Λίστα Επστάιν: Τα πρώτα ηχηρά ονόματα (Σπάνιο φωτογραφικό υλικό )

Λίστα Επστάιν: Τα πρώτα ηχηρά ονόματα (Σπάνιο φωτογραφικό υλικό )

4 Ιανουαρίου, 2024 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:972
Μοίρασέ το

 

 

Τα εκρηκτικά έγγραφα του δικαστηρίου για την υπόθεση του παιδεραστή Τζέφρι Έπσταϊν αποκάλυψαν ότι ο δισεκατομμυριούχος ανώμαλος είπε σε ένα από τα θύματά του ότι στον Μπιλ Κλίντον «αρέσουν τα μικρά κορίτσια» και περιγράφει λεπτομερώς τους ισχυρισμούς για τη θωπεία του πρίγκιπα Άντριου στο σπίτι του παιδόφιλου.

 

Γνωστά τα περισσότερα ονόματα στη λίστα του ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ….

Λέτε τυχαία να είχε όλη σχεδόν την παγκόσμια ελίτ, στα κιτάπια του;;;

ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΥΤΟΣ… ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ…

Η ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟ…

Περιμένουμε τα ονόματα των οβριών “ελλήνων” που εντάσσονται στο κύκλωμα του ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ…

 

Όσο για το σπάνιο φωτογραφικό υλικό, αυτό βρίσκεται στο αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, εδώ και χρόνια…

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Η παρακάτω εικόνα του Μπιλ Κλίντον, βρίσκεται ως πίνακας, στο σπίτι του Επστέϊν…

 

 

Με το σταγονόμετρο εντέλει δημοσιοποιούνται τα αρχεία της πολύκροτης υπόθεση του καταδικασμένου παιδεραστή

Τα εκρηκτικά έγγραφα του δικαστηρίου για την υπόθεση του παιδεραστή Τζέφρι Έπσταϊν αποκάλυψαν ότι ο δισεκατομμυριούχος ανώμαλος είπε σε ένα από τα θύματά του ότι στον Μπιλ Κλίντον «αρέσουν τα μικρά κορίτσια» και περιγράφει λεπτομερώς τους ισχυρισμούς για τη θωπεία του πρίγκιπα Άντριου στο σπίτι του παιδόφιλου.

Υπήρξαν αναφορές για την προηγούμενη φιλία του Έπσταϊν με τον Μπιλ Κλίντον —ο οποίος δεν κατηγορείται— και για τον Πρίγκιπα Άντριου, ο οποίος προηγουμένως είχε διευθετήσει μια αγωγή με κατηγορία ότι έκανε σεξ με μια 17χρονη που ταξίδεψε με τον Έπσταϊν.

Το ABC News ανέφερε ότι ο Μπιλ Κλίντον είναι ο «Doe 36», που αναφέρεται σε περισσότερα από 50 έγγραφα.

Η κατήγορος του Έπσταϊν, Johanna Sjoberg, κατέθεσε πρόσφατα ότι συνάντησε κάποτε τον Μάικλ Τζάκσον στο σπίτι του Έπσταϊν στο Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα, αλλά ότι δεν συνέβη τίποτα κακό.

Εν τω μεταξύ αποκαλύφθηκε ένα email που έστειλε ο Έπσταϊν στην Γκισλέιν Μάξγουελ, στο οποίο έλεγε ότι η κατήγορος Βιρτζίνια Τζιούφρι ισχυριζόταν ότι ο Βρετανός φυσικός Στίβεν Χόκινγκ είχε λάβει μέρος σε ένα «όργιο ανηλίκων»!

Τα έγγραφα που αποσφραγίζονται σχετίζονται με μήνυση που κατατέθηκε το 2015 από ένα από τα θύματα του Επστάιν, την Τζιούφρι, η οποία είναι μία από τις δεκάδες γυναίκες που μήνυσαν τον παιδόφιλο επειδή τις κακοποίησε στα σπίτια του στη Φλόριντα, τη Νέα Υόρκη, τις Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ και το Νέο Μεξικό.

Αυτή η μήνυση ήταν εναντίον της Γκισλέιν Μάξγουελ, της πρώην κοπέλας του Επστάιν που εκτίει τώρα ποινή φυλάκισης 20 ετών, επειδή βοήθησε στη στρατολόγηση και την κακοποίηση των θυμάτων του.

Η αγωγή της Τζιούφρι διευθετήθηκε το 2017, αλλά το δικαστήριο είχε κρατήσει ορισμένα έγγραφα σφραγισμένα λόγω ανησυχιών για τα δικαιώματα ιδιωτικότητας των θυμάτων του Επστάιν και άλλων, των οποίων τα ονόματα είχαν δημοσιευτεί κατά τη διάρκεια της δικαστικής μάχης.

Η Τζιούφρι ισχυρίστηκε ότι εξαναγκάστηκε σε «στενές» συναντήσεις με άτομα που σχετίζονται με τον Επστάιν, συμπεριλαμβανομένου του πρώην κυβερνήτη του Νέου Μεξικού Bill Richardson, του πρώην Αμερικανού γερουσιαστή George Mitchell και του δισεκατομμυριούχου Glenn Dubin. Ωστόσο, όλοι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς της, χαρακτηρίζοντάς τους ψευδείς.

 


Στην κατάθεσή της τον Μάιο του 2016, η Sjoberg περιέγραψε ότι πήγε σε ένα δείπνο σε ένα από τα σπίτια του Επστάιν στο οποίο παρευρέθηκε επίσης ο μάγος Ντέιβιντ Κόπερφιλντ. Ισχυρίστηκε ότι εκείνος έκανε μαγικά κόλπα προτού τη ρωτήσει αν γνώριζε «ότι κορίτσια πληρώνονταν για να βρουν άλλα κορίτσια».

Ένας από τους βασικούς ισχυρισμούς εναντίον του Έπσταϊν και της Μάξγουελ, ήταν ότι μερικά από τα κορίτσια που πλήρωναν για σεξουαλικές πράξεις, στη συνέχεια ενεργούσαν ως στρατολόγοι για να του βρουν άλλα θύματα.

Η Sjoberg κατέθεσε επίσης ότι, αν και δεν συνάντησε ποτέ τον Μπιλ Κλίντον, ο Έπσταϊν της είπε κάποτε ότι «στον Κλίντον αρέσουν τα νεαρά κορίτσια».

Ο Κλίντον έχει δηλώσει προηγουμένως μέσω εκπροσώπου του ότι ενώ ταξίδεψε με το τζετ του Έπσταϊν πολλές φορές, δεν επισκέφτηκε ποτέ τα σπίτια του, δεν γνώριζε για τα εγκλήματά του και δεν είχε μιλήσει μαζί του από την καταδίκη του.

 

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 972


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα