ΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ... Ποταμοί αίματος, στην Παλαιστίνη, για την κατασκευή έργων του Ρότσιλντ;;;

ΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ... Ποταμοί αίματος, στην Παλαιστίνη, για την κατασκευή έργων του Ρότσιλντ;;;

4 Νοεμβρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,200
Μοίρασέ το

 

Δεν πρόκειται για αντισημιτισμό.

Δεν πρόκειται για μουσουλμάνους.

Δεν πρόκειται για τις βρισιές που προέρχονται από τα στόματα των «υποτιθέμενων» Χριστιανών.

Δεν πρόκειται καν για τη Χαμάς.

 

Πρόκειται για χρήματα. Ακολουθήστε το The Money.

 

 

Σ΄αυτή την ανάρτηση, δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα, γιατί εξηγούνται πολλά…

Στον κόσμο της ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΛ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ… ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ… ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΑΥΤΟ, ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Επειδή τα γεγονότα που συμβαίνουν τώρα στο ΣΑΤΑΝΙΚΟ – ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ, σε βάρος των Παλαιστινίων, καθώς και το νέο ξέσπασμα ενός άλλου πολέμου στη ΝΙΓΗΡΙΑ, προκειμένου να κτυπηθεί η Γαλλία, θα φέρουν τρομακτικές καταστάσεις παγκοσμίως και κυρίως στην Ευρώπη, ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΝ’ ΤΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ … ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΟΠΛΑ…

Η ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ “ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ” ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ, ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ…

 

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ…

 

Λοιπόν, μερικά ενδιαφέροντα κομμάτια παζλ διαμορφώνονται στην ανάλυση του «Πόλεμου του Ισραήλ».  

Δεν πρόκειται για αντισημιτισμό.

Δεν πρόκειται για μουσουλμάνους.

Δεν πρόκειται για τις βρισιές που προέρχονται από τα στόματα των «υποτιθέμενων» Χριστιανών.

Δεν πρόκειται καν για τη Χαμάς.

 

Πρόκειται για χρήματα. Ακολουθήστε το The Money.

 

Το Rothschild Cabal οραματίστηκε δύο έργα για το Ισραήλ – αλλά υπήρχε ένα εμπόδιο που έπρεπε να αντιμετωπιστεί πριν ξεκινήσουν τα έργα.

 

Ο Νετανιάχου τοποθετήθηκε ως Πρωθυπουργός πριν από 10 μήνες για να εκπληρώσει την εξάλειψη του εμποδίου επειδή ήταν ο μόνος αρκετά βάναυσος, αρκετά κακός, αρκετά υπολογισμένος που δεν θα ένιωθε ούτε μια ουγγιά τύψεις.

 

Τα δύο έργα είναι: 

1. Το κανάλι Ben Gurion, και

2. Ένα σιδηροδρομικό σύστημα υψηλής ταχύτητας από το Τελ Αβίβ έως τις ακτές της Γάζας.

Το εμπόδιο ήταν οι Παλαιστίνιοι στη Γάζα. Φέρτε τις βόμβες και τις μπουλντόζες! Ισοπεδώστε τη Γάζα σε προετοιμασία για τα Έργα!

Το κανάλι Ben Gurion είναι μια ανανεωμένη ιδέα που αποτελεί πρόκληση για τη Διώρυγα του Σουέζ που ανήκει στην Αίγυπτο. Το κανάλι θα συνδέει το Μεσόγειο με την Ερυθρά Θάλασσα από το λιμάνι του Εϊλάτ μέσω της Γάζας.

Η αρχική διαδρομή που πήγαινε βόρεια της Γάζας σε υψηλότερη τιμή.

Στον κόσμο της Cabal, η εξαφανιση ενός ολόκληρου πληθυσμού Παλαιστινίων ανδρών, γυναικών και παιδιών – είναι απλώς παράπλευρη.

Απλώς ρωτήστε τη Χίλαρι και την Ολμπράιτ.

Ο σιδηρόδρομος υψηλής ταχύτητας θα αυξήσει εκθετικά την τουριστική κίνηση και θα λειτουργεί παράλληλα με τον Κανάλι.

Η «στρατιωτική βοήθεια» των 14 δισεκατομμυρίων δολαρίων που μόλις έδωσαν οι ΗΠΑ στο Ισραήλ είναι μια προκαταβολή για μια επένδυση – μια επένδυση που δεν θα επιστρέψει ποτέ ούτε μια δεκάρα στον Αμερικανικό Λαό που πληρώνει.

Η νέα στρατιωτική βάση που οι ΗΠΑ κατασκευάζουν επί του παρόντος στο Negev, κοντά στη Γάζα, θα στεγάσει τους μηχανικούς και την κατασκευαστική βάση για την ανασκαφή της Διώρυγας.

Τα δυτικά έθνη ήξεραν ότι αυτό έπεφτε πολύ πριν ο Νετανιάχου προκαλέσει τη Γάζα, κλείσει το Iron Dome και αγνόησε τις προειδοποιήσεις για εισερχόμενους πυραύλους.

Το πάρτι στην έρημο πιθανότατα οργανώθηκε για να προκαλέσει την οργή για να υποστηρίξει τη γενοκτονία που είχε ήδη σχεδιάσει ο Νετανιάχου.

Έκαναν ένα στρατηγικό λάθος στην ενημερωτική προπαγάνδα σχετικά με το μέρος του μουσικού φεστιβάλ. Η Χαμάς υποτίθεται ότι ήρθε με αλεξίπτωτο πλαγιάς και φορτηγά εξοπλισμένα με ΑΚ. Όμως, τα θύματα αναγνωρίζονται τώρα σύμφωνα με τις «στάχτες» τους – σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης που εξακολουθούν να πυροδοτούν την οργή. Τα ΑΚ δεν κάνουν στάχτη άνθρωπο.

Το πρόβλημα με τα ψέματα δεν ξεχνάς αυτό που είπε προηγουμένως.

Η αξιότιμη CIA μας δήλωσε τώρα ότι θα πρέπει να περιμένουμε ελλείψεις τροφίμων και λιανικής κατά τη διάρκεια του 2024.

Γιατί;

Επειδή σχεδιάζουν μια σειρά από καταστροφές που θα χτυπήσουν τη Διώρυγα του Σουέζ, έτσι ώστε τελικά να προωθηθεί μεγαλύτερη κυκλοφορία προς τη Διώρυγα Μπεν Γκουριόν.

Ήδη τροφοδότησαν την ιδέα όταν το Ever Given προσάραξε στο Σουέζ, πυροδοτώντας ανησυχίες για τη βιωσιμότητα των καναλιών. Αυτό το ερχόμενο έτος, το 2024, προκαλούνται περισσότερα περιστατικά που θα επηρεάσουν τις αλυσίδες εφοδιασμού.

Το έργο One Road – One Belt της Κίνας θα χτυπήσει. Τα έσοδα της Αιγύπτου θα χτυπήσουν.

Και η Παλαιστίνη δεν θα υπάρχει πλέον, επομένως δεν μπορούν να περικόψουν τα έσοδα.

Το κόστος για την ανασκαφή/ανάληψη της διώρυγας εκτιμάται ότι κοστίζει 35-55 δισεκατομμύρια δολάρια. Τα εκτιμώμενα έσοδα μόνο από τη ναυτιλιακή κίνηση πιστεύεται ότι είναι 8-10 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως. Το τουριστικό εμπόριο θα μπορούσε εύκολα να διπλασιαστεί και το Σαουδικό Έργο NEOM που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Ερυθράς Θάλασσας θα έχει αυξημένο βαρύτερο εμπόριο.

Το NEOM ξεκίνησε ως η φουτουριστική πόλη των 15 λεπτών της Σαουδικής Αραβίας το 2017 που περιελάμβανε 10.200 τετραγωνικά μίλια. Η κατασκευή σταμάτησε το 2020.

 

Από το 2022, άλλα έργα που άρχισαν να κατασκευάζουν οι Σαουδάραβες σε συνδυασμό με τη NEOM περιλαμβάνουν το Trojena – έναν υπαίθριο προορισμό για σκι στην έρημο που έχει υπογραφεί ως ο οικοδεσπότης για τους Ασιατικούς Χειμερινούς Αγώνες του 2029.

Το Ισραηλινό κανάλι και ο σιδηρόδρομος υψηλής ταχύτητας θα αυξήσουν σημαντικά την πρόσβαση στην κυκλοφορία στο NEOM.

Οι σχέσεις Αιγύπτου και Σαουδικής Αραβίας έχουν διακυβευτεί κάπως τα τελευταία χρόνια. Πιο πρόσφατα λόγω αντίπαλων φατριών στο Σουδάν.

 

Επιπλέον, όταν η Αιθιοπία κατασκεύασε το φράγμα του ποταμού Νείλου, η Αίγυπτος διαπίστωσε ότι η παροχή νερού μειώθηκε σημαντικά.

 

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα υποστήριξαν την Αιθιοπία και η Αιθιοπία τώρα βοηθά το Ισραήλ να εκτρέψει το νερό προς το κανάλι του.

Όχι μόνο η Αίγυπτος θα υποφέρει από τη μείωση των αποθεμάτων νερού, αλλά τώρα αντιμετωπίζει απώλεια κυκλοφορίας στο Σουέζ από τα ισραηλινά έργα.

Η οικονομία θα υποφέρει. Γι’ αυτό η Αίγυπτος δεν μπορεί να φιλοξενήσει κανέναν πρόσφυγα Παλαιστίνιο.

Το πρόσθετο βάρος θα ακρωτηριάσει την οικονομία τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Ισραήλ είπε στους κατοίκους της Γάζας να μετακινηθούν στα νότια σύνορα με την Αίγυπτο – για να τους ωθήσει στα ανεπιθύμητα χέρια.

Τα κομμάτια του παζλ είναι στη θέση τους. Δεν υπάρχει τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Δεν υπάρχει επερχόμενο πυρηνικό ολοκαύτωμα.

Υπάρχει μόνο το Ισραήλ που χειραγωγεί ολόκληρη τη Μέση Ανατολή επικαλούμενος τη γενοκτονία για να διευκολύνει την παραγωγή περισσότερων χρημάτων ενώ καλύπτουν τις τσέπες της Σαουδικής Αραβίας, της Αιθιοπίας και των ΗΑΕ.

Οι χαμένοι θα είναι Παλαιστίνιοι, Λιβανέζοι, Σύροι, Ιρακινοί και Αιγύπτιοι – οι συμμαχίες του Ιράν.

Και για άλλη μια φορά έχουμε παίξει!

Ο πόλεμος Ισραήλ/Γάζας είναι απλώς μια διαφημιζόμενη μη θρησκευτική γενοκτονική επιθυμία για να βγάλουν λεφτά.

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,200


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα