Λεηλατώντας τη Συρία – Λεηλατώντας Παλαιστίνιους: Του κοσμικού Νετανιάχου

Λεηλατώντας τη Συρία – Λεηλατώντας Παλαιστίνιους: Του κοσμικού Νετανιάχου

4 Νοεμβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:371
Μοίρασέ το

 

Ο Νετανιάχου είναι ο ίδιος ένας κοσμικός άνθρωπος που δεν πιστεύει στον Χριστό ή τη Βίβλο, αλλά τη χρησιμοποιεί με ένα βαθιά ελαττωματικό μέσο που θα πρέπει να απορριφθεί από κάθε χριστιανό.

Ο Rothschild Economist ανησυχεί πολύ για τη «δραστηριότητα λαθρεμπορίου πετρελαίου» του Ιράν . Το θράσος!

 

Προφανώς, το Ιράν αγόρασε ένα τάνκερ και παρακάμπτει τις αμερικανικές κυρώσεις και παραδίδει πετρέλαιο στην Κίνα και τη Μαλαισία!

 

Πώς τολμούν να προσπαθούν και να πετύχουν σε μια παγκόσμια εμπορική ιδεολογία βασισμένη στην αγορά. Όχι ακριβώς λαθρεμπόριο, αλλά στη συνέχεια ανοίγει το Κουτί της Πανδώρας στο πραγματικό λαθρεμπόριο που έχουν οι ΗΠΑ στη Συρία.

Αυτό που το λάδι δεν ανήκει στις ΗΠΑ, αλλά το παίρνουν ούτως ή άλλως και πωλούνται στη μαύρη αγορά ενώ τσεπώνουν κέρδη που ΔΕΝ μπαίνουν ΠΟΤΕ στους ισολογισμούς των φορολογουμένων! 

Ποιος παίρνει τα χρήματα;

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι η κλοπή του πετρελαίου από τη Συρία δεν είναι πραγματικά κλοπή, επειδή τα βόρεια κοιτάσματα πετρελαίου που καταλαμβάνονται από τον αμερικανικό στρατό ελέγχουν την ταξιαρχία των ΗΠΑ – Συριακές Αμυντικές Δυνάμεις (SDF). Και οι SDF τους είπαν, ροζ όρκο, μπορούσαν να κλέψουν ό,τι λάδι ήθελαν.

Το Radio Free Asia έλεγξε ακόμη και τον ισχυρισμό – επομένως οι ΗΠΑ μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν…

Ποιος είναι το Radio Free Asia; Ανήκουν στο “US Agency For Global Media”.    Ένας προπαγανδιστικός βραχίονας της CIA. Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ επαληθεύει την αμερικανική κυβέρνηση και επιβεβαιώνει οτιδήποτε κυβερνά.

Η Delta Crescent Energy, LLC είναι η εταιρεία που συγκέντρωσε τη σύμβαση με τον αμερικανικό στρατό για την αποστράγγιση των πόρων της βόρειας Συρίας, όπως επιβεβαιώθηκε από τον Mike Pompeo και διάφορα μέσα ενημέρωσης. Το Politico αναφέρει ότι η LLC ιδρύθηκε το 2019.     «Μεταξύ των εταίρων της είναι ο πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Δανία Τζέιμς Κέιν. Ο Τζέιμς Ρις, πρώην αξιωματικός στην ελίτ Δέλτα Δύναμης του Στρατού. και ο John P. Dorrier Jr., πρώην στέλεχος της GulfSands Petroleum, μιας πετρελαϊκής εταιρείας με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο με γραφεία και εμπειρία γεωτρήσεων στη Συρία».

Αύγουστος 2020, ο Matthew Petti υπέβαλε αίτηση FOIA για τυχόν συμφωνίες ή συμβάσεις μεταξύ της Delta Crescent και της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Η απάντηση ήταν: «Σύμφωνα με το αίτημά σας, πραγματοποιήσαμε έρευνα για λογαριασμό σας. Η υπηρεσία έχει καθορίσει ότι δεν έχει αρχεία που να ανταποκρίνονται στο αίτημά σας.»

Ο Τζέιμς Κέιν δηλώνει ότι η «συμφωνία» υπογράφηκε με την Αυτόνομη Διοίκηση της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας – μια κυβέρνηση που δεν αναγνωρίζεται επίσημα από καμία κυβέρνηση. Κάνοντας οποιαδήποτε σύμβαση μαζί τους εντελώς και εντελώς παράνομη και υπόκειται σε απάτη μέσω του Διεθνούς Δικαίου.

Το απροσδόκητο κέρδος αυτού του πεδίου είχε προηγουμένως συμπληρώσει 1 εκατομμύριο δολάρια την ημέρα! Οι τρεις Amigo’s, Cain, Reese και Dossier ισχυρίστηκαν ότι η επιχείρησή τους ήταν «να αποτρέψει την πτώση της περιοχής στα χέρια αυταρχικών καθεστώτων – της Συρίας, της Ρωσίας και του Ιράν». Ο στόχος τους ήταν φιλανθρωπικό κίνητρο, παρόλο που δεν ήταν εγγεγραμμένο φιλανθρωπικό ίδρυμα… ODD.

Ζητώντας βοήθεια από τον Πομπέο, τον Λίντσεϊ Γκράχαμ, τον Μπόλτον και άλλους «ανώνυμους» αξιωματούχους του Υπουργείου Οικονομικών και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, τα τρία Amigo άρχισαν να χάνουν την υπόθεσή τους το 2020. Η προεδρία του Τραμπ μειώθηκε στον Μπράντον, απαιτώντας νέες επαφές και συμφωνίες μαύρων βιβλίων.

Τελικά, το καθεστώς Μπάιντεν απέτυχε να χορηγήσει χρήματα ή έγκριση στο Delta Crescent για την εξόρυξη του πετρελαίου και αντ’ αυτού παραχώρησε σε ΜΚΟ μέσω της USAID αυτή την αρχή. Κάτι που θα εξηγούσε γιατί ΔΕΝ υπάρχει συμβόλαιο, δηλαδή το FOIA.

 

Και επαναλαμβάνει το γεγονός ότι αυτές οι μη κατονομαζόμενες ΜΚΟ και η USAID εξάγουν παράνομα δισεκατομμύρια δολάρια σε πετρέλαιο – το 90% της συνολικής παραγωγής της Συρίας. Παραδόξως – αυτά τα έσοδα δεν αναφέρονται από το Πεντάγωνο, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και τον Πρόεδρο Μπράντον.

Ως άμεσο αποτέλεσμα του ελέγχου των ΗΠΑ, η Συρία υπέγραψε σύμβαση υπεράκτιων εξερευνήσεων με τη Ρωσία.

Αντίθετα, οι αμερικανοί φορολογούμενοι πληρώνουν το 1,1 δισεκατομμύριο δολάρια της ΜΚΟ για ανθρωπιστική βοήθεια στη Συρία το 2023.

 

Απαραίτητη βοήθεια για να αντισταθμιστεί ο βομβαρδισμός της χώρας στη λήθη για 8 χρόνια με κόστος 2+ δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως και στη συνέχεια η κατάφωρη κλοπή των πόρων τους κρατώντας τη φτώχεια στη Συρία. Όπως η Αφρική. Όπως η Βενεζουέλα. Αρέσει …

Οι αμερικανοί πεζοναύτες αποβιβάστηκαν στο Ισραήλ για να βοηθήσουν έναν από τους καλύτερους στρατούς στον κόσμο να καταστρέψει μια μικρή ομάδα περίπου 20.000 στρατιωτών της Παλαιστίνης. Γιατί; Επειδή οι ΗΠΑ μόλις έχασαν «άλλο έναν» πόλεμο στην Ουκρανία και οι δυνάμεις θέλουν να διεκδικήσουν μια νίκη για να τονώσουν τον καταπνιγμένο εγωισμό τους. Ο στρατός και οι έφεδροι του Ισραήλ ανέρχονται σε 510.000, ωστόσο το δηλώνουν ανεπαρκές για να αντιταχθούν στους 20.000 μαχητές της Χαμάς.

Παρά τον βομβαρδισμό 230 βλημάτων στη Γάζα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μέχρι στιγμής, περίπου 5 μαχητές έχουν σκοτωθεί – οι υπόλοιποι 6.000 θάνατοι ήταν μεταξύ αμάχων, κυρίως παιδιών.

Ίσως η Χίλαρι ή η Μαντλίν Ολμπράιτ να έβρισκαν λογικές αυτές τις στατιστικές και να χαίρονταν με τους θανάτους, αλλά η ανθρωπότητα χάνεται πραγματικά όταν οι άνθρωποι επικροτούν αυτήν την παραφροσύνη.

 

Δεν υπάρχουν πόροι για λεηλασία, ούτε πετρελαιοπηγές στη Γάζα, ούτε ορυχεία διαμαντιών, ούτε ορυκτά για να αξιοποιηθούν ως δικαιολογία για μαζικές δολοφονίες.

 

Ο σκοπός του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου του Ισραήλ ανακοινώθηκε από τον Νετανιάχου και μέλη διαφόρων κοινοβουλίων – να εξοντώσει το «απάνθρωπο». Με το να γίνεις «απάνθρωπος».

Ο Ατλαντικός:   «Το Ιράν εξακολουθεί να εξάγει πετρέλαιο στη Συρία…»

Επομένως, το Ιράν και η Συρία πρέπει να καταστραφούν στη συνέχεια.

 

Το Ισραήλ εξακολουθεί να βομβαρδίζει τη Συρία. Και ο ΟΗΕ είναι βουβός. Τα Ηνωμένα Έθνη θέλουν να είναι το προτεκτοράτο της Παγκόσμιας Ειρήνης – ωστόσο απέτυχε από όλες τις απόψεις και ως αποτέλεσμα έχει απομονώσει μεγάλα τμήματα παγκόσμιων χωρών.

Ο ΟΗΕ απέρριψε την ψηφοφορία για έναν ειρηνικό διάλογο μεταξύ Παλαιστίνης και Ισραήλ με τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο να ψηφίσουν αρνητικά. Οι ΗΠΑ ήταν επίσης υπεύθυνες για την απόρριψη ενός ειρηνευτικού σχεδίου για την Ουκρανία την περασμένη άνοιξη – καλώντας τον Ζελένσκι να κερδίσει με οποιοδήποτε κόστος.

Στον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανό. Στον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Παλαιστίνιο.

Χθες, ο Νετανιάχου κυκλοφόρησε ένα βίντεο αναφωνώντας ότι εκπληρώνει τη Βιβλική προφητεία στον Ησαΐα. Ο Ησαΐας έκανε πολλές προφητείες στην Παλαιά Διαθήκη, συμπεριλαμβανομένου του ότι ο Μεσσίας, ο Χριστός, θα απορριφθεί από τους Εβραίους.

Ο Νετανιάχου είναι ο ίδιος ένας κοσμικός άνθρωπος που δεν πιστεύει στον Χριστό ή τη Βίβλο, αλλά τη χρησιμοποιεί με ένα βαθιά ελαττωματικό μέσο που θα πρέπει να απορριφθεί από κάθε χριστιανό.

Ο Netanhayu, το κεράσι που μαζεύει τη Βίβλο, θα έκανε καλά να μιλήσει για την αποστασία.

«Είναι πλέον καιρός να ενωθούμε για έναν σκοπό για να κατακτήσουμε τη νίκη από κοινού με κοινές δυνάμεις και μια βαθιά πίστη στη δικαιοσύνη, μια βαθιά πίστη στην αιωνιότητα του εβραϊκού λαού». ~ Νετανιάχου

Αυτή ΔΕΝ είναι μια βιβλική προφητεία του Ησαΐα, αυτή είναι μια διακήρυξη του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου σε κοινές δυνάμεις με τις ΗΠΑ. 20.000 Αμερικανοί πεζοναύτες μόλις αποβιβάστηκαν στο Ισραήλ. Δύο πολεμικά πλοία βρίσκονται στην ακτή.

 

 

Πηγή

Προβολές : 371


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα