε εκτενώς στα εννέα σημεία που χρεώνεται η κατηγορούμενη, εξηγώντας ένα προς ένα τα όσα κρίνει ο ίδιος ως προς τις παραδοχές της δικογραφίας.

Έτσι ανάμεσα σε άλλα, είπε, σύμφωνα με το ΑΠΕ:

Ως προς το ότι δεν είχε μεριμνήσει για αποψίλωση της καύσιμης ύλης στην αρμοδιότητα της περιφέρειας, ο κ. Μανιάτης είπε ότι η μόνη αρμοδιότητα της Περιφέρειας είναι η Λεωφόρος Μαραθώνος. «Αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχαν άλλες περιοχές ιδιαίτερης προστασίας αρμοδιότητάς της, και ότι είχε λάβει μέριμνα για τον χώρο ευθύνης της».

Για την πράξη ότι απέστειλε με καθυστέρηση τα έργα πρόληψης για το 2018 και τον κατάλογο των διαθέσιμων μέσων, ο Εισαγγελέας τόνισε πως ο αντιπυρικός σχεδιασμός είχε προχωρήσει και ότι από τις 2/3/2018 είχε αποστείλει στην αποκεντρωμένη διοίκηση Αττικής τον κατάλογο με μέσα και πρόσωπα για ζήτημα που αφορούσαν τα επίμαχα έργα. Υπήρχαν και τα στοιχεία επικοινωνίας των εκπροσώπων της περιφέρειας. Ήταν γνωστά στα αρμόδια όργανα πρόληψης της αποκεντρωμένης διοίκησης και, σε κάθε περίπτωση, η όποια καθυστέρηση στην αποστολή τους δεν είχε συνδρομή στο αποτέλεσμα της φωτιάς.

Σε ότι αφορά τη μη παροχή ενημέρωσης στο κοινό, ειδικά σε ευπαθείς ομάδες, για την ανάγκη λήψης αυτοπροστασίας που αποδίδεται στην τότε περιφερειάρχη, ο Εισαγγελέας είπε πως επικουρικά, όπως ορίζει ο νομός για τους φορείς της αυτοδιοίκησης, η Περιφέρεια είχε προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες μέσω μηνυμάτων στα ΜΜΕ, σε πινακίδες ενημέρωσης στους δρόμους κλπ.

Σε ότι αφορά τη σύγκληση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, ο εισαγγελικός λειτουργός τόνισε πως η περιφερειάρχης, αν και δεν υπήρχε έγκυρη ενημέρωση από την Πυροσβεστική, είχε συγκαλέσει ΣΟΠΠ όταν έλαβε οίκοθεν ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατούσε μετά τις επτά το απόγευμα εκείνης της ημέρας.

Για τη μη απόφαση για οργανωμένη απομάκρυνση των πολιτών, ο εισαγγελέας τόνισε ότι εφόσον δεν υπήρξε εισήγηση από την Πυροσβεστική τα αρμόδια όργανα της Περιφέρειας αποστερούνταν την ευθύνη εισήγησης. Δεν ήταν στη δική της ευθύνη. Είναι άνευ αντικειμένου της Περιφέρειας. Θα ήταν contra legem να δώσει εντολή για οργανωμένη απομάκρυνση χωρίς προηγούμενη εισήγηση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τέλος, ως προς το θέμα της μη κήρυξης της περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ο κ. Μανιάτης τόνισε πως η ενέργεια αυτή αφορά τον επόμενο χρόνο της καταστροφής και ότι σε κάθε περίπτωση η κήρυξη ή μη δεν έχει καμία απολύτως συνδρομή στο επελθόν αποτέλεσμα.

Νωρίτερα, ο Εισαγγελέας ζήτησε και την απαλλαγή του τότε γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Ιωάννη Καπάκη.

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 533


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα